ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

08 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ Daniel Cohn-Bendit: "Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε προς το σκοπό αυτό να μεταφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αλλοδαπούς στη Γερμανία. Μετά πρέπει να αγωνιστούμε για το δικαίωμά τους να ψηφίζουν. Μόλις το επιτύχουμε αυτό, τότε έχουμε το κομμάτι των ψηφοφόρων που χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε αυτή τη δημοκρατία".

 

«Ἡ Γερμανία θὰ γίνει πολύχρωμος. Πρὸς τὸ παρὸν περίπου τὸ ἕνα τέταρτό του πληθυσμοῦ ἔχει μεταναστευτικὸ ὑπόβαθρο. Σὲ εἴκοσι χρόνια θὰ εἶναι τοὐλάχιστον 35%, θὰ μποροῦσε νὰ εἶναι καὶ 40%.»

 

Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΣΝΕΡ

 

Η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ. Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ: «ΚΟΥΛΗ, ΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ». ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΕ: "ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ".

 

ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ. Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΥΡΙΩΝ, Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΓΚΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΛΛΕΡ...

 

Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΜΠΕΛΙΤ ΟΝΑΪ, Ο ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ. ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΪΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

 

 Αυτόχθονες Έλληνες: Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΑΝΙΗΛ ΚΟΕΝ ΜΠΕΝ ΝΤΙΤ, ΑΥΤΟΣ  ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩΝ: «ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΡΑΣΜΟΣ»  ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ

Η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ
Στην σημερινή Γερμανία υπάρχουν γύρω στα 4 εκατομμύρια τούρκοι μετανάστες, οι περισσότεροι των οποίων έχουν δικαίωμα ψήφου εκεί. Υπάρχουν πάρα πολλοί Τούρκοι δεύτερης και τρίτης γενιάς ακόμα, που έχουν παρεισφρήσει στο γερμανικό πολιτικό σύστημα. Πολλοί Γερμανοί συναναστρέφονται μαζί τους και είναι θαμώνες σε τζαμιά και λατρευτικές τελετές των μουσουλμάνων.

 
Πολλοί από αυτούς τους Τούρκους δεύτερης γενιάς κατέχουν σημαντικές θέσεις σε Μ.Μ.Ε της Γερμανίας. Το Αμβούργο έχει περισσότερα τζαμιά από εκκλησίες. Πολύς λόγος από την άλλη γίνεται και για την παρουσία των “γκρίζων λύκων” στη Γερμανία κάτι που έχει επισημανθεί από τις Ισραηλινές κοινότητες εκεί που θεωρούν ότι κινδυνεύουν από την παρουσία τους. Στο ίδιο μήκος κύματος και το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Υπουργείο Bfv που χαρακτηρίζει τους “γκρίζους λύκους” απειλή για την ασφάλεια στην Γερμανία. Δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν λόγο για παρουσία τους σχεδόν σε όλα τα μεγάλα κόμματα της Γερμανίας …
Πολλές επίσης είναι και οι καταγγελίες Ελλήνων που ζουν εκεί και αναφέρουν ότι σε οποιαδήποτε ανάρτηση που κάνουν στα Γερμανικά, υποστηρίζοντας την Ελλάδα, αμέσως δέχονται συντονισμένη επίθεση με ύβρεις και σχόλια από δεκάδες έως εκατοντάδες Τούρκους.  


ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΥ ΤΖΟΝΣΟΝ:

Οι μεγαλύτεροι αγοραστέςς τουρκικών προϊόντων.
Η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής - και με διαφορά - τουρκικών προϊόντων, σύμφωνα με τον κατάλογο που έδωσε στη δημοσιότητα ο αναλυτής και καθηγητής διεθνών σχέσεων Μάικλ Τάντσουμ.
Οι διεθνείς οικονομικές και εμπορικές σχέσεις αποτελούν σε μεγάλο βαθμό «πυξίδα» της διπλωματίας και από αυτήν την άποψη μπορούν να εξηγήσουν πολλά από τα τεκταινόμενα στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής.
Με αφορμή, προφανώς, την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο, ο αναλυτής και καθηγητής διεθνών σχέσεων Μάικλ Τάντσουμ δημοσίευσε ένα συνοπτικό κατάλογο με τους 15 μεγαλύτερους εισαγωγείς τουρκικών προϊόντων.
Στη λίστα αυτή πρώτη με διαφορά είναι η Γερμανία με σύνολο εισαγωγών 16,6 δισ. δολάρια.
Ακολουθούν το Ηνωμένο Βασίλειο με 12,3 δισ. δολάρια, το Ιράκ με 10,2 δισεκατομμύρια, η Ιταλία με 9,8 δισ. δολάρια και οι ΗΠΑ με 9 δισ. Δολάρια.


Τη λίστα συμπληρώνουν οι Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Ισραήλ, Ρωσία, Ρουμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτος, Πολωνία και Βέλγιο.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...