ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

17 Ιανουαρίου 2024

Το Ναυτικό της Ινδίας παρέλαβε τα δύο πρώτα ισραηλινά UAV Hermes-900 StarLiner. Μπορεί να μεταφέρει βάρος έως 450 κιλά - Έχει μήκος 8,3 μέτρα και ενσωματώνει κινητήρα μέγιστης ισχύος 210 ίππων. ΟΛΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ, ΠΩΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΠΛΑ. Μόνο ο «πρωθυπουργός» της Μπανανίας Mητσοτάκης ενασχολείται επιμόνως με την οπίσθια οπή του ανθρωπίνου σώματός του

 

 

 

Αίγυπτος: Εξετάζει την προμήθεια του ινδικού αντιαεροπορικού συστήματος μέσου βεληνεκούς Akash-NG. Παράλληλα εξετάζεται και η εναλλακτική των βρετανικών CAMM. Τον «πρωθυπουργό» της Μπανανίας Mητσοτάκη τον απασχολεί όμως επίμονα η οπίσθια οπή του ανθρωπίνου σώματος.

 

 

 

 Το Ινδικό Ναυτικό ανακοίνωσε ότι στις 10 Ιανουαρίου, εντάχθηκαν σε υπηρεσία, τα δύο πρώτα ισραηλινά UAV τύπου Hermes-900 StarLiner.

Συνολικά η Ινδία θα παραλάβει τέσσερα Hermes-900, δύο για το Ναυτικό και δύο για το Στρατό (τα δύο συστήματα του Στρατού αναμένεται να παραδοθούν στα μέσα του 2024).

Το Hermer-900 μπορεί να ενσωματώσει σειρά αισθητήρων, ανάλογα με την αποστολή (αποστασιόμετρο λέιζερ, σύστημα επιτήρησης, ηλεκτροπτικό σύστημα, κάμερες κ.ά.).

Συνολικά μπορεί να μεταφέρει βάρος έως 450 κιλά. Έχει μήκος 8,3 μέτρα και ενσωματώνει κινητήρα μέγιστης ισχύος 210 ίππων.

Επιτυγχάνει μέγιστη ταχύτητα 220 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ η τυπική ταχύτητα πτήσης είναι 112 χιλιόμετρα την ώρα.

Έχει την ικανότητα συνεχόμενης πτήσης για 36 ώρες και σε μέγιστο ύψος 9.100 μέτρων.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...