ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

17 Ιανουαρίου 2024

Νότια Κορέα: Εντός του 2024 θα ξεκινήσει η παραγωγή του αντιαρματικού πυραύλου TAipers. Επιτυγχάνει μέγιστη εμβέλεια 8 χλμ, ζυγίζει 35 κιλά, έχει μήκος 1,7μ., διάμετρο 150χιλ και μπορεί να διατρήσει θωράκιση πάχους 1.000 χιλ. Τον «πρωθυπουργό» της Μπανανίας Mητσοτάκη τον απασχολεί όμως επίμονα η οπίσθια οπή του ανθρωπίνου σώματος.

 

 

 

Τουρκικές «πρόβες απόβασης» σε ελληνικά νησιά του συμπλέγματος της Μεγίστης λίγο μετά την εξαγγελία ερευνών από την Άγκυρα. Τον «πρωθυπουργό» της Μπανανίας Mητσοτάκη τον απασχολεί επίμονα η οπίσθια οπή του ανθρωπίνου σώματος.

 

 

 

 Η Νότια Κορέα, έκανε γνωστό ότι εντός του 2024 αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή του εγχώριας σχεδίασης και ανάπτυξης αντιαρματικού πυραύλου TAipers.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η γραμμή παραγωγής θα μείνει ανοιχτή μέχρι το 2031 ή αργότερα αν υπάρξουν επιπλέον παραγγελίες.

Ο πύραυλος προορίζεται για χρήση από ελικόπτερα (αρχικά, θα αναπτυχθεί και έκδοση εκτόξευσης από το έδαφος) και η ανάπτυξη του ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2015.

Έχει ικανότητα «fire-and-forget» (εκτόξευση και αυτόνομη καθοδήγηση) και «fire-and-update» (εκτόξευση και ενημέρωση δεδομένων στόχου κατά την πτήση).

Πρόκειται για ενσύρματης καθοδήγησης πύραυλο, ικανό να επιχειρεί ημέρα και νύχτα και κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Επιτυγχάνει μέγιστη εμβέλεια 8 χιλιομέτρων, ζυγίζει 35 κιλά, έχει μήκος 1,7 μέτρα, διάμετρο 150 χιλιοστά και μπορεί να διατρήσει θωράκιση πάχους 1.000 χιλιοστών.

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...