ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

08 Ιανουαρίου 2024

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΝ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΙΕΠΡΑΤΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ. 29.835 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ – 10.000 ΠΑΙΔΙΑ ΝΕΚΡΑ. ΤΩΡΑ Η "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ" ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΑ «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΧΘΕΣ: «ΕΒΡΑΙΟΙ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ».

 Ο ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ Ζ.Π.: «ΛΕΥΚΟΙ, να κάνετε παιδιά, γιατί αλλιώς δεν θα υπάρξει επόμενη γενιά».


 

ΔΣΩΣΔΩΣΔ

Ενημερωμένα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον βίαιο ισραηλινό πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας
Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 μ.Χ., 93 ημέρες από τον γενοκτονικό πόλεμο:

image-25

1915 Σφαγές από τον κατοχικό στρατό.
29.835 νεκροί και αγνοούμενοι.
22.835 νεκροί έφτασαν στα νοσοκομεία.
10.000 παιδομάρτυρες.
7.000 γυναίκες νεκρές.

326 νεκροί ιατρικών ομάδων.
45 νεκροί μέλη Πολιτικής Άμυνας.
109 νεκροί δημοσιογράφοι.
7.000 αγνοούμενοι, το 70% των οποίων είναι παιδιά και γυναίκες.
58.416 τραυματίες.
6.000 τραυματίες πρέπει να ταξιδέψουν για θεραπεία για να σώσουν τη ζωή τους.
650 τραυματίες ήταν μόνο όσοι είχαν μεταφερθεί για νοσηλεία.
10.000 καρκινοπαθείς κινδυνεύουν να πεθάνουν.
99 περιπτώσεις σύλληψης υγειονομικού προσωπικού.
Συνελήφθησαν 10 δημοσιογράφοι.
2.000.000 άνθρωποι εκτοπίστηκαν στη Λωρίδα της Γάζας.
400.000 μολύνθηκαν από μολυσματικές ασθένειες μετά τον εκτοπισμό τους.


 


Καταστράφηκαν 134 κεντρικά γραφεία της κυβέρνησης.  

94 Σχολεία και πανεπιστήμια καταστράφηκαν ολοσχερώς.

295 Σχολεία και πανεπιστήμια καταστράφηκαν μερικώς.
134 τζαμιά καταστράφηκαν ολοσχερώς.
240 τζαμιά που καταστράφηκαν μερικώς από την κατοχή.
3 εκκλησίες καταστράφηκαν
69.000 σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς
290.000 σπίτια καταστράφηκαν μερικώς
65.000 τόνους εκρηκτικών έριξε η κατοχή στη Γάζα.
30 νοσοκομεία εκτός λειτουργίας
Εκτός λειτουργίας 53 Κέντρα Υγείας.
150 εγκαταστάσεις υγείας καταστράφηκαν μερικώς.
Καταστράφηκαν 121 ασθενοφόρα
Καταστράφηκαν 200 αρχαιολογικοί χώροι και μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς

ΑΝΘΡΩΠΟ-ΠΟΛΤΟΣ

image-24

 

ΠΗΓΗ: dimpenews.com

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a0%ce%a1%ce%9f%ce%a3%ce%9f%ce%a7%ce%97-%ce%a6%ce%a9%ce%a4%ce%9f-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%92%ce%99%ce%9d%ce%a4%ce%95%ce%9f-18-%ce%a4%ce%9f-%ce%a7%ce%a1%ce%9f%ce%9d%ce%99%ce%9a%ce%9f-%ce%a4%ce%97/?fbclid=IwAR1Ljo6_KSJ7zN66zAb_KJ8w2a7INkhP9nzyDNm-ZzLiZRQav32zXgQi8nI
Να δείξει αυτοσυγκράτηση στις επιχειρήσεις του στη Γάζα καλεί το Ισραήλ η Γερμανίδα ΥΠΕΞ

«Ο ισραηλινός στρατός πρέπε να βρει τρόπους να καταπολεμήσει τη Χαμάς χωρίς να υποφέρουν πολλοί Παλαιστίνιοι», δήλωσε η Μπέρμποκ


Η υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Αναλένα Μπέρμποκ, που πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ιερουσαλήμ, κάλεσε την Κυριακή το Ισραήλ να επιδείξει περισσότερη αυτοσυγκράτηση στον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας, πιστεύοντας ότι είναι απαραίτητη μια “λιγότερο εντατική διαχείριση των επιχειρήσεων”.

“Τα δεινά πολλών αθώων ανθρώπων δεν μπορούν να συνεχίζονται έτσι. Χρειαζόμαστε μια λιγότερο εντατική διεξαγωγή των επιχειρήσεων”, δήλωσε η υπουργός στους δημοσιογράφους, μετά τις επαφές με τον Ισραηλινό ομόλογό της Ισραέλ Κατς και τον πρόεδρο του Ισραήλ Ισαάκ Χέρτζογκ.

“Είναι όλο και πιο σαφές ότι ο ισραηλινός στρατός πρέπει να κάνει περισσότερα για να προστατεύσει τους άμαχους στη Γάζα. Πρέπει να βρει τρόπους να καταπολεμήσει τη Χαμάς χωρίς να υποφέρουν πολλοί Παλαιστίνιοι”, πρόσθεσε.

Η Γερμανία υποστηρίζει άνευ όρων το Ισραήλ μετά την έναρξη του πολέμου που ξέσπασε κατά της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας εν είδει αντιποίνων για την πολύνεκρη επίθεση του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος στο ισραηλινό έδαφος στις 7 Οκτωβρίου 2023.

“Επανέλαβα τη διαβεβαίωσή μου: η χώρα σας μπορεί να βασίζεται στην αλληλεγγύη μας για την καταπολέμηση της τυφλής τρομοκρατίας που θέλει να σβήσει το Ισραήλ από τον χάρτη. Αν η Χαμάς δεν συνέχιζε με φανατισμό αυτή την παράλογη μάχη, ο πόλεμος θα είχε τελειώσει εδώ και καιρό”, δήλωσε η Μπέρμποκ.

Ωστόσο, η Γερμανίδα υπουργός δήλωσε ότι “είπε ξεκάθαρα” στους συνομιλητές της πως πρέπει να λάβουν υπόψη όλες τις πτυχές: “τον τρόπο με τον οποίο η ισραηλινή κυβέρνηση διεξάγει αυτόν τον πόλεμο, τον τρόπο με τον οποίο η ισραηλινή κυβέρνηση σκέφτεται τι θα γίνει μετά, τον τρόπο με τον οποίο η ισραηλινή κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα δεινά των Παλαιστινίων, όλα αυτά επηρεάζουν την ασφάλεια του ίδιου του Ισραήλ”.

Η υπουργός Εξωτερικών προειδοποίησε επίσης για τις εκκλήσεις δύο ακροδεξιών Ισραηλινών υπουργών για την επιστροφή Εβραίων εποίκων στη Γάζα και τη “μετανάστευση” των Παλαιστινίων.

Είναι “αμετάκλητο ότι η Γάζα ανήκει στους Παλαιστίνιους”, δήλωσε η Μπέρμποκ. “Δεν πρέπει να διωχθούν από τη Γάζα”.

Κατά τη διάρκεια της τέταρτης αυτής επίσκεψης στη Μέση Ανατολή μετά την έναρξη της σύγκρουσης μεταξύ του Ισραήλ και της παλαιστινιακής Χαμάς, η Γερμανίδα αξιωματούχος αναμένεται να συναντήσει επίσης τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς και τον Παλαιστίνιο ομόλογό της Ριγιάντ αλ-Μαλίκι. Στη συνέχεια, η Μπέρμποκ θα ταξιδέψει στην Αίγυπτο όπου θα συναντήσει τον ομόλογό της Σάμεχ Σούκρι, και στη συνέχεια στον Λίβανο.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...