ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

15 Ιανουαρίου 2024

Οι εβραίοι συνειδητοποιούν ότι είναι και οι ίδιοι...λευκοί. ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ: «ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. Ο αριθμός των σπερματοζωαρίων των λευκών ανδρών από τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία έχει μειωθεί κατά το ήμισυ σε λιγότερο από 40 χρόνια».

 

 

Η ΛΗΘΑΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ Η ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

 

 


 

Η αξιολόγηση, πού έγινε στο Ισραήλ, είναι μία από τις μεγαλύτερες που πραγματοποιήθηκαν ποτέ και συγκεντρώνει τα αποτελέσματα 185 διεθνών μελετών μεταξύ του 1973 και του 2011.
Ο Δρ Levine, από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, διαπίστωσε μείωση της συγκέντρωσης των σπερματοζωαρίων κατά 52,4% και μείωση του συνολικού αριθμού των σπερματοζωαρίων κατά 59,3% στους άνδρες (λευκούς - συμπεριλαμβανομένων και των εβραίων) από τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Η μελέτη δείχνει επίσης ότι ο ρυθμός παρακμής των ανδρών που ζουν σε αυτές τις χώρες συνεχίζεται και ενδεχομένως αυξάνεται. Αντίθετα, δεν παρατηρήθηκε σημαντική μείωση στη Νότια Αμερική, την Ασία και την Αφρική. Ο Δρ Levine λέει ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη να ανακαλυφθεί γιατί μειώνεται ο αριθμός των σπερματοζωαρίων και να βρεθούν τρόποι αντιστροφής της τάσης. Δεν υπάρχει σαφής ένδειξη για το λόγο αυτής της μείωσης. Αλλά έχει συνδεθεί με την έκθεση σε χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στα φυτοφάρμακα και τα πλαστικά, την παχυσαρκία, το κάπνισμα, το άγχος, τη διατροφή και ακόμη και την παρακολούθηση υπερβολικής τηλεόρασης.
Ο επικεφαλής ερευνητής ιουδαίος Δρ Hagai Levine δήλωσε ότι «ανησυχεί πολύ» για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον.
Οι σοβαροί Ιουδαίοι διαπιστώνουν σήμερα ότι και ο λαός τους ανήκει στην Λευκή φυλή. Ότι δεν μπορεί - με την παγκόσμια ισχύ τους - να πριονίζουν το δέντρο στο οποίο κάθονται.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...