ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

17 Ιανουαρίου 2024

Τουρκικές «πρόβες απόβασης» σε ελληνικά νησιά του συμπλέγματος της Μεγίστης λίγο μετά την εξαγγελία ερευνών από την Άγκυρα. Τον «πρωθυπουργό» της Μπανανίας Mητσοτάκη τον απασχολεί επίμονα η οπίσθια οπή του ανθρωπίνου σώματος.

 Η Τουρκία βάσει της συμφωνίας με την Λιβύη ξεκινά έρευνες για υδρογονάνθρακες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Το δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Αλπαρσλάν Μπαϊρακτάρ. Τον «πρωθυπουργό» της Μπανανίας Mητσοτάκη τον απασχολεί επίμονα η οπίσθια οπή του ανθρωπίνου σώματος. Θα επιδείξει ποτέ ο «πρωθυπουργός» τέτοιο ζήλο, τουλάχιστον έστω στο 1% του ενδιαφέροντος που δείχνει για τον οπίσθιο πρωκτικό σωλήνα του, στην προσπάθεια για να φτιάξουν ελληνικά χέρια ένα - ΕΝΑ – τουφέκι για τον Ελληνικό στρατό;

 

     


https://twitter.com/i/status/1746911190666617203

https://twitter.com/i/status/1746964519136428346
Λίγες ώρες μετά την εξαγγελία ερευνών για υδρογονάνθρακες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας ανατολικά της Ρόδου και περί τα νησιά του συμπλέγματος της Μεγίστης (Kαστελόριζο) η Τουρκία δημοσιοποίησε βίντεο με ασκήσεις κατάληψης ελληνικών νησιών μετά από συνδυασμένη αποβατική ενέργεια.

Η επιδίωξη της Τουρκίας να κυριαρχήσει στον αέρα και στη θάλασσα αποκόπτοντας όχι μόνο την Κύπρο από την Ελλάδα σε περίπτωση επιχειρήσεων, αλλά και το σύμπλεγμα της Μεγίστης από τον λοιπό εθνικό κορμό, είναι σαφής.

Στόχος είναι η αποκοπή των θαλάσσιων διαύλων ανεφοδιασμού και ο αποκλεισμός της Κύπρου, ενώ το σενάριο προβλέπει ύψωση τουρκικής σημαίας σε ελληνικό νησί!

Η Τουρκία καθιστά σαφές ότι θέλει να ελέγξει τις εισόδους και εξόδους του Αιγαίου τόσο στα βόρεια, δηλαδή στα Δαρδανέλλια, όσο και στον νότο, μεταξύ Κρήτης – Καρπάθου και Καρπάθου – Ρόδου.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...