ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

08 Ιανουαρίου 2024

Ο ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ Ζ.Π.: «ΛΕΥΚΟΙ, να κάνετε παιδιά, γιατί αλλιώς δεν θα υπάρξει επόμενη γενιά».

 


ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΕΧΩΧΑΝΑΝ) ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ «Ο ΙΕΧΩΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΣ». ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟ ΙΕΧΩΒΑ ΣΑΣ.

 

Η Μάριαμ Ναμπατάνζι, 39 ετών, είναι μια γυναίκα από την Ουγκάντα. Έχει 44 παιδιά από 28 γέννες. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: Η ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 12 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ.

 





ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 200 ΜΕΛΕΤΩΝ: «ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ – ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ - ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. Ο αριθμός των σπερματοζωαρίων των ανδρών από τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία φαίνεται να έχει μειωθεί κατά το ήμισυ σε λιγότερο από 40 χρόνια. Η εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους. Δεν παρατηρήθηκε σημαντική μείωση στη Νότια Αμερική, την Ασία και την Αφρική». ΟΜΠΑΜΑ: «ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΕΥΚΟΥΣ».



ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΕΝΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΘΙΜΟ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΕΝΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ, 1 IΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ. ΑΥΤΑ ΑΡΚΟΥΝ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΚΑΡΣΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.










 









Ο Έλον Μασκ, προχώρησε σε σημαντικές δηλώσεις για την προσπάθεια όπως είπε των παγκοσμιοποιητών να κάνουν τους ανθρώπους να βλέπουν τους εαυτούς τους ως ένα είδος πανούκλας στην επιφάνεια της γης, ώστε να σταματήσουν να κάνουν παιδιά και να εξελίσσονται.

Αυτό γίνεται όπως είπε με αφορμή την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή.

Όπως τόνισε, είναι «πολύ σημαντικό» να κάνουν οι άνθρωποι παιδιά αλλιώς «δεν θα υπάρξει επόμενη γενιά».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: προφανώς εννοεί τους Λευκούς, δεδομένου ότι οι μαύροι και το Ισλάμ πολλαπλασιάζονται σαν κουνέλια.

 

Ο Μασκ έκανε αυτά τα σχόλια κατά την διάρκεια σχετικά πρόσφατης συζήτησης στο X spaces μαζί μάλιστα με τον πασίγνωστο δημοσιογράφο, Alex Jones!

«Πιστεύω ότι, κυριολεκτικά, είναι πολύ σημαντικό να κάνεις παιδιά διαφορετικά δεν υπάρχει επόμενη γενιά», είπε ο Μασκ.

Ο Μασκ ρώτησε τον Τζόουνς αν έχει παιδιά, και εκείνος απάντησε: «Ναι, δεν είμαι τόσο παραγωγικός όσο εσύ, αλλά θα ήθελα να ήμουν, είναι το καλύτερο πράγμα στην ζωή μου, έχω τέσσερα».

«Νομίζω ότι πρέπει να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να κάνουν παιδιά», κατέληξε ο Μασκ, προτού ο Τζόουνς επισημάνει ότι υπάρχουν πολλοί παγκοσμιοποιητές πολιτικοί ηγέτες που δεν έχουν παιδιά, καθώς υποστηρίζουν την θεωρία της μείωσης του πληθυσμού!

«Οι παγκοσμιοποιητές είναι τελικά εγωιστές και νοιάζονται μόνο για την δική τους ισχύ».

Σημειώνεται πως κατά την διάρκεια μιας εμφάνισής του στο ιταλικό κυβερνών κόμμα Fratelli d’Italia στην Ρώμη πριν μερικές ημέρες, ο δισεκατομμυριούχος, Έλον Μασκ, αναφέρθηκε στην υποτιθέμενη κλιματική κρίση και στην προσπάθεια κάποιων να εμφανίσουν την Ανθρωπότητα

Όπως δήλωσε:

«Μπορώ να πω ως περιβαλλοντολόγος ότι, το περιβαλλοντικό κίνημα έχει πάει πολύ μακριά.

Αρχίζετε να βλέπετε την ανθρωπότητα ως κάτι κακό. Αρχίζετε να βλέπετε την ανθρωπότητα σαν να είμαστε μια πανούκλα στην επιφάνεια της γης.

Λες και η ανθρωπότητα είναι κακό πράγμα!

Υπάρχει στο πρωτοσέλιδο των New York Times ένας τύπος που είπε ότι υπάρχουν 8 δισεκατομμύρια άνθρωποι στην Γη.

Θα ήταν καλύτερα αν δεν υπήρχε κανείς, το οποίο είναι παρανοϊκό».

 

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...