ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

25 Ιανουαρίου 2024

Έλον Μασκ: «Πέντε (εβραίοι;) εκδότες ελέγχουν τις ειδήσεις στις ΗΠΑ – Οι υπόλοιποι τις αντιγράφουν και τις αναμεταδίδουν. Δεν υπάρχει ελευθερία του Τύπου στις ΗΠΑ».

 


Μία μάνα, η κ. Μαρία Καρυστιανού, που έχασε την κόρη της στα Τέμπη, μίλησε στην βουλή: «Ο Μητσοτάκης δολοφόνησε τα παιδιά μας. Μας έκλεισε τα σπίτια μας». Ηθοποιός Κ. Ρένεση: «Μια μάνα μίλησε για την δολοφονία της κόρης της μέσα στο σπίτι των δολοφόνων».

 






Ο Έλον Μασκ αποκάλυψε πως στις ΗΠΑ πέντε εκδότες ελέγχουν την ενημέρωση και όλοι οι υπόλοιποι απλά τους αντιγράφουν και στην συνέχεια, αυτά αναδημοσιεύονται και από τα ΜΜΕ της Ευρώπης!

Την αποκάλυψη αυτή, την έκανε κατά την επίσκεψή του στο Άουσβιτς στην Πολωνία, σε διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ένωση Εβραίων, ενόψει της Διεθνούς Ημέρας Μνήμης του Ολοκαυτώματος στις 27 Ιανουαρίου.

Ο Ε.Μασκ είναι λάτρης της ελευθερίας της έκφρασης και με την δήλωσή του αυτή ουσιαστικά στηλιτεύει τις ΗΠΑ, πως δεν υπάρχει ουσιαστική ελευθερία του Τύπου.

Διότι αν δεν υπάρχει ελευθερία του Τύπου τότε πολύ απλά δεν υπάρχει ούτε Δημοκρατία.

Όπως είπε:

«Υπάρχουν περίπου πέντε εκδότες [που] αποφασίζουν τι θα τοποθετηθεί στην πρώτη σελίδα ή σε τι να επικεντρωθούν ή σε τι να μην επικεντρωθούν (οι άνθρωποι).

Και οι περισσότερες από τις άλλες εφημερίδες, ουσιαστικά, απλώς αντιγράφουν.

Αλλά είναι πραγματικά αυτό που θέλουμε; Θέλουμε μόνο μια χούφτα ανθρώπων να αποφασίζουν τι πιστεύουν ότι είναι σημαντικό;

Ή μήπως πρέπει να αποφασίσει ο κόσμος τι είναι σημαντικό;

Και νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένα οργανικό πράγμα (μια πλατφόρμα), όπου οι άνθρωποι αποφασίζουν τι είναι σημαντικό και σε τι να επικεντρωθούν, όχι μόνο μια χούφτα εκδότες.

Και ναι, δεν τους αρέσει το γεγονός ότι τους αφαιρέθηκε αυτή η εξουσία , αλλά νομίζω ότι έτσι έπρεπε να γίνει».

Είναι σαφής η αναφορά του στο Χ μέσω του οποίου εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο εκφράζουν τις πραγματικές τους απόψεις και δημοσιεύουν ειδήσεις που τα mainstream media τις «αποφεύγουν».

 

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

4 σχόλια:

  1. To 2022 o πληθυσμός της Κίνας μειώθηκε για πρώτη φορά μετά το 1960 κατά 850.000 άτομα. Το 2023 η μείωση του πληθυσμού άγγιξε τα 2,1 εκατομμύρια άτομα! Η Κίνα γερνάει ταχύτατα. Το 2050 υπολογίζεται πως οι άνω των 65 θα αντιστοιχούν στο 39% του πληθυσμού της! Υπό τις τωρινές συνθήκες, το 2100 ο πληθυσμός θα έχει μειωθεί στα 766 εκατομμύρια.
    Η Κίνα πλέον σταμάτησε να δημοσιεύει νούμερα και στατιστικά αναφορικά με αυτό το θέμα. Τα νούμερα που δημοσίευε ήταν φουσκωμένα κι όλας. Η πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη. Ο ΟΗΕ προέβλεψε ότι στο τέλος του αιώνα η Νιγηρία θα έχει πιο μεγάλο πληθυσμό από τη Κίνα. Η Κίνα καταρρέει - όπως η Κορέα και η Ιαπωνία.

    Βέβαια η Κίνα των 1.5 δις είναι τεράστια έτσι και αλλιώς. Εδώ η Ελλάδα των 10 εκατομμυρίων χάνει 150.000 κάθε χρόνο (από θανάτους και μετανάστευση).
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το άγαλμα του Τόμας Τζέφερσον αφαιρέθηκε από το Δημαρχείο της Νέας Υόρκης μετά από 187 χρόνια.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το βίντεο της χαροκαμένης παιδιάτρου κ.Μαρίας Καρυστιανού, στην πουστοβουλή των λαμογίων, δεν παίζει σε κανένα τηλεοπτικό κανάλι.
    Για να το κουκουλώσουν, ανακάλυψαν «φοροδιαφυγή» στο γάμο κάποιας τηλεπερσόνας και την παίζουν όλοι μαζί, επί ωρες, στα δελτία τους

    https://twitter.com/i/status/1750109591520559184

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ.
    Παραιτήθηκε ο Βαρβιτσιώτης. Άλλο κακό να μη μας βρει.

    Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ή αλλιώς γνωστός στην Μύκονο “Μίλκο” (λόγω της καλής σχέσης με το άσπρο) ή αλλιώς γνωστός στα ξενοδοχεία και τις πιάτσες “Barbie” (λόγω των σεξουαλικών προτιμήσεων) ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ. Ξεπέρασε τα 122 ακίνητα ο άνθρωπος, βαρέθηκε. Ποσό ακόμα να φάει; Έλα πείτε την αλήθεια .Τι μαλακία έχει κάνει που θα βγει τις επόμενες μέρες και παραιτήθηκε .Δεν υπάρχει περίπτωση ένας Βαρβιτσιώτης να σταματήσει να τρώει πολιτικό χρήμα ή παίζει το ¨κατσε λίγο στην άκρη μέχρι να ξεχαστεί .

    Σε «παρέμβαση» του ο Μητσοτάκης αναφέρει:

    Με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, εκτός από την πολιτική συμπόρευση επί δεκαετίες, μας συνδέει και προσωπική φιλία.

    Με τη σημερινή του απόφαση, την οποία άκουσα με λύπη, δείχνει ότι για κάποιους η πολιτική δεν είναι μονόδρομος, ούτε ισόβιο επάγγελμα. Επέλεξε ο ίδιος τη στιγμή που θα κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και τον ευχαριστώ για τη συνεργασία και τη φιλία.

    https://ixnos.blogspot.com/2024/01/blog-post_49.html


    «ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ». ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ που του κόστισε μια περιουσία. ΟΣΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ και αποχώρηση από την πολιτική. Μία ιστορία που μοιάζει με κινηματογραφική ταινία. Ροζ βίντεο, υποκλοπές, παρά φύσιν πληρωμένες σχέσεις, ναρκωτικά, κόντρες, περίεργες επενδύσεις. Τι απ’ όλα ισχύει κύριε πρώην υπουργέ της αμαρτωλής και ανήθικης ΝΔ;

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9f%ce%a3%ce%91-%ce%94%ce%95%ce%9d-%ce%9b%ce%95%ce%93%ce%9f%ce%9d%ce%a4%ce%91%ce%99-%ce%91%ce%a0%ce%9f%ce%9a%ce%91%ce%9b%ce%a5%ce%a0%ce%a4%ce%9f%ce%9d%ce%a4%ce%91%ce%99-%ce%91%ce%a0%ce%9f-%ce%95/


    Η Τζέφ, καταγγέλει ότι πρώην Υπουργός της ΝΔ της την «έπεσε» στο Ινσταγκραμ κ της ζήτησε «επαγγελματική σεξουαλική σχέση».
    Ποιος είναι ο Υπουργός της ΝΔ δεν είπε, δεν τον κατονόμασε, κέρασε όμως ένα Milko τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στο τέλος της συνέντευξης.
    https://twitter.com/i/status/1750994480352915786

    Δεν υπάρχει βουλευτής κυβέρνησης-αντιπολιτευσης αν όχι όλοι που να μην τον κρατάνε απο κάποια βρωμιά οι ξένες μυστικές υπηρεσίες και τα ντόπια συμφέροντα. Ακόμη και καθαρός να μπεις θα σε βρωμίσουν με κάποιο πάθος που ξέρουν ότι έχεις και μετά σε κρατάνε σκλάβο για μια ζωή, αν είσαι καθαρός και τους πας κόντρα θα σε κλείσουν φυλακή (βλέπε Ηλία Κασιδιάρη.)

    ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ! «ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ». ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ, ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ, ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...