ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

24 Ιανουαρίου 2024

Οργανωμένη αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού με μεταφορά εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών. Εταιρείες διαφημίζουν τη μετοίκηση εργατών από Mπαγκλαντές, Πακιστάν κλπ. με βάση τη νομοθεσία που ενέκρινε η κυβέρνηση.

 


Σε ξένους αγοραστές περνά άνω του 50% των ακινήτων στην Χαλκιδική, στην πιο όμορφη περιοχή της χώρας. Πρώτοι οι Βούλγαροι και ακολουθούν οι Σέρβοι, Ρουμάνοι, Ισραηλινοί και Γερμανοί. ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Μία οργανωμένη επιχείρηση αντικατάστασης του εγχώριου πληθυσμού ο οποίος πλέον μεταναστεύει σε χώρες του εξωτερικού, βρίσκεται σε εξέλιξη με την μεταφορά αλλοδαπών η οποία διαφημίζεται κιόλας!

Εντύπωση προκαλεί πως υπάρχουν διαφημίσεις ξεχωριστά για κάθε τομέα της οικονομίας: Για οικοδομή, κτηνοτροφία, τουρισμό, εργοστάσια και για δασεργάτες!

 

Να σημειωθεί ότι καμία από αυτές τις χώρες με εξαίρεση την Γεωργία δεν είναι χριστιανική και όσον αφορά την Γεωργία είναι γνωστή για την μαφία της η οποία έδρασε και στην πρόσφατη δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη.

Για την δολοφονία αυτή συνελήφθησαν σεσημασμένοι Γεωργιανοί κακοποιοί οι οποίοι μάλιστα διακινούσαν και παράνομους αλλοδαπούς.

Βεβαίως πρόκειται για αλλοδαπούς οι οποίοι άπαξ και μπουν σε ελληνικό έδαφος, δεν θα φύγουν ποτέ.

Ποιο πιθανό είναι να φύγουν οι γηγενείς…

Φυσικά όλα αυτά γίνονται πιο εύκολα με τις ευλογίες της κυβέρνησης η οποία με πρόσφατο νομοθέτημα νομιμοποίησε ουσιαστικά τους παράνομους μετανάστες που βρίσκονται εδώ και τρία χρόνια στην Ελλάδα.

Οι αλλοδαποί που βρίσκονται χωρίς άδεια στην Ελλάδα εδώ και τρία χρόνια, θα αποκτούν νόμιμη άδεια διαμονής από την Γραμματεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, εφόσον κάνουν αίτηση.

Ταυτόχρονα η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ζητήσει από χώρες όπως η Αίγυπτος, το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές την αποστολή στην Ελλάδα «εργατικών χεριών» ακόμα και για τα δημόσια έργα!


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...