ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

19 Ιανουαρίου 2024

Ακροδεξιός βουλευτής (και χειρουργός !) Ν.Παπαδόπουλος: «Ο Σον Μπάρμπερ πέθανε από το εμβόλιο κατά Covid – Θέλετε να εμβολιάσετε τον κόσμο μέχρι θανάτου». Αδωνις Γεωργιάδης: «Εγώ, ένας ταπεινός βιβλιοπώλης σού απαντώ: Ντροπή σου, είσαι και χειρουργός - Να σκίσεις το πτυχίο σου».

 

 

 

 

 

 

 Ο βουλευτής της «Νίκης», Νίκος Παπαδόπουλος στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά την διάρκεια των επίκαιρων ερωτήσεων με αφορμή το θέμα των εμβολιασμών αναφέρθηκε στον θάνατο του 29χρονου αθλητή Σόν Μπάρμπερ και είπε ότι συνδέεται με τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού.

 


Στην απάντηση του ο Άδωνις Γεωργιάδης, ζήτησε από τον βουλευτή τη μελέτη από την οποία προκύπτει ο ισχυρισμός του, λέγοντας ότι διαφορετικά είναι λαϊκιστής.

«Εγώ είμαι ένας ταπεινός βιβλιοπώλης και όχι γιατρός χειρουργός όπως εσείς. Έχετε διαβάσει εσείς κάποια μελέτη ότι ο θάνατος του αθλητού συνδέεται με το εμβόλιο κατά του covid; Όχι τι πιστεύετε, αλλά αν έχετε μελέτη. Αν δεν έχετε, α, δεν έχετε, Τότε λαϊκίσατε! », τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Επιτιθέμενος προς τον κ. Παπαδόπουλο είπε, «όταν έρχεστε στη Βουλή, θα αφήνετε έξω τα συνωμοσιολογικά σας σενάρια και τους λαϊκισμούς».

Στη δευτερολογία του ο βουλευτής της Νίκης, είπε πως η κυβέρνηση θέλει να εμβολιάσει τον κόσμο μέχρι θανάτου.

«Επειδή δεν είστε γιατρός, δικαιολογώ το θράσος σας, αυτό είναι το νεοδημοκρατικιστικό Ελλαδιστάν…

Το εμβόλιο είναι ήδη ξεπερασμένο… Ξεγελάτε τον κόσμο… Ποια είναι η επιχείρηση «ελευθερία»;

Εμβολιάζοντας τον κόσμο μέχρι θανάτου;

Αν σας έμεινε ίχνος αλήθειας και αγάπης, να αποδοθούν πίσω σε όλους τα πρόστιμα που απάνθρωπα βάλατε σε ηλικιωμένους και να αποκαταστήσετε πλήρως συνταξιοδοτικά, μισθολογικά τους ήρωες υγειονομικούς που αντιστάθηκαν στη δικτατορία σας… Να μην ζήσει χώρα μας ξανά αυτή τη ντροπή…»

Απαντώντας ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Είναι ντροπή, θα έπρεπε να σας πάρουν πίσω το πτυχίο. Να έρχεσαι στη Βουλή και να αποδίδεις αίτιο θανάτου, αποδεικνύει ότι η σχέση σας με την επιστήμη είναι μηδενική. Και το κάνατε για τον πιο χυδαίο λογο, για ψήφους. Ένας απλός δημαγωγός είστε!».

Πρόσθεσε επίσης ότι «καλό να κάνει πλάκα η ΝΙΚΗ, να πάρετε και καμιά ψήφο, γιατί όπως βλέπω τις δημοσκοπήσεις, πάτε για φούντο».

Τέλος, ο υπουργός Υγείας αναφερόμενος σε στοιχεία από μελέτες, είπε πως οι αιφνίδιοι θάνατοι έχουν μειωθεί και υποστήριξε πως «το εμβόλιο προστατεύει από τη σοβαρή νόσηση.

Συνιστάται ως ετήσιος εμβολιασμός στους ευάλωτους… για να μειώνονται οι θάνατοι και οι σοβαρές επιπλοκές».

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...