ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

15 Ιανουαρίου 2024

Οι Ευρωπαϊκοί λαοί δεν έχουν την αντοχή να προκαλέσουν την παραμικρή εξέγερση

 

 

 

Οι εβραίοι συνειδητοποιούν ότι είναι και οι ίδιοι...λευκοί. ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ: «ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. Ο αριθμός των σπερματοζωαρίων των λευκών ανδρών από τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία έχει μειωθεί κατά το ήμισυ σε λιγότερο από 40 χρόνια».

 

 

 


Οι Ευρωπαϊκοί λαοί δεν έχουν την αντοχή να προκαλέσουν την παραμικρή εξέγερση, μία έλλειψη κουράγιου, ένα καταστροφικό σύμπτωμα της έλλειψης δύναμης ζωής, μια ναρκωμένη παράδοση στην εισβολή ξένων λαθρομεταναστών, μια συναίνεση στην αυτοκτονία, στην αυτοεξαφάνιση του ευρωπαϊκού έθνους. Δεν υπάρχει καμία λαϊκή αντίδραση, οποιουδήποτε μεγέθους, καμία εξέγερση, ειρηνική ή μη ειρηνική, που θα απαιτεί την άμεση λογοδοσία των βρωμερών, πρακτόρικων και ανίκανων ευρωπαϊκών κυβερνήσεων. Αντίθετα υπάρχει μία πλαδαρότητα χαμαιτυπείου, μία απάθεια, ένας ανήκουστος λήθαργος του ευρωπαϊκού πληθυσμού, του λαού που είναι ο ιστορικός θεματοφύλακας της ταυτότητας του ευρωπαϊκού έθνους μας.

 Η ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΑΙΣΘΗΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΛΗΘΑΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ. ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ.


Ένα μικρό άρθρο από τη Novopress, που βασίζεται σε ένα μεγαλύτερο άρθρο της γαλλικής εφημερίδας Le Monde, αποκαλύπτει ότι το IQ των ευρωπαϊκών εθνών που έχουν δεχθεί μαζική μετανάστευση έχει μειωθεί. Η Le Monde πρόσφατα έκανε αναφορά σε μια μελέτη που έγινε το 2015 από δύο ειδικούς στις νευροεπιστήμες, τον Edward Dutton και τον Richard Flynn, Φινλανδό και Βρετανό, αντίστοιχα, και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Intelligence, υπό τη διεύθυνση του Αμερικάνου ψυχολόγου Richard Haier. 

Ενώ ο μέσος όρος IQ των Ευρωπαίων φαίνεται ότι αυξάνεται συνεχώς σχεδόν ολόκληρο τον 20ο αιώνα, γίναμε μάρτυρες στη δεκαετία του 1990, μιας αντιστροφής της καμπύλης και για την τελευταία δεκαετία μιας επιταχυνόμενης μείωσης του μέσου όρου δείκτη νοημοσύνης σε όλη την Ευρώπη. 

Το έργο τους επιβεβαιώνει μια μελέτη του 2013, που διεξήχθη από έναν Δανό ερευνητή ο οποίος εξέτασε διεξοδικά τις δοκιμές των υπηρετούντων στον στρατό στη χώρα του που δείχνουν ότι ο μέσος όρος IQ των μη Ευρωπαίων ήταν 86,3 σε σύγκριση με το 100 για όσους ήταν Δανοί. 

Στη Γαλλία, μεταξύ των ετών 1990 και 2009, ο μέσος όρος IQ μειώθηκε από 102 σε 98, μια μείωση τεσσάρων μονάδων σε είκοσι χρόνια, η οποία, σύμφωνα με την Le Monde, «είναι τεράστια, χαοτική». 

Οι δύο ερευνητές παρουσιάζουν έναν ορισμένο αριθμό πιθανών αιτιών. Αναφέρουν το ρόλο των ενδοκρινικών διαταρακτών που περιέχονται στα τρόφιμα μας, τα ναρκωτικά, τόσο τα σκληρά όσο και τα μαλακά, την πτώση της εκπαίδευσης ή ακόμα και το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων μεταξύ των ανθρώπων με υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Οι δύο ερευνητές, επίσης, δεν διστάζουν να υποδείξουν την μαζική άφιξη αφρικανικών πληθυσμών στην γηραιά ήπειρο.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...