ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

10 Ιανουαρίου 2024

Ο τουρκικός στρατός εξόπλισε το τουρκικής κατασκευής «SONGAR» με βομβιδοβόλο των 40 χιλιοστών. Eχει 6 περιστρεφόμενες κάννες. O Mητσοτάκης αγοράζει κάλτσες για τον ελληνικό στρατό από τουρκικές εταιρείες και ασχολείται εμβριθώς με τις οπές του ανθρωπίνου σώματος.

 



Η Τουρκία αποκτά απόλυτη ναυτική κυριαρχία σε Αιγαίο και Αν.Μεσόγειο: Ναυπηγεί ακόμα 4 φρεγάτες Istif. Το ΠΝ θα μείνει με... τρεις FDI. ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ; ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ. - ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΙΣΘΙΟ ΣΩΛΗΝΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.







Οι τουρκικές εταιρείες Asisguard και Repkon Savunma Sistemleri, ενσωμάτωσαν στο μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) «SONGAR» ένα βομβιδοβόλο των 40 χιλιοστών.

Το οπλισμένο drone της Asisguard, με την κωδική ονομασία «SONGAR», ολοκλήρωσε με επιτυχία μια σειρά δοκιμών ενσωμάτωσης του βομβιδοβόλου τύπου RDS40-MGL της Repkon Savunma Sistemlerinin, το οποίο έχει 6 περιστρεφόμενες κάννες.

Η εταιρεία που κατασκευάζει το drone, η Asisguard, υποστηρίζει ότι εργάζεται για να ενισχύσει τις δυνατότητες του SONGAR με την ενσωμάτωση διαφορετικών τύπων πυρομαχικών και ωφέλιμων φορτίων.

Επίσης, θέλει να ενσωματώσει διόπτρα νυχτερινής όρασης, για να ενισχυθούν οι ικανότητες των νυχτερινών αποστολών. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο drone υπηρετεί ήδη στις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...