ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

25 Ιανουαρίου 2024

Η μαφιόζικη οικογένεια Μητσοτάκη παραδίδει τα ανήλικα ορφανά παιδιά στους ομοφυλόφιλους, χωρίς ουσιαστική αντίδραση από την «χριστιανική ορθόδοξη κοινωνία» των ομοφυλόφιλων δεσποτάδων και τον σαπισμένο ρωμαίικο λαό. Απλώς οι πολίτες παρακολουθούν τηλεόραση και είτε αντιδρούν είτε όχι, το ξέρει μόνο ο… καναπές τους. Η όποια αντίδραση προέρχεται από το εσωτερικό της ΝΔ και αυτή για υστερόβουλους λόγους. Οι Ρεπουμπλικανοί στις ΗΠΑ κατήργησαν την ΛΟΑΤΚΙ σημαία στα κυβερνητικά κτίρια που ελέγχουν. Ούτε αυτό φοβίζει την Μπανανία Μητσοτάκη;Αυτός είναι ο «νόμος» της μαφιόζικης οικογένειας Μητσοτάκη με τον οποίο η οικογένεια Μητσοτάκη θα παραδίδει ανήλικα ορφανά παιδιά σε ζευγάρια πούστηδων. Η ανάρτηση στο opengov.gr της Μπανανίας Μητσοτάκη.

 

 Εδώ όμως η ευθύνη πλέον βαραίνει τους ψηφοφόρους. Οι πολιτικοί είναι σύνηθες αλλά να λένε κι άλλα να κάνουν. Αυτή τη φορά όμως οι αντιδράσεις είναι σχεδόν μηδενικές και από την κοινωνία.

Απλώς οι πολίτες παρακολουθούν τηλεόραση και είτε αντιδρούν είτε όχι, το ξέρει μόνο ο… καναπές τους.

Πράγματα που μέχρι πριν μερικά χρόνια θεωρούνταν (και είναι) παράλογα, πλέον συζητιούνται ως… φυσιολογικά!

 

Οι ευρωεκλογές πάντοτε αποτελούν την ευκαιρία για να αντιδράσει το εκλογικό σώμα. Αν δεν το κάνει τώρα δεν θα το κάνει ποτέ.

Μέχρι τώρα η οποιαδήποτε «αντίδραση» υποτίθεται πως προέρχεται από το εσωτερικό της ΝΔ και αυτή για υστερόβουλους λόγους.

Ο καθένας κάτι έχει να κερδίσει ή κάτι έχει που δεν θέλει να χάσει.

Αυτό που έχει προκαλέσει κάποιες αναταραχές είναι οι «πιρουέτες» του Μ.Βορίδη σε συνδυασμό με την ανοχή που επιδεικνύει ο πρωθυπουργός απέναντί του.

Ο Μάκης Βορίδης έκανε μία πολιτική «κυβίστηση» τεραστίου μεγέθους (δεν είναι και η πρώτη και μάλλον δεν θα είναι ούτε η τελευταία) και από την καταψήφιση του νομοσχεδίου πήγε στην αποχή.

Δηλαδή όταν το νομοσχέδιο θα ψηφίζεται αυτός απλά θα βρίσκεται στο μπαρ της Βουλής και θα πίνει χαλαρά ένα ποτό, ή θα τρώει κάτι, ή οτιδήποτε άλλο επιθυμεί (πάντως χαλαρά θα είναι).

Πρωτοκλασάτα στελέχη όπως ο Άκης Σκέρτσος, η Μαριά Συρεγγέλα, ο Θανάσης Κοντογεώργης, ο Παύλος Μαρινάκης, ο Δημήτρης Τσιόδρας αλλά και ο Νικήτας Κακλαμάνης είχαν δηλώσει ότι δεν διανοείται κανείς ότι τα κυβερνητικά στελέχη δεν στηρίζουν τα νομοσχέδια και απευθυνόντουσαν στον Μάκη Βορίδη.

Όμως, ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης φοβάται να αποπέμψει τον Μ.Βορίδη για να μην του δημιουργήσει εσωκομματικό πρόβλημα επειδή ανήκει στην δεξιά πτέρυγα της ΝΔ.

Τι θα γίνει με τους υφυπουργούς που θα απόσχουν όμως;

Το Μαξίμου διαρρέει ότι με άλλο τρόπο θα αντιμετωπιστούν οι υφυπουργοί που θα απόσχουν από την κρίσιμη ψηφοφορία.

Άρα αν η Μαρία Κεφάλα, κόρη παπά, που είναι υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας ή ο Σταύρος Κελέτσης, υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης απόσχουν από την ψηφοφορία ή ο υφυπουργός Άμυνας Γ. Κεφαλογιάννης, θα έχουν πρόβλημα.

Οι μητροπολίτες θα στείλουν επιστολές που ουσιαστικά θα τους προειδοποιούν να μην στηρίξουν το νομοσχέδιο από την στιγμή και η εκλογική τους πελατεία είναι στις εκκλησίες.

Αυτή την στιγμή, μπορεί να μη φαίνεται άμεσα, αλλά αυτό που συμβαίνει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας είναι να υπάρξει μία μεταφορά δύναμης στην δεξιά πτέρυγα για να διεκδικηθεί η αρχηγία του κόμματος στο μέλλον από κάποιο στέλεχος της.

Να σημειωθεί ότι ανοιχτά κατά του ν/σ τάχθηκε ο Γιάννης Οικονόμου, μητσοτακικό στέλεχος, ο οποίος όμως αποπέμφθηκε πρόσφατα από το υπουργικό συμβούλιο.

Μάλιστα οι δηλώσεις του θύμιζαν περισσότερο δεξιά πτέρυγα.

«Ο προβληματισμός μου ως βουλευτή της ΝΔ είναι ότι ο υπερτονισμός της φιλελεύθερης αρχής στρέφει την πλάτη στην παραταξιακή μας βάση, στους ανθρώπους που αγαπούν την οικογένεια, σέβονται την παράδοση και τη θρησκεία.

Αν τους προδώσουμε μπορεί να μας εγκαταλείψουν», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι «η αποϊδεολογικοποίηση του συντηρητικού χώρου δεν βοηθά ούτε την Ελλάδα ούτε τη ΝΔ».

«Δεν μπορεί η κάθε επιθυμία να θεωρείται δικαίωμα. Η μετατροπή κάθε επιθυμίας σε δικαίωμα δεν βοηθά την ενότητα της κοινωνίας», υπογράμμισε.

«Το κόμμα μου είναι ισχυρό επειδή είναι ταυτοτικά ισχυρό.Φλόριντα: Οι Ρεπουμπλικανοί κατήργησαν την ΛΟΑΤΚΙ σημαία στα κυβερνητικά κτίρια. 

 

 

Οι Ρεπουμπλικάνοι της Φλόριντα εισήγαγαν νέα νομοθεσία που θα περιόριζε ορισμένες σημαίες σε κυβερνητικά κτίρια και σχολεία, φέρνοντας την πολιτεία ένα βήμα πιο κοντά στην απαγόρευση εμβλημάτων όπως η «σημαία υπερηφάνειας».

Το νομοσχέδιο των Ρεπουμπλικανών της πολιτείας στοχεύει στην προστασία των φοιτητών από «κομματικές, ριζοσπαστικές ιδεολογίες» περιορίζοντας την εμφάνιση συμβόλων που απεικονίζουν «φυλετικό, σεξουαλικό προσανατολισμό και φύλο ή άποψη πολιτικής ιδεολογίας».

LGBTQ ακτιβιστές στη Φλόριντα εξέφρασαν την οργή τους για την πρόταση, υποστηρίζοντας πως το νομοσχέδιο αγγίζει τον «αυταρχισμό» και οδηγεί σε μίσος.

Σε μια ακρόαση της Υποεπιτροπής Συνταγματικών Δικαιωμάτων της Βουλής για Κράτος Δικαίου και Κυβερνητικές Επιχειρήσεις, ακτιβιστές προέτρεψαν τους πολιτικούς να μην εγκρίνουν το νομοσχέδιο.

«Το μέλλον σας είναι συνδεδεμένο με τις ψήφους σας. Το εξάχρονο μου είναι ρευστού φύλου», δήλωσε ένας ακτιβιστής ντυμένος drag queen. «Η ύπαρξή τους δεν είναι πολιτική. Η ταυτότητά τους δεν είναι πολιτική. Η παρουσίαση της ύπαρξης και της ταυτότητάς τους είναι πολιτική μόνο εάν επιμένετε να ψηφίζετε νόμους που την ορίζουν ως τέτοια».

Το θέμα είναι το τελευταίο σε μια μακρά σειρά συζητήσεων για τα δικαιώματα των LGBT στην πολιτεία. Η Φλόριντα τον Δεκέμβριο αντιμετώπισε δύο ομοσπονδιακές αγωγές σχετικά με τις πολιτικές της σχετικά με τα τρανς άτομα και τους νόμους της πολιτείας σχετικά με τη χρήση… αντωνυμιών!

 


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...