ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

30 Νοεμβρίου 2022

ΑΡΘΡΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022, Ο ΜΗΝΑΣ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ, Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΛΟΡΕΝΤΖΟΥ ΜΑΒΙΛΗ

 

 

ΑΡΘΡΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022. Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΟΧΙ. Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ

 

 


  «Γνώρισα πολλές τιμές και δόξες στην ζωή μου. Να  πεθάνω για την Ελλάδα, Έ, τέτοια τιμή, ποτέ δεν την περίμενα». 

 
                                        Λορέντζος Μαβίλης  (1860 – 1912)

 

 

Καλό ταξίδι Λευτέρη μας

 

 

Ο ΡΑΜΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΙΜΑΡΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΔΕΝΔΙΑ - ΤΣΙΠΡΑ. ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΧΙΜΑΡΙΩΤΩΝ

  

 

ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ (ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ). Νέα έρευνα: Το 73% των Ελλήνων καταναλώνει μέχρι και 3,3 κιλά κρέας το μήνα. Το υψηλότερο ποσοστό παμφάγων μεταξύ 11 ευρωπαϊκών χωρών εμφανίζει η Ελλάδα. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 60.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

 

 

Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ: «Η ΑΘΗΝΑ, Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ», Ο ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ Tayfun. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ». ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.

 

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΑΠΙΝΤ: «Το κράτος του Ισραήλ είναι πάνω από όλα τα πολιτικά ζητήματα». ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ: Ο ΙΕΧΩΒΑ ΕΔΩΣΕ

 

 

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: «Η Τουρκία ιδρύθηκε πάνω στην γενοκτονία των Ελλήνων. Κατέχετε τώρα παράνομα τη βόρεια Κύπρο». 

 

 

«Ιστανμπούλ» για τον Μητσοτάκη η Κωνσταντινούπολη. Ο γιος του Νετανιάχου: «Μητσοτάκη, η Ινσταμπούλ λέγεται Κωνσταντινούπολη -Tο κέντρο του Oρθόδοξου Xριστιανισμού».

 

 

Ο γιος του Νετανιάχου, Γιαΐρ Νετανιάχου, δήλωσε: «προτιμώ χίλιες φορές τους νεοναζί από τους αριστερούς, Antifa και τους Black Live Matters”…

 

 

 


Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΧΙ ΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΔΥΟ, ΟΥΤΕ ΤΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. Ερντογάν-Πούτιν: Συμφώνησαν για άλλους τρεις πυρηνικούς σταθμούς μετά τη Σινώπη. Τι δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ.

 

 

 

 

Με τιμές Αρχηγού Κράτους η υποδοχή της Αγίας Ζώνης της Παναγίας στον Πειραιά. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. Η ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΕΝΑ ΦΤΕΡΟ ΚΟΤΑΣ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ. ΤΙΝΑΖΟΤΑΝΕ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ...

 

 

 

 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ" ΤΗΣ, ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ (ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΓΑΒΡΙΗΛ (ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ).

 

 

 

 

ΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΗΛ

 

  


ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ, 1.200 Π.Χ.

 

 

 

ΔΕΝΔΙΑΣ: ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

 

 

Σε λειτουργία τέθηκε ξανά ο έκτος αντιδραστήρας του βουλγαρικού πυρηνικού σταθμού «Κοζλοντούι». ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

 

 

Bankingnews: «Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ μπορεί να φτάσει το 8%-10%. Δημοφιλέστερος απ' όλους τους πολιτικούς ο Ηλίας Κασιδιάρης».

 

 

Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΓΕΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΟΥΜΕ Ή ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. Το «μυστικό» για μακροζωία βρίσκεται στο περπάτημα.

 

 

Φυσικό αέριο: Η Energean βρήκε νέο κοίτασμα στο Ισραήλ. Δένδιας 22 04 2021: «Η Ελλάδα δεν θα γίνει χώρα παραγωγής υδρογονανθράκων - Δεν θα αρχίσει να σκάβει το βυθό της Μεσογείου». ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.

 

 

 

ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ: «ΕΙΜΑΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΑΛΔΑΙΟΥ ΜΑΓΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΥΡ ΤΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ».

 

 

 

ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΥ ΒΥΡΩΝΑ: "ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ"



Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. «ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ».


Τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα συνδέονται με πρόωρο θάνατο

 

Εγκαίνια για το Αλβανικό σχολείο στη Μυτιλήνη. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

 

 

ΧΑΝΤΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ – ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ 

 

ΓΑΝΔΑΡΑ, ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ






ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ. H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ (ΓΚΑΝΤΑΡΑ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ).

 

Ο Αγαθοκλής της Βακτρίας, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ‏

 

Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΟΥ ΩΞΟΥ ΤΗΣ ΒΑΚΤΡΙΑΝΗΣ (Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΗ ΑΪ ΧΑΝΟΥΜ).



Ο Τούρκος καθηγητής του τμήματος Στρατηγικών Ερευνών: «Θα επιτεθούμε στην Ελλάδα και σε μια-δυο μέρες θα καταστρέψουμε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια, ώστε να μην μπορούν να απογειωθούν και προσγειωθούν ελληνικά μαχητικά. Τότε η Ελλάδα θα παραδοθεί».

 


ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Handelsblatt: «Γιγαντιαία αποθέματα φυσικού αερίου στην Ελλάδα. Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ». Επίσημη δήλωση Δένδια (22/04/2021): «Η Ελλάδα δεν θα γίνει χώρα παραγωγής υδρογονανθράκων - Δεν θα αρχίσει να σκάβει το βυθό της Μεσογείου».










ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΑ Η ΗΓΕΤΙΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

 

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: "ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΨΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ".

 

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΕΡΑΣΤΩΝ. ΤΙ ΑΚΟΥΓΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ.

 

Η ΛΗΨΗ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΣΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ



ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ: Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ) ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΤΑ 72%

 

ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΦΥΛΟ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ. Τα σπερματοζωάρια των ανδρών στις δυτικές χώρες μειώθηκαν στο μισό από το 1973. ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.

 

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΤΑΝΟΟΥΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ; Ισραηλινός φιλόσοφος Yoram Hazony: «Η δυτική Δημοκρατία θα επιβιώσει μόνο εάν επιστρέψει στον εθνοκεντρικό συντηρητισμό. Ο Φιλελευθερισμός έχει πλέον πεθάνει». ΤΩΡΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΙΟΥΔΑΙΟΙ (ΣΟΡΟΣ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΣΒΑΜΠ ΚΛΠ) ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; O ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ;

 

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ CIA ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΞΕΝΑ (ΜΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ) ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.















Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΛΙΚΙΑ

 

Η ΚΙΛΙΚΙΑ, Η ΟΥΡΑ ΑΝΤΑΝΙΓΙΑ (Ura Adaniyya), Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΔΑΝΑΩΝ




Πέθανε η 21χρονη Ελληνίδα που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από το αυτοκίνητο του 26χρονου Αλβανού. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΖΩΝΤΑΝΟ. Ο 26χρονος Αλβανός δεν είχε άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

 

Η Ελληνική Ανθρωποπλασία, του Μιχάλη Καλόπουλου




Η Ελλάδα αναδείχτηκε πρώτη δύναμη στη ρομποτική πανευρωπαϊκά και τέταρτη παγκοσμίως για το 2022 ανάμεσα σε 73 χώρες στο Dortmund της Γερμανίας στις 17-19 Νοεμβρίου 2022. Aργυρό μετάλλιο στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής πήραν τρεις Πατρινοί και ένας Κερκυραίος, που κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής 2022.

 

 

ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2021: ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΟΥΑΛΙΑ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΓΛΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Alex Henshaw.

 

 

ΟΙ ΟΚΤΩ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΛΑΜΙΑ, ΘΗΒΑ, ΑΓΡΙΝΙΟ, ΑΘΗΝΑ (=«τσιμεντοφαβέλα»), ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, ΣΠΑΡΤΗ, ΤΡΙΠΟΛΙΣ, ΚΟΖΑΝΗ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΕΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ (ΑΘΗΝΑ, ΣΠΑΡΤΗ, ΘΗΒΑ), ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟΦΑΒΕΛΕΣ; ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ;

 

ΑΡΘΡΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022, Ο ΜΗΝΑΣ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ, Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΛΟΡΕΝΤΖΟΥ ΜΑΒΙΛΗ

 

 

 


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...