ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

04 Νοεμβρίου 2022

«Ιστανμπούλ» για τον Μητσοτάκη η Κωνσταντινούπολη. Ο γιος του Νετανιάχου: «Μητσοτάκη, η Ινσταμπούλ λέγεται Κωνσταντινούπολη -Tο κέντρο του Oρθόδοξου Xριστιανισμού».

 

 

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: «Η Τουρκία ιδρύθηκε πάνω στην γενοκτονία των Ελλήνων. Κατέχετε τώρα παράνομα τη βόρεια Κύπρο».

 

 

 

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΑΠΙΝΤ: «Το κράτος του Ισραήλ είναι πάνω από όλα τα πολιτικά ζητήματα». ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ: Ο ΙΕΧΩΒΑ ΕΔΩΣΕ

 

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ:

«Τούρκοι, δεν είστε ντόπιοι στην Ανατολία, ήρθατε από την Κεντρική Ασία και διαπράξατε γενοκτονία εις βάρος του τοπικού ελληνικού χριστιανικού πληθυσμού. Η Ιστανμπούλ είναι στην πραγματικότητα η Κωνσταντινούπολη και την καταλάβατε παράνομα».

 

Ο ΠΡΩΤΟΣ «ΕΛΛΗΝΑΣ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΓΑΪΔΑΡΟΣ -ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ «Ιστανμπούλ» ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ, ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.  

 


Ο αγράμματος γάιδαρος της μαφιόζικης οικογενειοκρατίας. Κούλης στο «Ίστανμπουλ»: «βρέθηκα στην κοίτη της Ορθοδοξίας» - Είναι κοιτίδα γάιδαρε, όχι κοίτη..

«Στη συνάντηση με την ΑΘΠ τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο εξέφρασα τη συγκίνησή μου για την ευκαιρία που μου δόθηκε σήμερα, Κυριακή της Ορθοδοξίας, να βρεθώ μαζί του στην κοίτη της Ορθοδοξίας, στο Φανάρι, ενώ τον ενημέρωσα για τη συνάντησή μου με τον Πρόεδρο Ερντογάν», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Κοίτη είναι αυτό που έχουν τα ποτάμια και αυτό που σε χωρίζει από τη μόρφωση» γράφει ο Κ.Βαξεβάνης.

«Κοιτίδα είναι. Κοιτίδα πολιτισμού, κοιτίδα Ορθοδοξίας, κοιτίδα Δημοκρατίας. Κοίτη, είναι αυτό που έχουν τα ποτάμια και αυτό που σε χωρίζει από τη μόρφωση. Κολάμπια, ε Κολάμπια», έγραψε ο Κ.Βαξεβάνης.

 

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί στο κοινό αίσθημα,  η πρωτοφανής κίνηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αναφερθεί στην Κωνσταντινούπολη με την τουρκική της ονομασία Istanbul!

Σχεδόν σε χαλαρό ύφος, (όπως συνηθίζει άλλωστε) ο Κ.Μητσοτάκης όπως με ευκολία απεμπόλησε την Μακεδονία και την παρέδωσε στους Σκοπιανούς, με την ίδια ευκολία φαίνεται να απεμπολεί και το όνομα της Πόλης, σε μια περίοδο μάλιστα που η γειτονική χώρα  δε σταματά τις προκλήσεις με καθημερινές παραβιάσεις τόσο του Εθνικού Εναέριου Χώρου, όσο και των θαλάσσιων συνόρων, μέσω της «γαλάζιας πατρίδας» η  οποία διεκδικεί κυριολεκτικά το μισό Αιγαίο.  

Έτσι με μια ακόμη ανέμελη ανάρτησή του  με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ποζάρει περιχαρής δίπλα στους Τούρκους αξιωματούχους και αναφέρει χαρακτηριστικά πως βρίσκεται στην Istanbul, “ξεχνώντας”  την ιστορική Πόλη.

 

 Ο Κούλης όταν συνάντησε τον Ερντογάν στο Ίστανμπουλ: Ο ορισμός του απόλυτου τίποτε. Ο ορισμός του Mr Bean. Αλλόκοτες γκριμάτσες, χιμπατζίδικοι μορφασμοί προσώπου, άσκοπα χάχανα, αμήχανη στάση σώματος, νευρικά ψυχοπαθολογικά τικ.
Ο τύπος είναι ο ορισμός του χαζού γόνου που έπρεπε, ντε και καλά, να κληρονομήσει την κυβέρνηση της χώρας, κατ’ εντολήν από δύο τρεις επιχειρηματικούς ομίλους που συνεργάζονται με την πρεσβεία.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...