ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

30 Νοεμβρίου 2022

ΟΙ ΟΚΤΩ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΛΑΜΙΑ, ΘΗΒΑ, ΑΓΡΙΝΙΟ, ΑΘΗΝΑ (=«τσιμεντοφαβέλα»), ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, ΣΠΑΡΤΗ, ΤΡΙΠΟΛΙΣ, ΚΟΖΑΝΗ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΕΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ (ΑΘΗΝΑ, ΣΠΑΡΤΗ, ΘΗΒΑ), ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟΦΑΒΕΛΕΣ; ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ;

 

 

 

ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2021: ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΟΥΑΛΙΑ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΓΛΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Alex Henshaw.

 

Αυτές είναι οι πιο «άσχημες» πόλεις της Ελλάδας

 

https://www.neolaia.gr/2022/11/28/aytes-einai-oi-pio-asxhmes-poleis-ths-elladas/

 

Oι 5 πόλεις που έλαβαν ένα όχι και τόσο τιμητικό βραβείο...

Η ερώτηση «ποια θεωρείτε την πιο άσχημη πόλη της Ελλάδας», από το ελληνικό Reddit ήταν αρκετή για πολλά και ποικίλα σχόλια.

Κάτω από τη συγκεκριμένη ερώτηση, υπάρχουν 91 απαντήσεις που μας έλυσαν αυτή τη μεγάλη απορία!

Παρακάτω αναφέρονται οι 5 πόλεις που έλαβαν ένα όχι και τόσο τιμητικό βραβείο, αλλά τι να κάνουμε αφού περί ορέξεως…

 

Παρακάτω αναφέρονται οι 5 πόλεις που έλαβαν ένα όχι και τόσο τιμητικό βραβείο, αλλά τι να κάνουμε αφού περί ορέξεως…

1. Λαμία

Η Λαμία συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους αν και “κονταροχτυπήθηκε” με τη δεύτερη πόλη που θα δείτε παρακάτω. Ανάμεσα στα σχόλια των αναγνωστών διαβάσαμε «Λαμία, είναι σα να τρως ριζογκοφρέτα, no offense» και «Λαμία με μια μικρή επιφύλαξη γιατί δεν έχω επισκεφθεί τη Θήβα». Και αυτό ναι ήταν προοικονομία γιατί….

 


2. Θήβα

Η αλήθεια είναι ότι την περιμέναμε και top of the list αλλά να που γίνονται και ανατροπές. Τα σχόλια αναμενόμενα καθώς τα έχουμε ακούσει πολλάκις και στην καθημερινότητά μας: «Παρουσιάστηκα Θήβα και με έχουν φιλοξενήσει φίλοι που σπούδαζαν Λαμία και είναι τα χειρότερα και πιο σάπια μέρη που έχω επισκεφτεί».

3. Αγρίνιο

Ανάμεσα στα σχόλια, πολλοί μιλούσαν για τα κουνούπια, την υγρασία, τη ζέστη το καλοκαίρι και ότι η πόλη δεν έχει τίποτα αξιόλογο να επισκεφθείς. Και σαν να μην έχουν άδικο…

4. Αθήνα

Εντάξει, λίγο πονέσαμε αλλά το περιμέναμε… και έγινε πραγματικότητα! Κάτι η κίνηση, κάτι το καυσαέριο, κάτι η κακή ποιότητα ζωής βάλανε την Αθήνα στην black list των προτιμήσεων. Βέβαια οι “ψηφοφόροι” της δεν έλαβαν υπόψιν τα πολυάριθμα στέκια που στολίζουν αυτό το αστικό χάος και του δίνουν μία όμορφη πινελιά. Ανάμεσα στα όσα ειπώθηκαν σημειώσαμε τον χαρακτηρισμό «τσιμεντοφαβέλα».

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ζ.Π.  Ο  παντρεμένος με την εβραία  Κλάρα Γκόλντσμιτ Γάλλος συγγραφέας Αντρέ Μαλρώ αποκαλούσε την σημερινή Αθήνα:  "απαίσια αλβανούπολη".

 

Ηγουμενίτσα

«Μία πόλη με το ζόρι δίπλα στο λιμάνι», ανέφεραν οι δικαστές του Reddit και ένα point το έχουν.

Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να αναφέρουμε ότι στην εν λόγω λίστα παραλίγο να δούμε την Σπάρτη, την Τρίπολη αλλά και την Κοζάνη.

Σημείωση Ζ.Π.  η Κοζάνη το 1970 ήταν μία όμορφη επαρχιώτικη πρωτεύουσα με ωραία παραδοσιακά διώροφα σπίτια με όμορφες αυλές και καλή ποιότητα ζωής. Μετά ήρθε το ΚλεφτοΠασόκ με το δήμαρχό του Κουκουλόπουλο και έφερε την ανάπτυξη. Τα διώροφα σπίτια κατεδαφίστηκαν και χτίστηκαν άναρχα 5όροφες και 6όροφες οικοδομές, χωρίς δρόμους.  Μόνο ένας  σχιζοφρενής πολεοδόμος θα σχεδίαζε τέτοια πόλη. 


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...