ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

21 Νοεμβρίου 2022

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΠΟΙΪΑ. ΕΤΣΙ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΑΟΥ. Ιταλία: Σχέδιο νόμου για φοροαπαλλαγή 20.000 ευρώ σε ζευγάρια για τους γάμους.

 

  

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ GPS – ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΕΩΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΘΕΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ. ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΚΑΡΣΟΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ.











 

ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΕ 14 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ 2035, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 423.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ 100.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.




Ουγγαρία: Ποινικό αδίκημα η προώθηση της ομοφυλοφιλίας σε εφήβους κάτω των 18 ετών. Η κυβέρνηση του Β.Όρμπαν κήρυξε τον πόλεμο και κατά της παιδοφιλίας. ΡΩΣΙΑ: Ψηφίστηκε νόμος με τον οποίο θα απελαύνονται οι ξένοι που προωθούν ομοφυλοφιλική προπαγάνδα. ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΜΠΑΝ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΡΩΣΩΝ». ΕΤΣΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ. ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ» ΕΚΑΝΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΜΑΣΤΕ. ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ".

 

 

Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ. Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΟ. H λευκή ράτσα των ΗΠΑ δεν μπορεί πλέον να αναπαράγει τον εαυτόν της. Τα μισά από τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα στις ΗΠΑ δεν ανήκουν στη λευκή φυλή.


Η Λέγκα του Ματτέο Σαλβίνι, με σχέδιο νόμου που κατέθεσε στην βουλή της Ρώμης, ζήτησε να μπορεί να εκπίπτει το 20% του συνολικού κόστους κάθε γάμου που τελείται στην Ιταλία.

 

Αρχικά, η πρόταση αφορούσε μόνον τους θρησκευτικούς γάμους, αλλά μετά από σειρά αντιδράσεων, ο βουλευτής της Λέγκα Ντομένικο Φουρτζιουέλε, δήλωσε ότι «το μέτρο θα ισχύει για όλους τους γάμους, τόσο εκείνους που τελούνται στην εκκλησία, όσο και τους πολιτικούς».

Στις προθέσεις του κόμματος του Ματέο Σαλβίνι, η έκπτωση γάμου θα απευθύνεται στα ζευγάρια μέχρι 35 ετών και με συνολικό, ετήσιο εισόδημα μέχρι 23.000 ευρώ. Το ανώτατο ποσό των 20.000 θα μπορεί να φοροεκπίπτει με την κατάθεση πέντε φορολογικών δηλώσεων και το μέτρο, σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν, θα αφορά μόνον ζευγάρια που έχουν την ιταλική υπηκοότητα από ελάχιστο διάστημα δέκα ετών.

Η πρόταση δεν περιλαμβάνει τα σύμφωνα συμβίωσης και τα ομόφυλα ζευγάρια. Πηγές της ιταλικής κυβέρνησης, πάντως, πριν λίγο άφησαν να διαρρεύσει ότι το συγκεκριμένο μέτρο δεν θα περιέχεται στον επόμενο κρατικό προϋπολογισμό και ότι η κυβέρνηση Μελόνι, στην φάση αυτή, δεν προτίθεται να αρχίσει να το εξετάζει.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...