ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

04 Νοεμβρίου 2022

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: «Η Τουρκία ιδρύθηκε πάνω στην γενοκτονία των Ελλήνων. Κατέχετε τώρα παράνομα τη βόρεια Κύπρο».

 

 

 

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΑΠΙΝΤ: «Το κράτος του Ισραήλ είναι πάνω από όλα τα πολιτικά ζητήματα». ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ: Ο ΙΕΧΩΒΑ ΕΔΩΣΕ

 

 



 yair

 Ο  ΓΙΟΣ  ΤΟΥ  ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ  ΓΙΑΪΡ  ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ  ΤΑ  ΛΕΕΙ  ΕΞΩ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΔΟΝΤΙΑ.  ΔΕΝ  ΜΙΛΑΕΙ  ΟΠΩΣ  Ο  ΚΟΥΛΗΣ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΥΠΟΛΟΙΠΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΑ  ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ  ΤΗΣ  ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ:


"Τούρκοι,  δεν είστε ντόπιοι στην Ανατολία, ήρθατε από την Κεντρική Ασία και διαπράξατε γενοκτονία εις βάρος του τοπικού ελληνικού χριστιανικού πληθυσμούΗ Ιστανμπούλ είναι στην πραγματικότητα η Κωνσταντινούπολη και την καταλάβατε παράνομα.  Κατέχετε τώρα παράνομα τη βόρεια Κύπρο".


 Εικόνα

 

@YairNetanyahu

To all the Turkish bots that follow me here - quick history lesson. You are not native to Anatolia, you came from Central Asia and did a genocide to the local Greek Christian population. Istanbul is actually Constantinople and you illegally occupied it. You also did a genocide >>

1:15 μ.μ. · 13 Μαΐ 2021

 https://twitter.com/YairNetanyahu/status/1392803080048087043?s=20

 

Ο Γιαϊρ Νετανιάχου με μία ανάρτηση στα social media παρέδωσε όπως ο ίδιος είπε «μαθήματα ιστορίας» σε Τούρκους και "Έλληνες":


«Σε όλα τα τουρκικά bots που με ακολουθούν εδώ –ένα γρήγορο μάθημα ιστορίας. Δεν είστε ντόπιοι στην Ανατολία, ήρθατε από την Κεντρική Ασία και διαπράξατε γενοκτονία εις βάρος του τοπικού ελληνικού χριστιανικού πληθυσμού. Η Ιστανμπούλ είναι στην πραγματικότητα η Κωνσταντινούπολη και την καταλάβατε παράνομα. Διαπράξατε επίσης γενοκτονία εις βάρος των Αρμενίων. Κατέχετε τώρα παράνομα τη βόρεια Κύπρο, τη βόρεια Συρία και το Κουρδιστάν. Η χώρα σας κυβερνάται από έναν δικτάτορα, ο οποίος θέλει να ανακαταλάβει και να καταπιέσει τον αραβικό κόσμο όπως επί των ημερών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο γιος του πρωθυπουργού του Ισραήλ.

 



Λίγο αργότερα ο Γιαϊρ επανήλθε με νέα ανάρτηση. Αυτή τη φορά τη συνόδευε από γράφημα για την ανάπτυξη του Ισλάμ στην Τουρκία από τον 13ο μ.Χ. αι. μέχρι το 2010, στην οποία ανέφερε πως «η Τουρκία ιδρύθηκε επί μιας γενοκτονίας Ελλήνων χριστιανών».


https://twitter.com/YairNetanyahu/status/1392803080048087043?s=20


Η Τουρκάλα δημοσιογράφος, Uzay Bulut γράφει επί λέξει: 

«Τον 11ο αιώνα, οι Τούρκοι τζιχαντιστές από την Κεντρική Ασία εισέβαλαν και κατέκτησαν την ελληνόφωνη χριστιανική βυζαντινή αυτοκρατορία ανοίγοντας το δρόμο για την τουρκοποίηση και τον εξισλαμισμό της περιοχής με την μέθοδο των δολοφονιών, των απαγωγών, των βιασμών και τον βίαιο προσηλυτισμό».


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...