ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

13 Νοεμβρίου 2022

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: "ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΨΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ".

 


ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΑ Η ΗΓΕΤΙΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

 



Κ.Χατζηδάκης: «Μπορεί να μην έχω ένσημα αλλά με βγάζουν βουλευτή»!

Αυτός είναι ο υπεύθυνος υπουργός... Εργασίας.

Καλεσμένος στο Γιώργο Αυτιά ήταν σήμερα ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι δεν έχει ένσημα!

 

Μάλιστα, ένας πολιτικός που καθορίζει τις ζωές των εργαζομένων παραδέχεται ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ αλλά το δικαιολογεί ότι βγαίνει πρώτος σε σταυρούς βουλευτής!


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

5 σχόλια:

  1. Η Τζένη Μπαλατσινού «έβαλε» την κόρη της στο γραφείο του Β.Κικίλια.
    Με ένα Tweet ήρθε στο φως η αποκάλυψη πως η Τζένη Μπαλατσινού «βόλεψε» την μια από τις δυο κόρες της, στο γραφείο του συζύγου της, και υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, και συγκεκριμένα στη θέση του ειδικού συμβούλου!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. Κύρτσος: «Ο Μητσοτάκης θέλει να “δώσει” τον Δημητριάδη αλλά φοβάται μήπως τον “δώσει” πρώτα εκείνος».

    Με μια ακόμη αιχμηρή του ανάρτηση ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος αναφέρεται στο περιβάλλον Μαξίμου και στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

    Όπως αναφέρει βρέθηκε εκτός ΝΔ γιατί συγκρούστηκε μαζί τους. «Τώρα ο ένας (Μητσοτάκης) φοβάται τον άλλο (Δημητριάδης)»

    Αναφέρει πιο συγκεκριμένα:

    «Όταν συγκρούστηκα με Μητσοτάκη και Δημητριάδη και βρέθηκα εκτός ΝΔ, αρχές 2022,διαφήμιζαν ισχύ τους.

    Σε 10 μήνες:

    Ο Δημητριάδης ειναι παρελθόν. Κρύβεται, τον κρύβουν.

    Ο Μητσοτάκης τρέχει να σωθεί.

    Θέλει να «δώσει» Δημητριάδη για να εξευμενίσει ορισμένους,

    αλλά φοβάται μη τον «δώσει» ο Δημητριάδης.

    Δίδυμο σήψης.»
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Predator «μόλυνε» την Ελλάδα από την Κύπρο – Ο ρόλος των Ισραηλινών – Ο Ν.Αναστασιάδης παρακολουθούσε τους πάντες.
    Έπιασαν επ'αυτοφώρω τους Ισραηλινούς να παρακολουθούν «στόχους» στην Κύπρο και τους επέβαλαν μόνο ένα μικρό πρόστιμο!
    12.11.2022 https://www.pronews.gr
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ομιλία φοιτήτριας ιατρικής, μέλους της TEDx, στην οποία έκανε προπαγάνδα υπέρ των παιδόφιλων. Η ΤED είναι μια μεγάλη ΜΚΟ που ξεκίνησε από την Αμερική το 1984 με στόχο τη διάδοση ιδεών...Σήμερα είναι μια από τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες στον κόσμο με εκατομμύρια μέλη. Χαρακτηρίστηκε ως ένα κλειστό λόμπι που έχει σαν στόχο να ενσωματώσει τα «φωτεινά μυαλά του κόσμου»οπαδούς. Λένε ότι: «Χτίζουμε την κοινότητα των ανήσυχων πνευμάτων».
    H Μιρτζάμ Χάιν, στην ομιλία της το καλοκαίρι του 2018, που δόθηκε μάλιστα εντός του Γερμανικού πανεπιστήμιου Würtzberg, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η παιδεραστία είναι ένας «αμετάβλητος σεξουαλικός προσανατολισμός ακριβώς όπως η ετεροφυλοφιλία» και ότι η κοινωνία πρέπει να γίνει πιο ανεκτική με τους παιδεραστές. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας της Μιρτζάμ Χάιν που είχε τον τίτλο «Γιατί η αντίληψη μας για παιδεραστία πρέπει να αλλάξει», το μέλος της TEDx προσπάθησε με διάφορα επιχειρήματα να ισχυριστεί ότι η παιδεραστία είναι απλώς ένας άλλος σεξουαλικός προσανατολισμός.
    ΕΡΩΤΗΣΗ: ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΛΟΣ;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κορυφαίο πολιτικό σε υπουργική θέση που έχει καταγραφεί να συνομιλεί με τον εραστή, έναν πολύ γνωστό ιερωμένο.
    Πολιτικό-βουλευτή που έχει συνάψει ερωτική σχέση και καταγράφεται να κάνει ζήλιες σε… δημοσιογράφο περιοχής Κολωνακίου, ο οποίος είναι γνωστός για την… αγάπη του προς το ίδιο φύλο
    Βουλευτή και πολιτικό με βίλα σε κοσμοπολίτικο νησί που καταγράφεται να απευθύνεται με «γλυκόλογα» με κορυφαίο γιατρό. Καθόλου παράξενο: Διατηρούν ερωτική σχέση 25 χρόνια όπως καταγράφεται από τις συνομιλίες τους.
    Κορυφαίο υπουργό που καταγράφεται να απατά εκτός από την σύζυγό του και τις δύο ερωμένες του, με… άλλες δύο, μία μελαχρινή και μία ξανθιά με εντυπωσιακά «προσόντα».
    Εξωκοινοβουλευτικό υπουργό να συνομιλεί με αγαπημένη του, μια παρουσιάστρια της τηλεόρασης η οποία… τυχαίνει να είναι παντρεμένη!
    Γοητευτική φιλοκυβερνητική μεγαλοδημοσιογράφος που μιλά με την… ερωμένη της και… «λιώνουν» τα καλώδια από την φλόγα.
    Υπουργό που έχει παιδί με ξανθιά γυναίκα άλλου συναδέλφου του που ο δεύτερος δεν το ξέρει ότι το παιδί είναι του πρώτου και νομίζει ότι το παιδί είναι δικό του. Ο πρώτος καταγράφεται να δηλώνει την αγωνία του για το μέλλον του παιδιού!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...