ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

04 Νοεμβρίου 2022

Ο γιος του Νετανιάχου, Γιαΐρ Νετανιάχου, δήλωσε: «προτιμώ χίλιες φορές τους νεοναζί από τους αριστερούς, Antifa και τους Black Live Matters”…

 

 

 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ». Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΟΣΕ ΦΑΪΓΚΛΙΝ: «Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΔΙΟΦΥΪΑ. Ο ναζισμός χάρισε στη Γερμανία υποδειγματικό σύστημα δικαιοσύνης και δημόσιας τάξης».

 

 

 

«Ιστανμπούλ» για τον Μητσοτάκη η Κωνσταντινούπολη. Ο γιος του Νετανιάχου: «Μητσοτάκη, η Ινσταμπούλ λέγεται Κωνσταντινούπολη -Tο κέντρο του Oρθόδοξου Xριστιανισμού».

 

 

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: «Η Τουρκία ιδρύθηκε πάνω στην γενοκτονία των Ελλήνων. Κατέχετε τώρα παράνομα τη βόρεια Κύπρο».

 

 

 

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΑΠΙΝΤ: «Το κράτος του Ισραήλ είναι πάνω από όλα τα πολιτικά ζητήματα». ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ: Ο ΙΕΧΩΒΑ ΕΔΩΣΕ

 

 

 

ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: "κανείς δεν λέει μια λέξη για την Τουρκία, που κατέχει την βόρεια Κύπρο".
 



Σύμφωνα με την Haaretz, την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018, κατά τη διάρκεια κλειστής συνεδρίασης του νομοθετικού συμβουλίου του κόμματος Likud, ο Νετανιάχου είπε τα εξής:
«Τα έθνη σέβονται την ηθική μέχρι ένα γνωστό όριο και σέβονται την ισχύ πολύ περισσότερο.
Απορρίπτουμε την προσέγγιση περί κατοχής. Αν η κατοχή ήταν το θέμα, υπάρχουν πολλά κράτη που έχουν καταλάβει άλλα κράτη και κανείς δεν λέει μια λέξη γι’ αυτά.
Μεγάλες, γνωστές χώρες. Κανείς δεν είπε ούτε μια λέξη για την Τουρκία και την "Βόρεια Κύπρο.
Είναι σημαντικό να εγείρουμε αυτά τα θέματα, επειδή οι άνθρωποι έχουν μιλήσει για τσουνάμι, και ότι το παλαιστινιακό ζήτημα πρέπει να λυθεί,
Αυτό δεν πρέπει να μας σταματήσει εν όψει της τεράστιας διπλωματικής επιτυχίας που δημιουργούμε».

Στην κλειστή συνεδρίαση του ιουδαϊκού νομοθετικού συμβουλίου του κόμματος Likud, ο Νετανιάχου, την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018, δεν έκανε τίποτε παραπάνω από το να ξαναδιαβάσει το πρώτο κεφάλαιο των "Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών", άσχετα αν αυτά είναι πλαστά ή γνήσια.

Για τους Έλληνες η ομιλία του Νετανιάχου είναι μία σπουδαία υπενθύμιση.

 

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ


 

"Οι άνθρωποι οι έχοντες κακά ένστικτα είναι πολυαριθμότεροι των εχόντων καλά τοιαύτα. Τούτου ένεκα επιτυγχάνει τις τα καλλίτερα αποτελέσματα, διοικών τους ανθρώπους δια της βίας και του τρόμου, και ουχί δι’ ακαδημαϊκών συζητήσεων.
Κατά την έναρξιν της κοινωνικής τάξεως οι άνθρωποι υπετάχθησαν εις την κτηνώδη και τυφλήν ισχύν, αργότερα εις τον νόμον, όστις δεν είναι παρά η ίδια ισχύς, αλλά μετημφιεσμένη. Συμπεραίνω εκ τούτου, ότι συμφώνως προς τον νόμον της φύσεως, το δίκαιον είναι εν τη ισχύ.
Ο σκοπός μας είναι να κατέχωμεν την ισχύν. Η λέξις «δίκαιον» είναι αφηρημένη ιδέα, την οποίαν τίποτε δεν δικαιολογεί. Η λέξις αυτή σημαίνει απλούστατα : «δότε μοι ό,τι θέλω δια να δύναμαι να αποδεικνύω δι αυτού του τρόπου ότι είμαι ισχυρότερος από σας». Που αρχίζει το δίκαιον και που τελειώνει;
Πρέπει να εννοήσωμεν, ότι η δύναμις του πλήθους είναι τυφλή και άφρων. Το πλήθος δεν λογικεύεται, ακούει δεξιά και αριστερά. Ό τυφλός δεν δύναται, οδηγών άλλον τυφλόν, να μη τον οδηγήση εις τον κρημνόν. Πρέπει να λάβωμεν υπ’ όψιν μας την δειλίαν, την αστάθειαν, την παλινωδίαν του πλήθους. Το πλήθος είναι βάρβαρον, δεικνύον την βαρβαρότητα του εν πάση ευκαιρία. Άμα το πλήθος λαμβάνη εις χείρας του την ελευθερίαν, την μετατρέπει τάχιστα εις αναρχίαν, ήτις είναι ο ύψιστος βαθμός της βαρβαρότητος.
Το σύνθημά μας είναι η ισχύς και η υποκρισία. Η βία οφείλει να είναι μία αρχή, η πανουργία και η υποκρισία κανών δια τας κυβερνήσεις, αίτινες δεν θέλουσι να παραδώσωσι το κύρος των εις χείρας των πρακτόρων νέας ισχύος. ∆ια τούτο δεν οφείλομεν να σταματώμεν ενώπιον της διαφθοράς, της απάτης και της προδοσίας, οσάκις αύται δύνανται να μας χρησιμεύσωσι προς επιτυχίαν του σκοπού μας. Άκρα αυστηρότης, αλλά και άκαμπτος, είναι ο μεγαλύτερος παράγων της ισχύος ενός Κράτους. Μεμυημένος, έστω και ηλίθιος, δύναται να κυβερνήση, ενώ η πληθύς των μη μεμυημένων, έστω και ευφυών, δεν εννοεί τίποτε από πολιτικήν".


Μία διαπίστωση: δεν είναι μεγάλο κρίμα, που η πατρίδα μας δεν έχει κανένα πολιτικό, που να σκέφτεται σαν τον Νετανιάχου; Τι κατάρα, τι συμφορά έπεσε πάνω στον ελληνικό λαό και έχει πολιτικούς έκφυλους, ανίκανους και προδότες, σαν τον Μητσοτάκη, Τσίπρα και το σκυλολόι τους;
Σε λίγο ο Νετανιάχου θα αρχίσει να υπερασπίζεται την Ελληνική Μακεδονία και την Βόρειο Ήπειρο.
Τι πρέπει να πράξουν επιτέλους οι (λίγοι) έλληνες που έχουν μυαλό στο κεφάλι τους;

 

 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΙΟΥΔΑΪΚΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ. ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ. «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ 4.000 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ».

Είπαμε να υμνολογούμε, για ιδιοτελείς σκοπούς τους ιουδαίους, αλλά να μην το παρακάνουμε. Ο ιστορικός Γκρέηβς, ο εγκυρότερος όλων, τοποθετεί τον Αβραάμ, τον γενάρχη των Εβραίων, στο δεύτερο μισό του 15ου π.Χ. αιώνα (δηλαδή περίπου στο 1450 με 1400 π.Χ. Και πρόκειται για μυθολογημένη ιστορία, δηλαδή ουσιαστικά παραμύθι.
Όπως γράφουν οι ίδιοι οι σημερινοί ιουδαίοι έγκυροι ιστορικοί δεν έχουμε κανένα αδιαμφισβήτητο υπαρκτό στοιχείο υλικού πολιτισμού που να παραπέμπει σε ιουδαίους πριν από τον 7ο αιώνα π.Χ.
Και από εκεί και μετά πάλι, πολύ ισχνά είναι τα υλικά ευρήματα ακόμη και για την εποχή του Χριστού. Μετά δε από αυτήν την εποχή και για 2000 χρόνια εξέλειπε τελείως η παρουσία των Ιουδαίων στην Παλαιστίνη. Σκάβουν οι σημερινοί αρχαιολόγοι του Ισραήλ στην Παλαιστίνη και βρίσκουν...αρχαιοελληνικές πόλεις.
Οι Έλληνες των κλασσικών χρόνων γνώριζαν όλους τους λαούς του κόσμου αλλά αγνοούσαν τελείως τους Εβραίους. Ο μεγάλος ταξιδευτής της Ανατολής Ηρόδοτος δεν γνωριζει τέτοιο λαό.
Όλες οι ιστορίες της Βίβλου για τον Μωυσή του 1200 π.Χ., τον Δαυίδ του 900 π.Χ, τον Σολομώντα κλπ είναι μόνο ιστορίες, αφηγήματα αναπόδεικτα.
Απεναντίας έχουμε ευρήματα υλικού πολιτισμού στην Παλαιστίνη για τους Ελληνοφιλισταίους από το 1100 π.Χ. με ωραία Ελληνόμορφα αγγεία, Μυκηναϊκή γραφή, κτίρια, δρόμους, κλπ.
Ουσιαστικά το έθνος των Ιουδαίων έγινε καταλύτης ιστορικών εξελίξεων με την δημιουργία του Χριστιανισμού και του Ισλάμ. Με την δημιουργία των δύο αυτών θυγατρικών θρησκευτικών κινημάτων (και αργότερα του κομμουνισμού), οι ιουδαίοι είχαν την ευκαιρία να αναδειχθούν στο ιστορικό προσκήνιο και να προσεγγίσουν μέσα απ' αυτές τις δικές τους θρησκείες τα ισχυρά κέντρα αποφάσεων και ιστορικών εξελίξεων. Αυτές οι τρεις δικές τους θρησκείες που ενστερνίστηκαν οι λαοί υπήρξαν οι βάσεις για να αναπτυχθεί στους νέους χρόνους το κίνημα του Σιωνισμού. Αυτές ουσιαστικά, και το αναγνωρίζει ο Νετανιάχου σήμερα, έδωσαν στο έθνος αυτό απίστευτες ευκαιρίες διεθνοποίησης της Εβραϊκής ιστορίας και θεολογίας, κάνοντας παγκοσμίως γνωστό, ένα ασήμαντο, μέχρι τους πρώτους μετά Χριστόν αιώνες, θρησκευτικά και πολιτικά έθνος.  

 

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...