ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

15 Οκτωβρίου 2021

ΜΑΖΙΚΗ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ; ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ. "Ο ΠΑΣΤΕΡ, ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ, ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΒΙΑ". Ο ΝΕΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, ΤΟΝ ΓΑΛΗΝΟ, ΤΟΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟ. "ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ. Η ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ. Ο ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ".

 

 

Κωνσταντίνος Αδρακτάς. Ο Έλληνας δημιουργός του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου που κατασκευάστηκε στην αρχή της δεκαετίας του '70. [του Γ. Μανούσου]

 

 

 



15 Μαρτίου 2021 
Πηγή

Η επιστήμη προκύπτει όταν συμβαίνουν δύο πράγματα. Πρώτον, κάποιος ανακαλύπτει μια αλήθεια μέσα από μια διαδικασία πειραματισμού. Δεύτερον, κάποιος άλλος επιβεβαιώνει αυτή την αλήθεια μέσω της αντιγραφής της διαδικασίας. Τι συμβαίνει όμως αν ο πρώτος αρνείται να μοιραστεί τις λεπτομέρειες της έρευνάς του με οποιονδήποτε άλλον ; Και τι άλλο συμβαίνει όταν άλλοι άνθρωποι θεωρούν αληθινό αυτό που είπε ο πρώτος χωρίς επιβεβαίωση ;

Στην περίπτωση του Louis Pasteur, 100 χρόνια ιατρικής έρευνας εκτροχιάζονται.

Ο Louis Pasteur εκλαΐκευσε τη θεωρία των μικροβίων -την υπόθεση ότι οι ασθένειες προκαλούνται από παράγοντες μόλυνσης που ονομάζονται μικρόβια- στα τέλη του 19ου αιώνα. Αν έχετε ακούσει ποτέ για το “παστεριωμένο” γάλα, τότε έχετε εκτεθεί στις μακροχρόνιες επιπτώσεις του έργου του Pasteur.


— Επεξήγηση της θεωρίας των μικροβίων

Εν συντομία, η θεωρία των μικροβίων αναφέρει ότι οι ασθένειες προκαλούνται από μολύνσεις μικροοργανισμών που ονομάζονται “μικρόβια”, όπως τα βακτήρια και οι ιοί.

Ενώ ήταν κοινός τόπος για τους γιατρούς να μεταθέτουν την ευθύνη για τις ασθένειες από τις πράξεις του Θεού σε αόρατους φυσικούς εισβολείς, η άσκηση της ιατρικής δεν παρέμενε παρά ένας συνδυασμός κακοήθειας και παραλογισμού.

Οι αντιλήψεις που διατηρούνται από την αρχαιότητα μέχρι τον 18ο αιώνα συνοψίζονται εύστοχα από τον William White στο βιβλίο του “Η ιστορία μιας μεγάλης πλάνης” (The Story of a Great Delusion):

«Δεν υπήρχε επιστημονική γνώση των νόμων της υγείας- οι ασθένειες θεωρούνταν γενικά ως μυστηριώδεις διαθέσεις της Θείας Πρόνοιας πάνω στις οποίες οι πάσχοντες είχαν ελάχιστο έλεγχο- και ένα μεγάλο μέρος της ιατρικής ήταν ένας συνδυασμός παραλογισμού με κακοήθεια».

 

Μόνο με την εφεύρεση του μικροσκοπίου μπόρεσε κανείς να παρουσιάσει στοιχεία που να υποστηρίζουν τη θεωρία των μικροβίων. Ακόμη και τότε, έγιναν υποθέσεις και λογικά άλματα για να προσαρμοστούν τα στοιχεία σε μια θεωρία αντί να οικοδομηθεί η κατανόηση της πραγματικότητας γύρω από τα δεδομένα.

Αν και δεν ήταν ο πρώτος που πρότεινε μια θεωρία για τα μικρόβια, ο Louis Pasteur ήταν ο άνθρωπος που έφερε τη θεωρία των μικροβίων στο προσκήνιο της επιστημονικής μελέτης και εισήγαγε την έρευνά του στις ιατρικές πρακτικές. Ωστόσο, όπως θα δείτε, το έργο του Pasteur δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια αντιεπιστημονική απάτη που αφέθηκε χωρίς αμφισβήτηση και έλεγχο πριν υιοθετηθεί από τη σύγχρονη ιατρική ως η θεμελιώδης προσέγγιση της ασθένειας και της θεραπείας.

— Το έργο του Louis Pasteur

Στις αρχές της δεκαετίας του 1860, ο Louis Pasteur απέκτησε τη θέση του διάσημου επιστήμονα με τη διάδοση της θεωρίας των μικροβίων. Η διαδικασία πειραματισμού του περιελάμβανε την εύρεση ασθενών ανθρώπων, την απομόνωση του βακτηρίου (έτσι ισχυριζόταν) και τη χορήγηση της “καθαρής” καλλιέργειας σε ζώα – συνήθως με ένεση στον εγκέφαλό τους. Όταν τα ζώα αναπόφευκτα αρρώστησαν, ο Pasteur ισχυρίστηκε ότι η επιτυχής μόλυνση και η ασθένεια προκλήθηκε από βακτήρια.

Ο ιστορικός Dr. Gerald Geison διερεύνησε το έργο του Pasteur συγκρίνοντας τα προσωπικά του σημειωματάρια με τα δημοσιευμένα έγγραφά του. Για τα ευρήματά του έγραψε το 1995 στο βιβλίο του The Private Science of Louis Pasteur:

Κατά τη διάρκεια της ζωής του, ο Pasteur δεν επέτρεψε σε κανέναν απολύτως -ούτε καν στους στενότερους συνεργάτες του- να επιθεωρήσει τις σημειώσεις του… [Ο ίδιος] κανόνισε με την οικογένειά του ότι τα βιβλία θα έπρεπε επίσης να παραμείνουν κλειστά για όλους ακόμη και μετά το θάνατό του“.

 

Πραγματικά, είναι αξιοσημείωτο ότι κάποιος θα μπορούσε να πάρει στα σοβαρά έστω και ένα γραμμάριο της επιστήμης του Pasteur με αυτό το επίπεδο μυστικότητας που κάλυπτε το έργο του. Οι επιστημονικές θεωρίες απαιτούν αναπαραγωγιμότητα από αμερόληπτους τρίτους, και ο Pasteur δεν επέτρεψε σε κανέναν να δει τις σημειώσεις του, να διπλοελέγξει τα συμπεράσματά του με βάση τα δικά του δεδομένα ή να εκτελέσει τις δικές του αντιγραφές της εργασίας του για να επιβεβαιώσει την ακρίβεια.

Το μόνο λογικό συμπέρασμα που μπορεί να εξαχθεί είναι ότι ο Pasteur εξαπάτησε σκόπιμα όσους μοιράστηκε το έργο του, επιστήμονες και κοινό.

Γνωρίζουμε τώρα τις προσωπικές λεπτομέρειες του έργου του Pasteur μόνο επειδή ένας από τους εγγονούς του αγνόησε την επιθυμία του και δώρισε τα σημειωματάρια του Pasteur στη γαλλική εθνική βιβλιοθήκη το 1914, καθιστώντας τα διαθέσιμα για το κοινό.

Τα σημειωματάρια αυτά αποκάλυψαν την εκτεταμένη απάτη που είχε διαπράξει ο Pasteur στις μελέτες του.

Οι ισχυρισμοί του ότι καθάριζε καλλιέργειες βακτηρίων για τις μελέτες του ήταν ψευδείς, καθώς αυτό ήταν αδύνατο εγχείρημα εκείνη την εποχή. Το βιβλίο The Contagion Myth των Thomas S. Cowan και Sally Fallon Morell αποκαλύπτει ότι:

ο μόνος τρόπος με τον οποίο [ο Pasteur] μπορούσε να μεταφέρει την ασθένεια ήταν είτε να εισάγει ολόκληρο τον μολυσμένο ιστό σε ένα άλλο ζώο (μερικές φορές εισήγαγε αλεσμένους εγκεφάλους ενός ζώου στον εγκέφαλο ενός άλλου ζώου για να “αποδείξει” τη μόλυνση) είτε να καταφύγει στην προσθήκη δηλητηρίων στην καλλιέργειά του, τα οποία γνώριζε ότι θα προκαλούσαν τα συμπτώματα στους παραλήπτες“.

 

Στο νεκροκρέβατό του, ο Pasteur παραδέχτηκε την αλήθεια για το έργο και τις μελέτες της ζωής του:

“Το μικρόβιο δεν είναι τίποτα- το περιβάλλον είναι τα πάντα”.

Όμως, μέχρι τότε η ζημιά είχε γίνει. Η θεωρία των μικροβίων είχε περάσει στην επικρατούσα τάση και είχε ενσωματωθεί σε κάθε πτυχή των θεραπευτικών πρωτοκόλλων ή των συστάσεων για υγιεινή διαβίωση.

— Η θρησκεία των μικροβίων

Οι σύγχρονοι ιατροί, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών εναλλακτικής και λειτουργικής ιατρικής, έχουν αποδεχθεί τη θεωρία των μικροβίων ως νόμο. Ο τρόπος με τον οποίο το ιατρικό κατεστημένο μιλάει για τη θεωρία των μικροβίων θα οδηγούσε όποιον δεν γνώριζε καλύτερα να πιστέψει ότι όλα τα μικρόβια έχουν διερευνηθεί διεξοδικά και ότι η ικανότητά τους να προκαλούν ασθένειες έχει αποδειχθεί απολύτως.

Κανένας από αυτούς τους ισχυρισμούς δεν είναι αληθινός.

Στην πραγματικότητα, κάθε προσπάθεια που έγινε για να αποδειχθεί η θεωρία των μικροβίων απέτυχε και παρείχε άφθονα στοιχεία που έρχονταν σε άμεση αντίθεση. Ο ίδιος ο Pasteur γνώριζε ότι αυτό ήταν αλήθεια με βάση την παραδοχή του στο τέλος της ζωής του.

Η εμπιστοσύνη μας στο ιατρικό κατεστημένο ήταν τυφλά λανθασμένη. Ο Dr. Robert Mendelsohn, MD το λέει καλύτερα στο βιβλίο του Confessions of a Medical Heretic:

Η σύγχρονη ιατρική δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς την πίστη μας, επειδή η σύγχρονη ιατρική δεν είναι ούτε τέχνη ούτε επιστήμη- είναι θρησκεία. Ακριβώς όπως το “γιατί” αρκετές φορές και αργά ή γρήγορα θα φτάσετε στο χάσμα της πίστης“.

 

Συνεχίστε να ρωτάτε το “γιατί” και το “πώς” αρκετές φορές και τελικά θα συναντήσετε την απογοητευτικά γνωστή φράση: “Εμπιστευτείτε με, είμαι γιατρός“.

— Σύγχρονες αποτυχίες

Πώς γίνεται 100 χρόνια μετά, κανείς να μην έχει επιστρέψει για να αμφισβητήσει τις βάσεις της σύγχρονης ιατρικής σε βαθμό που ακόμη και οι αφυπνισμένοι επαγγελματίες της υγείας να μην γνωρίζουν την αλήθεια ;

Τεράστια χρηματικά ποσά χρηματοδοτούν τις προσπάθειες της Big Pharma να εμποδίσει τους εκπαιδευόμενους γιατρούς να κάνουν ερωτήσεις ή τους έμπειρους επαγγελματίες να ξεφεύγουν από την αφήγηση. Δεδομένου ότι πολλά από τα σύγχρονα φάρμακά μας βασίζονται στην έννοια της θανάτωσης των μικροβίων ή της διαχείρισης των συμπτωμάτων που προκαλούνται από επιθέσεις μικροβίων, υπάρχουν πολλά χρήματα που μπορούν να κερδηθούν και να χαθούν από τη θεραπεία της υγείας από την οπτική της θεωρίας των μικροβίων.

Το 2019, οι παγκόσμιες φαρμακευτικές πωλήσεις έφτασαν τα 1,03 τρισεκατομμύρια δολάρια, με τις ΗΠΑ να αποτελούν τα 492 δισεκατομμύρια δολάρια της αγοράς. Μέχρι το τέλος του τρίτου τριμήνου του 2020, οι πωλήσεις αυτές είχαν ήδη ξεπεραστεί, με τις παγκόσμιες πωλήσεις να ανέρχονται σε 1,07 τρισεκατομμύρια δολάρια και τις ΗΠΑ σε 514 δισεκατομμύρια δολάρια [Statistica]. Οι πωλήσεις των επώνυμων φαρμάκων αντιπροσώπευαν το 80% των πωλήσεων του 2019 στις ΗΠΑ, με το Humira να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας το 2018 και το 2019, αποφέροντας έσοδα 21 δισεκατομμυρίων δολαρίων κάθε χρόνο [Statistica, Statistica]. Το Humira είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των συμπτωμάτων των αυτοάνοσων παθήσεων που προκαλούν αρθρίτιδα, γεγονός που αποτελεί κατάφωρη κατάχρηση του ανθρώπινου σώματος και κακομεταχείριση της ασθένειας.

Πέρα από τα οικονομικά, πιστεύω ότι υπάρχει μια γενική έλλειψη κριτικής σκέψης και αρκετά συχνά το να θέτουμε τις σωστές ερωτήσεις.

Οι φοιτητές της Ιατρικής έχουν τόσα πολλά να απομνημονεύσουν που δεν κάνουν μια στάση για να αμφισβητήσουν τη βασική επιστήμη και τις αρχικές μελέτες που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή των πρακτικών για τις οποίες μαθαίνουν.

Οι γιατροί είτε αγνοούν σε βαθμό που οι ίδιοι συμμετέχουν στο ελαττωματικό σύστημα υγείας μας ως αποδέκτες είτε εκφοβίζονται για να υποταχθούν.

Η θεωρία των μικροβίων έχει ενσωματωθεί τόσο πολύ στην κουλτούρα της υγείας μας που κανείς δεν σκέφτεται καν να την αμφισβητήσει ή να εξετάσει εναλλακτικούς λόγους για την παρουσία “μικροβίων” στο σημείο της ασθένειας.

Αν όχι τα μικρόβια τότε τι ;

Στην πραγματικότητα, ο Louis Pasteur είχε δίκιο σε ένα πράγμα. “Το περιβάλλον είναι το παν ” («terrain is everything»).

Η θεωρία του περιβάλλοντος/εδάφους υποδηλώνει ότι το περιβάλλον μας είναι αυτό που συμβάλλει στην ασθένεια και όχι οι μικροσκοπικές επιθέσεις των μικροοργανισμών.

Η τοξικότητα της τροφής, του νερού, του αέρα, των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και του νου είναι τα μόνα πράγματα που μας αρρωσταίνουν. Ακόμη και οι γενετικές προδιαθέσεις οφείλονται στη δηλητηρίαση του DNA κάπου στη γραμμή των προγόνων. Αν ο οργανισμός στερηθεί ορισμένα θρεπτικά συστατικά, οι ενώσεις που αναλαμβάνουν να καλύψουν το κενό είναι συχνά τοξικές, όπως στην περίπτωση της έκθεσης στη γλυφοσάτη και της εξασθένησης των θειικών αλάτων.

Οι άνθρωποι μιλούν για ορισμένα πράγματα που βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος – ή βοηθούν στη γρίπη ή σε οποιαδήποτε ασθένεια της ημέρας – αλλά στην πραγματικότητα αυτά τα πράγματα μειώνουν τη φλεγμονή και τελικά απομακρύνουν την τοξικότητα στο σώμα. Συμπληρώματα όπως η σπιρουλίνα, η βιταμίνη C και ο κουρκουμάς υποστηρίζουν τα μονοπάτια αποτοξίνωσης του σώματος, έτσι ώστε το σώμα σας να είναι “ανοσοποιητικό” ή ανεπηρέαστο.

Το αληθινό κλειδί για τη διαρκή υγεία και την αποφυγή ασθενειών είναι η διατήρηση ενός καθαρού περιβάλλοντος νου-σώματος-πνεύματος, όπου θα τρέφεστε από κάθε πτυχή και θα αποφεύγετε δηλητήρια όπως οι τοξίνες και η αρνητικότητα.

_______________

Δικτυογραφία:

Louis Pasteur, Unchecked Fraud: The Unscientific Origins Of Germ Theory – Earth Dweller Daily

https://www.earthdwellerdaily.com/louis-pasteur-unchecked-fraud-origins-germ-theory/



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

16 σχόλια:

  1. Πρώην Καλαβρύτων & Αιγειαλείας Αμβρόσιος: «Κατασκεύασμα των ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ καί σατανικών δυνάμεων τής Παγκοσμιοποιήσεως» ο κορωναϊός...
    https://odysseiatv.blogspot.com/2021/10/blog-post_221.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: «Ακούστε κάτι ακόμα.Τον καλύτερο πρωθυπουργό να είχαμε θα άκουγε ότι ακούει κι ο σημερινός. Ποιος άνθρωπος μπορεί να κυβερνήσει έναν λαό με τέτοιον χαρακτήρα ακραία καχύποπτο. Που διχάζεται για έναν κοινό εχθρό σε ψεκασμένους και υπάκουους χωρίς να αντιλαμβάνεται τι του συμβαίνει;

    Ως τόσο αφήστε στην άκρη τις ακρότητες. Προχθές πέθανε φίλος μου 50 ετών. Δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα, δεν κάπνιζε ούτε έπινε αλλά δεν πίστευε ότι υπαρχει κορωνοϊός. Κόλλησε δεν πήρε κανένα μέτρο, αισθανόταν υπέροχα κάνοντας ακρότητες μπήκε στον αναπνευστήρα και έφυγε.Ήρεμα».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «ΤΟ 70% ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ».
    Ο Καθηγητής της Πνευμονολογίας στην Ιατρική Σχολή Κρήτης Νικόλαος Τζανάκης δήλωσε (Κουτί Πανδώρας»-1.10.2021, 15:29): «Είπατε να μην μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι στις εκκλησίες. Μα κύριοι, αν δε μπαίνουν, τότε θα λειτουργήσει μόνο το 30% των εκκλησιών. Διότι το 70% των παππάδων είναι ανεμβολίαστοι, για να μην πω το 80%. Θα μπορούσε να γίνει μια έρευνα να δούμε σε τι ποσοστό είναι οι παππάδες εμβολιασμένοι. Επηρεάζουν αθορύβως πάρα πολύ κόσμο. Από δημοσκόπηση έχει προκύψει ότι το 11% επηρεάζεται από θρησκευτικούς λόγους. Δεν είναι απλά εικασίες αυτά. Το 90% των μοναχών που επίσης επηρεάζουν πολύ κόσμο είναι ανεμβολίαστο αυτή τη στιγμή. Υπολογίζω 80-90% των μοναχών, θηλέων και αρρένων ιερομονάχων είναι ανεμβολίαστο», είπε ο κ. Τζανάκης. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο ΕΟΔΥ «θα πρέπει να ενημερώσει για τον ακριβή αριθμό των εμβολιασμένων ιερέων, όπως γνωρίζουμε για τους γιατρούς ή για τα παιδιά».
    Ο ίδιος πρόσθεσε «Αλλού παπάς αλλού τα εμβόλια» «Μόλις την περασμένη εβδομάδα, πέθανε ο μοναχός ηγούμενος της Κρουσταλλένιας (θρησκευτικό κέντρο του Οροπεδίου Λασιθίου), Δαμιανός από κορωνοϊό, εδώ στη μονάδα της Κρήτης».
    Ο καθηγητής μπέρδεψε το όνομα. Ο ηγούμενος λέγεται Αρσένιος, ο μακαρίτης Δαμιανός έπαψε να ηγουμενεύει το 2013, αλλά η Εκκλησία σωπαίνοντας μυστηριωδώς δεν διορθώνει τον τίτλο του.
    Οι πολλές δεκάδες ίσως και εκατοντάδες νεκροί Ελληνορθόδοξοι κληρικοί που αρνήθηκαν το σατανικό εμβόλιο θα πρέπει να συναριθμηθούν μεταξύ των μαρτύρων της Εκκλησίας και να μην κρύβονται τα ονόματά τους από λόγους υπερβολικής σεμνότητας, διότι έπεσαν οικειοθελώς στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του Εωσφόρου και του εμβολίου του.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κορωνοϊός: Οι καλόγριες που έπαιρναν παρασιτοκτόνο και δεν ήθελαν να νοσηλευτούν.
    Παναγιώτα Καρλατήρα
    Ισμήνη Χαραλαμποπούλου
    29/09/2021
    https://www.protothema.gr/.../oi-giatroi-dinoun-mahes-me.../
    Στα Επείγοντα μεγάλου νοσοκομείου της Αττικής την περασμένη Τετάρτη οι γιατροί βρέθηκαν αντιμέτωποι με έξι ασθενείς από μονή του Λεκανοπεδίου που είχαν σοβαρά συμπτώματα λοίμωξης COVID-19. Το καινοφανές δεν ήταν η συρροή κρουσμάτων κορωνοϊού σε μοναστήρι -έχουν καταγραφεί στις εφημερίες εκατοντάδες ανάλογα περιστατικά σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας-, αλλά ότι οι καλόγριες είχαν ακολουθήσει δικό τους… θεραπευτικό πρωτόκολλο λαμβάνοντας τη δραστική ουσία ιβερμεκτίνη.
    Πρόκειται για ένα παλιό αντιπαρασιτικό σκεύασμα για το οποίο είχαν γίνει περιορισμένες κλινικές μελέτες σχετικά με την αποτελεσματικότητά του απέναντι στον κορωνοϊό.
    Η συνέχεια ήταν χαρακτηριστική τού τι συμβαίνει στα νοσοκομεία: ενώ οι καλόγριες πήγαν στο εφημερεύον νοσοκομείο αναζητώντας περίθαλψη, αμφισβήτησαν ότι χρειάζονται νοσηλεία! Οι αντιστάσεις τους κάμφθηκαν έπειτα από ώρα και, κυρίως, όταν ενημερώθηκαν για τα σοβαρά ευρήματα των απεικονιστικών εξετάσεων στους πνεύμονές τους.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.
    Δεσπότης Μόρφου Νεόφυτος: «Ήταν να κάνει σεισμό 7,5 Ρίχτερ αλλά επενέβη η Παναγία στον Ιεχωβά και ο Ιεχωβάς μείωσε την ένταση του σεισμού στο 6,5 Ρίχτερ. Η Παναγία γύρισε η ίδια τον διακόπτη προς τα κάτω».
    https://youtu.be/m2WsAQOhu5o
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΡΙΚΑΛΑ. ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ 29ΧΡΟΝΟΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΤΑΙ.

    Νεκρός ένας 29χρονος νεαρός από τα Τρίκαλα, χωρίς υποκείμενα νοσήματα που έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή για δύο εβδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Τρικάλων, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος δεν είχε εμβολιαστεί και φέρεται να πήγε στο νοσοκομείο με αρκετή καθυστέρηση με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί πάρα πολύ η κατάσταση της υγείας του. Την είδηση γνωστοποίησε ο δήμαρχος Τρικάλων Δημήτρης Παπαστεργίου με μια φορτισμένη ανάρτηση στο Facebook.

    Ο Δημήτρης Παπαστεργίου απευθύνει έκκληση σε όλους να αντιληφθούν τη σπουδαιότητα του εμβολιασμού καθώς μόνο μέσω αυτού μπορούν να σωθούν ζωές. Δείτε την ανάρτηση: «Όχι και στα 29 ρε γαμώτο…. Ο Παύλος ήταν ο νεότερος υποψήφιος που είχα. Τότε μόλις 22 χρόνων. Ο Παύλος ήταν ωραίος, δραστήριος, ευγενικός… Εξαιρετικό παιδί.

    Ο Παύλος κόλλησε covid. Ο Παύλος κηδεύεται σήμερα, σε λίγη ώρα, στα Τρίκαλα. Να τελειώσουμε ίσως με τις μ@λακιες γύρω από την ανάγκη εμβολιασμού;», γράφει.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιατρός Γάκης: «Ισχυρότερη η φυσική ανοσία στον κορωνοϊό. Πάνω από 16 μήνες η φυσική ανοσία».

    Μα είναι δυνατόν ένας γιατρός να εκστομίζει αφελώς τέτοια μαργαριτάρια; Πόσα κατάλοιπα θα μείνουν μετά προσβολή από κορωνοϊό, έστω και αν σε αφήσει άνοσο σε νέα προσβολή;

    Δηλαδή, για να καταλάβουμε, οι Αθηναίοι του 430 π.Χ. που επιβίωσαν από τον Τυφοειδή πυρετό και οι Ευρωπαίοι του 1348 μ.Χ. που επιβίωσαν από την Πανούκλα πρέπει να ήταν ενθουσιασμένοι. Μάλλον θα έλεγαν: «Πάθαμε τυφοειδή και πανούκλα και αναπτύξαμε φυσική ανοσία. Ευτυχώς δεν είχαμε εμβόλια».

    ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
    http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/09/blog-post_65.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατά το δεύτερο έτος του Πελοποννησιακού Πολέμου, το 430 π.Χ., ξέσπασε στην Αθήνα ένας καταστροφικός λοιμός. Η ασθένεια θα επέμενε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και της ανατολικής Μεσογείου μέχρι να εξασθενίσει το 426 π.Χ. Η προέλευση της επιδημίας τοποθετείται στην υποσαχάρια Αφρική, νότια της Αιθιοπίας. Εξαπλώθηκε προς τα βόρεια και δυτικά, μέσω της Αιγύπτου και της Λιβύης και σάρωσε τα παράλια της Μεσογείου Θάλασσας, φτάνοντας στην Περσία και την Ελλάδα. Η επιδημία έφτασε στην Αθήνα μέσω του λιμανιού του Πειραιά. Ο Έλληνας ιστορικός Θουκυδίδης κατέγραψε την πανδημία στο μνημειώδες έργο του για τον Πελοποννησιακό Πόλεμο (431-404 π.Χ.) ανάμεσα στην Αθήνα και τη Σπάρτη. Σύμφωνα με διάφορους μελετητές, μέχρι το τέλος της, η επιδημία σκότωσε πάνω από το 1/3 του πληθυσμού, που αριθμούσε 250.000 – 300.000 κατά τον 5ο αι. π.Χ. Σύμφωνα με τις περισσότερες καταγραφές, ο λοιμός που χτύπησε την Αθήνα ήταν το πλέον θανατηφόρο επιδημικό συμβάν της κλασσικής περιόδου στην Ελλάδα.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Με τον όρο µαύρη πανώλη ή µαύρος θάνατος αναφέρεται η πανδημία των ετών 1348 - 1353, η οποία θεωρείται και η πλέον πιο καταστροφική στην καταγεγραμμένη παγκόσμια ιστορία. Ο συνολικός ανθρώπινος απολογισμός της, υπολογίζεται σε 100 έως 200 εκατομμύρια νεκρούς στην Ευρώπη, στην Ασία και στη βόρεια Αφρική. Συνέπεια της επιδημίας ήταν να χαθεί σχεδόν το ένα τρίτο του πληθυσμού της Ευρώπης.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  8. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ.
    http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/07/100_22.html
    ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΣΧΕΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ: "Γιατί δεν φέρνουν φάρμακα (τα οποία υπάρχουν) και επιμένουν στα εμβόλια"; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ. ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ (TUM) ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ Helmholtz Zentrum München, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ "ΦΑΡΜΑΚΩΝ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΩΝ.
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/07/tum-helmholtz-zentrum-munchen.html
    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ - ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ - "ΦΑΡΜΑΚΑ" ΓΙΑ...ΙΟΥΣ.
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/07/blog-post_41.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα «φάρμακα» κατά του κορωνοϊού που υπάρχουν μέχρι σήμερα.
      Κάποια φάρμακα κατά του Covid - 19 γεννούν ελπίδες, αναφέρει σε άρθρο της η DW η οποία ανάρτησε στην ιστοσελίδα της άρθρο του γερμανικού Πρακτορείου Ειδήσεων σχετικά με την πρόοδο των ερευνών για την παρασκευή φαρμάκων κατά του Covid - 19.
      Πότε θα έχουμε φάρμακα για τον κορωνοϊό;
      Εκτός από τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, η αποτελεσματικότητα των οποίων έχει αποδειχθεί, πολλές φαρμακευτικές εταιρείες προσανατολίζονται στην παραγωγή φαρμάκων. Στην μάχη για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, το επόμενο βήμα θα είναι η χορήγηση φαρμάκων που εμποδίζουν σοβαρές επιπλοκές.Έτσι θα μπορούν να προστατευθούν και άνθρωποι που δεν έχουν εμβολιαστεί. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο φάρμακο που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους.
      Προς το παρόν γιατροί χορηγούν γνωστά και δοκιμασμένα φάρμακα, τα οποία ανάλογα με την εκδήλωση της νόσου, παρέχουν κάποια προστασία. Συχνά ασθενείς λαμβάνουν αντιπηκτικά σκευάσματα, διότι ο κορωνοϊός αυξάνει τον κίνδυνο θρομβώσεων και εγκεφαλικών. Επίσης ενιότε χορηγούνται και αντιβιοτικά για την προστασία από άλλες λοιμώξεις.
      Η δυσκολία έγκειται «στη βιολογία του ιού» αναφέρει σε άρθρο του στην Berliner Zeitung ο ερευνητής Εμμανουέλ Βίλερ από το Κέντρο Μοριακής Βιολογίας, Μαξ Ντέλμπρουκ. Παρατηρεί ότι «στην περίπτωση της γρίπης,η αντιμετώπιση του ιού με φάρμακα ξεκινά αργά». Αυτό ισχύει και για τον κορωνοϊό, που ξεκινά αρχικά χωρίς συμπτώματα.
      Ρεμδεσιβίρη ή δεξαμεθανόζη;
      Προς το παρόν σε περιπτώσεις COVID-19 χορηγείται η ουσία ρεμδεσιβίρη (εμπορική ονομασία Veklury). Πρόκειται για τη μόνη θεραπεία που έχει λάβει μέχρι στιγμής άδεια από την ΕΕ για ασθενείς με υψηλό κίνδυνο πνευμονίας, που λαμβάνουν συγχρόνως οξυγόνο. Το φάρμακο αυτό, που αρχικά παρασκευάστηκε για τον ιό Έμπολα, θεωρείται ότι εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό του κορωνοϊού. Στο μεταξύ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έχει αντίθετη άποψη, ενώ η Γερμανική Επιτροπή Ιατρών, Κλινικών και Ταμείων Υγείας σε έκθεσή της τον Σεπτέμβριο αναφέρει ότι βλέπει μικρά οφέλη από τη χορήγηση ρεμδεσιβίρης.
      Άλλη μια ουσία, η δεξαμεθαζόνη, εκτιμάται ότι καταστέλλει την ανοσοαπόκριση. Χρησιμοποιείται εδώ και καιρό στη Γερμανία χωρίς επίσημη έγκριση της ΕΕ. Για τον μοριακό βιολόγο Βίλερ «πρόκειται για το βασικό φάρμακο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού». Η ουσία αυτή ενδείκνυται για ασθενείς σε ΜΕΘ, κάτι το οποίο συστήνει και το γερμανικό επιδημιολογικό Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ. Ωστόσο σε ασθενείς με πιο ήπια συμπτώματα δεν ενδείκνυται η χρήση της αντιφλεγμονώδους ουσίας.
      Ελπιδοφόρα τα σκευάσματα αντισωμάτων
      Οι επιστήμονες βλέπουν επίσης θετικά τα λεγόμενα σκευάσματα αντισωμάτων, οκτώ εκ των οποίων βρίσκονται σε διαδικασία ελέγχων από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA). Κάποια χρησιμοποιούνται ήδη στη Γερμανία σε ήπιες περιπτώσεις κορωνοϊού. Σε ειδικές περιπτώσεις χορηγείται συνδυασμός μονοκλωνικών αντισωμάτων των εταιρειών Regeneron και Roche.
      Το συγκεκριμένο κοκτέιλ αντισωμάτων είναι το πρώτο το οποίο συστήνει ο ΠΟΥ για ασθενείς με ήπια συμπτώματα, στους οποίους όμως συντρέχουν παράγοντες κινδύνου. Πάντως σύμφωνα με τον Γερμανό επιδημιολόγο Κρίστιαν Ντρόστεν «η χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων σχεδόν πάντα αργεί πολύ» και συγκεκριμένα όταν ο ιός έχει ήδη εισχωρήσει σε μεγάλο βαθμό στο ανθρώπινο σώμα.
      Θετικές «επιδόσεις» πάντως έχει και το κοκτέιλ αντισωμάτων AZD7442 της AstraZeneca, για το οποίο επίσης έχει ξεκινήσει διαδικασία ελέγχων για έγκριση στην ΕΕ. Ο ΕΜΑ ελέγχει ταυτόχρονα και την αποτελεσματικότητα άλλων δύο ενεργών συστατικών που χορηγούνται για άλλες ασθένειες, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα. Πρωτοσέλιδο έγινε, τέλος, πρόσφατα και το αντιγριπικό χάπι Molnupiravir της αμερικανικής Merck, το οποίο έχει παρόμοια δράση με την ρεμδεσιβίρη, παρεμποδίζοντας την εξάπλωση του κορωνοϊού. Η Merck σχεδιάζει να υποβάλει το συντομότερο δυνατό αιτήσεις για αδειοδότηση.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  9. Κορωνοϊός: Πέθανε 32χρονος από κορωνοϊό, εμβολιασμένος, στην Λάρισα. Οι «αντιεμβολιαστές» το γράφουν για να τονίσουν ότι πεθαίνουν και οι εμβολιασμένοι. Έστω ότι πεθαίνουν και εμβολιασμένοι. Είναι αυτό επιχείρημα κατά του εμβολιασμού;
    Η κοινή λογική (που δυστυχώς λείπει) θα ενίσχυε, με τον θάνατο αυτόν, τα επιχειρήματα υπέρ του εμβολιασμού: αφού δεν γλυτώνουν από τον κορωνοϊό ακόμη και μερικοί εμβολιασμένοι - άρα πρέπει γρήγορα να εμβολιαστούμε όλοι. Είναι η μοναδική μας, έστω και ατελής, προφύλαξη.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.
    «Τα εμβόλια mRNA που αναπτύχθηκαν με ταχύτατες διαδικασίες προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία, είναι ασφαλή και αποτελεσματικά έχοντας συμβάλλει καθοριστικά μέχρι τώρα στον έλεγχο της πανδημίας. Η ανοσία που προσφέρουν είναι ποιοτικά καλύτερη από την φυσική νόσηση. Άτομα που νόσησαν και δεν εμβολιάστηκαν είχαν 2,34 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης απ΄ ότι οι εμβολιασμένοι». Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ».

      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/10/blog-post_14.html

      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  11. ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ. Ολοκληρώθηκαν οι κλινικές δοκιμές στο Valneva.
    Η Valneva γνωστοποίησε τα θετικά προκαταρκτικά αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών Φάσης 3 του υποψηφίου εμβολίου της κατά της Covid-19.
    «Η δοκιμή εκπλήρωσε τα βασικά κριτήρια αξιολόγησης», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.
    Στην σύγκρισή του με το εμβόλιο της AstraZeneca, «έδειξε υπεροχή απέναντι στο εμβόλιο AZD1222 ως προς τον μέσο όρο των εξουδετερωτικών αντισωμάτων (...) καθώς και αντιστοιχία ως προς τα ποσοστά ορομετατροπής (SCR, άνω του 95% στις δύο ομάδες εμβολιασμού), δύο εβδομάδες μετά την δεύτερη δόση (δηλαδή την 43η ημέρα) στους ενήλικες 30 ετών και άνω».
    Η ανακοίνωση γίνεται λίγο περισσότερο από ένα μήνα αφού η βρετανική κυβέρνηση ακύρωσε το συνμβόλαιό της για την προμήθεια 100 εκατομμυρίων δόσεων. Η είδηση είχε προκαλέσει την πτώση της μετοχή της Valneva στο χρηματιστήριο. Στην συνέχεια, η γαλλική κυβέρνηση έδωσε την διαβεβαίωση ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για το εμβόλιο της Valneva και ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις.
    Αμέσως μετά την ανακοίνωση της εταιρείας, η μετοχή της Valneva απογειώθηκε κατά 30% με το άνοιγμα στο χρηματιστήριο του Παρισιού. Μισή ώρα αργότερα, ο τίτλος της εταιρείας βρισκόταν στο +31,75% (15,81 ευρώ) σε μία αγορά σε πτώση (-0,88%).
    «Πρόκειται για μία προσέγγιση πολύ παραδοσιακή παρασκευής εμβολίων σε σχέση με τα εμβόλια που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες και τα αποτελέσματα αυτά υποδεικνύουν ότι αυτό το υποψήφιο εμβόλιο βρίσκεται σε καλό δρόμο για να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της πανδημίας», διαβεβαιώνει σε ανακοίνωσή του ο Ανταμ Φιν, επικεφαλής της κλινικής δοκιμής και καθηγητής Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ.
    Ο Τομά Λίνγκελμπαχ, γενικός διευθυντής της Valneva, δήλωσε ότι «τα εξαιρετικά αυτά αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τα πλεονεκτήματα που συχνά συνδέονται με τα εμβόλια με βάση απενεργοποιημένο ιό» και πρόσθεσε ότι η εταιρεία επιδιώκει την έγκρισή του το συντομότερο δυνατόν για να υπάρξει εναλλακτική για τα άτομα που δεν έχουν ακόμη εμβολιασθεί.
    Η εταιρεία ετοιμάζεται να υποβάλει για αρχική έγκριση τον φάκελο στην βρετανική υπηρεσία υγείας (MHRA) και στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) στο πλαίσιο αίτησης για υπό όρους αδειοδότηση.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ;


    Αφού το λένε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ και οι ΕΙΔΙΚΟΙ με Tίτλους ΤΚ9, WC, SOFTEX, και ZEWA
    Πολλοί πιστεύουν στα εμβόλια διότι "Το λένε οι γιατροί" . "ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ " !
    Λοιπόν αυτοί οι γιατροί δείτε τί σόϊ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ είναι :

    - Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ λέει οτι τα νιτρικά και τα νιτρώδη άλατα ( που μπαίνουν σαν συντηρητικά στα λουκάνικα , τα σαλάμια και σε όλα τα άλλα αλλαντικά ) είναι ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ! Οι γιατροί όμως δεν απαίτησαν ποτέ να απαγορευθούν αυτές οι ουσίες !

    - Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ λέει οτι οι μαργαρίνες ( όλα αυτά που ΜΟΙΑΖΟΥΝ σαν βούτυρο αλλά δεν γράφουν απο έξω "βούτυρο" ) είναι πολύ βλαβερές . Οι γιατροί όμως δεν απαίτησαν ποτέ να απαγορευθούν αυτές οι ουσίες !

    - Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ λέει οτι η πολλή ζάχαρη βλάπτει . Και το φωσφορικό οξύ προκαλεί πέτρες στα νεφρά . Η Κόκα-Κόλα περιέχει μεγάλη ποσότητα και απο τα δύο . Οι γιατροί όμως δεν απαίτησαν ποτέ να απαγορευθεί η Κόκα-Κόλα !

    - Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ λέει οτι ΠΟΤΕ κανείς δεν πέθανε απο υπερβολική δόση κάνναβης ( πολλοί πέθαναν όμως απο πολύ τσιγάρο και αλκοόλ) . Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ λέει οτι η κάνναβις παράγει πολλά χρήσιμα προϊόντα ( λάδι , χαρτί , ύφασμα ) . Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ λέει οτι η κάνναβις προκαλεί ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ εξάρτηση απο το τσιγάρο ! Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ λέει οτι πρέπει να εξετάζουμε σοβαρά αναφορές που λένε οτι η κάνναβις θεραπεύει πάρα πολλές ασθένειες . Οι γιατροί όμως ΟΥΔΕΠΟΤΕ απαίτησαν να νομιμοποιηθεί η κάνναβις !

    Λοιπόν , άλλο πράγμα οι "(επαγγελματίες) γιατροί" και άλλο πράγμα οι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ .
    Λίγοι γιατροί είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ επιστήμονες. Και αυτούς τους λίγους, δεν τους δείχνει η τηλεόραση !

    Π.Π.

    Υ.Γ. Ο Σόλων είπε οτι στην εποχή του ο μέσος όρος ζωής ήταν 72 χρόνια . Και σήμερα τόσος είναι ! Παρ' όλα τα γιατρικά ! Τί φταίει ; Φταίει το ότι οι σκάρτοι , επίορκοι γιατροί και άλλοι πτυχιούχοι δημιούργησαν πολλές ασθένειες ( σκουπιδοτροφές , άγχος , συνωστισμός σε τερατουπόλεις , ανθυγιεινές συνθήκες εργασίας ) έτσι ώστε απο την μία σώζουν ζωές και απο την άλλη σκοτώνουν.


    http://deltio11.blogspot.com/2022/01/t-9-wc-softex-zewa.html

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...