ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

10 Οκτωβρίου 2021

Πως ένα καρτοτηλέφωνο φοβίζει την κυβέρνηση και η αυξημένη πιθανότητα εισόδου του Κασιδιάρη στην Βουλή (Από Banking News)

 

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ. ΑΝΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΡΙΚΙΝΗ, ΕΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΟΤΟ, ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΟΠΛΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, Π.Χ. ΣΕ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΝΕΡΟΥ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ (ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ -273,15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ). Η ΕΝΤΡΟΠΙΑ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ. ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ.



Η ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ




ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΕ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕ ΜΕΣΟ ΔΕΙΚΤΗ ΕΥΦΥΪΑΣ 92.


ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ: ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2010 - 2021 ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 4% (ΣΤΗΝ ΕΕ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 4%). ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΘΟΛΟΥ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 8% (ΕΕ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 2%). ΕΛΛΑΔΑ 2021: ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ, ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑ, ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ, ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ, ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.







Το τελευταίο διάστημα και όχι τυχαία, συστηματικά μέλη της κυβέρνησης της ΝΔ έχουν στοχοποιήσει το κόμμα Έλληνες για την Πατρίδα του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος ήταν έως πρότινος βασικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής του Νίκου Μιχαλολιάκου.


Και οι δύο ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο αρχηγός του κόμματος Έλληνες για την Πατρίδα Ηλίας Κασιδιάρης βρίσκονται στις φυλακές Δομοκού μετά την καταδικαστική απόφαση από την δικαιοσύνη.
Ωστόσο για να αποδώσουμε την πραγματικότητα ως έχει, ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν εμπλέκεται στην δολοφονία Φύσσα ούτε άμεσα, ούτε έμμεσα όπως αποδείχθηκε από το δικαστήριο και τις ποινικές που επιβλήθηκαν αλλά και το αιτιολογικό σε κάθε απόφαση.
Η μοναδική κατηγορία για τον Κασιδιάρη είναι η ρητορική μίσους κατά λαθρομεταναστών όχι όμως η άμεση ή έμμεση εμπλοκή του στην υπόθεση Φύσσα.
Ο Κασιδιάρης έχει συστήσει ένα νέο εθνικιστικό κόμμα οι Έλληνες για την Πατρίδα.
Η καθολική πλειοψηφία των παλαιών στελεχών της Χρυσής Αυγής δεν συμμετέχει στο κόμμα Έλληνες για την Πατρίδα.
Εσχάτως και χρησιμοποιώντας το μόνο μέσω που είχε ένα καρτοτηλέφωνο, δημιουργούσε εκπομπές στο YouTube προβάλλοντας τις θέσεις του και την ιδεολογία του κόμματος του.
Μάλιστα μέσω της τεχνολογίας πρόσφατα στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης είχε μιλήσει μέσα από τις φυλακές Δομοκού σε συγκέντρωση οπαδών του κόμματος… πριν δοθεί εντολή σε ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας να διακόψουν την σύνδεση.
Ως κρατούμενος στις φυλακές δικαιούται καθημερινή επικοινωνία μόνο μέσω καρτοτηλεφώνου.
Το καρτοτηλέφωνο λοιπόν ήταν το μέσο ώστε να επικοινωνεί με μέλη του κόμματος του και να ανεβάζει video στο YouTube.

Πότε στοχοποιήθηκε;

Ο Κασιδιάρης στοχοποιήθηκε εκ νέου για ένα και μόνο λόγο, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το κόμμα του Έλληνες για την Πατρίδα άρχισε να ανακάμπτει και υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις ότι θα μπει στην Βουλή.
Μάλιστα σε δημοσκόπηση σε νομό της Βορείου Ελλάδος, οι Έλληνες για την Πατρίδα ελάμβαναν ποσοστό 7,9% και ήταν τρίτο κόμμα.
Με αναγωγή το Κόμμα Έλληνες για την Πατρίδα φαίνεται να αγγίζει το κατώτατο όριο του 3%, όριο που θα επιτρέψει την είσοδο στην Βουλή ανεξαρτήτως εκλογικού συστήματος, απλής ή ενισχυμένης αναλογικής.
Η είσοδος στην Βουλή του Κασιδιάρη, δημιούργησε αντανακλαστικά στην Νέα Δημοκρατία κυρίως γιατί ήδη υπάρχει αναβρασμός στον Δεξιό πυρήνα του κόμματος που αριθμεί ποσοστό 8% με 12%.
Ο δεξιός πυρήνας ασφυκτιά στην ΝΔ που έχει προσεγγίσει κεντρώες ιδέες και συνεργάζεται με το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ, Το Ποτάμι και ομάδες ΛΟΑΤΚΙ.

Η αρνητική διαφήμιση είναι καλύτερη από την αφάνεια

Λόγω αυτής της δημοσκοπικής ανόδου ο Κασιδιάρης μπήκε στο στόχαστρο των βασικών στελεχών της ΝΔ.
Ο Νίκος Δένδιας ο υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης σε άρθρο του αναφέρθηκε εκ νέου στην Χρυσή Αυγή.
Μέσα στην Βουλή μετά την αποπομπή εντός ή εκτός εισαγωγικών του Μπογδάνου ανεξάρτητου βουλευτή της ΝΔ επίσης ο Κασιδιάρης βρέθηκε στο επίκεντρο.
Μέχρι και ο Μπογδάνος ανέφερε ότι έχει εναντιωθεί στον Κασιδιάρη.
Προφανώς τα στελέχη της ΝΔ στοχοποίησαν τον Κασιδάρη όχι μόνο γιατί έχουν ευαισθησίες περί την Δημοκρατία αλλά γιατί η είσοδος στην Βουλή του Κασιδιάρη θα αποτελέσει σοκ για το σύστημα που επιχείρησε να τον απομωνώσει με κάθε τρόπο.
Συν τοις άλλοις θα δημιουργηθεί ένας ισχυρός πόλος εντός της παραδοσιακής Δεξιάς που δεν είναι ενθουσιασμένη με την κεντρώα στροφή της Νέας Δημοκρατίας του Μητσοτάκη.
Το 3% και η είσοδος στην Βουλή μπορεί να σηματοδοτήσει περαιτέρω απώλειες από τα Δεξιά της ΝΔ και έτσι να μειωθεί η ψαλίδα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Η στοχοποίηση Κασιδιάρη δεν ήταν τυχαία, το κίνητρο ήταν οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι θα μπορούσε να μπει στην Βουλή μέσα από τις φυλακές Δομοκού με όπλο… μια τηλεκάρτα και ένα καρτοτηλέφωνο.
Την ίδια ώρα που ο Κασιδιάρης είναι στην φυλακή ο Μένιος Θουρθιώτης παρ΄ ολίγον υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και ο οποίος κατηγορείται για τον μισό ποινικό κώδικα, αποφυλακίστηκε.
Επίσης ο Κουφοντίνας συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος παρ΄ ότι αποδείχθηκαν οι συστηματικές δολοφονικές του πράξεις ως τρομοκράτης της 17ης Νοεμβρίου.
Όλα αυτά είχαν ένα αποτέλεσμα, μέσω μιας συντονισμένης διαδικασίας απαγόρευσαν στον Ηλία Κασιδιάρη να χρησιμοποιεί το καρτοτηλέφωνο και να συνομιλεί με το κόμμα του και τα στελέχη.
Η εξέλιξη αυτή έγινε trends στο twitter με το … Μαζί σου Ηλία.

Συμπέρασμα

Εάν το κόμμα Έλληνες για την Πατρίδα δεν φαινόταν δημοσκοπικά ότι ανακάμπτει και θα μπει στην Βουλή προφανώς και κανείς δεν θα ασχολείτο με το καρτοτηλέφωνο του Κασιδιάρη.
Η ανησυχία για απώλειες από τα Δεξιά ήταν η βασική αιτία της ενεργοποίησης των μηχανισμών της κυβέρνησης.
Όμως η μεγαλύτερη ανησυχία ήταν πως ένας φυλακισμένος δυνητικά μπορεί να καταφέρει να μπει στην Βουλή, εξέλιξη που ακόμη και εάν είναι στην φυλακή θα πρέπει να μεταφέρεται για να παρακολουθεί στην Βουλή συνεδριάσεις και να αγορεύει ως αρχηγός κόμματος.
Οπότε ο Κασιδιάρης έπρεπε να φιμωθεί.
Το ερώτημα είναι εάν αυτή η πράξη φίμωσης είναι σύννομη γιατί και ένας φυλακισμένος έχει κάποια ελάχιστα δικαιώματα που ορίζουν οι κανόνες των φυλακών και οι νόμοι.
Η Δημοκρατία δεν έχει να ανησυχεί από οποιοδήποτε Κασιδάρη, η δημοκρατία στην Ελλάδα ουδέποτε αμφισβητήθηκε.
Το ζήτημα είναι εάν η ΝΔ ανησυχεί για το τι συμβαίνει στα Δεξιά της όπου ένα ποσοστό 8% με 12% ασφυκτιά.



www.bankingnews.gr


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

3 σχόλια:

  1. Παραιτήθηκε ο καγκελάριος της Αυστρίας, Sebastian Kurz - Ασκήθηκαν έντονες πιέσεις μετά το σκάνδαλο διαφθοράς.

    Με την κίνηση αυτή επιδιώκει να αμβλύνει μια κυβερνητική κρίση που προκλήθηκε από την ανακοίνωση των εισαγγελέων ότι είναι στόχος μιας έρευνας διαφθοράς
    Ο Αυστριακός Καγκελάριος Sebastian Kurz ανακοίνωσε το Σάββατο (9/10/2021) ότι παραιτείται από το αξίωμά του αφού τέθηκε υπό έρευνα για υποψίες για εγκλήματα διαφθοράς.
    Με την κίνηση αυτή επιδιώκει να αμβλύνει μια κυβερνητική κρίση που προκλήθηκε από την ανακοίνωση των εισαγγελέων ότι είναι στο επίκεντρο μιας έρευνας, που αφορά σε διαφθορά.
    Ο 35χρονος Kurz είπε ότι πρότεινε να τον αντικαταστήσει αντικατασταθεί ο υπουργός Εξωτερικών Alexander Schallenberg.
    Ο ίδιος ο σχεδιάζει να γίνει επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Αυστριακού Λαϊκού Κόμματος.
    Το κόμμα Kurz σχεδίαζε να υποβαθμίσει το θέμα αλλά ο μικρότερος εταίρος στον κυβερνητικό συνασπισμό, οι Πράσινοι ξεκαθάρισαν, πως δεν θα μπορούσε να παραμείνει καγκελάριος και ζήτησαν από το Λαϊκό Κόμμα ορίσει έναν άμεμπτο πολιτικό που θα τον αντικαταστήσει.
    Οι ηγέτες της αντιπολίτευσης είχαν επίσης ζητήσει να παραιτηθεί ο Kurz και σχεδίαζαν να υποβάλουν πρόταση δυσπιστίας εναντίον του στο κοινοβούλιο την Τρίτη (12/10/2021).

    Kurz: Η Αυστρία πιο σημαντική από μένα

    «Η χώρα μου είναι πιο σημαντική από μένα », είπε σε σύντομη τηλεοπτική δήλωσή του ο παραιτηθείς καγκελάριος, τονίζοντας την ανάγκη για σταθερότητα και σταθερή κυβέρνηση, καθώς η Αυστρία βγαίνει από την πανδημία του
    κορωνοϊού.
    «Αυτό δεν αφορά εμένα, αλλά την Αυστρία», πρόσθεσε.

    Η ανακοίνωση της εισαγγελίας και οι έφοδοι

    Η εισαγγελία διαφθοράς της Αυστρίας έπειτα από σειρά εφόδων το πρωί της Τετάρτης (06/10/2021) ανακοίνωσε πως «ο Kurz και άλλοι εννέα ύποπτοι, καθώς και τρεις οργανισμοί» βρίσκονται στο επίκεντρο της έρευνας για διάφορες αξιόποινες πράξεις.
    Οι έφοδοι έγιναν στις εγκαταστάσεις του υπουργείου Οικονομικών, στα κεντρικά γραφεία του κεντροδεξιού κυβερνώντος Λαϊκού Κόμματος (ÖVP), στην έδρα μέσου ενημέρωσης και σε κατοικίες διαφόρων πολύ στενών συνεργατών του επικεφαλής της αυστριακής κυβέρνησης.
    Μεταξύ του 2016 και του 2018, «πόροι του υπουργείου χρησιμοποιήθηκαν για να χρηματοδοτηθούν εν μέρει χειραγωγημένες δημοσκοπήσεις που εξυπηρετούσαν αποκλειστικά παραταξιακό πολιτικό συμφέρον», σύμφωνα με τους εισαγγελείς, οι οποίοι βασίζουν την κατηγορία αυτή σε SMS που περιήλθαν στην κατοχή τους.
    Την περίοδο εκείνη ο Sebastian Kurz ήταν ακόμη υπουργός Εξωτερικών.

    Το σκάνδαλο

    Σύμφωνα με την εισαγγελία, δημοσιεύονταν εγκωμιαστικά άρθρα και ευνοϊκές δημοσκοπήσεις για τον Kurz σε αντάλλαγμα για την αγορά διαφημιστικού χώρου από το υπουργείο Οικονομικών, που βρισκόταν την εποχή στα χέρια των κεντροδεξιών.
    Το ποσό για το οποίο γίνεται λόγος ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ.
    Η εφημερίδα που φέρεται να είχε κάνει τη διευθέτηση αυτή κατονομάστηκε ή φωτογραφήθηκε από άλλα αυστριακά ΜΜΕ: πρόκειται για την ταμπλόιντ Österreich.
    Η εφημερίδα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τις κατηγορίες.
    Σε βάρος του Kurz γίνεται έρευνα για ψευδή κατάθεση σε κοινοβουλευτική επιτροπή αρμόδια για υποθέσεις διαφθοράς, πάντως δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες ως αυτό το στάδιο.

    Kurz: Κατασκευασμένες οι κατηγορίες

    Ο 35χρονος καγκελάριος, σε δήλωσή του που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP), υποστήριξε πως πρόκειται για κατηγορίες εντελώς «κατασκευασμένες».
    «Ορισμένα αποσπάσματα SMS αποσπάστηκαν από το πλαίσιό τους ή παραμορφώθηκαν και στήθηκε ποινική υπόθεση γύρω από αυτά.
    Είμαι πεπεισμένος ότι οι κατηγορίες αυτές πολύ σύντομα θα καταπέσουν», επισημαίνει.

    Κίνηση τακτικής;

    « Ο Kurz δεν παραιτείται πραγματικά, υποχωρεί προσωρινά», δήλωσε ο πολιτικός αναλυτής Thomas Hofer στους Financial Times.
    «Μην κάνετε λάθος, παραμένει υπεύθυνος του κόμματος και ο Schallenberg είναι ένας από τους στενότερους συμμάχους του. Θα σκεφτεί την επιστροφή του », συνέχισε.
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.

      Στο Ισραήλ ο πρωθυπουργός εν ενεργεία Νετανιάχου ήταν σε ανάκριση για σκάνδαλο διαφθοράς.
      Στην Γαλλία ο πρώην πρόεδρος Σαρκοζί καταδικάστηκε σε φυλάκιση για σκάνδαλα διαφθοράς και έπεται συνέχεια.
      Στην Αυστρία ο πρωθυπουργός Κουρτζ παραιτήθηκε για σκάνδαλο διαφθοράς.
      Στην Ιαπωνία πρωθυπουργοί αυτοκτονούν αν κατηγορηθούν για ασήμαντα πταίσματα.
      Στην Ελλάδα η τερατώδης διαφθορά δεν απασχολεί κανένα. Ο Κούλης ταΐζει φανερά τους δημοσιογράφους με λεφτά των ελλήνων φορολογουμένων για να τον υμνούν και η δικαιοσύνη ασχολείται με τα τηλέφωνα του Κασιδιάρη και πως θα φυλακίσει δεκαπεντάχρονα εργαζόμενα ελληνόπουλα που αντιστέκονται στην διαφθορά.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Ο Κουρτς παραιτήθηκε γιατί έδωσε 1 εκ. ευρώ σε ΜΜΕ για να τον «λιβανίζει». Ο ΚΟΥΛΗΣ;


      Ο κεντροδεξιός Αυστριακός, καγκελάριος -μέχρι σήμερα- Σεμπάστιαν Κουρτς, ο οποίος είναι «ύποπτος για διαφθορά» (κατηγορείται ότι έδωσε 1 εκατ. σε φιλικά του ΜΜΕ για να τον εξυμνούν και να επηρεάσει αποτέλεσμα δημοσκόπησης), ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο 9 Οκτωβρίου πως παραιτείται.

      O Σεμπάστιαν Κουρτς έκανε την ανακοίνωση γιατί η ενέργειά του αυτή θεωρείται πλέον ύποπτος για «αδικήματα διαφθοράς».

      Ο Κουρτς δήλωσε σε ανακοίνωση που στάλθηκε στα μέσα ενημέρωσης ότι προτείνει τον υπουργό Εξωτερικών Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ, έναν διπλωμάτη καριέρας, ως διάδοχό του. Ο Κουρτς σκοπεύει να παραμείνει αρχηγός του συντηρητικού κόμματός του και να αναλάβει ως επικεφαλής του στο κοινοβούλιο, πρόσθεσε.

      Είναι απίστευτο για τα ελληνικά δεδομένα, το ότι παραιτήθηκε ένας πρωθυπουργός γιατί κατηγορείται ότι έδωσε 1 εκατ. ευρώ για την προσωπική του προβολή.

      Στην σύγχρονη Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη δίνουν 1 εκατ. ευρώ κάθε... δέκα ημέρες στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ για να δοξολογούν τον «Μωυσή»!

      Πάνω από 50 εκατ. ευρώ το χρόνο!

      Και αυτά μόνο από τις κυβερνητικές διαφημίσεις, χωρίς να περιληφθούν στον «ποταμό διαφθοράς», οι διαφημίσεις των Τραπεζών, οι διαφημίσεις του ευρύτερου δημόσιου τομέα κλπ.

      Κανονικά στην Ελλάδα θα έπρεπε να τεθεί θέμα «χαρακίρι», όχι απλής παραίτησης, αν ίσχυαν τα της Αυστρίας!

      Και ειδικά για το θέμα των δημοσκοπήσεων, μετεκλογικά και εφ'όσον επιβεβαιωθούν όσοι υποστηρίζουν ότι παραμορφώνονται ακόμα και 10 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τα πραγματικά δεδομένα, θα πρέπει να ασκηθούν ποινικές διώξεις για διασπορά ψευδών ειδήσεων στους ιδιοκτήτες των εταιρειών ερευνών...
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...