ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

28 Οκτωβρίου 2021

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018, Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΣΟΡΟΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ. «ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ» ΦΩΝΑΞΕ ΠΡΙΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ. Άρμα μάχης της Εθνικής Φρουράς έχει γραμμένο το όνομα του Κ.Κατσίφα.

 

 

 

ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ "ΤΑΓΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ".

http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2018/11/blog-post_3.html

ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ".

http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2018/11/blog-post_5.html

ΗΤΑΝ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ: «ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΖΗΤΩ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ».

http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2018/11/blog-post_84.html

 

 ΚΟΙΜΗΣΟΥ  ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ.  

ΔΕΝ  ΘΑ  ΣΕ  ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ  ΠΟΤΕ.

 

                                               

 


Σαν σήμερα η αλβανική αστυνομία δολοφόνησε τον Κ.Κατσίφα - «Ζήτω η Ελλάς» φώναξε λίγο πριν εκτελεστεί.
Πριν από τρία χρόνια ο Κ.Κατσίφας έπεφτε νεκρός στο χωριό Βουλιαράτες.
Το ημερολόγιο έδειχνε 28 Οκτωβρίου του 2018 όταν ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεφτε νεκρός από τα πυρά των αλβανικών αστυνομικών δυνάμεων στο χωριό Βουλιαράτες του Αργυροκάστρου στην Αλβανία, λίγες ώρες νωρίτερα είχε υψώσει την ελληνική σημαία σε διάφορα σημαία του χωριού, κάτι που είχε θορυβήσει τους Αλβανούς.
Λίγο πριν εκτελεστεί ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε φωνάξει: «Ζήτω η Ελλάς, ζήτω ο ελληνισμός».

 

ΑΝ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1940, ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΔΙΔΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΟΠΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ

  


Κάτοικοι στους Βουλιαράτες είχαν αποκαλύψει ότι ο Κωνσταντίνος ήταν τον τελευταίο καιρό στοχοποιημένος από τις αλβανικές αρχές, γιατί ήταν εκείνος που την 28η Οκτωβρίου σημαιοστόλιζε όλο το χωριό.
Εκείνη την Κυριακή δεν τον είχαν αφήσει να υψώσει μια ελληνική σημαία, εκείνος όμως φέρεται να το έκανε παρά την απαγόρευση, με αποτέλεσμα την τραγική εξέλιξη με τη δολοφονία του 35χρονου.
Οι αποκαλύψεις από τον γαμπρό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Άκη Σακελλαράκη συγκλονίζουν: «Την προηγούμενη της δολοφονίας του, ο Κωνσταντίνος είχε δεχθεί μαζική επίθεση από αστυνομικούς, πράκτορες και κοσοβάρους, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν ανηλεώς και, μάλιστα, χρησιμοποίησαν ειδικές τεχνικές για να μην είναι εμφανή τα χτυπήματα».
Ο Κωνσταντίνος βαριά χτυπημένος προσπάθησε να κρύψει από τη μητέρα του το συμβάν, το τελευταίο βράδυ της ζωής του, αισθανόμενος αυτό που έρχεται. «Όλο το βράδυ κοιτούσε ανατολικά προς την Ελλάδα. με θλιμμένο ύφος», είπε η μητέρα του, που δεν μπορούσε να φανταστεί τι είχε συμβεί…

 

 

Άρμα μάχης της Εθνικής Φρουράς είχε γραμμένο το όνομα του Κ.Κατσίφα.

 

Ένα κυπριακό άρμα μάχης ΑΜΧ-30Β2 της Εθνικής Φρουράς είχε πάνω γραμμένο του το όνομα του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα, κάτι που ενόχλησε τα αλβανικά ΜΜΕ.
«Η Κύπρος πραγματοποίησε στρατιωτική άσκηση με την επωνυμία «IRIS - 2021». Στην άσκηση συμμετείχε και ένα άρμα μάχης με το όνομα Κωνσταντίνος Κατσίφας», αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Θυμίζουμε ότι πριν από τρία χρόνια ακριβώς, σαν σήμερα η αλβανική αστυνομία δολοφόνησε τον Κ.Κατσίφα - «Ζήτω η Ελλάς» φώναξε λίγο πριν εκτελεστεί, στο χωριό Βουλιαράτες στο Αργυρόκαστρο στην ΚΑΤΕΧΌΜΕΝΗ Βόρειο Ήπειρο.




  






Κύπρος: Συγκίνησαν οι στρατιώτες που παρέλασαν τραγουδώντας το «χώμα που περπάτησα».

 

Συγκίνηση προκάλεσαν σε όσους μετέβησαν στην λεωφόρο 1ης Απριλίου, στο Παραλίμνι, για να παρακολουθήσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, οι στρατιώτες που υπηρετούν στο στρατόπεδο «Μόδεστος Παντελή».

Οι στρατιώτες, την ώρα που περνούσαν από την εξέδρα των επισήμων, τραγούδησαν το τραγούδι της Αμμοχώστου, «χώμα που περπάτησα».

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Η Ταϊβάν κατασκεύασε τον δικό της εξωσκελετό μάχης.
    Ο πόλεμος αλλάζει άρδην: Ρομπότ θα πολεμάνε στα πεδία των μαχών, πολύ λιγότεροι άνδρες θα συμμετέχουν και ο εξοπλισμός τους θα είναι βγαλμένος από ταινίες.
    Σύμφωνα με δημοσίευμα του Focus Taiwan το Εθνικό Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας Chung-Shan (NCIST) της Ταιβάν πραγματοποίησε δοκιμές σε συνολικά 105 στρατιώτες για να βεβαιωθεί ότι ο εξωσκελετός που ανάπτυξε ταιριάζει, κατά ύψος και βάρος, ή χρειάζεται κατά τι προσαρμογές.
    Οι δοκιμές κατέδειξαν ότι χρειάζονται προσαρμογές, λόγω του διαφορετικού μεγέθους του σώματος κάθε χρήστη.
    Ο εξωσκελετός επιτρέπει στον στρατιώτη να κινείται με ταχύτητα 6 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ υποστηρίζει μέγιστο βάρος 100 κιλών. Η μπαταρία λιθίου του εξωσκελετού έχει αντοχή έξι ωρών. Η Ταιβάν επιθυμεί ο εξωσκελετός να είναι διαθέσιμος έως το 2023.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...