ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

19 Οκτωβρίου 2021

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΑΥΤΟΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

 

Επειδή  γενικά  δεν  πείθει  ο  Μητσοτάκης,  δεν  σημαίνει ότι  στην  συγκεκριμένη  περίπτωση  του  εμβολίου  έχει  άδικο.  


ΜΑΖΙΚΗ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ; ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ. "Ο ΠΑΣΤΕΡ, ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ, ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΒΙΑ". Ο ΝΕΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, ΤΟΝ ΓΑΛΗΝΟ, ΤΟΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟ. "ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ. Η ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ. Ο ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ".


ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ».


Ο Μητσοτάκης μιλάει στην βουλή για τους νεκρούς Έλληνες από κορωνοϊό  και ξεκαρδίζεται στα γέλια.

 Τουλάχιστον απαράδεκτη ήταν η στάση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη χθες στη Βουλή,  όταν μιλούσε για νεκρούς... γελούσε!  Αλήθεια, ο πρωθυπουργός της χώρας την ώρα που ξεκίνησε να μιλάει για τους νεκρούς ξεκίνησε να γελάει λες και άκουσε κάποιο αστείο.  Συγκεκριμένα ο Κ.Μητσοτάκης ανέφερε «πότε είδατε δελτίο ειδήσεων για τελευταία φορά κύριε Τσίπρα; Γιατί εγώ δεν θυμάμαι, δεν τα παρακολουθώ συχνά, δεν υπάρχει μέρα, όπου τα νούμερα των θανάτων (γέλια) να μην εμφανίζονται στα δελτία ειδήσεων».

 Είναι πλέον φανερό ότι ο ανέμελος πρωθυπουργός, βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου και δεν διστάζει ακόμα και να γελάσει όταν αναφέρεται σε νεκρούς. 

 

 


Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου:

«Τα εμβόλια mRNA που αναπτύχθηκαν με ταχύτατες διαδικασίες προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία, είναι ασφαλή και αποτελεσματικά έχοντας συμβάλλει καθοριστικά μέχρι τώρα στον έλεγχο της πανδημίας. Η ανοσία που προσφέρουν είναι ποιοτικά καλύτερη από την φυσική νόσηση. Άτομα που νόσησαν και δεν εμβολιάστηκαν είχαν 2,34 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης απ΄ ότι οι εμβολιασμένοι».

 

 

Κορωνοϊός: Πέθανε 32χρονος από κορωνοϊό, εμβολιασμένος, στην Λάρισα. Οι «αντιεμβολιαστές» το γράφουν για να τονίσουν ότι πεθαίνουν και οι εμβολιασμένοι. Έστω ότι πεθαίνουν και εμβολιασμένοι. Είναι αυτό επιχείρημα κατά του εμβολιασμού;
Η κοινή λογική (που δυστυχώς λείπει) θα ενίσχυε, με τον θάνατο αυτόν, τα επιχειρήματα υπέρ του εμβολιασμού: αφού δεν γλυτώνουν από τον κορωνοϊό ακόμη και μερικοί εμβολιασμένοι - άρα πρέπει γρήγορα να εμβολιαστούμε όλοι. Είναι η μοναδική μας, έστω και ατελής, προφύλαξη.

 


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ.

 

 


ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΣΧΕΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ: "Γιατί δεν φέρνουν φάρμακα (τα οποία υπάρχουν) και επιμένουν στα εμβόλια"; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ. ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ (TUM) ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ Helmholtz Zentrum München, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ "ΦΑΡΜΑΚΩΝ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΩΝ.

 


 

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ - ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ - "ΦΑΡΜΑΚΑ" ΓΙΑ...ΙΟΥΣ.


 

 

     Πρώην Καλαβρύτων & Αιγειαλείας Αμβρόσιος: «Κατασκεύασμα των ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ καί σατανικών δυνάμεων τής Παγκοσμιοποιήσεως» ο κορωναϊός...
https://odysseiatv.blogspot.com/2021/10/blog-post_221.html



Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: «Ακούστε κάτι ακόμα.  Τον καλύτερο πρωθυπουργό να είχαμε θα άκουγε ότι ακούει κι ο σημερινός. Ποιος άνθρωπος μπορεί να κυβερνήσει έναν λαό με τέτοιον χαρακτήρα ακραία καχύποπτο. Που διχάζεται για έναν κοινό εχθρό σε ψεκασμένους και υπάκουους χωρίς να αντιλαμβάνεται τι του συμβαίνει;

Ως τόσο αφήστε στην άκρη τις ακρότητες. Προχθές πέθανε φίλος μου 50 ετών. Δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα, δεν κάπνιζε ούτε έπινε αλλά δεν πίστευε ότι υπάρχει κορωνοϊός. Κόλλησε δεν πήρε κανένα μέτρο, αισθανόταν υπέροχα κάνοντας ακρότητες μπήκε στον αναπνευστήρα και έφυγε.  Ήρεμα».




«ΤΟ 70% ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ».

 
Ο Καθηγητής της Πνευμονολογίας στην Ιατρική Σχολή Κρήτης Νικόλαος Τζανάκης δήλωσε (Κουτί Πανδώρας»-1.10.2021, 15:29): «Είπατε να μην μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι στις εκκλησίες. Μα κύριοι, αν δε μπαίνουν, τότε θα λειτουργήσει μόνο το 30% των εκκλησιών. Διότι το 70% των παππάδων είναι ανεμβολίαστοι, για να μην πω το 80%. Θα μπορούσε να γίνει μια έρευνα να δούμε σε τι ποσοστό είναι οι παππάδες εμβολιασμένοι. Επηρεάζουν αθορύβως πάρα πολύ κόσμο. Από δημοσκόπηση έχει προκύψει ότι το 11% επηρεάζεται από θρησκευτικούς λόγους. Δεν είναι απλά εικασίες αυτά. Το 90% των μοναχών που επίσης επηρεάζουν πολύ κόσμο είναι ανεμβολίαστο αυτή τη στιγμή. Υπολογίζω 80-90% των μοναχών, θηλέων και αρρένων ιερομονάχων είναι ανεμβολίαστο», είπε ο κ. Τζανάκης. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο ΕΟΔΥ «θα πρέπει να ενημερώσει για τον ακριβή αριθμό των εμβολιασμένων ιερέων, όπως γνωρίζουμε για τους γιατρούς ή για τα παιδιά».
Ο ίδιος πρόσθεσε «Αλλού παπάς αλλού τα εμβόλια» «Μόλις την περασμένη εβδομάδα, πέθανε ο μοναχός ηγούμενος της Κρουσταλλένιας (θρησκευτικό κέντρο του Οροπεδίου Λασιθίου), Δαμιανός από κορωνοϊό, εδώ στη μονάδα της Κρήτης».
Ο καθηγητής μπέρδεψε το όνομα. Ο ηγούμενος λέγεται Αρσένιος, ο μακαρίτης Δαμιανός έπαψε να ηγουμενεύει το 2013, αλλά η Εκκλησία σωπαίνοντας μυστηριωδώς δεν διορθώνει τον τίτλο του.


Οι πολλές δεκάδες ίσως και εκατοντάδες νεκροί Ελληνορθόδοξοι κληρικοί που αρνήθηκαν το σατανικό εμβόλιο θα πρέπει να συναριθμηθούν μεταξύ των μαρτύρων της Εκκλησίας και να μην κρύβονται τα ονόματά τους από λόγους υπερβολικής σεμνότητας, διότι έπεσαν οικειοθελώς στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του Εωσφόρου και του εμβολίου του.




Κορωνοϊός: Οι καλόγριες που έπαιρναν παρασιτοκτόνο και δεν ήθελαν να νοσηλευτούν.
Παναγιώτα Καρλατήρα
Ισμήνη Χαραλαμποπούλου
29/09/2021
https://www.protothema.gr/.../oi-giatroi-dinoun-mahes-me.../
Στα Επείγοντα μεγάλου νοσοκομείου της Αττικής την περασμένη Τετάρτη οι γιατροί βρέθηκαν αντιμέτωποι με έξι ασθενείς από μονή του Λεκανοπεδίου που είχαν σοβαρά συμπτώματα λοίμωξης COVID-19. Το καινοφανές δεν ήταν η συρροή κρουσμάτων κορωνοϊού σε μοναστήρι -έχουν καταγραφεί στις εφημερίες εκατοντάδες ανάλογα περιστατικά σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας-, αλλά ότι οι καλόγριες είχαν ακολουθήσει δικό τους… θεραπευτικό πρωτόκολλο λαμβάνοντας τη δραστική ουσία ιβερμεκτίνη.
Πρόκειται για ένα παλιό αντιπαρασιτικό σκεύασμα για το οποίο είχαν γίνει περιορισμένες κλινικές μελέτες σχετικά με την αποτελεσματικότητά του απέναντι στον κορωνοϊό.
Η συνέχεια ήταν χαρακτηριστική τού τι συμβαίνει στα νοσοκομεία: ενώ οι καλόγριες πήγαν στο εφημερεύον νοσοκομείο αναζητώντας περίθαλψη, αμφισβήτησαν ότι χρειάζονται νοσηλεία! Οι αντιστάσεις τους κάμφθηκαν έπειτα από ώρα και, κυρίως, όταν ενημερώθηκαν για τα σοβαρά ευρήματα των απεικονιστικών εξετάσεων στους πνεύμονές τους.

 

 

Έτσι  θα  γίνεται  πάντα.  ΡΩΜΙΟΙ,  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ  ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ  όπως  καμαρώνετε  να  αυτοαποκαλείστε,  εσείς  που  δεν  νοιάζεστε  για  την  επίγεια  ζωή  και  ορέγεστε  να  μπείτε  στους  κόλπους  του  Αβραάμ,  του  Ισαάκ  και  του Ιακώβ  στην  ΟΥΡΑΝΙΑ  ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ,  όσο  και  να  χτυπιέστε  κάτω,  όσο  και  να  ουρλιάζετε  στις  εκκλησίες  σας,  όσες   λιτανείες  και  να  κάνετε,  όσα  ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ  ΚΑΙ  ΣΑΒΑΩΘ  και  να  κραυγάσετε  (αλληλούϊα  στα  εβραϊκά  θα  πει  αυτό  ακριβώς:  δοξάστε  τον  Ιεχωβά),  ο  ξένος  φυλετικός  θεός  των  Ιουδαίων Ιεχωβάς, που επιβλήθηκε  με  σφαγές  στους  Έλληνες  και  ο  κάθε  Ιεχωβάς,  δεν  πρόκειται  να  σας  βοηθήσει  καθόλου.  Μόνο  η επιστήμη  του  Έλληνα  Ιπποκράτη  θα  βοηθήσει  πραγματικά  την  υγεία  σας.   



Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.
Δεσπότης Μόρφου Νεόφυτος: «Ήταν να κάνει σεισμό 7,5 Ρίχτερ αλλά επενέβη η Παναγία στον Ιεχωβά και ο Ιεχωβάς μείωσε την ένταση του σεισμού στο 6,5 Ρίχτερ. Η Παναγία γύρισε η ίδια τον διακόπτη προς τα κάτω».
https://youtu.be/m2WsAQOhu5o




ΤΡΙΚΑΛΑ. ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ 29ΧΡΟΝΟΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΤΑΙ.

Νεκρός ένας 29χρονος νεαρός από τα Τρίκαλα, χωρίς υποκείμενα νοσήματα που έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή για δύο εβδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Τρικάλων, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος δεν είχε εμβολιαστεί και φέρεται να πήγε στο νοσοκομείο με αρκετή καθυστέρηση με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί πάρα πολύ η κατάσταση της υγείας του. Την είδηση γνωστοποίησε ο δήμαρχος Τρικάλων Δημήτρης Παπαστεργίου με μια φορτισμένη ανάρτηση στο Facebook.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου απευθύνει έκκληση σε όλους να αντιληφθούν τη σπουδαιότητα του εμβολιασμού καθώς μόνο μέσω αυτού μπορούν να σωθούν ζωές. Δείτε την ανάρτηση: «Όχι και στα 29 ρε γαμώτο…. Ο Παύλος ήταν ο νεότερος υποψήφιος που είχα. Τότε μόλις 22 χρόνων. Ο Παύλος ήταν ωραίος, δραστήριος, ευγενικός… Εξαιρετικό παιδί.

Ο Παύλος κόλλησε covid. Ο Παύλος κηδεύεται σήμερα, σε λίγη ώρα, στα Τρίκαλα. Να τελειώσουμε ίσως με τις μ@λακιες γύρω από την ανάγκη εμβολιασμού;», γράφει.




Ιατρός Γάκης: «Ισχυρότερη η φυσική ανοσία στον κορωνοϊό. Πάνω από 16 μήνες η φυσική ανοσία».

Μα είναι δυνατόν ένας γιατρός να εκστομίζει αφελώς τέτοια μαργαριτάρια; Πόσα κατάλοιπα θα μείνουν μετά προσβολή από κορωνοϊό, έστω και αν σε αφήσει άνοσο σε νέα προσβολή;

Δηλαδή, για να καταλάβουμε, οι Αθηναίοι του 430 π.Χ. που επιβίωσαν από τον Τυφοειδή πυρετό και οι Ευρωπαίοι του 1348 μ.Χ. που επιβίωσαν από την Πανούκλα πρέπει να ήταν ενθουσιασμένοι. Μάλλον θα έλεγαν: «Πάθαμε τυφοειδή και πανούκλα και αναπτύξαμε φυσική ανοσία. Ευτυχώς δεν είχαμε εμβόλια».

 


 

ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ




Κατά το δεύτερο έτος του Πελοποννησιακού Πολέμου, το 430 π.Χ., ξέσπασε στην Αθήνα ένας καταστροφικός λοιμός. Η ασθένεια θα επέμενε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και της ανατολικής Μεσογείου μέχρι να εξασθενίσει το 426 π.Χ. Η προέλευση της επιδημίας τοποθετείται στην υποσαχάρια Αφρική, νότια της Αιθιοπίας. Εξαπλώθηκε προς τα βόρεια και δυτικά, μέσω της Αιγύπτου και της Λιβύης και σάρωσε τα παράλια της Μεσογείου Θάλασσας, φτάνοντας στην Περσία και την Ελλάδα. Η επιδημία έφτασε στην Αθήνα μέσω του λιμανιού του Πειραιά. Ο Έλληνας ιστορικός Θουκυδίδης κατέγραψε την πανδημία στο μνημειώδες έργο του για τον Πελοποννησιακό Πόλεμο (431-404 π.Χ.) ανάμεσα στην Αθήνα και τη Σπάρτη. Σύμφωνα με διάφορους μελετητές, μέχρι το τέλος της, η επιδημία σκότωσε πάνω από το 1/3 του πληθυσμού, που αριθμούσε 250.000 – 300.000 κατά τον 5ο αι. π.Χ. Σύμφωνα με τις περισσότερες καταγραφές, ο λοιμός που χτύπησε την Αθήνα ήταν το πλέον θανατηφόρο επιδημικό συμβάν της κλασσικής περιόδου στην Ελλάδα.



Με τον όρο µαύρη πανώλη ή µαύρος θάνατος αναφέρεται η πανδημία των ετών 1348 - 1353, η οποία θεωρείται και η πλέον πιο καταστροφική στην καταγεγραμμένη παγκόσμια ιστορία. Ο συνολικός ανθρώπινος απολογισμός της, υπολογίζεται σε 100 έως 200 εκατομμύρια νεκρούς στην Ευρώπη, στην Ασία και στη βόρεια Αφρική. Συνέπεια της επιδημίας ήταν να χαθεί σχεδόν το ένα τρίτο του πληθυσμού της Ευρώπης.

 

 

 

ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ. 

Ολοκληρώθηκαν οι κλινικές δοκιμές στο Valneva.


Η Valneva γνωστοποίησε τα θετικά προκαταρκτικά αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών Φάσης 3 του υποψηφίου εμβολίου της κατά της Covid-19.
«Η δοκιμή εκπλήρωσε τα βασικά κριτήρια αξιολόγησης», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.
Στην σύγκρισή του με το εμβόλιο της AstraZeneca, «έδειξε υπεροχή απέναντι στο εμβόλιο AZD1222 ως προς τον μέσο όρο των εξουδετερωτικών αντισωμάτων (...) καθώς και αντιστοιχία ως προς τα ποσοστά ορομετατροπής (SCR, άνω του 95% στις δύο ομάδες εμβολιασμού), δύο εβδομάδες μετά την δεύτερη δόση (δηλαδή την 43η ημέρα) στους ενήλικες 30 ετών και άνω».
Η ανακοίνωση γίνεται λίγο περισσότερο από ένα μήνα αφού η βρετανική κυβέρνηση ακύρωσε το συνμβόλαιό της για την προμήθεια 100 εκατομμυρίων δόσεων. Η είδηση είχε προκαλέσει την πτώση της μετοχή της Valneva στο χρηματιστήριο. Στην συνέχεια, η γαλλική κυβέρνηση έδωσε την διαβεβαίωση ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για το εμβόλιο της Valneva και ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση της εταιρείας, η μετοχή της Valneva απογειώθηκε κατά 30% με το άνοιγμα στο χρηματιστήριο του Παρισιού. Μισή ώρα αργότερα, ο τίτλος της εταιρείας βρισκόταν στο +31,75% (15,81 ευρώ) σε μία αγορά σε πτώση (-0,88%).
«Πρόκειται για μία προσέγγιση πολύ παραδοσιακή παρασκευής εμβολίων σε σχέση με τα εμβόλια που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες και τα αποτελέσματα αυτά υποδεικνύουν ότι αυτό το υποψήφιο εμβόλιο βρίσκεται σε καλό δρόμο για να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της πανδημίας», διαβεβαιώνει σε ανακοίνωσή του ο Ανταμ Φιν, επικεφαλής της κλινικής δοκιμής και καθηγητής Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ.
Ο Τομά Λίνγκελμπαχ, γενικός διευθυντής της Valneva, δήλωσε ότι «τα εξαιρετικά αυτά αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τα πλεονεκτήματα που συχνά συνδέονται με τα εμβόλια με βάση απενεργοποιημένο ιό» και πρόσθεσε ότι η εταιρεία επιδιώκει την έγκρισή του το συντομότερο δυνατόν για να υπάρξει εναλλακτική για τα άτομα που δεν έχουν ακόμη εμβολιασθεί.
Η εταιρεία ετοιμάζεται να υποβάλει για αρχική έγκριση τον φάκελο στην βρετανική υπηρεσία υγείας (MHRA) και στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) στο πλαίσιο αίτησης για υπό όρους αδειοδότηση



ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΟΣΤΑΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ 


Τώρα τελευταία, κυρίως με τον ιό HIV, προσπάθησαν, με σχετική επιτυχία, να παρασκευάσουν «αντιβιοτικά», που προσπαθούν να σκοτώσουν τους ιούς πριν μπουν στα κύτταρα ή να μιμηθούν τον τρόπο που μπαίνουν στα κύτταρα και να μπλοκάρουν τον πολλαπλασιασμό τους.
Είναι δηλαδή, σε κάθε περίπτωση, ιοστατικά φάρμακα και όχι ιοκτόνα. Καθυστερούν την λοίμωξη μέχρι ο ίδιος ο οργανισμός να δημιουργήσει ιοκτόνα αντισώματα. Αν η επιστημονική πρόοδος συνεχιστεί ακώλυτη για τα επόμενα 100 χρόνια, ο Ζ.Π. πιστεύει ότι σε 100 με 200 χρόνια η Ιατρική θα έχει αποτελεσματικά φάρμακα για το σύνολο των δολοφόνων ιών.

Μελέτη της επιδημίας της Ισπανικής Γρίπης του 1918 δείχνει ότι το πρόβλημα με τους ιούς είναι η μετάλλαξη.
Την Άνοιξη του 1918 η επιδημία της Ισπανικής Γρίπης ξεκίνησε με μεγάλη, αλλά όχι τρελή θνησιμότητα (Α' φάση). Στην συνέχεια οι μολύνσεις κάμφθηκαν το καλοκαίρι και όλοι νόμιζαν ότι πέρασε. Το φθινόπωρο του 1918 (Β' Φάση) η επιδημία επανέκαμψε και σκότωσε σωρηδόν: 20, 50 ή 100 εκατομμύρια νεκροί (ανάλογα με την πηγή) με την συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι ανάμεσα στα 25 και στα 40 έτη. Ούτε οι Εσκιμώοι του Καναδά δεν γλύτωσαν την μόλυνση.
Αυτό που συνέβη ανάμεσα στο καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 1918 ήταν ότι ο ιός μεταλλάχθηκε ανάμεσα στην Α' φάση και στην Β' φάση επειδή ακριβώς βρήκε πολλούς ξενιστές (ανθρώπους) διαθέσιμους.
Ο αγώνας σήμερα κατά της επιδημίας του κορωνοϊού είναι - όσο είναι δυνατόν - να εμποδιστεί η μεταλλαγή του ιού σε μορφή πιο φονική από την τωρινή - και αυτό το νόημα έχουν οι περιορισμοί - εκτός κι αν δώσουμε την χώρα σε λαθρέποικους για να λύσουμε το δημογραφικό που θα προκύψει μετά την επιδημία εξ αιτίας της πολιτικής της "ανοσίας της αγέλης". Παρ' όλα αυτά δεν ξέρουμε αν το φθινόπωρο του 2020 ο ιός θα είναι ο ίδιος ή θα έχει μεταλλαχθεί σε ακόμη φονικότερο στέλεχος. Το παρασκευαζόμενο σήμερα εμβόλιο είναι για το παρόν στέλεχος και πιθανότατα να μην αντιμετωπίζει άλλα μεταλλαχθέντα στελέχη, όπως ακριβώς συμβαίνει με τα στελέχη των ιών της Γρίπης, για τα οποία παρασκευάζονται και όλο και νεότερα εμβόλια για την αντιμετώπισή τους".

Ο Ζ.Π. πιστεύει ότι ορισμένα απ' αυτά τα φάρμακα ή συνδυασμοί αυτών ή διάφορα άλλα που προτείνονται (π.χ. η Κολχικίνη) θα έχουν κάποια μικρή θεραπευτική επίδραση στις βαριές πνευμονίες από τον Κορωνοϊό, αλλά όχι σημαντική. Εξηγήσαμε πολλάκις  τον τρόπο δράσεως των ιών και την ουσιαστική ανυπαρξία φαρμάκων που να είναι ιοκτόνα. 35 χρόνια τώρα διάφοροι συνδυασμοί πανάκριβων "φαρμάκων" δεν θεραπεύουν από τον ιο HIV, απλώς καθυστερούν την επέλευση του μοιραίου. Δεν μπορούμε να "θεραπεύσουμε" ούτε τις πιο απλές ιώσεις. Δεν θα μπορέσουμε να θεραπεύσουμε τον Κορωνοϊό.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: καλές και χρήσιμες οι προσπάθειες για "φάρμακα" που ουσιαστικά βοηθούν τον ίδιο τον οργανισμό να αντιμετωπίσει τον ιό. Αν όμως θέλουμε πραγματική αντιμετώπιση του ιού, αυτό θα γίνει μόνο με ένα αποτελεσματικό και ασφαλές εμβόλιο. 

 

 Οι γιατροί ενημερώνοντας τον λαό δεν μπορούν να καταλάβουν ότι μιλώντας για αρρώστιες και θεραπείες, άλλα πράγματα εννοούν αυτοί και άλλα καταλαβαίνει ο λαός, ακόμη και οι διαθέτοντες υψηλή ευφυΐα και μόρφωση, αλλά άσχετοι με την ιατρική. Ο λαός ακούγοντας τους γιατρούς να μιλούν για "φάρμακα" για τον κορωνοϊό, νομίζει ότι μόλις "κολλήσει" τον ιό και εμφανίσει βήχα και πυρετό, θα πάρει μερικά χάπια για δέκα ημέρες και θα σκοτώσει το "μικρόβιο". Ένα παράδειγμα: ο βιαστικός πρόεδρος Τραμπ άκουσε ότι η Χλωροκίνη και η αζιθρομυκίνη «θεραπεύουν» από τον Κορωνοϊό. Έτσι διέταξε, δώστε σε όλους αυτά τα δύο και τελειώσαμε. Και κανένας γιατρός δεν του είπε: «Πρόεδρε, η αζιθρομυκίνη είναι αντιβιοτικό για μικρόβια. Δεν κάνει τίποτε, απολύτως τίποτε, στους ιούς. Όσο αφορά την Χλωροκίνη, μάλλον περισσότεροι θα πεθάνουν από τις παρενέργειες παρά θα θεραπευτούν».

"Δεν μπορούμε να νικήσουμε με φάρμακα ούτε τον απλό ιό που μας προκαλεί το συνάχι και διαδίδουν ότι βρήκαν φάρμακα για να θεραπεύσουν τον Κορωνοϊό.
Μόνο το εμβόλιο αποτελεί σωτηρία. Διάφορα "φάρμακα" πιθανόν να ανακόψουν την θανατηφόρα έκβαση της νόσου και να προσφέρουν τον χρόνο στον ίδιο τον οργανισμό να αντιδράσει.

 

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

7 σχόλια:

  1. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μάρτυς του Ιεχωβά, Κώστας Χατζής, Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    Ο Μάρτυς του Ιεχωβά, Κώστας Χατζής, είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.
    «Βηματοδότης» του «ΒΗΜΑΤΟΣ» της 11ης Ιανουαρίου 2017:
    «Στο σπίτι του μόλις μπαίνει βάζει ελληνικά τραγούδια (όχι όμως τα λεγόμενα καψουροτράγουδα), αλλά ποιοτικά τραγούδια, και αγαπημένος του τραγουδιστής όλων των εποχών, όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, είναι ο Κώστας Χατζής και το αγαπημένο τραγούδι... «όταν κοιτάς από ψηλά...» (αυτό που λέει «πολύ με πίκρανες, ζωή / μακριά θα φύγω ένα πρωί / θα ανέβω σ' ένα αεροπλάνο / να δω τον κόσμο από εκεί πάνω...).»
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Δεν φτάνει που είσαι Γύφτος, είσαι και Ιεχωβάς, ρε Κώστα;»
    Κυριακή 10 Οκτωβρίου βγήκε ο Μάρτυς του Ιεχωβά, Κώστας Χατζής στην ΕΡΤ-1 με τον γιό του Αλέξανδρο, για 45 λεπτά στην εκπομπή «Προσωπικά» της Έλενας Κατρίτση για να καταγγείλει τον Ρατσισμό των Ελλήνων!
    Είπε ότι όταν μοίραζε στον δρόμο τα ιεχωβίτικα περιοδικά «Σκοπιά» και «Ξύπνα» (καθότι τυγχάνει επί 60 χρόνια ενεργός Μάρτυρας του Ιεχωβά), οι Έλληνες που περνούσαν και τον αναγνώριζαν, του φώναζαν: «Δεν φτάνει που είσαι Γύφτος, είσαι και Ιεχωβάς, ρε Κώστα;»!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΣΠΑΝΙΑ, Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ.

    Πλούταρχος (Περί Ποταμών 16): «Διόνυσος, Νικήσας καί Ίβηρίαν, Πάνα κατέλιπεν έπιμελητήν. Ός τήν χώραν άπ' αύτου Πανίαν μετωνόμασε: Ην οί
    μεταγενέστεροι, παραγώγως, Σπανία Προσαγόρευσαν, ώς ιστορεί Σωσθένης έν ΙΓ' Ίβηρικών». Έκτοτε λοιπόν η χώρα ονομάστηκε Εις –Πανία (γη Πανός).
    Σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία, ο 10ος άθλος του Ηρακλή ήταν να κλέψει τα βόδια του Γηρυόνη. Ο Γηρυόνης ήταν τρικέφαλος και τρισώματος γίγαντας, γιος του Χρυσάορα ή του Ποσειδώνα και της Καλλιρρόης, κόρης του Ωκεανού, εγγονός της Μέδουσας Γοργώς. Ο Γηρυόνης κατοικούσε στα νησιά Ερύθειοι, την σημερινή Ιβηρική χερσόνησο, στον Ατλαντικό ωκεανό. Σ΄ ένα από αυτά, με την ονομασία Γάδειρα, το σημερινό Κάδιθ, ο Γηρυόνης είχε πλούσια κοπάδια βοδιών, που τα έβοσκε ο Ευρυτίων και ο δικέφαλος σκύλος Όρθρος ή Όρθος.Στην διαδρομή προς τις Ερύθειες νήσους ο Ηρακλής φιλοξενήθηκε από τον Βασιλιά της Μεσογειακής Γαλατίας Βεβρυκα ή Βεβρύκιο (Γαλατία ονομάστηκε από το γιο του Ηρακλή, τον Γαλάτη). Εκεί ο Ηρακλής συνάντησε την Πυρήνη.

    Αυτή έμεινε έγκυος αλλά είχε διάφορες επιπλοκές με την εγκυμοσύνη και λέγεται ότι γέννησε ένα τέρας. Στεναχωρημένη, κατέφυγε στο βουνό, όπου και την κατασπάραξαν τα άγρια ζώα. Ο Ηρακλής, επιστρέφοντας μετά την αναμέτρησή του με τον Γηρυόνη, βρήκε το πτώμα της, την έθαψε με τιμές πριγκίπισσας και από τότε τα βουνά λέγονται Πυρηναία. Άγαλμα της Πυρήνης των πρώτων Ρωμαϊκών χρόνων, υπάρχει στα Πυρηναία. τον μύθο της Πυρήνης και του Ηρακλή αναφέρεται ο Τιβέριος Catius Asconius Silius Italicus (περίπου 28 – 103 μ.α.χχ), επικός ποιητής και ρήτορας (γνωστός ως Silius Italicus).


    Το έμβλημα της Ισπανικής πόλης Πόλη Λα Κορούνια, είναι ο φάρος που έχτισε ο Ηρακλής. Στη βάση του έχουμε μια νεκροκεφαλή με δύο κόκαλα, που θεωρείται ότι είναι η κεφαλή του Γηρυόνη. Επίσης, η σημαία της Περιφέρειας της Ανδαλουσίας έχει σαν έμβλημα τον Ηρακλή με τα δύο λιοντάρια και φυσικά, κατά τη Μυθολογία, η δημιουργία της πόλης της Βαρκελώνης ορίζεται ως δημιούργημα του μυθικού ήρωα.

    Τέκνα επίσης του Ηρακλή και της Γαλάτειας σύμφωνα με την μυθολογία, ήταν ο Κέλτης και ο Γαλάτης, από όπου προήλθαν οι Κέλτες και οι Γαλάτες.

    Τέλος να υπενθυμίσω πως λέγεται πως την Λισσαβόνα την ίδρυσε ο Οδυσσέας, του οποίου το λατινικό όνομά είναι «Ulysses», κατά την περιπλάνησή του για την επιστροφή του στην Ιθάκη ξέφυγε από τις Ηράκλειες στήλες (Μεσόγειος) και ίδρυσε ένα λιμάνι στη σημερινή τοποθεσία της Λισαβόνας. Εξού και η ονομασία Ulisses Boa- Lisboa, δηλαδή το λιμάνι του Οδυσσέα.

    http://xletsos-basilhs.blogspot.gr/2017/02/blog-post_7.html

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γαλλία: Ένοχος για διαφθορά κρίθηκε ο Σαρκοζί, τέως πρόεδρος της Γαλλίας.
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 01.03.2021
    https://www.kathimerini.gr/world/561280366/gallia-enochos-krithike-o-nikola-sarkozi/
    Στην Ελλάδα, "στην χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία" όπως λένε οι παπαγάλοι, κυβερνούν οι λαθρέμποροι πετρελαίου και οι πράκτορες ξένων πρεσβειών, οι οποίοι, αφού εξαγόρασαν εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς, καθορίζουν ουσιαστικά αυτοί, ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Ο δήθεν κυρίαρχος λαός, η "δημοκρατία" κλπ είναι λόγια μόνο για τους αφελείς, χαζές ιδέες που εμφυτεύονται κατάλληλα στον εγκέφαλό τους, από τους απατεώνες που κυριαρχούν.
    Αν ο Σαρκοζί ήταν Έλληνας πολιτικός, δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα από την ελληνική δικαιοσύνη.
    Θα ήταν άεργος βουλευτής του Κοινοβουλίου (όπως είναι ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς), απολαμβάνοντας παχυλούς μισθούς και επιδόματα, ενώ με βάση την ελληνική νομοθεσία, η Δικαιοσύνη δεν θα μπορούσε να τους αγγίξει καθόλου.
    Τα πάντα θα είχαν παραγραφεί.

    Δυστυχώς για τον ιουδαίο Σαρκοζί, στη Γαλλία υπάρχει Δικαιοσύνη και υπάρχουν κανόνες τέτοιοι, ώστε κανένας Γάλλος πολιτικός δεν μπορεί να σκεφτεί, να περάσει έναν νόμο που να παραγράφει εγκλήματα πολιτικών, όπως «φρόντισαν» στην Ελλάδα.
    Και το κυριότερο, μέσα στην Γαλλική δικαιοσύνη υπάρχουν άνδρες με δίδυμους γεννητικούς αδένες και όχι ξέκωλα, που λαμβάνουν αποφάσεις ανάλογα με τα ευρήματα του φλυτζανιού του καφέ. Ούτε μπορεί ένας παλιός πρωθυπουργός, να πάρει τηλέφωνο τον Μακρόν και να του ζητήσει να «μαζέψει» τη Δικαιοσύνη, αφού αυτός έχει διορίσει την ηγεσία της.
    ΔΕΝ την έχει διορίσει, είναι πραγματικά ανεξάρτητη.
    Ακόμη και στη γειτονική Ιταλία, η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη ανακάλυψε το 1992 σκάνδαλο μαύρου χρήματος του πρώην σοσιαλιστή πρωθυπουργού Μπετίνο Κράξι (1983-1987).
    Ο Κράξι δραπέτευσε στην Τυνησία το 1994 και πέθανε 6 χρόνια μετά αυτοεξόριστος για να μην φυλακιστεί.
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ
    Το Κράτος Δικαίου στη Ρουμανία διέταξε προκαταρτική εξέταση σε βάρος του Υπουργού Εξωτερικών για κατάχρηση εξουσίας σε σχέση με τον διορισμό του γιού του που είναι διπλωμάτης ως προξένου στο Στρασβούργο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΚΑΠΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ 92% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΡΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΔΙΚΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΤΟ 8% ΤΗΝ ΜΙΣΟΥΣΕ, ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΤΟΥ 92% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΤΗΝ «ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ» ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ 8%.
    http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/02/92-8-92-8.html
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Στην 83η θέση βρίσκεται η Ελλάδα σε σύνολο 141 χωρών στον δείκτη της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης. Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ; ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ;
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/02/83-141.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΛΙΩΤΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    Η σταλινική εκδοχή της δικαιοσύνης
    20/10/2021

    “Διαμαρτυρήθηκαν” λέει κάποιοι δικηγόροι, το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ για τη δικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών.
    Είναι οι ίδιοι που είχαν μετατρέψει σε λαϊκό δικαστήριο, αρένα και τσίρκο την τελική φάση της εκδίκασης της παρωδίας-δίκης της Χρυσής Αυγής, εκβιάζοντας τους δικαστές να κλείσουν “τους ναζί στη φυλακή” , όπως και έκαναν, ασφαλώς.
    Τότε, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, δεν “είδε” καμία ασυμβατότητα σε ό,τι ελάμβανε χώρα εκτός (και εντός) του δικαστηρίου, με όσα ορίζουν ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, η ΕΣΔΑ αλλά και η απλή λογική, για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των κατηγορουμένων, τη δίκαιη δίκη και τον μη επηρεασμό των δικαστών.
    Τώρα όμως ,αίφνης “είδε”. Και διέταξε, λένε οι αγράμματοι νεροκουβαλητές των ΜΜΕ, “αναίρεση” της απόφασης! Κάτι που δηλαδή δεν προβλέπεται από τον Κώδικα! Άρα τι ακριβώς “διέταξε”; Προφανώς να “δει” το σκεπτικό της απόφασης. Εμμέσως δηλαδή, να “ελέγξει” τους δικάσαντες εφέτες και το χειρότερο, να “νουθετήσει” τους μελλοντικούς “να μην τολμήσουν να πάνε κόντρα” με τις αποφάσεις τους, με τους κάθε λογής κουκουέδες, που έχουν ιστορικά συνηθίσει σε δικαστήρια του βουνού.
    Και καλά κάνει. Αν δεν το έκανε, δεν θα είχε τη μεγάλη “τιμή” να προΐσταται θεσμικά μιας Δικαιοσύνης που βρίσκεται, σύμφωνα με τον Διεθνή Δείκτη Αντίληψης Διαφθοράς (CPI) , στην 67η θέση, τελευταία στην Ευρώπη και μεταξύ της Σομαλίας και του Μπουρούντι.
    Γι’ αυτή τη “θεσμική κατάκτηση” του πάτου στη διεθνή κατάταξη διαφθοράς στη Δικαιοσύνη θα μας πει τίποτα ο αξιότιμος κ. Εισαγγελέας του ΑΠ;

    Γιάννης Ζωγράφος
    Δικηγόρος-ΜΔΕ Ποινικού Δικαίου

    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...