ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

14 Δεκεμβρίου 2022

Η ΓΑΛΛΙΑ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 45 (ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ) ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. «Βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση για την αποφυγή διακοπών στην ηλεκτροδότηση». ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥΣ ΜΙΖΑΔΟΡΙΚΟΥΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ.

 

 

Όσοι νόσησαν (και επέζησαν) από Κορωνοϊό έχουν ισχυρή ανοσία έναν χρόνο μετά

 

 Ο ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΚΤΩ ΝΕΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ. ΕΝΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030. Η ΝΙΚΗΜΕΝΗ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΣΤΩ ΕΝΟΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΧΕΙ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ.

 

 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ 15 ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Ξανά στο τραπέζι η χρήση της πυρηνικής ενέργειας ως εναλλακτικής λύσης.


 

Ο υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ, δήλωσε σήμερα πως η Γαλλία πρόκειται να θέσει και πάλι σε λειτουργία 45 πυρηνικούς αντιδραστήρες μέχρι τον Ιανουάριο, από 41 που λειτουργούν αυτή τη στιγμή, κάτι το οποίο θα βοηθήσει τη χώρα να αποφύγει διακοπές στην ηλεκτροδότηση αυτό τον χειμώνα.

«Βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση για την αποφυγή διακοπών στην ηλεκτροδότηση», δήλωσε ο Λεμέρ στο C News TV.

 


Το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας της Γαλλίας μείωσε τις εξαγωγές ενέργειας προς τη Βρετανία περίπου κατά το ήμισυ για μια ώρα το πρωί της Δευτέρας και εισήγαγε μεγαλύτερη ποσότητα από το Βέλγιο και την Ιταλία καθώς αντιμετωπίζει περιορισμένες ενεργειακές προμήθειες εν μέσω μιας περιόδου υπερβολικά χαμηλών θερμοκρασιών.

 

 ΣΤΗΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. Η Ελβετία θα απαγορεύσει τη χρήση ηλεκτρικών αυτοκινήτων για «μη βασικά ταξίδια, εάν η χώρα ξεμείνει από ενέργεια αυτόν τον χειμώνα», ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΛΙΓΝΙΤΟΡΥΧΕΙΑ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΘΡΑΚΕΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥΣ ΑΣΤΑΘΕΙΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ. 

 

 

 

ΜΑΚΡΟΝ: «Η ΓΑΛΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΝΕΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΩΡΑ». ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΙΟΛΙΚΟΥΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ».

 

 

 

ΤΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ. ΤΟ 45% ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ "ΠΡΑΣΙΝΗΣ" ΚΑΙ "ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΗΣ" ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

 

 

H KINA ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ 150 ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ 440 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.

 

 

Πυρηνική ενέργεια: ή τώρα ή ποτέ. Oι ΗΠΑ παράγουν το 18% της συνολικής ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας με πυρηνικά εργοστάσια

 

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας χάρισε στον Α.Τσίπρα κορνίζα με τον Άρη Βελουχιώτη (Πουστοθανάση).
    Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ.
    «Ομολογώ ότι δεν περίμενα να έχω τέτοια έκπληξη» δήλωσε ο Προδότης.
    Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών, περιελάμβανε η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία.
    Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκε από τον Μητροπολίτη ένα δώρο-έκπληξη, ο οποίος επισήμανε με νόημα ότι είναι σε κόκκινη συσκευασία. Του είπε επίσης πως ελπίζει το δώρο του να βρει μια θέση στην Κουμουνδούρου, καθώς και ότι συνδέεται με την ιστορία της αντίστασης.
    Συγκεκριμένα του είχε ετοιμάσει σε κορνίζα την ιστορική φωτογραφία του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛ.Α.Σ. Άρη Βελουχιώτη κατά την είσοδο του στη Λαμία, μαζί με τον π. Γερμανό, τον Παπα-Ανυπόμονο.
    Μάλιστα στην κορνίζα ήταν και ιδιόχειρη αφιέρωση του Μητροπολίτη προς τον Αλέξη Τσίπρα. «Ομολογώ ότι δεν περίμενα να έχω τέτοια έκπληξη», δήλωσε χαμογελώντας ο Προδότης της αξιωματικής «αντιπολίτευσης».
    https://youtu.be/AFZw_C6cZzo


    Ο Βρετανός συνταγματάρχης Νίκολας Χάμμοντ, ο σύνδεσμος με τον ΕΛΑΣ, που γνώρισε προσωπικά τον Άρη, γράφει γι’ αυτόν στο βιβλίο του «Με τους αντάρτες 1943-44» τα εξής: «Ο Άρης, ο πρώτος ‘‘καπετάνιος'' του ΕΛΑΣ, ήταν διάσημος για την γενναιότητα, αλλά και την σκληρότητά του. Αιμοβόρος και σαδιστής, διεκπεραίωνε τη ‘‘βρώμικη δουλειά'' του κομμουνιστικού αγώνα. Είχε δολοφονήσει πολλούς συμπατριώτες του. Αντιπροσώπευε τον βασικά τουρκικό τύπο του τραμπούκου στην ελληνική του εκδοχή».
    Ο Νεοζηλανδός λοχαγός Ουίλιαμ Τζόρνταν αποκαλεί το Βελουχιώτη στο βιβλίο του «Η αλήθεια για την Ελλάδα» σαν τον «κόκκινο φύρερ της Ελλάδος'' και υποστηρίζει ότι «διώχτηκε νέος από το πατρικό του σπίτι, που το είχε ατιμάσει με τις αποτρόπαιες και αναίσχυντες εκδηλώσεις της σεξουαλικής του διαστροφής». Γράφει, επίσης, ότι ο Άρης «έφτασε στην ομοφυλοφιλία και ήταν εκ γενετής διεστραμμένος και σαδιστής, προ παντός όμως εγκληματίας. Ένας από τους απαισιότερους εγκληματίες που γέννησε ποτέ, σε ώρα συμφοράς για τους ανθρώπους, η φύση. Ήτανε κάτι χειρότερο από εγκληματίας. Ήτανε κακούργος σαδιστής. Και πρέπει να ομολογήσουμε πως ο Αθανάσιος Κλάρας ήταν αναντίρρητα κορυφή στην επιστήμη των βασανιστηρίων. Το μαστίγωμα ήταν η αβρότερη από τις εκδηλώσεις του προς εκείνους που είχανε τη δυστυχία να τον δυσαρεστήσουν. Το αγαπημένο μαρτύριο του Άρη, η μεγαλύτερή του διασκέδαση, ήτανε να χαράζει βαθιά το κορμί των θυμάτων του και να χύνει καυτό λάδι μέσα στις πληγές. Συχνά για ποικιλία προτιμούσε να παραγεμίζει τις τομές με αλάτι. Ένα άλλο από τ' αστεία του ζωηρού αυτού παιδιού ήτανε να κόβει τους μαστούς των γυναικών ή να ξεριζώνει τ' αυτιά των δημάρχων και των προέδρων κοινοτήτων, των χωριών που δεν είχαν εκδηλώσει μεγάλο εαμικό ενθουσιασμό»
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...