ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

16 Δεκεμβρίου 2022

Έφτασαν 100 νέοι μουσουλμάνοι έποικοι από την Τουρκία. Οι δουλέμποροι της ΜΙΤ πήραν τηλέφωνο το…112 και με ασφάλεια το πανάξιο Ελληνικό Λιμενικό Σώμα τους παρέλαβε και τους μετέφερε στο Λαύριο. Ετοιμάζονται οι διαδικασίες για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Τους χορηγήθηκαν τα πρώτα χρήματα. Οι αντινατιβιστές (οικογένεια Μητσοτάκη και ο Προδότης) είναι πολύ ευχαριστημένοι.

 



Euractiv: Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι.Ντογιάκος προσπάθησε να εμποδίσει την έρευνα για τις υποκλοπές.

 


Qatargate: Πάνω από 60 ευρωβουλευτές του «ευρωκοινοβουλίου» εξετάζονται για διαφθορά. ΟΙ 650 ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΟΡΘΙΟΙ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΑΝΑΚΡΙΘΟΥΝ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ;

 



  Το πανάξιο Λιμενικό Σώμα: πληρώνεται καλά από τον φορολογούμενο Ελληνικό λαό για να μεταφέρει τους μουσουλμάνους της  Ασίας και της Αφρικής ασφαλείς στη χώρα μας. Οι τούρκοι δουλέμποροι της ΜΙΤ ... τηλεφωνούν στο 112  και αυτοί σπεύδουν.


https://twitter.com/stavrof...

https://twitter.com/i/status/1598395882395037696


62 ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ.

Με τα πλοία της γραμμής οι παράνομοι μετανάστες στο νησί μας και τα άλλα νησιά.  


https://www.patmostimes.gr/...


Ακόμη 100 αλλοδαποί μουσουλμάνοι έφτασαν στη χώρα παράνομα με ιστιοφόρο σκάφος που είχε αποπλεύσει από την Τουρκία.  

 Τα ξημερώματα της Πέμπτης, και βάσει πάγιας διαδικασίας το πλήρωμα του σκάφους μέσω του αριθμού 112 ειδοποίησε τις σχετικές υπηρεσίες και το λ.σ. ευρισκόμενο βόρεια της Τζιάς όπου είχε φτάσει χωρίς κανένα πρόβλημα.

 



Στην επικοινωνία του με το λ.α. το πλήρωμα απαίτησε άμεση μεταφορά των επιβαινόντων σε ελληνικό έδαφος.  

 Αμέσως  δύο πλωτά του λ.α.  κινητοποιήθηκαν προκειμένου να μεταφέρουν  τους 100 νέους μουσουλμάνους εποίκους στο Λαύριο.

Οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι από διάφορες χώρες της κεντρικής Ασίας και της βόρειας Αφρικής θα μεταφερθούν στον καταυλισμό  της Μαλακάσας για να γίνει η καταγραφή τους και οι υπόλοιπες απαραίτητες διαδικασίες για τη μόνιμη εγκατάστασή τους στη χώρα.

 

 

 ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...