ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

03 Δεκεμβρίου 2022

ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: «Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΝΕΓΡΟΣ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ».

 

Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: «ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΣΥΝΤΡΙΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ».

 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ». Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΟΣΕ ΦΑΪΓΚΛΙΝ: «Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΔΙΟΦΥΪΑ. Ο ναζισμός χάρισε στη Γερμανία υποδειγματικό σύστημα δικαιοσύνης και δημόσιας τάξης».


«Συναγερμός» στη Βρετανία: Στα 6 έφτασαν τα νεκρά παιδιά από τον στρεπτόκοκκο ομάδας Α. Τα παιδιά που κατέληξαν στη Βρετανία είναι κάτω των 10 ετών. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ζ.Π. Το πρώτο αντιβιοτικό που ανακαλύφθηκε, η πενικιλίνη, ήταν κυρίως για τον στρεπτόκοκκο. Τώρα, μετά 100 χρόνια, τα μικρόβια παρουσιάζουν αντίσταση στα αντιβιοτικά, από την υπερβολική χρήση. Ο αγράμματοι Έλληνες δημοσιογράφοι ουρλιάζουν σαν λυσσασμένες κεραμιδόγατες γιατί δεν φτιάχνουν αντιβιοτικά για …ιούς.






Ο  Τούρκος  πρωθυπουργός  και  πρόεδρος  Ταγίπ Ερντογάν, επισκέ­φθηκε τον Λευκό Οίκο  συνολικά  πάνω  από  είκοσι  φορές, όταν ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ  ο νέγρος μουσουλμάνος Ομπάμα.


Νετανιάχου: «O Ερντογάν με αποκαλούσε Χίτλερ κάθε 6 ώρες». «Ο καλύτερος φίλος του Ερντογάν για αρκετά χρόνια ήταν ο Μπαράκ Ομπάμα. Ήταν κολλητοί».

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ απάντησε σε όσους τον συγκρίνουν με τον Τούρκο πρόεδρο και μίλησε για την αλλαγή στις μεταξύ τους σχέσεις.


ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΜΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΟΜΠΑΜΑ «Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ». ΕΚΕΙ ΤΟΝΙΖΕΙ: «Συντάσσομαι με τον Τζίμι Κάρτερ στην καταγγελία του εβραϊκού λόμπι και της δύναμης επιβολής του Ισραήλ πάνω στην αμερικανική κυβέρνηση. Ξεχωρίζω την Αμερικανική Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων του Ισραήλ (AIPAC) ως μια ιδιαίτερα ολέθρια πέμπτη φάλαγγα. Η AIPAC παρακολουθεί στενά τους αμερικανούς πολιτικούς για ακόμη και την πιο ήπια επίκριση του Ισραήλ και θα συγκεντρώσει την τεράστια οικονομική δύναμη της εβραϊκής κοινότητας για να καταστρέψει όποιον τους αντιστάθηκε. Αντισταθμίζει αυτές τις επικρίσεις με γενναιόδωρα ποσά φιλο-σημιτισμού, λέγοντας ότι θαύμαζε τους Εβραίους επειδή ήταν η πιο πολιτιστικά ΑΡΙΣΤΕΡΗ εθνοτική ομάδα στην Αμερική, ΕΚΤΟΣ από όταν επρόκειτο για το Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Ο Μπάιντεν ήταν πάντα γνωστός στους εβραϊκούς κύκλους ως ο «καλός μπάτσος» για το Ισραήλ, η Νεγροϊνδή Harris, η Χάρις, που επιλέχθηκε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ από Εβραίους πολυεκατομμυριούχους για να είναι η υποψήφια σύντροφος του Biden, είναι μια ειλικρινής φανατική ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ, που είχε μυστικές συναντήσεις με την AIPAC».




Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε πως «ο Ερντογάν με αποκαλούσε Χίτλερ κάθε 6 ώρες», αναλύοντας τον τρόπο με τον οποίο μεταβάλλονται και προσαρμόζονται οι σχέσεις μεταξύ των ηγετών στην εξωτερική πολιτική.
Ερωτηθείς από την Αμερικανίδα δημοσιογράφο Μπάρι Βάις πώς βλέπει το γεγονός ότι πολλά ΜΜΕ τον βάζουν στην ίδια κατηγορία με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και άλλους «αυταρχικούς ηγέτες», ο Μπενιαμίν Νετανιάχου είπε συγκεκριμένα: «Αυτό είναι παιδιάστικο. Πάντα θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών στις εκλογές. Δεν αμφισβήτησα ποτέ εκλογές. Κοίτα, ο καλύτερος φίλος του Ερντογάν για αρκετά χρόνια ήταν ο Μπαράκ Ομπάμα. Ήταν κολλητοί. Νομίζω ότι αυτό άλλαξε αφότου ο Ερντογάν άρχισε να ρίχνει περισσότερους δημοσιογράφους στη φυλακή υποβαθμίζοντας ουσιαστικά τη δημοκρατία στην Τουρκία. Οι σχέσεις μας έχουν βελτιωθεί. Συνήθιζε να με αποκαλεί Χίτλερ κάθε 6 ώρες».
«Τώρα είναι μόνο κάθε 12;» ρωτά αστειευόμενη η δημοσιογράφος. «Όχι, είχαμε μια φιλική συζήτηση τις προάλλες, και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό. Νομίζω ότι είναι σημαντικό. Όχι απαραίτητα επειδή εγκρίνω όλα όσα κάνει ο Ερντογάν, αυτό δεν ισχύει. Αλλά – όπως ο Μπαράκ Ομπάμα είχε καλές σχέσεις με την Τουρκία και όπως ο πρόεδρος Μπάιντεν συναντά τους ηγέτες της Κίνας ή τους ηγέτες άλλων χωρών στην περιοχή μας που δεν είναι ακριβώς λουξεμβουργιανές δημοκρατίες – αυτό κάνει η εξωτερική πολιτική. Είναι ένας συνδυασμός συμφερόντων και αξιών και πρέπει να διατηρείς την ισορροπία», απάντησε ο Νετανιάχου.
Όπως εξήγησε ο ίδιος, εσφαλμένα παρουσιάζεται από ορισμένους ως αυταρχικός και αντιδημοκρατικός ηγέτης, αφού είναι στην πραγματικότητα δημοκράτης του 19ου αιώνα και γνώστης – στον ίδιο ή σε μεγαλύτερο βαθμό συγκριτικά με τους σημερινούς ηγέτες των δυτικών δημοκρατιών – των βασικών στοιχείων της σύγχρονης δημοκρατίας.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...