ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

27 Δεκεμβρίου 2022

ΟΥΓΚΑΝΤΑ: ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΕ 102 ΠΑΙΔΙΑ, 568 ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ 12 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΑΤΕΚΝΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕΤΕ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η...ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.

 

Η Μάριαμ Ναμπατάνζι, 39 ετών, είναι μια γυναίκα από την Ουγκάντα. Έχει 44 παιδιά από 28 γέννες. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: Η ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 12 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ.




Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΠΟΛΟ ΤΗΣ ΓΗΣ. Στην προηγούμενη αποστολή οι Βούλγαροι ανακάλυψαν χρυσό. ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΕΩΝ ΓΚΑΡΣΟΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ.

 

Η  ΑΠΟΤΥΧΙΑ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΔΟΥΛΕΙΑ.

Οι  ορθόδοξοι  ρωμιοί  χάνονται  από  την  γη.  Δεν  τα  καταφέρνουν  στα  δύο  βασικά  θέματα.  Στην  παραγωγή  ανθρώπων  και  στην  κατασκευή  εργαλείων.  Προσεύχονται στον Ιεχωβά  για  καλή  μεταθανάτια  συνταξιοδότηση, γιατί  απέτυχαν τελείως  να  τα  βγάλουν  πέρα  στον  «μάταιο  κόσμο».


σύμφωνα με την The Sun.


για να τρώνε.



Ουγκάντα: Αγρότης με 102 παιδιά και 12 γυναίκες σταματά να μεγαλώνει την οικογένειά του για να έχουν… να φάνε.
Ο 67χρονος Μούσα Χασάχια ζήτησε πλέον από τις συζύγους του να χρησιμοποιούν αντισύλληψη. ΤΑΪΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.
Ένας αγρότης από την Ουγκάντα, ο οποίος έχει 102 παιδιά και 568 εγγόνια από 12 συζύγους, αποφάσισε τελικά να σταματήσει να μεγαλώνει την οικογένειά του.

 


Όπως είπε «το εισόδημά μου γίνεται όλο και μικρότερο με τα χρόνια λόγω του αυξανόμενου κόστους ζωής και η οικογένειά μου γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Παντρευόμουν τη μία γυναίκα μετά την άλλη. Πώς μπορεί ένας άντρας να είναι ικανοποιημένος με μία γυναίκα», δήλωσε σύμφωνα με την The Sun.
Ο Χασάχια και η οικογένειά του ζουν στη Λουσάκα της Ουγκάντα, όπου η πολυγαμία είναι νόμιμη. Είπε ότι όλες οι γυναίκες του ζουν στο ίδιο σπίτι, ώστε να μπορεί να τις «παρακολουθεί», εμποδίζοντάς τες να κλεφτούν με άλλους άνδρες
Η νεότερη σύζυγός του, η Ζουλάικα, μητέρα 11 παιδιών, δήλωσε: «Δεν πρόκειται να κάνω άλλα παιδιά. Είδα την άσχημη οικονομική κατάσταση και τώρα παίρνω αντισυλληπτικά χάπια».
Περίπου το ένα τρίτο των παιδιών του Χασάχια ηλικίας μεταξύ 6 και 51 ετών, ζουν μαζί του στο αγρόκτημά του. Το μεγαλύτερο παιδί του είναι 21 χρόνια μεγαλύτερο από τη νεότερη σύζυγό του.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

4 σχόλια:


  1. ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;
    Στοιχεία ελληνικής επιστημονικής έρευνας καταγράφει η τουρκική Sozcu σε άρθρο της με τον τίτλο «Επιστημονική έρευνα που τρομάζει την Ελλάδα».
    Η νέα γενιά γυναικών απέχει πολύ από το να κάνει παιδιά, διαπιστώνει επιστημονική έρευνα στην Ελλάδα, γράφει η τουρκική Sozcu.
    Ανησύχησε τις αρχές
    Στην έρευνα, η οποία αναφέρει ότι η δημογραφική κατάσταση άλλαξε σε σχέση με πριν 60 χρόνια, κάτι που ανησύχησε τις αρχές, τονίζεται ότι οι θάνατοι στη χώρα είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις.
    Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της μελέτης που διεξήγαγε ο Βύρων Κοτζαμάνης, καθηγητής Δημογραφικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σημειώνει η τουρκική ιστοσελίδα.
    Οι θάνατοι περισσότεροι από τις γεννήσεις
    Η έρευνα κατέδειξε ως κύρια αιτία που οι θάνατοι είναι πολύ περισσότεροι από τις γεννήσεις στη σημερινή Ελλάδα το ότι οι γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας γεννούν λιγότερα παιδιά. Αυτή η τάση αναμένεται να συνεχιστεί τα επόμενα 30 χρόνια.

    Ο κύριος λόγος δεν είναι πως ο αριθμός των γυναικών είναι μικρότερος από τις προηγούμενες δεκαετίες, αλλά ότι τα εγγόνια τους έχουν κατά μέσο όρο 1,5 λιγότερα παιδιά, σε σύγκριση με τις γιαγιάδες τους στις οποίες αναλογούν 2,25 παιδιά ανά γυναίκα.
    Μια γυναίκα με ένα παιδί δεν θέλει δεύτερο
    Ο Κοτζαμάνης σε δήλωσή του στην τηλεόραση της ΕΡΤ Θεσσαλίας απέδωσε τη μείωση των γεννήσεων σε δύο παράγοντες.
    1) Η αύξηση του ποσοστού των γυναικών που δεν θα κάνουν παιδιά είναι αξιοσημείωτη, καθώς εκτιμάται ότι από περίπου 15 τοις εκατό μεταξύ εκείνων που γεννήθηκαν γύρω στο 1930 θα φτάσει στο 24 τοις εκατό μεταξύ εκείνων που γεννήθηκαν γύρω στο 1985.
    2) Σημαντική μείωση της επιθυμίας των γυναικών που έχουν ένα παιδί να κάνουν δεύτερο κι’ εκείνων που αποκτούν δεύτερο να κάνουν και τρίτο.
    Η νέα γενιά δεν θέλει να κάνει παιδιά
    Οι γεννήσεις, από τις 1.545 εκατομμύρια τη δεκαετία 1956-1965, αναμένεται να φτάσουν μόλις τις 835 χιλιάδες τη δεκαετία 2016-2025, σχεδόν οι μισές. Μάλιστα, υπολογίζεται ότι το 1 στα 4 ζευγάρια δεν θα κάνει παιδιά.
    Σύμφωνα με τον Κοτζαμάνη, προβλέπονται περισσότεροι από 130.000 θάνατοι και περίπου 80.000 γεννήσεις κάθε χρόνο στην Ελλάδα για τα επόμενα 20 με 30 χρόνια.
    Αυτό σημαίνει ότι μετά 30 χρόνια το έλλειμμα των γεννήσεων θα φτάσει το 1,5 εκατομμύριο, καταλήγει η Sozcu.
    Πηγή: sozcu, echedoros-a.gr
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    Οι ορθόδοξοι ρωμιοί χάνονται από την γη. Δεν τα καταφέρνουν στα δύο βασικά θέματα. Στην παραγωγή ανθρώπων και στην κατασκευή εργαλείων. Προσεύχονται στον Ιεχωβά για καλή μεταθανάτια συνταξιοδότηση, γιατί απέτυχαν τελείως να τα βγάλουν πέρα στον «μάταιο κόσμο». Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλληνες επιστήμονες ανακάλυψαν μοριακό μηχανισμό των κυττάρων που ρυθμίζει την γήρανση.
    Έλληνες επιστήμονες του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας (ΙΜΒΒ) του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), βρέθηκαν μπροστά σε μια σημαντική ανακάλυψη για τους μηχανισμούς της γήρανσης και της αναπαραγωγής.
    Τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήγαγαν δημοσιεύονται στο έγκριτο διεθνές επιστημονικό περιοδικό Nature Aging, και μέσα από αυτήν, ρίχνεται για πρώτη φορά φως σε ένα θεμελιώδη μηχανισμό ελέγχου όχι μόνο της γήρανσης αλλά και της αναπαραγωγικής γονιμότητας.
    Οι ερευνητές του ΙΜΒΒ, Δρ. Mαργαρίτα Έλενα Παπανδρέου και Δρ. Γιώργος Κωνσταντινίδης, με επικεφαλής τον Δρ. Νεκτάριο Ταβερναράκη, (καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Κρήτης και πρόεδρο του ΙΤΕ) αποκάλυψαν ένα νέο μοριακό μηχανισμό που λειτουργεί στα κύτταρα για τη διαφύλαξη της ακεραιότητας και της λειτουργίας του πυρήνα, και ρυθμίζει τη σωματική καθώς και την αναπαραγωγική γήρανση.
    Τι είναι ο πυρήνας
    Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο πυρήνας είναι το κεντρικό οργανίδιο των ευκαρυωτικών κυττάρων, όπου βρίσκεται το γενετικό υλικό, ή αλλιώς, το DNA, το οποίο καθορίζει την κυτταρική ταυτότητα και λειτουργία σε όλους τους οργανισμούς. Η δομή και η αρχιτεκτονική του πυρήνα αλλάζουν δραματικά κατά τη γήρανση, αλλά και κατά την καρκινογένεση.
    Κοινό χαρακτηριστικό της γήρανσης, των παθολογικών καταστάσεων που σχετίζονται με αυτή, αλλά και των συνδρόμων όπως Hutchinson-Gilford, Werner, Bloom, Cockayne, και άλλα, αποτελούν οι αλλοιώσεις που εντοπίζονται στον πυρηνίσκο του κυττάρου, μία δομή δηλαδή μέσα στον πυρήνα.
    Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται από το Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας (ΙΜΒΒ), ότι η διατήρηση της ακεραιότητας του πυρήνα και του πυρηνίσκου έχει συσχετιστεί με τη μακροζωία, και με παρεμβάσεις που παρατείνουν τη ζωή σε πειραματόζωα.
    Ωστόσο, οι μοριακοί και κυτταρικοί μηχανισμοί που επιτηρούν και διασφαλίζουν την δομή του πυρήνα και του πυρηνίσκου παραμένουν αδιευκρίνιστοι.
    Δεν είναι, επίσης, γνωστό αν ο προοδευτικός εκφυλισμός της αρχιτεκτονικής του πυρήνα, που παρατηρείται κατά τη γήρανση, και σε ασθένειες που σχετίζονται με την ηλικία, αποτελεί επακόλουθο, ή απλή συνέπεια αυτών των καταστάσεων, ή συνεισφέρει καθοριστικά στη διαδικασία της γήρανσης και της παθογένεσης των προγεροειδών συνδρόμων.
    Τα ευρήματα της έρευνας, αναμένεται ότι θα αξιοποιηθούν για την αντιμετώπιση νοσημάτων τα οποία χαρακτηρίζονται από κατάρρευση της αρχιτεκτονικής του πυρήνα, αλλά και της ανθρώπινης υπογονιμότητας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Γερμανία επιστρέφει ξανά στον άνθρακα.
    Η Γερμανία καταναλώνει άνθρακα με τον ταχύτερο ρυθμό εδώ και έξι χρόνια, καθώς γίνεται μια από τις λίγες χώρες που αυξάνουν τις εισαγωγές. Το Κόμμα των Πρασίνων της Γερμανίας και η κυβέρνηση συνασπισμού στο Βερολίνο, στην οποία συμμετέχει, σχεδίαζαν να καταργήσουν σταδιακά τον άνθρακα έως το 2038, έθεσαν νέους στόχους για το 2030.
    Ωστόσο, ο πόλεμος της Ρωσίας με την Ουκρανία και η επακόλουθη απώλεια της πλειονότητας των προμηθειών φυσικού αερίου της Ευρώπης άλλαξαν ριζικά τους σχεδιασμούς…
    Η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης η Γερμανία προσπαθεί να εξισορροπήσει τη βραχυπρόθεσμη προτεραιότητα της ενίσχυσης της ενεργειακής της ασφάλειας, τηρώντας παράλληλα τους μακροπρόθεσμους στόχους στις «καθαρές μηδενικές εκπομπές».
    Περίπου το 36,3% της ηλεκτρικής ενέργειας στο γερμανικό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου του 2022 προήλθε από σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής με καύση άνθρακα, από 31,9% το τρίτο τρίμηνο του 2021, σύμφωνα με τη γερμανική στατιστική υπηρεσία Destatis.
    Η γερμανική στατιστική υπηρεσία ανέφερε ότι η παραγωγή άνθρακα σε ηλεκτρική ενέργεια αυξήθηκε κατά 13,3% σε ετήσια βάση σε 42,9 TWh την ίδια περίοδο, ενώ η συνολική γερμανική παραγωγή ενέργειας, ανήλθε σε 118,1 TWh ή αύξηση 0,5%.
    Ο Διεθνή Οργανισμό Ενέργειας ανέφερε ότι η Γερμανία σημείωσε τη μεγαλύτερη αύξηση στην κατανάλωση άνθρακα κατά 19% ή 26 εκατομμύρια τόνους, σε σχέση με το 2021.
    Εν τω μεταξύ, η ενέργεια από φυσικό αέριο αυξήθηκε ελαφρά στη Γερμανία, παρά τις υψηλότερες τιμές, ενώ η παραγωγή αιολικής ενέργειας και υδροηλεκτρικής ενέργειας μειώθηκε.
    Καθυστερεί το κλείσιμο των εργοστασίων με πυρηνική ενέργεια
    Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από πυρηνικά εργοστάσια μειώθηκε κατά το τρίτο τρίμηνο του 2022, αφού η Γερμανία μείωσε τον αριθμό των ενεργών αντιδραστήρων της σε τρεις από έξι το 2021…
    Τον Οκτώβριο ο Γερμανός Καγκελάριος αποφάσισε να διατηρήσει τους τρεις εναπομείναντες πυρηνικούς σταθμούς ενεργούς έως τα μέσα Απριλίου 2023.
    Λόγω προβλημάτων συντήρησης στα πυρηνικά εργοστάσια της Γαλλίας, η Γερμανία έγινε, για πρώτη φορά το 2021, καθαρός εξαγωγέας ηλεκτρικής ενέργειας στη Γαλλία.
    Η γερμανική κυβέρνηση θα διατηρήσει ανοιχτές λιγνιτικές μονάδες 1,6 GW μέχρι τον Μάρτιο του 2024, αντί να τους κλείσει μέχρι τα τέλη του 2022 όπως είχε προγραμματιστεί.
    Ο παροπλισμός 2,6 GW λιθάνθρακα και 1,2 GW λιγνιτικών σταθμών στη Γερμανία έχει πλέον αναβληθεί.
    Η Γερμανία είχε επίσης δημιουργήσει ένα «απόθεμα αντικατάστασης φυσικού αερίου» συνολικής ισχύος 11,6 GW, συμπεριλαμβανομένων 1,9 GW λιγνίτη και 4,3 GW σταθμών ηλεκτροπαραγωγής από λιθάνθρακα, οι οποίοι θα παραμείνουν συνδεδεμένοι μέχρι το 2024.
    «Με φόντο την κατάσταση της κρίσης, το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε προφανώς να καταναλώσουμε σημαντικά λιγότερη ενέργεια το 2022, ειδικά φυσικό αέριο» αναφέρουν οι Γερμανοί…
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...