ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

31 Δεκεμβρίου 2022

ΑΡΘΡΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022.

 





OTAN OI ΡΩΜΙΟΙ ΕΜΠΝΕΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΠΡΟΓΟΝΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Σήμερα ο φυλακισμένος ηγέτης των Κούρδων Α.Οτσαλάν προσφεύγει κατά της Ελλάδας για την παράδοσή του στις τουρκικές Αρχές.










ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΡΥΒΟΥΝ. Με πρωτοβουλία Μπακογιάννη, Σακελλαροπούλου και εβραϊκών οργανώσεων, συναντήθηκαν στην Αθήνα 25 δήμαρχοι απ’ όλο τον κόσμο, για να στείλουν μήνυμα κατά τού αντισημιτισμού. ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ «ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ «ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ». ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ: Ο «ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ». ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ.










«Συναγερμός» στη Βρετανία: Στα 6 έφτασαν τα νεκρά παιδιά από τον στρεπτόκοκκο ομάδας Α. Τα παιδιά που κατέληξαν στη Βρετανία είναι κάτω των 10 ετών. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ζ.Π. Το πρώτο αντιβιοτικό που ανακαλύφθηκε, η πενικιλίνη, ήταν κυρίως για τον στρεπτόκοκκο. Τώρα, μετά 100 χρόνια, τα μικρόβια παρουσιάζουν αντίσταση στα αντιβιοτικά, από την υπερβολική χρήση. Ο αγράμματοι Έλληνες δημοσιογράφοι ουρλιάζουν σαν λυσσασμένες κεραμιδόγατες γιατί δεν φτιάχνουν αντιβιοτικά για …ιούς.








ΣΤΗΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. Η Ελβετία θα απαγορεύσει τη χρήση ηλεκτρικών αυτοκινήτων για «μη βασικά ταξίδια, εάν η χώρα ξεμείνει από ενέργεια αυτόν τον χειμώνα», ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΛΙΓΝΙΤΟΡΥΧΕΙΑ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΘΡΑΚΕΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥΣ ΑΣΤΑΘΕΙΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ.

 



ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΡΚΟΖΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. Πρωτοβάθμια έχει καταδικαστεί σε τρία χρόνια φυλακή. Πότε θα δούμε και στην Ελλάδα τέτοιες δίκες, για το μαφιόζικο οικογενειοκρατικό πολιτικό σύστημα (ρωμαίικο σουλτανάτο), που χρεοκόπησε την πατρίδα μας;

 


ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: «Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΡΑΙΑ ΨΕΥΔΗ. ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΕ».

 


Ξεκινά σήμερα η κατασκευή του SKA, του μεγαλύτερου ραδιοτηλεσκοπίου στον κόσμο για έρευνα εξωγήινης νοημοσύνης. Συμμετέχουν πολλά κράτη. Πουθενά η ρωμαίικη Ελλάδα.







ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΠΡΙΝ 60.000 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΤΑΝ Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΣΜΟΛΙΚΑ.





Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ «ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ» ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ; ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΙΩΠΗ; ΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ NSA, ΤΗΣ NASA ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΩΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;






Η Στήλη του Ηλιόδωρου: Τα μυστήρια μυστικά μιας Ελληνικής κολόνας 2.100 ετών στα βάθη της Ινδίας




ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ












Ερντογάν: «Οταν λες “Tayfun” (Τυφώνας), ο Έλληνας φοβάται. Στην Ελλάδα, λένε ότι ο πύραυλος θα χτυπήσει την Αθήνα. Φυσικά και θα χτυπήσει, αν δεν κάτσετε ήρεμα». Πυραυλικό σύστημα επακτίου αμύνης “Barbaros”: Η νέα μείζονα τουρκική απειλή για τον ελληνικό Στόλο σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο. Δένδιας: «Απαράδεκτο να διατυπώνονται απειλές για πυραυλική επίθεση εναντίον της Ελλάδας».

 



Όσοι νόσησαν (και επέζησαν) από Κορωνοϊό έχουν ισχυρή ανοσία έναν χρόνο μετά





Η ΓΑΛΛΙΑ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 45 (ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ) ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. «Βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση για την αποφυγή διακοπών στην ηλεκτροδότηση». ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥΣ ΜΙΖΑΔΟΡΙΚΟΥΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ.





Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας χάρισε στον Τσίπρα κορνίζα με τον Άρη Βελουχιώτη (τον Πουστοθανάση). Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ, ΤΟΥ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. «Ομολογώ ότι δεν περίμενα να έχω τέτοια έκπληξη» δήλωσε ο Προδότης.

 


Qatargate: Πάνω από 60 ευρωβουλευτές του «ευρωκοινοβουλίου» εξετάζονται για διαφθορά. ΟΙ 650 ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΟΡΘΙΟΙ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΑΝΑΚΡΙΘΟΥΝ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ;




Euractiv: Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι.Ντογιάκος προσπάθησε να εμποδίσει την έρευνα για τις υποκλοπές.

 

Έφτασαν 100 νέοι μουσουλμάνοι έποικοι από την Τουρκία. Οι δουλέμποροι της ΜΙΤ πήραν τηλέφωνο το…112 και με ασφάλεια το πανάξιο Ελληνικό Λιμενικό Σώμα τους παρέλαβε και τους μετέφερε στο Λαύριο. Ετοιμάζονται οι διαδικασίες για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Τους χορηγήθηκαν τα πρώτα χρήματα. Οι αντινατιβιστές (οικογένεια Μητσοτάκη και ο Προδότης) είναι πολύ ευχαριστημένοι.



ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟΥ ΒΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ UAV AKINCI. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ. ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ.

 

NASA: Κάμερες από τη Βουλγαρία θα προσεδαφιστούν στον Άρη το 2025. Οι ρωμιοί πολιτικοί (πράκτορες του κερατά) κατασκευάζουν κι άλλα γκαρσόνια για την Μύκονο.

 


ΧΘΕΣ (18/12/2022), Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ: «Ο πύραυλος Ταϊφούν θα φτάσει στα 1.000 χιλιόμετρα – Η Ελλάδα να μην τα βάζει μαζί μας, γιατί θα έρθουμε ξαφνικά». ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΩΝ ΡΩΜΙΩΝ;




ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΧΘΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «ΑΜΑΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΣΥΧΑ ΤΩΡΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ».










 

ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟΤΕΡΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ; Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ. ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΪΑΣ (ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΩΝ) ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ (ΑΝΟΙΑ). ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΦΥΣΗ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΤΕΚΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. Η ΦΥΣΗ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΑ (ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ) ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΚΝΟΠΟΙΟΥΝ. ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ: Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

 








ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: «Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΘΕΙ, ΘΕΛΕΙ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΣΦΡΙΓΗΛΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ». Επείγουσα έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε βάρος του Δ.Αβραμόπουλου για χρηματισμό. Αβραμόπουλος: «Η συμμετοχή μου στην επιτροπή ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Μόνο 5.000 ευρώ το μήνα».

 


Έλληνες Βορειοηπειρώτες: «ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΣ, ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΣ» – Μητσοτάκης: «Στηρίζω την ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ».

 

 

ΙΑΠΩΝΙΑ: ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ. Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΛΙΓΝΙΤΗ), ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

 


ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΛΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ. ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ, ΑΓΟΡΑΖΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΛΩΝΕ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ».





Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΟΠΛΩΝ ΥΨΟΥΣ 320 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΡΙΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ.

 

 

 

ΠΟΥΤΙΝ: ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΧΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ 1.500.000 ΑΝΔΡΕΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ.





















ΟΥΓΚΑΝΤΑ: ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΕ 102 ΠΑΙΔΙΑ, 568 ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ 12 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΑΤΕΚΝΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕΤΕ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η...ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.

 


(ΚΑΙ) ΤΟ ΥΔΡΟΠΡΙΟΝΟ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ







Πούτιν: «Η μόνη άμυνα είναι η ενίσχυση των πυρηνικών μας». Ν.Μεντβέντεφ: «Μόνο τα πυρηνικά μας όπλα εμποδίζουν τη Δύση να κηρύξει πόλεμο εναντίον μας».







ΠΟΥΤΙΝ: «Η ΡΩΣΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Το 2050 ο πληθυσμός της Ρωσίας θα είναι μόνο 107 εκατομμύρια». ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΡΩΣΙΑ: ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΣ, ΠΟΡΝΕΙΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ, ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ.





 

 

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...