ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

15 Δεκεμβρίου 2022

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας χάρισε στον Τσίπρα κορνίζα με τον Άρη Βελουχιώτη (τον Πουστοθανάση). Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ, ΤΟΥ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. «Ομολογώ ότι δεν περίμενα να έχω τέτοια έκπληξη» δήλωσε ο Προδότης.

 

 

 

Η ΓΑΛΛΙΑ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 45 (ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ) ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. «Βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση για την αποφυγή διακοπών στην ηλεκτροδότηση». ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥΣ ΜΙΖΑΔΟΡΙΚΟΥΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ.

 

 

 

 

ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΤΕΛΥΘΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ;

"Ὁ μὲν γὰρ Ἑλληνισμὸς πανταχοῦ τῆς γῆς ἐκταθεὶς καὶ τὰς ἁπάντων ἀνθρώπων ψυχὰς κατασχὼν οὕτως ὕστερον μετὰ τὴν τοσαύτην ἰσχὺν καὶ τὴν ἐπίδοσιν ὑπὸ τῆς τοῦ Χριστοῦ κατελύθη δυνάμεως".

(Ιωάννης ο Χρυσοστόμος, Λόγος εις τον Μακάριον Βαβύλα και κατά Ιουλιανού, ή κατά Ελλήνων)


 

 Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών, περιελάμβανε η περιοδεία του Προδότη Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία.
Μάλιστα ο Προδότης του ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκε από τον Μητροπολίτη ένα δώρο-έκπληξη, ο οποίος επισήμανε με νόημα ότι είναι σε κόκκινη συσκευασία. Του είπε επίσης πως ελπίζει το δώρο του να βρει μια θέση στην Κουμουνδούρου, καθώς και ότι συνδέεται με την ιστορία της "αντίστασης".
Συγκεκριμένα του είχε ετοιμάσει σε κορνίζα την ιστορική φωτογραφία του ανώμαλου σφαγέα του ΕΛ.Α.Σ. Άρη Βελουχιώτη κατά την είσοδο του στη Λαμία, μαζί με τον π. Γερμανό, τον Παπα-Ανυπόμονο.
Μάλιστα στην κορνίζα ήταν και ιδιόχειρη αφιέρωση του Μητροπολίτη προς τον Αλέξη Τσίπρα. «Ομολογώ ότι δεν περίμενα να έχω τέτοια έκπληξη», δήλωσε χαμογελώντας ο Προδότης της αξιωματικής «αντιπολίτευσης».

 

 



https://youtu.be/AFZw_C6cZzo
 

Ο Βρετανός συνταγματάρχης Νίκολας Χάμμοντ, ο σύνδεσμος με τον ΕΛΑΣ, που γνώρισε προσωπικά τον Άρη, γράφει γι’ αυτόν στο βιβλίο του «Με τους αντάρτες 1943-44» τα εξής: «Ο Άρης, ο πρώτος ‘‘καπετάνιος'' του ΕΛΑΣ, ήταν διάσημος για την γενναιότητα, αλλά και την σκληρότητά του. Αιμοβόρος και σαδιστής, διεκπεραίωνε τη ‘‘βρώμικη δουλειά'' του κομμουνιστικού αγώνα. Είχε δολοφονήσει πολλούς συμπατριώτες του. Αντιπροσώπευε τον βασικά τουρκικό τύπο του τραμπούκου στην ελληνική του εκδοχή».


Ο Νεοζηλανδός λοχαγός Ουίλιαμ Τζόρνταν αποκαλεί το Βελουχιώτη στο βιβλίο του «Η αλήθεια για την Ελλάδα» σαν τον «κόκκινο φύρερ της Ελλάδος'' και υποστηρίζει ότι «διώχτηκε νέος από το πατρικό του σπίτι, που το είχε ατιμάσει με τις αποτρόπαιες και αναίσχυντες εκδηλώσεις της σεξουαλικής του διαστροφής». Γράφει, επίσης, ότι ο Άρης «έφτασε στην ομοφυλοφιλία και ήταν εκ γενετής διεστραμμένος και σαδιστής, προ παντός όμως εγκληματίας. Ένας από τους απαισιότερους εγκληματίες που γέννησε ποτέ, σε ώρα συμφοράς για τους ανθρώπους, η φύση. Ήτανε κάτι χειρότερο από εγκληματίας. Ήτανε κακούργος σαδιστής. Και πρέπει να ομολογήσουμε πως ο Αθανάσιος Κλάρας ήταν αναντίρρητα κορυφή στην επιστήμη των βασανιστηρίων. Το μαστίγωμα ήταν η αβρότερη από τις εκδηλώσεις του προς εκείνους που είχανε τη δυστυχία να τον δυσαρεστήσουν. Το αγαπημένο μαρτύριο του Άρη, η μεγαλύτερή του διασκέδαση, ήτανε να χαράζει βαθιά το κορμί των θυμάτων του και να χύνει καυτό λάδι μέσα στις πληγές. Συχνά για ποικιλία προτιμούσε να παραγεμίζει τις τομές με αλάτι. Ένα άλλο από τ' αστεία του ζωηρού αυτού παιδιού ήτανε να κόβει τους μαστούς των γυναικών ή να ξεριζώνει τ' αυτιά των δημάρχων και των προέδρων κοινοτήτων, των χωριών που δεν είχαν εκδηλώσει μεγάλο εαμικό ενθουσιασμό».

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια:

  1. Στο αυτόφωρο παραπέμφθηκε ο 39χρονος γιατί πυροβόλησε αλβανό διαρρήκτη… ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΨΟΥΝ.
    Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 39χρονος που πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα 37χρονο διαρρήκτη, όταν εκείνος αποπειράθηκε να μπει στο σπίτι του, στο Νέο Ρύσιο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πόδι.
    Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία (σ.σ. η δεύτερη πράξη επειδή δεν τήρησε τους κανόνες φύλαξης της καραμπίνας την οποία κατέχει νόμιμα). Ο 39χρονος, που δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου ότι εργάζεται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ζήτησε αναβολή και το αίτημα του έγινε δεκτό, ενώ αφέθηκε ελεύθερος.
    Ο υπερασπιστικός του ισχυρισμός είναι ότι βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα. «Αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή απειλή γι’ αυτό πυροβόλησα» δήλωσε δια του συνηγόρου του, προσθέτοντας ότι άκουσε πρώτα το σκύλο του να γαβγίζει και στη συνέχεια αντιλήφθηκε τον διαρρήκτη να επιχειρεί να παραβιάσει την πόρτα του σπιτιού του.
    Την ίδια ώρα, ο 37χρονος τραυματίας, με καταγωγή από την Αλβανία, νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο, με την υγεία του να μην διατρέχει κίνδυνο. ΕΥΤΥΧΩΣ…
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ «ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.
    Συνάντηση και ευχαριστίες του Ν.Δένδια στον Σκοπιανό ομόλογό του και η υπόσχεση για στήριξη της… «Βόρειας Μακεδονίας».
    Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της… Βόρειας Μακεδονίας *Των Σκοπίων”, Μπουγιάρ Οσμάνι στην Αθήνα, ο Νίκος Δένδιας, μετά την τρίτη διμερή τους συνάντηση τους τελευταίους 7 μήνες, ο υπουργός Εξωτερικών έστειλε το διττό μήνυμα πως η Ελλάδα πιστεύει ακράδαντα και συνηγορεί υπέρ του μέλλοντος των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ, στηρίζει τα Σκόπια προκειμένου να προάγει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για να ενταχθεί στην ΕΕ και πως «δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε τρίτα μέρη, τα οποία εμπνέονται από αναθεωρητικές βλέψεις», να εκμεταλλευτούν την κόπωση από όλη αυτή τη διαδικασία.
    Κατά τη συνάντησή τους, οι δύο υπουργοί Εξωτερικών συζήτησαν τις διμερείς σχέσεις, με τον Νίκο Δένδια να υπογραμμίζει τη σπουδαιότητα που αποδίδει η Ελλάδα στην ενίσχυσή τους. «Η Ελλάδα είναι ο πιο στενός εταίρος και σύμμαχος στην περιοχή, χωρίς καμία κρυφή ατζέντα» κατέστησε σαφές και διαμήνυσε: «Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στη φιλία μας και στην υποστήριξή μας». Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος πνεύματος, επισήμανε πως η υποστήριξη της Ελλάδας επιβεβαιώθηκε με την ξεκάθαρη θέση καθώς και με τις συνεπείς προσπάθειες υπέρ της ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ, αλλά και μέσω της διοργάνωσης της πρώτης Διακυβερνητικής Διάσκεψης μεταξύ της Ελλάδας και των Σκοπίων. Όπως υπογράμμισε, η «Πολιτική Διακυβερνητική Διάσκεψη Βόρειας Μακεδονίας – ΕΕ» απέστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα, όχι μόνο για τα Σκόπια, αλλά και για την ευρωπαϊκή προοπτική όλων των Δυτικών Βαλκανίων.
    Εστιάζοντας στη διμερή συνεργασία, συζήτησαν για θέματα ενέργειας, οικονομίας, διασυνδεσιμότητας, με τον Νίκο Δένδια να υπογραμμίζει ότι οι δύο χώρες μπορούν να συνεργαστούν στο πλαίσιο κοινών συμφερόντων, όπως οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η πράσινη ενέργεια, η αμυντική βιομηχανία, «κάτι που είναι προς όφελος και των δύο χωρών, αλλά και του ΝΑΤΟ». Επίσης, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών είπε πως συζήτησαν για τη στρατηγική σημασία του διανσυδετήριου αγωγού (Interconnector) μεταξύ της Ελλάδας και Σκοπίων και πόσο σημαντική είναι η εναέρια επιτήρηση της χώρας από την ελληνική Πολεμική Αεροπορία, που ξεκίνησε το 2019, συγχαίροντας τον ομόλογό του των Σκοπίων για την ευθυγράμμιση με την Κοινή Εξωτερική Πολιτική & Ασφάλεια της ΕΕ.
    Σε ό,τι αφορά τη ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία, ο υπουργός Εξωτερικών ανέφερε πως «όλες οι προσπάθειες μας έχουν στόχο να στηρίξουν τον ουκρανικό λαό» και τόνισε πως για την Ελλάδα η απάντηση είναι πάντα απλή και έχει να κάνει με τους θεμελιώδεις πυλώνες της εξωτερικής της πολιτικής, που είναι ο σεβασμός της εδαφικής ακεραιότητας, η εθνική κυριαρχία και η ανεξαρτησία όλων των κρατών, καθώς και η αποχή από τη χρήση βίας ή την απειλή χρήσης βίας.
    Περαιτέρω, ο Νίκος Δένδιας συνεχάρη τα Σκόπια για την ανάληψη, σε λίγες ημέρες, της προεδρίας του ΟΑΣΕ για το 2023 και ευχήθηκε κάθε επιτυχία. Προσέθεσε πως θα είναι αρκετά δύσκολη αποστολή, έπειτα από μια δύσκολη χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας η ευρωπαϊκή ήπειρος αντιμετώπισε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει την καταστροφική και επιθετική εισβολή. Ωστόσο, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι τα Σκόπια θα κάνει ό,τι μπορεί ούτως ώστε ο ΟΑΣΕ να επιτελέσει την αποστολή του και να προάγει την ασφάλεια στην Ευρώπη. Μάλιστα, διαμήνυσε πως η Ελλάδα θα παρέχει κάθε δυνατή υποστήριξη σε αυτή την προσπάθεια. Ακόμα, εκτίμησε πως κατά τη διάρκεια της προεδρίας των Σκοπίων «θα δούμε κάποιες λύσεις» για το θέμα της Ουκρανίας.
    Μετά τις κοινές δηλώσεις, ο Νίκος Δένδιας θα παραθέσει γεύμα εργασίας στον Μπουγιάρ Οσμάνι, κατά το οποίο αναμένεται να συζητήσουν ζητήματα διμερούς συνεργασίας και εμπορίου, περιφερειακής και παγκόσμιας συνεργασίας, καθώς και ασφάλειας στην Ευρώπη, αλλά και για την επέμβαση στην Ουκρανία.

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...