ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

05 Δεκεμβρίου 2022

ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΡΚΟΖΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. Πρωτοβάθμια έχει καταδικαστεί σε τρία χρόνια φυλακή. Πότε θα δούμε και στην Ελλάδα τέτοιες δίκες, για το μαφιόζικο οικογενειοκρατικό πολιτικό σύστημα (ρωμαίικο σουλτανάτο), που χρεοκόπησε την πατρίδα μας;

 

 

ΣΤΗΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. Η Ελβετία θα απαγορεύσει τη χρήση ηλεκτρικών αυτοκινήτων για «μη βασικά ταξίδια, εάν η χώρα ξεμείνει από ενέργεια αυτόν τον χειμώνα», ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΛΙΓΝΙΤΟΡΥΧΕΙΑ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΘΡΑΚΕΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥΣ ΑΣΤΑΘΕΙΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ.

 

 

Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΕΛΕΗΤΑ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ, ΑΠΟ ΚΟΙΝΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΕΦΕΤΕΙΟ, ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ, Ο ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΦΙΓΙΟΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ποιος ρωμιός πρωθυπουργός δικάστηκε και καταδικάστηκε ποτέ για διαφθορά από απλά, καθημερινά, δικαστήρια, που δικάζουν τους απλούς έλληνες πολίτες;  Οι έλληνες πολιτικοί άλλωστε είναι αδιάφθοροι. Και αν συμβεί να κατηγορηθεί άδικα κανένας, η δικογραφία στέλνεται στην βουλή για να αποφασίσει. Οι τακτικοί δικαστές είναι ανίκανοι να αποφασίσουν για τους ρωμιούς πολιτικούς.  Οι ρωμιοί πολιτικοί δεν είναι συνηθισμένοι άνθρωποι. Εάν το επιτρέψει η βουλή, (το κάνει μόνο στους πιο αδύναμους), τότε αναλαμβάνει  τριτοβάθμιο δικαστήριο, ο Άρειος Πάγος. Όχι τα συνηθισμένα τακτικά δικαστήρια, που δικάζουν τους φτωχούς ρωμιούς. Και βέβαια συνήθως τα γερόντια και οι γριές που βρίσκονται στον Άρειο Πάγο  (όπως καταγγέλλουν πολλοί δικαστές) είναι οι αρεστοί στην κυβέρνηση, που τους έχουν υποσχεθεί μετά την συνταξιοδότηση, να τους κάνουν υπουργούς ή προέδρους οργανισμών ή "ανεξαρτήτων" αρχών με 15.000 ευρώ μισθό. Υπάρχουν εκατοντάδες παραδείγματα. Για τέτοια δικαστική αμεροληψία και  τιμιότητα μιλάμε. Ένα πρωθυπουργό δίκασαν οι  αρεοπαγίτες και τον αθώωσαν. Ο αποδεδειγμένα παμπερούχος Ανδρέας Παπανδρέου ο σεβάσμιος της στοάς "Το ξίφος του Βασιλέως Δαυίδ", που είχε κατακλέψει όλο τον κόσμο, αθωώθηκε γιατί το ζήτησε ο Καραμανλής.   


Πρώην Α' αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Παπανικολάου:   «ΓΙΑ   ΗΓΕΤΕΣ  ΤΗΣ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ  ΟΙ  ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, ΟΙ  ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΣΙΤΕΣ,  ΟΙ  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ  ΚΑΙ  ΜΕΤΑ  ΑΥΤΟΙ   ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ  ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ  ΚΑΙ  ΠΙΕΖΟΥΝ  ΤΟΥΣ   ΑΚΕΡΑΙΟΥΣ   ΔΙΚΑΣΤΕΣ  ΣΕ  ΚΡΙΣΙΜΕΣ  ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ».


 

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ) ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.



Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΟΦΕΡΝΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. «ΜΑΣ ΚΕΡΝΑΓΕ ΚΟΚΑΪΝΗ για να τον ΠΗΔΑΜΕ». Η ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου μίλησε για μια unisex κοινωνία σε παιδιά δημοτικού - «Ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό».

 

 Ξεκινά σήμερα Δευτέρα η δίκη του Νικολά Σαρκοζί σε δεύτερο βαθμό για διαφθορά. Πρωτοβάθμια έχει καταδικαστεί σε τρία έτη φυλακή.

O πρώην πρόεδρος της Γαλλίας θα εκτίσει τον ένα χρόνο και θα πάρει αναστολή για τα υπόλοιπα δύο.

 

Ο Σαρκοζί αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες διαφθοράς δικαστή εν ενέργεια και δωροδοκίας στην υπόθεση Μπισμούτ-τηλεφωνικής παρακολούθησης.

Οι αρχές αντιλήφθηκαν ότι ο πρώην πρόεδρος και ο δικηγόρος του μιλούσαν με δικαστή μέσω κινητού τηλεφώνου που ανήκε σε κάποιον Πολ Μπισμούτ. Στην πραγματικότητα όμως ήταν ο ίδιος ο Σαρκοζί με ψεύτικη ταυτότητα χρήστη.

Πρωτοβάθμια, οι συγκατηγορούμενοι του, ο δικηγόρος και συνεργάτης του Τιερί Ερζογκ, αλλά και ο πρώην πλέον δικαστής Ζιλμπέρ Αζιμπέρ, στον οποίο ο Σαρκοζί υποσχέθηκε ευνοϊκή προαγωγή στο Μονακό με αντάλλαγμα πληροφορίες για άλλη δικαστική υπόθεση που αφορούσε χρηματοδότηση από τη δισεκατομμυριούχο Μπετανκούρ, καταδικάστηκαν επίσης με βαριές ποινές πρωτοβάθμια.

Ο Νικόλα Σαρκοζί κινδυνεύει με καταδίκη 10ετους κάθειρξης και ένα εκατομμύριο ευρώ πρόστιμο.

Στην πρώτη δίκη, αν δεν ασκούσε έφεση, θα εξέτιε την ποινή του στην κατοικία του φορώντας ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...