ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

18 Ιανουαρίου 2022

Άσκηση ποινικής δίωξης στον πρώην αντιπρόεδρο του ΣτΕ Παναγιώτη – Κίμωνα Ευστρατίου για την υπόθεση των ανήλικων αλλοδαπών και των ναρκωτικών. Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚεσ «ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΤΙΝΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ.

 

 

 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. Απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών ο σύμβουλος Επικρατείας Γεώργιος Ποταμιάς. "Είχε παραληφθεί κατά τις προαγωγές. Δεν αποκλείεται η μη προαγωγή του σε αντιπρόεδρο να οφείλεται στις νομικές θέσεις που εκφράζει, οι οποίες κατά κανόνα δεν είναι αρεστές στους κυβερνώντες, με τους οποίους δεν συναναστρέφεται".

 

 Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ. Περισσότεροι από 1 στους 5 δικαστές του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ είναι υπάλληλοι ΜΚΟ και «σκοτεινών» ιδρυμάτων. 12 υπάλληλοι του Σόρος είναι δικαστές στο Στρασβούργο. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥΛΟΥΝ ΚΟΚΑΪΝΗ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

 

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΟΦΕΡΝΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. «ΜΑΣ ΚΕΡΝΑΓΕ ΚΟΚΑΪΝΗ για να τον ΠΗΔΑΜΕ». Η ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου μίλησε για μια unisex κοινωνία σε παιδιά δημοτικού - «Ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό».

 

 

Τουρκία και Αλβανία υπέγραψαν μεγάλη στρατιωτική συμφωνία εναντίον της Ελλάδος. Ο Δένδιας πάλι κοιμάται. ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ DRONE ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕIΡΟ ΘΑ ΠΕΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Υπάρχει άρθρο στην στρατιωτική συμφωνία των δύο γενίτσαρων (Ράμα – Ερντογάν) που να προβλέπει την συμμετοχή της φτιαχτής αλβανικής μειονότητας στην Αθήνα σε ταραχές, αν επιτεθει η Τουρκία στην Ελλάδα;

 

 

 

  Το  ενδιαφέρον  Ελληνικό  δικαστήριο που αποκαλείται  "ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ"  και  διευθύνεται  από  ενδιαφέροντα  πρόσωπα,  όπως  τα  φιλαράκια  Σακελλαροπούλου  και  Ευστρατίου.


Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον πρώην αντιπρόεδρο του ΣτΕ, Παναγιώτη – Κίμωνα Ευστρατίου ο οποίος βρέθηκε εμπλεκόμενος  σε υπόθεση με συνεύρεση ανήλικων ασυνόδευτων αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν με ναρκωτικά, έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη.

Οι τρεις ανήλικοι ασυνόδευτοι που συνελήφθησαν έξω από το σπίτι του πρώην αντιπρόεδρου του ΣτΕ υποστήριξαν στους αστυνομικούς ότι είχαν προμηθευτεί τα ναρκωτικά από τον ανώτατο δικαστικό λειτουργό, ενώ μετά από έρευνες, στο σπίτι του Παναγιώτη Ευστρατίου εντοπίστηκαν υπολείμματα κοκαΐνης. Και οι τέσσερις οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Σε βάρος του Παναγιώτη Ευστρατίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της προμήθειας και κατοχής ποσότητας ναρκωτικών προς ιδία αποκλειστικά χρήση και διανομή εξ ιδίας ποσότητας ναρκωτικών χωρίς κέρδος.

 


Σύμφωνα με το documento,gr, για τον Παναγιώτη Ευστρατίου είχε σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία η οποία υπεβλήθη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Νίκο Στεφανάτο, και από εκεί, λόγω ειδικής δωσιδικίας, στην Εισαγγελία Εφετών η οποία φέρεται να έδωσε και την σχετική παραγγελία για τη διενέργεια προανάκρισης και την άσκηση ποινικής δίωξης.

Η σχέση του με την Μαίρη Σαρπ και η φιλία με την Σακελλαροπούλου

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Ευστρατίου ο οποίος επελέγη για τη θέση του Αντιπροέδρου του ΣτΕ το 2019, φέρεται να είναι σύντροφος της τέως προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαίρης Σαρπ, την οποία, επίσης, είχε επιλέξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη μέχρι τη συνταξιοδότησή της το περασμένο καλοκαίρι.

Τα σπίτια των δύο δικαστών, οι οποίοι διδάσκουν στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, είναι μεσοτοιχία, δηλαδή σε απόσταση αναπνοής από το διαμέρισμα όπου συναντιόταν ο Π. Ευστρατίου με τους τρεις νεαρούς, τους οποίους φέρεται ότι προμήθευε με κοκαΐνη. Μάλιστα, το ζευγάρι Ευστρατίου – Σαρπ έχει πολύ καλές φιλικές σχέσεις με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρο του ΣτΕ Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον σύντροφό της.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

3 σχόλια:

  1. Στο Ισραήλ ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΡΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ. Μας θυμίζουν τον ομοφυλόφιλο υπουργό των εξωτερικών της Μέρκελ που συχνά αναζητούσε «παρηγοριά» στα μπαρ του Τελ Αβίβ.
    Στο πλαίσιο της παραμονής του στο Ισραήλ, ο Ν. Παναγιωτόπουλος θα επισκεφθεί αύριο τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως όπου βρίσκεται ο Πανάγιος Τάφος, ενώ θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ'. Στη συνέχεια, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα έχει συνάντηση τον Ισραηλινό ομόλογό του Μπένι Γκαντς.
    Η πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα, σε ανάρτησή της στο twitter, αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι ο Έλληνας υπουργός Εθνικής 'Αμυνας είναι «καλοδεχούμενος και φίλος», καθώς οι σχέσεις «γίνονται όλο και ισχυρότερες».
    Χαρακτηρίζει την επίσκεψη «σημαντική για την αναζήτηση νέων πεδίων συνεργασίας», ενώ προσθέτει ότι «οι τομείς της ασφάλειας και της άμυνας αποτελούν πυλώνες των διμερών σχέσεων» των δύο κρατών και έχουν «άμεση συμβολή στην περιφερειακή ασφάλεια».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουρκία: Ασκησαν ποινική δίωξη στον Βασίλη Γιαϊλάλι – Τον τούρκο που έμαθε ότι είναι Ελληνας.
    Δίωξη στον Γιάννη Βασίλη Γιαϊλάλι άσκησε η εισαγγελία της Αττάλειας, στην Τουρκία, για δημόσια προσβολή της μνήμης του Κεμάλ Ατατούρκ.
    Η ποινική δίωξη σε βάρος του τούρκου ακτιβιστή, με την ελληνική καταγωγή, από την τουρκική εισαγγελία, στην ουσία από το τουρκικό κράτος, ασκήθηκε μετά την ανάρτηση που έκανε στο Twitter για το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη.
    Το «έγκλημα» του Βασίλη όπως αναφέρεται στο έγγραφο της εισαγγελία, σύμφωνα με τη μετάφραση από τα tourkikanea, ήταν πως στις 10/7/2020 είχε γράψει:
    «Είναι δυνατόν να ανοίξει ένα μουσείο στο Βερολίνο που μπορεί να θεωρηθεί ως προπαγάνδα για τον Αδόλφο Χίτλερ; Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά ότι το σπίτι του Μουσταφά Κεμάλ, του αρχιτέκτονα της Γενοκτονίας του Πόντου, δεν έχει θέση στη Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να κλείσει άμεσα».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είκοσι δικαστές έχουν αναβάλει 1.428 φορές 59 υποθέσεις!
    Ποιός θα δικάσει τους δικαστές; Της «αναβολής» γίνεται στο ΣτΕ.

    Στα 92 χρόνια της ιστορίας του Συμβουλίου της Επικρατείας, αλλά και στη διαδρομή των αντίστοιχων Ευρωπαϊκών δικαστηρίων, δεν έχει σημειωθεί ουδέποτε τόσο υπερβολικά μεγάλος αριθμός αναβολών επί εκκρεμών υποθέσεων που παραμένουν στα συρτάρια των δικαστών χωρίς να εκδικάζονται επί 14 ολόκληρα χρόνια.
    Δικαστής που έχει «σπάσει» όλα τα ρεκόρ, σε 14 υποθέσεις που χειρίζεται έχει δώσει 438 αναβολές, και κρατεί «νεκρές» τις υποθέσεις αυτές από 5 έως 12 χρόνια, χωρίς να τις δικάζει. Πλέον αυτού, ο ίδιος δικαστής έχει στα χέρια του υποθέσεις που έχει δώσει 40, 35, 33, 30, 29, 27 και 25 αναβολές. Άλλη δικαστής έχει δώσει σε 10 υποθέσεις 290 αναβολές. Μια τρίτη δικαστής σε 7 υποθέσεις που βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής από 7 έως 11 χρόνια έχει δώσει 206 αναβολές.
    Τέταρτος δικαστής σε 4 υποθέσεις έχει δώσει 115 αναβολές ενώ τις κρατά αδίκαστες από 10 έως 13 χρόνια. Άλλος έχει δώσει 83 αναβολές σε 3 υποθέσεις κρατώντας τες στο συρτάρι του από 10 έως 12 χρόνια. Γυναίκα δικαστής επί 9 χρόνια δεν δικάζει 3 υποθέσεις και έχει δώσει μέχρι τώρα 79 αναβολές, ενώ συνάδελφός της σε 3 πάλι υποθέσεις έχει δώσει 83 αναβολές και τις κρατάει στα χέρια της από 6 έως 12 χρόνια. Μία άλλη δικαστής σε 2 υποθέσεις έχει δώσει 69 αναβολές και τις κρατάει αδίκαστες 8 και 9 χρόνια.
    Το γαϊτανάκι των αναβολών δεν τελειώνει εδώ. Και αυτό γιατί 11 δικαστές έχουν από μία υπόθεση την οποία έχουν αναβάλει από 25 έως 46 φορές και κρατούν «νεκρές» τις εν λόγω υποθέσεις από 5 έως 14 χρόνια.
    Έτσι η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες στην «μαύρη λίστα» του Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για καθυστερήσεις στην έκδοση δικαστικών αποφάσεων, δηλαδή για υπέρβαση της εύλογης διάρκειας της δίκης με τα πρόστιμα σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου να επιβάλλονται το ένα μετά το άλλο.
    Όμως στην Ελλάδα τυγχάνουν επιβράβευσης. Γίνονται μέχρι και Πρόεδροι Δημοκρατίας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...