ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

16 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. Ντόρα Μπακογιάννη: «Η Ελλάδα επιτυχημένα είχε κάνει ένταξη των Αλβανών- Μπορεί να το ξανακάνει με όλες τις ράτσες του κόσμου». ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "Η ΡΑΤΣΑ ΓΙΟΡΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ". Στο πρόσωπο της οικογένειας Αντετοκούνμπο αντικατοπτρίζεται η Ελλάδα που θέλουμε. Κ.Μπακογιάννης: «Οι Αλβανοί της Αθήνας είναι τόσο Αθηναίοι όσο εγώ». Άγκυρα: «Σε περίπτωση πολέμου με την Ελλάδα στόχος μας είναι η Θεσσαλονίκη...»

 

ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «Ευτυχώς δεν έχω ελληνική κουλτούρα. Μεγάλωσα σε νιγηριανό σπίτι, όχι σε ελληνικό. Έχω γνήσια νιγηριανή κουλτούρα, όχι ελληνική. Πρόκειται για πειθαρχία, αφορά τον σεβασμό των πρεσβυτέρων, την ύπαρξη ηθών».

 

ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ «ΕΛΛΑΔΑ 2021» ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.


ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «ΤΣΙΠΡΑ, ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ, ΟΧΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ».




Η ΕΛΛΑΔΑ EINAI H ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

 

Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΚΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ‏

 

Στην Ελλάδα κανένας δεν ασχολείται με τα πραγματικά ουσιώδη προβλήματα του λαού. Ασχολούνται μόνο με  ψευδοσυνωμοσίες και τεχνητά, παραπλανητικά, επουσιώδη και εγκάθετα "προβλήματα" που θέτουν οι κρυφοί διαμορφωτές γνώμης, όπως με το περιβόητο θέμα των εμβολίων.  Πάλι τίθεται ζήτημα νοημοσύνης.

 

Η ΕΛΛΑΔΑ EINAI H ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ




Με ανάρτησή της  στο Twitter για την μεθοδευμένη γενοκτονία των νατιβιστών Ελλήνων με τους λαθροέποικους  η αδελφή του πρωθυπουργού γραφει: 

«Η δήλωση Μπογδάνου ήταν ένα βαρύτατο πολιτικό και ηθικό ατόπημα. Τουλάχιστον ζήτησε συγγνώμη. Να ξεκαθαρίσουμε όμως ότι η φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη έχει σταθερές αρχές και αξίες στις οποίες τέτοιες δηλώσεις δεν χωρούν ούτε γίνονται ανεκτές».


Και σε νέο tweet έγραψε: «Η φιλελεύθερη παράταξη της @neademokratia έχει ξεκάθαρες αρχές και ο ρατσισμός δεν εμπεριέχεται σε αυτές τις αρχές, ούτε γίνεται ανεκτός».

"Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι χρειάζονται πολιτικές ένταξης και κοινωνικής ισορροπίας στην Αθήνα. Μιλάμε για πολιτικές που ακολουθούνται σε όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα το έχει ήδη κάνει μια φορά επιταχυμένα πριν από 15-20 χρόνια με την ένταξη των Αλβανών και άλλων μεταναστών". 


Κ.Μπακογιάννης: «Οι Αλβανοί της Αθήνας είναι τόσο Αθηναίοι όσο εγώ».


"'Ας μιλήσουμε και για την αλβανική κοινότητα στην Ελλάδα. Πώς ο ρόλος της και η ενσωμάτωσή της άλλαξε στην ελληνική κοινωνία ανά τα χρόνια.

Μιλάτε για Αθηναίους. Πραγματικούς Αθηναίους. Όπως εγώ είμαι Αθηναίος, είναι κι αυτοί Αθηναίοι. Τα παιδιά τους μεγάλωσαν με τα δικά μας παιδιά, πηγαίνουν στο σχολείο με τα παιδιά μας, πολλοί εξ αυτών κατατάσσονται στον στρατό με τα παιδιά μας και εργάζονται όλοι μαζί. Δεν υπάρχουν πια διαφορές. Και αυτή ακριβώς είναι η επιτυχία της ενσωμάτωσης, το γεγονός ότι αυτή η κοινότητα είναι τώρα ένα μεγάλο μέρος του ποιοί είμαστε. Είμαστε πολύ πολύ περήφανοι για αυτή την κοινότητα, όσο είμαστε περήφανοι για ολόκληρη την Αθήνα".




Μητσοτάκης – Στο πρόσωπο της οικογένειας Αντετοκούνμπο αντικατοπτρίζεται η Ελλάδα που θέλουμε.


Μετά την ορκωμοσία ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με την Βερόνικα, τον Γιάννη και τον Άλεξ Αντετοκούνμπο και συζήτησαν για την Ελλάδα και την Αμερική, για τους δύσκολους καιρούς που πέρασε η οικογένεια, την αγαπη για το μπάσκετ, το NBA, την Εθνική Ελλάδας και την κινηματογραφική ταινία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αύριο το πρωί η οικογένεια Αντετοκούνμπο θα έχει συνάντηση με την ΠτΔ στο προεδρικό μέγαρο

Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας της Βερόνικας Νκεμ Αντετοκούνμπο και του Εμέκα Αντετοκούνμπο, μητέρας και νεότερου αδελφού του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που πολιτογραφήθηκαν τιμητικά Έλληνες πολίτες. Παρών στην τελετή ήταν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.


Η Ελλάδα που μας κάνει υπερήφανους

«Θερμά συγχαρητήρια, είστε τώρα όλη η οικογένεια Έλληνες πολίτες. Κι επειδή έχουμε πει πολλά πράγματα για τα παιδιά και πόσο περήφανους μας έχουν κάνει, θα ήθελα να πω μία κουβέντα για την κυρία Βερόνικα, για το γεγονός ότι μεγαλώσατε καταπληκτικά παιδιά, με αξιοπρέπεια και ήθος. Είστε ο πυλώνας, η κολώνα της οικογένειας. Μακάρι να ήταν εδώ μαζί σας και ο πατέρας σας, θα ήταν πάρα πολύ υπερήφανος», δήλωσε ο Πρωθυπουργός αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τελετής.

«Στο πρόσωπό σας, στο πρόσωπο όλης της οικογένειας Αντετοκούνμπο, αντικατοπτρίζεται η Ελλάδα που θέλουμε: η Ελλάδα που προσπαθεί, αγωνίζεται, ξεπερνά τις δυσκολίες, κρατά ενωμένη την οικογένειά της. Είναι η Ελλάδα που μας κάνει περήφανους», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Οπότε, και πάλι, Γιάννη, Άλεξ, κυρία Βερόνικα, πολλά συγχαρητήρια».

Μετά την ορκωμοσία ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με την Βερόνικα, τον Γιάννη και τον Άλεξ Αντετοκούνμπο και συζήτησαν για την Ελλάδα και την Αμερική, για τους δύσκολους καιρούς που πέρασε η οικογένεια, την αγαπη για το μπάσκετ, το NBA, την Εθνική Ελλάδας και την κινηματογραφική ταινία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην χώρα μας.

Ιστορία αισιοδοξίας

Τα μέλη της οικογένειας ανέφεραν ότι σημαίνει πολλά γι’ αυτούς η σημερινή ημέρα, με τον Πρωθυπουργό να σημειώνει απευθυνόμενος στην Βερόνικα Αντετοκούνμπο: «Περάσατε πολύ δύσκολους καιρούς και πρέπει να νιώθετε υπερήφανη για εσάς και για τα παιδιά σας. Η ιστορία σας είναι μια ιστορία αισιοδοξίας».

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό Προεδρικό Διάταγμα, που έλαβε ΦΕΚ στις 9 Σεπτεμβρίου, η Βερόνικα και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο έχουν συμβάλει «στην προβολή της Ελλάδας σε όλη την υφήλιο μέσω των αθλητικών επιδόσεων πολύ υψηλού επιπέδου των παιδιών της οικογένειας, Γιάννη, Θανάση και Κώστα, και έχουν οργανώσει δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα και πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για μη προνομιούχες κοινωνικές ομάδες, αποδεικνύοντας το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που χαρακτηρίζει αυτήν την σπουδαία οικογένεια μεταναστών, η οποία αποτελεί θετικό πρότυπο σεμνότητας, ήθους και σκληρής δουλειάς».

Την ορκωμοσία της πολιτογράφησης τέλεσε ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Ιθαγένειας, Αθανάσιου Μπαλέρμπα.


Στο προεδρικό μέγαρο αύριο

Αύριο το πρωί στις 11:00 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του θα περάσουν το κατώφλι του Προεδρικού μεγάρου όπου θα έχουν συνάντηση με την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

12 σχόλια:

  1. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν είχε ελληνική κουλτούρα, θα είχε φτάσει μέχρι τα Σούρμενα. Ο Έλληνας τα θελει όλα στο χέρι, ετοιμα χωρίς κόπο.
    Έτσι τον έχουν δισμορφωσει 47 χρόνια σαπιλας, παρακμής και αποβλάκωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άγκυρα: «Σε περίπτωση πολέμου με την Ελλάδα στόχος μας είναι η Θεσσαλονίκη».
    Την ίδια στιγμή ο Κ.Μητσοτάκης βλέπει "ευθυγράμμιση συμφερόντων"!
    Θεόφραστος Ανδρεόπουλος, PRONEWS
    Λίγες ημέρες μετά την δήλωση Μητσοτάκη με την οποία ο πρωθυπουργός είπε «Τα συμφέροντά μας με την Τουρκία είναι άρρηκτα ευθυγραμμισμένα", έρχεται ο στενός σύμβουλος του Ρ.Τ.Ερντογάν, ο Ερντογάν Καρακούς, απόστρατος και αμυντικός αναλυτής να αποκαλύψει στο CNNTURK ότι ο αντικειμενικός σκοπός της Τουρκίας σε περίπτωση πολέμου με την Ελλάδα είναι η κατάκτηση της Θεσσαλονίκης!

    Ανεξάρτητα αν αυτό είναι εφικτό ή όχι, στην τουρκική φαντασιακή σφαίρα ή όχι, δείχνει τις πραγματικές τουρκικές προθέσεις και σίγουρα δεν συνάδουν με τα ελληνικά συμφέροντα.
    Συνεπώς θα πρέπει να εξηγήσει εκ νέου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για το πως βλέπει την "ευθυγράμμισή μας" με την Άγκυρα.

    Γιατί οι Τούρκοι περισσότερο ως "υποτέλεια" το βλέπουν.

    Αναλυτικά ο απόστρατος αξιωματικός σύμφωνα με τα Τουρκικά Νέα δήλωσε:

    "Η Ελλάδα παρέδωσε τον εαυτό της στις Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής και καθώς παραδόθηκε παραχώρησε 20 βάσεις.

    Φυσικά η βάση στην Αλεξανδρούπολη είναι πλήρως για να μπλοκάρουν την χερσαία επιχείρηση της Τουρκίας
    Δηλαδή τα δικά μας επιχειρησιακά σχέδια είναι σαφή.

    Τόσο απλά. Σε περίπτωση που υπάρξει στρατιωτική επιχείρηση με την Ελλάδα και αν παρά το ότι δεν το θέλουμε, υποχρεωθούμε να εισέλθουμε σε πόλεμο με την Ελλάδα, ο στόχος των χερσαίων δυνάμεων μας θα είναι η Θεσσαλονίκη. Τόσο απλά, ενώ ο δικός τους είναι η Κωνσταντινούπολη"
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς ανεμογεννήτριες από την Μέρκελ, οι Τούρκοι πυρηνικούς σταθμούς από τον Πούτιν – Ερντογάν: Θέλουμε 2 έως 3 σταθμούς σαν το Ακούγιου.

    Στη Μερσίνα μίλησε εχθές ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος ανέφερε ότι η μονάδα στο Ακούγιου θα ολοκληρωθεί το Μάιο του 2023. Επιπρόσθετα δήλωσε ότι στόχος της Τουρκίας είναι η κατασκευή δεύτερου και τρίτου σταθμούς παραγωγής πυρηνικής ενέργειας.


    «Στόχος μας είναι το συντομότερο δυνατό, να κάνουμε τα βήματα στην χώρα μας για την απόκτηση δεύτερου και τρίτου πυρηνικού σταθμού», είπε.

    Την ίδια ώρα η Ελλάδα επενδύει με πάθος στις ανεμογεννήτριες για την «πράσινη» ενέργεια.

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ.Μητσοτάκης: «Τα έθνη της Μεσογείου θα πρέπει να ηγηθούν της προσπάθειας αντίδρασης απέναντι στην κλιματική αλλαγή».
      «Η κλιματική κρίση είναι εδώ και αν την αγνοήσουμε το κόστος θα είναι ανυπολόγιστο».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  4. Αυτά είναι τα μέτρα κατά της παράνομης μετανάστευσης στην Πολωνία: Κανείς στην χώρα που μπήκε χωρίς έγγραφα.

    Την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, το Sejm, το πολωνικό Κοινοβούλιο, ενέκρινε μία τροπολογία για όσους αλλοδαπούς εισέρχονται παράνομα στη χώρα.


    Υπέρ της τροπολογίας ψήφισαν 244 βουλευτές, 178 ήταν κατά, 23 απείχαν (κλασικά η αριστερά απέρριψε την τροπολογία). Οι νέοι κανονισμοί θα τεθούν σε ισχύ την επομένη της ημερομηνίας δημοσίευσης.


    Σύμφωνα με την τροπολογία, ένας αλλοδαπός που κρατείται αμέσως μετά την παράνομη διέλευσή του από τα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε., με απόφαση του διοικητή της συνοριοφυλακής, θα υποχρεώνεται να εγκαταλείψει το έδαφος της Δημοκρατίας της Πολωνίας.

    Από την άλλη πλευρά, ο προϊστάμενος του Γραφείου Αλλοδαπών μπορεί να αγνοήσει την αίτηση διεθνούς προστασίας εάν αυτή υποβλήθηκε από κρατούμενο αλλοδαπό αμέσως μετά τη διέλευση των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ (με τη Ρωσία, τη Λευκορωσία και την Ουκρανία).

    Κοινώς όσοι δεν έρχονται απευθείας από εμπόλεμες περιοχές από την οποίες έχουν υποστεί διωγμό είτε δεν θα έχουν δικαίωμα αίτησης ασύλου είτε οι αιτήσεις τους θα απορρίπτονται με διαδικασίες fast-track!

    Επομένως έχουμε τρία πολύ ουσιώδη μέτρα που θα έπρεπε να εφαρμόζονται για όλους τους αλλοδαπούς που εισέρχονται παράνομα και στην Ελλάδα, μιας και τα ελληνικά σύνορα αποτελούν και αυτά εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε.:.


    Άμεση κράτηση του αλλοδαπού
    Απόρριψη αίτησης ασύλου (εφόσον μπήκε παράνομα στη χώρα)
    Απέλαση (μετά από ολιγοήμερη κράτηση)
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στη Σουηδία κατεδαφίζουν σχολείο για να φτιαχτεί νέο τζαμί. Δεδομένου ότι η Ελλάδα το 2035 θα έχει 423.000 λιγότερους μαθητές, θα κατεδαφίσουμε τουλάχιστον 500 σχολεία για να γίνουν 500 τζαμιά. Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/06/2035-423000-500-500.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ; Μόνιμη δύναμη 350 Αμερικανών στρατιωτών στην Αλεξανδρούπολη.
    Στο στρατόπεδο «Γιαννούλη».

    Αμερικανική δύναμη στρατιωτών θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, στο τέλος του χρόνου, μετά την υπογραφή της νέας αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ που θα έχει 5ετή διάρκεια και αδιευκρίνιστα οφέλη για την Ελλάδα.

    Οι Αμερικανοί έχουν επιθεωρήσει το στρατόπεδο «Γιαννούλη», όπου και θα γίνει η μόνιμη εγκατάσταση και που βρίσκεται μέσα στην Αλεξανδρούπολη, και έχουν καταγράψει τις ανάγκες, ώστε να εγκατασταθεί δύναμη περίπου 350 στρατιωτικών, σε μόνιμες εγκαταστάσεις που έχουν ελέγξει οι μηχανικοί των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και έχουν κάνει τη σχετική προετοιμασία, ώστε μετά την υπογραφή της νέας συμφωνίας με τις ΗΠΑ να ξεκινήσουν και οι εργασίες.

    Το Στρατόπεδο «Γιαννούλη» επιλέχθηκε λόγω της εγγύτητας με το πεδίο βολής «Αετός», αλλά και της δυνατότητας να έχει εύκολη πρόσβαση στο λιμάνι και το αεροδρόμιο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι προβλέπει η νέα αμυντική συμφωνία MDCA Ελλάδας-ΗΠΑ; - Γιατί δεν έχει αποκαλυφτεί;
      Πότε σκοπεύει η κυβέρνηση να ενημερώσει τον ελληνικό λαό;
      Χθες η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Γενί Σαφάκ ενόψει της υπογραφής της νέας αμυντικής συμφωνίας MDCA, Ελλάδας – ΗΠΑ αναφέρθηκε σε νέες αμερικανικές βάσεις σε Λήμνο, Λέσβο, Σαμοθράκη και Σκύρο, μετά την Αλεξανδρούπολη!
      Το άρθρο έχει τίτλο: «Η Αθήνα παραχωρεί νησιά στο Πεντάγωνο: Η παρουσία στρατευμάτων παραβιάζει της Λωζάννη».
      Εάν αυτό που λένε οι Τούρκοι ισχύει, δημιουργείται ένα εύλογο ερώτημα: Από που κι ως που παραχωρούνται πέντε βάσεις στους Αμειρκανούς;
      Τι σημαίνει αυτό; ¨Εχει ενημερωθεί ο ελληνικός λαός; Όντως είναι αληθινό αυτό που αναφέρουν οι Τούρκοι; Αν αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, πρέπει να μας πουν ποια είναι τα ανταλλάγματα τα οποία θα πάρει η Ελλάδα (παίρνει;).
      Γιατί εδώ δεν μιλάμε για ΝΑΤΟϊκές βάσεις, δηλαδή στα πλαίσια της συμμαχίας αλλά για αμερικανικές.
      Αφορούν δηλαδή εκτεταμένη χρήση του ελληνικού εδάφους από ένα άλλο κράτος, σα να είναι η Ελλάδα μια επιπλέον Πολιτεία της συγκεκριμένης ομοσπονδιακής χώρας.
      Πότε θα ενημερωθούν τα υπόλοιπα κόμματα για το περιεχόμενο της πενταετούς συμφωνίας; Οι ΗΠΑ τι θα προσφέρουν με την υπογραφή της;
      Θα μας δώσουν σύγχρονο αμυντικό οπλισμό; Σε καλές τιμές;
      Θα υποστηρίξουν τις ελληνικές θέσεις; Εάν συμβεί κρίση με την Τουρκία θα πάρει το μέρος της ελληνικής πλευράς;
      Δεν το νομίζουμε. Εδώ μάλιστα τίθεται και θέμα εθνικής ασφάλειας. Όλοι γνωρίζουμε την σημασία της Λήμνου και της Σκύρου στην αρχιτεκτονική ασφαλείας της χώρας. Πόσο σώφρον είναι να υπάρχει παρουσία ξένων δυνάμεων εκεί;
      Εν τέλει ας μας πει η κυβέρνηση αν τα περί πέντε βάσεων ισχύουν.
      Συγκεκριμένα η Γενί Σαφάκ έγραψε:
      «Οι ΗΠΑ που δημιουργούν στρατιωτική βάση στην Αλεξανδρούπολη, 40 χλμ από την Τουρκία, θέλουν τώρα τα νησιά που κυκλώνουν τα Στενά των Δαρδανελίων.
      Τα νησιά που θέλει να εγκαταστήσει βάσεις το Πεντάγωνο είναι η Λήμνος, η Λέσβος, η Σαμοθράκη και η Σκύρος. Ειδικά η Λήμνος θα χρησιμοποιηθεί για επιχειρήσεις της αμερικανικής αεροπορίας» σημειώνει η Γενί Σαφάκ.
      Το δημοσίευμα σημειώνει πως οι ΗΠΑ επέκτειναν το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για να το καταστήσουν στρατιωτική βάση, ελλιμενίζοντας μεγάλα στρατιωτικά πλοία, με στόχο να εντείνουν την αμερικανική παρουσία στα Βαλκάνια, στη Μεσόγειο και στο Αιγαίο, ελέγχοντας ταυτόχρονα Ρωσία και Τουρκία.
      «Μετά την Αλεξανδρούπολη το Πεντάγωνο έβαλε στόχο νησιά στρατιωτικές βάσεις σε νησιά του Αιγαίου, ζητώντας από την Ελλάδα τη χρήση τους. Πρόκειται για νησιά με μη στρατιωτικό καθεστώς, αλλά είναι οπλισμένα από την Ελλάδα» τονίζει η Γενί Σαφάκ.
      Η εφημερίδα επαναλαμβάνει την πάγια τουρκική θέση για αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου, επισημαίνοντας πως η εντεινόμενη στρατιωτική παρουσία, παραβιάζει τη Συνθήκης της Λωζάνης.
      «Παρά τα όσα αναφέρονται στη Συνθήκη, η Ελλάδα συγκέντρωσε στρατό και όπλα σ΄ αυτά τα νησιά αν και προειδοποιήθηκε αρκετές φορές από την Τουρκία (…) Με περισσότερες από 10 Navtex που εκδόθηκαν από τον Σεπτέμβριο του 2020, τονίστηκαν και αναφέρθηκαν οι παραβιάσεις αυτές σε δώδεκα νησιά, συμπεριλαμβανομένων της Λήμνου, της Λέσβου και της Σαμοθράκης, ζητώντας την άμεση αποστρατικοποίησή τους» καταλήγει το δημοσίευμα.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  7. Ζώης Μπέχλης:
    Όχι κα Μπακογιάννη, Στόχος μας δεν είναι η ένταξη στην ελληνική κοινωνία άλλων εθνοτήτων.

    Η κ.Ντόρα Μπακογιάννη με τις αντινατιβιστικές δηλώσεις της και την παρέμβασή της σε εκπομπή σε σχέση με την επίλυση του δημογραφικού της χώρας δι εποικισμού, με ιδιαίτερο θράσος που, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ότι προκύπτει από την νομική αίσθηση ακαταδίωκτου, του οικογενειακού ακαταδίωκτου, παραβιάζει πρωτίστως το 1 άρθρο του ελληνικού και όχι ελλαδικού Συνάγματος.


    Γιατί:


    1.Tο πολίτευμα της Eλλάδας είναι Προεδρευόμενη Kοινοβουλευτική Δημοκρατία.

    2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.

    3, Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

    Η κ.Ν.Μπακογιάννη εμφανίζεται όμως με τις δηλώσεις της να ασκεί τις εξουσίες της ΥΠΕΡ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ.


    Το σύνταγμά μας είναι νατιβιστικό, αναφέρεται στους Έλληνες ιθαγενείς και αυτόχθονες ήδη από το πρώτο του άρθρο και το κράτος μας υπάρχει για να υπερασπίζεται αυτούς και ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΥΣ.

    Η κ.Ν.Μπακογιάννη σε ένα κρεσέντο επιθετικότητας στους Έλληνες, αρχικά τους απειλεί ότι θα τους φέρει άλλους λαούς και έθνη για να τους ενσωματώσει στο κράτος και στην συνέχεια προβαίνει σε αναλήθειες περί ενσωμάτωσης Αλβανών, δηλαδή απώλειας της εθνικής συνείδησης ενός άλλου έθνους, υβρίζει δηλαδή και τους Αλβανούς.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ότι η κ. Μπακογιάννη, Μητσοτάκη κλπ χρησιμοποιεί έναν συμπαθή Νιγηριανό, που για πολιτικούς λόγους τον έχουν καταστήσει πολιτικό εμπόρευμα, στην κυριολεξία βιάζει και αυτή ΞΑΝΑ τους λόγους του νατιβιστού ΕΛΛΗΝΑ ΙΣΟΚΡΑΤΗ και μας ενημερώνει ότι ως Έλληνες θα μας εξαφανίσει δια της αφομοίωσης με ξενα έθνη.


    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ότι οι εν λόγω εχθρικές προς το ελληνικό Έθνος και ελληνικό λαό απόψεις, είναι προϊόντα ενός διευρυμένου πολιτικού ορθού.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ότι η κυρία αυτή, που μας προκαλεί για δεκαετίες επαναφέροντας τον όρο οικογενειοκρατία στην πολιτική, έχει διαβάσει το Σύνταγμα και εν γνώσει της το αγνοεί.


    Το Σύνταγμα λέει ξεκάθαρα ότι οι εξουσίες, όπως και αυτή του Βουλευτού (και όλων), πηγάζουν από τον ζώντα λαό που ψήφισε για το Σύνταγμα, δηλαδή τους Έλληνες και για του λαού και το έθνος... ποίο ΈΘΝΟΣ; ΟΧΙ το Πακιστανικό, ΟΧΙ το Νιγηριανό, ΟΧΙ το Αλβανικό, ΟΧΙ το Τουρκικό, με το οποίο λέγεται ότι η οικογένειά της κάνει και δουλειές, σύμφωνα με Τούρκο αξιωματούχο, αλλά ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.

    Δηλαδή τι θέλει να μας πει η ταυτισμένη με την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα, βάσει αρχαιότητος βέβαια, ότι θα έρθουν εδώ 1.000.000 Τούρκοι, θα γεννήσουν τα παιδιά τους στην χώρα μας και θα απαιτήσει αντισυνταγματικά να τους εντάξουμε και να τους δώσουμε ψήφο;;; Δεν υπάρχει αμφιβολία, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ότι περνά τους Έλληνες για ηλίθιους.

    Επίσης, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ότι επίλυση του δημογραφικού δεν είναι ανανέωση του εργατικού δυναμικού μιας εταιρείας και το έθνος δεν είναι επιχείρηση για να κερδίζουν κάποιοι χρήματα.


    Ταυτόχρονα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ότι το δημογραφικό είναι θέμα επιβίωσης του έθνους και όχι ευκαιρία επέκτασης άλλων εθνών και άλλων λαών πάνω στο πτώμα της Ελλάδος.

    Για να μην επαναλάβουμε πως, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ εκ του 1 άρθρου του Συντάγματος ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΥΠΕΡ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ.

    Σίγουρα και δεν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ. Η συγκεκριμένη στάση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και προδοσία από πολλούς αληθινούς Έλληνες πατριώτες.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζώης Μπέχλης: Η οικογενειοκρατική ολιγαρχική νοοτροπία στην χώρα μας

      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ότι η οικογενειοκρατική ολιγαρχική νοοτροπία στην χώρα μας, την κάνει να νοιώθει ακαταδίωκτη στην παραβίαση του Ελληνικού Συντάγματος.

      Η κ Μπακογιάννη ΑΣΚΕΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΥΠΕΡ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ... αν αυτό δεν είναι κατάλυση του Συντάγματος τότε τι;
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ότι θα μπορούσαμε να ανεχθούμε ως έλλειψη μόρφωσης και κλασσικής παιδεία την παραποίηση των λόγων του ΙΣΟΚΡΑΤΗ, αλλά οι επιλογές μόρφωσης είναι προσωπική υπόθεση, η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ.

      Θεωρώ ότι ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Τασούλας , ο οποίος, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ότι είναι και πολιτικός συνεχιστής του αειμνήστου Ευάγγελου Αβέρωφ, νατιβιστού Έλληνα, θα έπρεπε ήδη από την θεσμική του θέση να καλέσει στην τάξη όχι μόνον αυτή αλλά και όλους όσους συμμετέχουν στην επίθεση στους Έλληνες, μαζί και τον κ. Μητσοτάκη και φυσικά να υπερασπιστεί το ΣΥΝΤΑΓΜΑ που αποτελεί ασπίδα του ελληνικούς έθνους.

      Η Μπακογιαννη - Μητσοτάκη – Κούβελου, για την οποία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ότι μας έχει συνηθίσει σε αντινατιβιστικά μηνύματα όπως και ο αδελφός της το ίδιο και ο αποτυχημένος δήμαρχος υιός της, πως είναι η ώρα να καταλάβουμε πολύ καλά ότι όλοι αυτοί κινούνται ενάντια στο Σύνταγμα και να προχωρήσουμε στην ΑΛΛΑΓΗ υπέρ της λαϊκής κυριαρχίας και του έθνους.

      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ότι έρχεται η στιγμή της αλήθειας, που θα λυτρώσει το ΕΘΝΟΣ μας από όλους αυτούς που ως τώρα εκρύπτοντο πίσω από ιδειλογήματα, αριστεροδέξια και κρύβαν και το μίσος τους για τους Έλληνες πίσω από θορύβους, εντυπωσιασμούς και πυροτεχνήματα

      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ότι το μίσος στους ιθαγενείς Έλληνες, στους αυτόχθονες του ελληνισμού και η παραβίαση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ από τον οιονδήποτε, (ούτε οι βασιλείς δεν τολμάν κάτι τέτοιο ) δεν αποτελεί πολιτική επιλογή, αλλά ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.


      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ!

      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Η ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. Ντόρα Μπακογιάννη: «Η Ελλάδα επιτυχημένα είχε κάνει ένταξη των Αλβανών- Μπορεί να το ξανακάνει με όλες τις ράτσες του κόσμου». ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "Η ΡΑΤΣΑ ΓΙΟΡΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ". Στο πρόσωπο της οικογένειας Αντετοκούνμπο αντικατοπτρίζεται η Ελλάδα που θέλουμε. Κ.Μπακογιάννης: «Οι Αλβανοί της Αθήνας είναι τόσο Αθηναίοι όσο εγώ». Άγκυρα: «Σε περίπτωση πολέμου με την Ελλάδα στόχος μας είναι η Θεσσαλονίκη...»


      ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «Ευτυχώς δεν έχω ελληνική κουλτούρα. Μεγάλωσα σε νιγηριανό σπίτι, όχι σε ελληνικό. Έχω γνήσια νιγηριανή κουλτούρα, όχι ελληνική. Πρόκειται για πειθαρχία, αφορά τον σεβασμό των πρεσβυτέρων, την ύπαρξη ηθών».


      ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ «ΕΛΛΑΔΑ 2021» ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.


      ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «ΤΣΙΠΡΑ, ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ, ΟΧΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  8. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ (επί λέξει στην βουλή: «οι έλληνες γερνούν, θα κάνω μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας, θα τους μπολιάσω με πρόσφυγες, έτσι θα λύσω το δημογραφικό μας πρόβλημα,είμαι υπερήφανος που θα μετατρέψω τον λαό μου σε πολυπολιτισμικό»), ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ, ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ.
    ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ Ή Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;

    Χθεσινό μήνυμα του ηγέτη Βουλγαρίας Μ.Μπορίσοφ στον πράκτορα του Σόρος Μητσοτάκη: «Σε περίπτωση που ξένοι επιχειρήσουν να περάσουν τα σύνορα και να εισέλθουν στο βουλγαρικό έδαφος από την Τουρκία και θελήσουν να κατεδαφίσουν τα συρματοπλέγματα, εγώ και ο υπουργός Άμυνας, θα διατάξουμε να πυροβολήσουν οι στρατιώτες μας στο ψαχνό».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...