ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

18 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ ΣΟΥΗΔΟ 21 ΕΤΩΝ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο... ΣΟΥΗΔΟΣ ΓΙΑ "ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ".


 Στην Ελλάδα κανένας δεν ασχολείται με τα πραγματικά ουσιώδη προβλήματα του λαού. Ασχολούνται μόνο με  ψευδοσυνωμοσίες και τεχνητά, παραπλανητικά, επουσιώδη και εγκάθετα "προβλήματα" που θέτουν οι κρυφοί διαμορφωτές γνώμης, όπως με το περιβόητο θέμα των εμβολίων.  Πάλι τίθεται ζήτημα νοημοσύνης.

 

Η ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. Ντόρα Μπακογιάννη: «Η Ελλάδα επιτυχημένα είχε κάνει ένταξη των Αλβανών- Μπορεί να το ξανακάνει με όλες τις ράτσες του κόσμου». ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "Η ΡΑΤΣΑ ΓΙΟΡΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ". Στο πρόσωπο της οικογένειας Αντετοκούνμπο αντικατοπτρίζεται η Ελλάδα που θέλουμε. Κ.Μπακογιάννης: «Οι Αλβανοί της Αθήνας είναι τόσο Αθηναίοι όσο εγώ». Άγκυρα: «Σε περίπτωση πολέμου με την Ελλάδα στόχος μας είναι η Θεσσαλονίκη...»

 



 ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΣΑΝ «ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑ»;


Στη Σουηδία κατεδαφίζουν σχολείο για να φτιαχτεί νέο τζαμί. Δεδομένου ότι η Ελλάδα το 2035 θα έχει 423.000 λιγότερους μαθητές, θα κατεδαφίσουμε τουλάχιστον 500 σχολεία για να γίνουν 500 τζαμιά. Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

 


ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΕ 14 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ 2035, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 423.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ 100.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.



Ο Kenny Friberg ένας  Σουηδός 21 ετών ίσως δεν περίμενε ποτέ τι κατάληξη θα είχε μια βόλτα που θα έκανε σε μια σουηδική πόλη: Μια συμμορία αλλοδαπών τον λήστεψε, τον βίασε και τώρα κατηγορείται για υποκίνηση φυλετικού μίσους.



Η υπόθεση εκτυλίχτηκε, που αλλού μα στο Malmö  γνωστό από τα πρωτοφανή επίπεδα εγκληματικότητας των αλλοδαπών. Οι αλλοδαποί αφού πρώτα τον λήστεψαν στη συνέχεια το βίαζαν επί ΄6 ώρες με ένα μπουκάλι αναψυκτικού απειλώντας τον την ίδια στιγμή με ένα όπλο στο στόμα του.

Τελικά μετά από έξι ώρες ο άτυχος Σουηδός κατάφερε να ξεφύγει από τους βιαστές του πηδώντας στο κανάλι που διατρέχει την πόλη για να διαφύγει κολυμπώντας.

Κατά τη διάρκεια της δίκης οι κατηγορούμενοι γελούσαν συνεχώς με τον 21χρονο και τότε αυτός στάθηκε όρθιος και φώναξε “Sieg Heil” δύο φορές.

«Hταν ο πιο δραστικός ,και άμεσος τρόπος για να τους κόψω το γέλιο να τους κάνω να αισθανθούν άσχημα», είπε αργότερα.

Οι αλλοδαποί αντέδρασαν έντονα, σημειώθηκε επεισόδιο και η δίκη διακόπηκε.

Την ίδια ημέρα ο Kenny Friberg κατηγορήθηκε για υποκίνηση φυλετικού μίσους, δικάστηκε και βρέθηκε ένοχος.

Από τους τρεις αλλοδαπούς, ο ένας 20 χρονών σήμερα αφέθηκε ελεύθερος για να συλληφθεί ξανά μετά από παρόμοιο έγκλημα. Ο άλλος κατηγορούμενος   αλλοδαπός είχε απαλλαγεί λόγω έλλειψης στοιχείων. Τώρα είναι στη φυλακή επειδή μαχαίρωσε ένα άλλο άτομο. Ο τρίτος 25 ετών δεν ζει καθώς πυροβολήθηκε σε επεισόδιο στο Malmö.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


6 σχόλια:

  1. Στην Ελλάδα κανένας δεν ασχολείται με τα πραγματικά ουσιώδη προβλήματα του λαού. Ασχολούνται μόνο με ψευδοσυνωμοσίες και τεχνητά, παραπλανητικά, επουσιώδη και εγκάθετα "προβλήματα" που θέτουν οι κρυφοί διαμορφωτές γνώμης, όπως με το περιβόητο θέμα των εμβολίων. Πάλι τίθεται ζήτημα νοημοσύνης.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια - Νεκρά δύο 19χρονα παιδιά. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

      Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε η Εύβοια μετά τον θάνατο δύο 19χρονων που υπέκυψαν στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκαν μετά από τροχαίο ατύχημα.

      Στο πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η Εύβοια, καθώς δύο νέα παιδιά ηλικίας 19 ετών έχασαν τη ζωή τους σήμερα έπειτα από το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα της Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου – Κολοβρεχτη.
      Μοτοσικλέτα κινούμενη στο ρεύμα προς τα Ψαχνά συγκρούστηκε σφοδρά με ΙΧ, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δύο νέα παιδιά από την περιοχή, τα οποία επέβαιναν στην μηχανή. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, απεγκλωβίστηκε από τους εθελοντές πυροσβέστες των Ψαχνών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, φέροντας πολλαπλά τραύματα.

      Νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Αθήνας και είναι γιατρός σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του evima.gr. Στην περιοχή προκλήθηκε μποτιλιάρισμα για αρκετή ώρα, καθώς οχήματα που ακολουθούσαν, σταμάτησαν απότομα και προκλήθηκε καραμπόλα.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ: ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ.

      Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο με δύο νεκρούς - Ο ένας ανήλικος.
      Ο τραγικός απολογισμός αφορά σε έναν 21χρονο οδηγό μοτοσικλέτας και σε έναν 17χρονο συνοδηγό.
      Μία νέα τραγωδία σημειώθηκε στους δρόμους της Κρήτης που είχε ως αποτέλεσμα από το τροχαίο να χάσουν την ζωή τους δύο νεαροί άνδρες.


      Όπως μεταδίδει το fonimaleviziou.gr, το τροχαίο δυστύχημα έγινε στο Γάζι Ηρακλείου και αφορά σε μηχανή στην οποία επέβαιναν ένας 21χρονος και ένας 17χρονος.


      Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τη 1:30 τα ξημερώματα, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και προσέκρουσε πάνω σε κολόνα φωτισμού. Ο 21χρονος, έχασε τη ζωή του ακαριαία, ενώ ο 17χρονος διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ωστόσο έφυγε από τη ζωή λίγο αργότερα.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  2. Ανήλικος «πρόσφυγας»: «Θα γίνω βομβιστής αυτοκτονίας» - «Θα σε σκοτώσω αν δεν είσαι μουσουλμάνος».

    Ένα μικρό αγόρι σε στρατόπεδο προσφύγων στη Συρία ανέφερε σε επισκέπτη ότι θέλει να καταταχθεί στον ISIS και ελπίζει να σκοτώσει άπιστους.
    Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, o μικρός, μιλώντας χαρούμενα σε έναν άγνωστο, αποκαλύπτει ότι ονειρεύεται να γίνει ένας καμικάζι αυτοκτονίας.
    Ειδικότερα, η συνομιλία βιντεοσκοπήθηκε από το δημοσιογράφο Μαχμούντ Σικίμπρα, που την ανήρτησε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, twitter.
    Τα πλάνα τραβήχτηκαν στο στρατόπεδο προσφύγων στη Βόρεια Συρία. «Θέλω να γίνω ντόλα», ακούγεται να λέει ο μικρός, χρησιμοποιώντας έναν αραβικό όρο για τον ISIS.
    Όταν ρωτήθηκε τι σημαίνει αυτό, το αγόρι χρησιμοποίησε τη λέξη «ινγκιμάσι», όρο που σύμφωνα με τους Αμερικανούς επιτελείς πρόκειται για έναν «εξαιρετικά θανάσιμο τύπο βομβιστή αυτοκτονίας».
    Συγκεκριμένα, ένας πολεμιστής ινγκιμάσι είναι «αυτός που αναζητά να προκαλέσει το μεγαλύτερο δυνατό θάνατο και καταστροφή πριν από την πυροδότηση των εκρηκτικών», ανέφερε ο υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, όταν υποστηρικτής του ISIS που ήθελε να γίνει ινγκιμάσι φυλακίστηκε νωρίτερα φέτος.
    Όταν, μάλιστα, ο δημοσιογράφος είπε στο αγόρι να γίνει καλύτερα γιατρός, ο μικρός απάντησε: «Όχι, ινγκιμάσι». Ενώ όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε, τι κάνουν οι βομβιστές αυτοκτονίας, ο μικρός είπε: «σκοτώνουν».
    Ενώ στην ερώτηση ποιος θα σκοτώσει, ο μικρός έδωσε ανατριχιαστική απάντηση λέγοντας: «Εσένα αν δεν είσαι Μουσουλμάνος».
    Αξίζει να σημειώσουμε ότι όπως αναφέρει η Daily Mail, το στρατόπεδο αλ-Χολ στεγάζει δεκάδες χιλιάδες εκτοπισμένων προσφύγων, συμπεριλαμβανομένων και συγγενών πολεμιστών του ISIS, με τους φόβους για την ασφάλεια να αυξάνονται.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΜΕΘΟΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΙΤ.
    Εγκαθιστούν τους λάθρομετανάστες σε εισόδους και εξόδους πόλεων για να φράξουν τους δρόμους και να μην μπορούν να φύγουν στην ύπαιθρο οι κάτοικοι. Οι κάτοικοι πρέπει να εγκλωβιστούν στις πόλεις, γιατί έτσι θα είναι εύκολος στόχος και θα εξουδετερωθούν τελείως. Γίνονται ήδη από καιρό καθημερινά τεστ, όπου λαθρομετανάστες κλείνουν οδικές αρτηρίες.
    Τους εγκαθιστούν στην Κόρινθο. Το σχέδιο: να φράξουν την έξοδο των Αθηναίων προς την Πελοπόννησο, μέσω του Ισθμού. Θα φράξουν τις γέφυρες του Ισθμού. Δύο αυτοκίνητα να βάλουν φωτιά, αμέσως θα προκύψει χάος.
    Τους εγκαθιστούν στην Πάτρα. Το σχέδιο: Διακοπή της γέφυρας Ρίου - Αντιρίου.
    Τους εγκαθιστούν στον δρόμο Λαρίσης –Τρικάλων, δίπλα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας. Το σχέδιο: αποσυντονισμός των πτήσεων.
    Τους εγκαθιστούν δίπλα από την κοιλάδα των Τεμπών. Το σχέδιο: να κόψουν την Ελλάδα στα δύο.
    ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: "Η μαζική παράνομη είσοδος αλλοδαπών, που πολλές φορές έχει τα χαρακτηριστικά άοπλης στρατιωτικής αποβατικής επιχείρησης σε νησιά του Αιγαίου, απέναντι από τα οποία, να μην ξεχνάμε, η Τουρκία διαθέτει τον μεγαλύτερο αποβατικό στόλο του κόσμου, προφανώς όχι για να κάνει απόβαση στη Γαλλία, ούτε στη Σενεγάλη, γίνεται με φουσκωτά, παρόμοια με εκείνα που έχει το τουρκικό ναυτικό για απόβαση στα ελληνικά νησιά".
    Όταν αποφασιστεί να κινηθεί ο αποβατικός στόλος των τούρκων, που βρίσκεται στον κόλπο της Σμύρνης, περνώντας από τα στενά μεταξύ Χίου και Λέσβου, πρέπει να βγει αλώβητος στον Αιγαίο Πέλαγος. Οι λαθρομετανάστες θα φροντίσουν γι αυτό. Το ότι έχουν σκοπό οι τούρκοι να κάνουν απόβαση στην Ελλάδα, το μαρτυρά το μέγεθος του τεράστιου αποβατικού στόλου τους.
    ΑΣ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ: Είναι λογικό να έρχονται οι λαθρομετανάστες κατά χιλιάδες από τα βάθη της Αφρικής, να περνάνε την Σαχάρα, την Βόρειο Αφρική, την Αίγυπτο, την Συρία και την Τουρκία για να πάνε στην Λέσβο; Τι υποσχέσεις τους δόθηκαν για να κάνουν αυτό το ταξίδι; Μήπως τους καθοδηγούν προς τα εκεί, διότι σκοπός τους είναι να εξουδετερώσουν πλήρως τον Ελληνικό Στρατό σ’ αυτά τα νησιά;
    Μήπως αποστολή τους είναι να μπλοκάρουν τα ελληνικά στρατόπεδα; Να δημιουργήσουν πολυεστιακές συγκρούσεις στο ελληνικό έδαφος, οπότε ο στρατός μας θ’ αδυνατεί ν’ ανταπεξέλθει.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: "Η μαζική παράνομη είσοδος αλλοδαπών, που πολλές φορές έχει τα χαρακτηριστικά άοπλης στρατιωτικής αποβατικής επιχείρησης σε νησιά του Αιγαίου, απέναντι από τα οποία, να μην ξεχνάμε, η Τουρκία διαθέτει τον μεγαλύτερο αποβατικό στόλο του κόσμου, προφανώς όχι για να κάνει απόβαση στη Γαλλία, ούτε στη Σενεγάλη, γίνεται με φουσκωτά, παρόμοια με εκείνα που έχει το τουρκικό ναυτικό για απόβαση στα ελληνικά νησιά".
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...