ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

10 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΑΚΑΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.

 

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΧΑΖΟΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ. ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΟΥΤΑΛΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ, ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ...






Οι απόκοσμες εικόνες στρατιωτικών τμημάτων με στολές βιολογικού πολέμου στην παρέλαση στην Βόρεια Κορέα.



Απόκοσμες και ανησυχητικές εικόνες μετέδωσαν από τη Βόρεια Κορέα κρατικά ΜΜΕ της χώρας, από πανηγυρικές παρελάσεις.

Στη διάρκεια στρατιωτικής παρέλασης που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την 73η επέτειο από την εγκαθίδρυση του κομμουνιστικού καθεστώτος στη Βόρεια Κορέα, χιλιάδες στρατιώτες παρήλασαν στην πρωτεύουσα Πιονγκγιάνγκ φορώντας στολές βιοχημικού πολέμου και μάσκες αερίων.

Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από ΜΜΕ εμφάνισαν τον ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ντυμένο με μπεζ κοστούμι να χαιρετά τα στρατεύματα και τους θεατές από ένα μπαλκόνι στην πλατεία Κιμ Ιλ Σουγκ.

Οι «πορτοκαλί στρατιώτες» πλημμύρισαν τους δρόμους της Πιονγκγιάνγκ, φωτοβολίδες εκτοξεύθηκαν και αεροπλάνα πέταξαν πάνω από την πόλη με την παρέλαση να μεταδίδεται εν συνεχεία από την κρατική τηλεόραση.

Πάντως, από την παρέλαση απουσίασαν οι βαλλιστικοί πύραυλοι της χώρας, σε αντίθεση με τον περασμένο Ιανουάριο και ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν εκφώνησε ομιλία, σε αντίθεση με τον περασμένο Οκτώβριο, όταν και καυχιόταν για τις πυρηνικές δυνατότητες της χώρας παρουσιάζοντας διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους.



ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...