ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

08 Σεπτεμβρίου 2021

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

 

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ Daniel Cohn-Bendit: "Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε προς το σκοπό αυτό να μεταφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αλλοδαπούς στη Γερμανία. Μετά πρέπει να αγωνιστούμε για το δικαίωμά τους να ψηφίζουν. Μόλις το επιτύχουμε αυτό, τότε έχουμε το κομμάτι των ψηφοφόρων που χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε αυτή τη δημοκρατία".

 

«Ἡ Γερμανία θὰ γίνει πολύχρωμος. Πρὸς τὸ παρὸν περίπου τὸ ἕνα τέταρτό του πληθυσμοῦ ἔχει μεταναστευτικὸ ὑπόβαθρο. Σὲ εἴκοσι χρόνια θὰ εἶναι τοὐλάχιστον 35%, θὰ μποροῦσε νὰ εἶναι καὶ 40%.»

 

Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΣΝΕΡ

 

Η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ. Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ: «ΚΟΥΛΗ, ΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ». ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΕ: "ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ".

 

ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ. Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΥΡΙΩΝ, Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΓΚΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΛΛΕΡ...

 

Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΜΠΕΛΙΤ ΟΝΑΪ, Ο ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ. ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΪΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. 

 Βιογραφία Αγγελική Μέρκελ: Καγκελάριος, Πολιτικός και Εξαιρετική  προσωπικότητα


 Η καταστροφή της Γερμανίας, η γενετική καταστροφή της, σημαίνει αναντίστρεπτη καταστροφή της Ευρώπης. Όλοι οι συνεπείς ευρωπαίοι συμφωνούν σ' αυτό. Η Γερμανία, παρ' όλα τα λάθη της, υπήρξε και είναι η ατμομηχανή της Ευρώπης. Σε όλα τα πεδία. Οικονομικό, επιστημονικό, πολιτιστικό, πολιτικό. Γι αυτό εκδηλώνεται τέτοια ιδιαίτερη φροντίδα στο να καταστρέψουν την γενετική κληρονομιά του Γερμανικού λαού. Εάν καταστραφεί το κέντρο της Ευρώπης, χάθηκαν όλοι οι Ευρωπαϊκοί λαοί και διαλύθηκε η Ευρώπη. Ακόμη και με την σημερινή άθλια ευρωπαϊκή ένωση, μπορούμε να φανταστούμε μία Ευρώπη χωρίς την Γερμανία; 

 

Τι λέγει επ' αυτού ο λαλίστατος μασόνος Παυλόπουλος; Οι καθυστερημένοι δημοσιολογούντες στην Ελλάδα, που σηκώνουν βλακωδώς την σημαία του αντιγερμανισμού, πρέπει να γνωρίζουν ότι χωρίς τον Γερμανικό λαό, θα εκλείψουν οι Ευρωπαίοι και θα καταστραφεί η Ελλάδα. Όλοι οι Ευρωπαίοι, όλοι, και οι Άγγλοι και οι Ιταλοί και οι Γάλλοι και οι Ισπανοί, ακόμη και οι Ρώσοι (ποιός δεν γνωρίζει τον ύμνο του Στάλιν στις αρετές του Γερμανικού Λαού) κλπ τρέφουν ένα βαθύτατο σεβασμό προς τον αυθεντικό Γερμανικό λαό. Άλλωστε σχεδόν όλοι τους είναι γενετικά τέκνα του Γερμανικού Λαού. Γι αυτό οι γνώστες του πράγματος κουνούν με "κατανόηση" αλλά και αγανάκτηση το κεφάλι τους για την βλακώδη κατευθυνόμενη αντιγερμανική υστερία, που επιβλήθηκε στην Ελλάδα από συγκεκριμένους κύκλους.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...