ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

08 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΜΠΕΛΙΤ ΟΝΑΪ, Ο ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ. ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΪΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

 

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ EINAI ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤ’ ΑΝΑΓΚΗ ΟΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ. ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ.

 

 

 

Η  ΧΩΡΑ  ΤΩΝ  ΒΑΛΚΥΡΙΩΝ  ΑΛΛΑΖΕΙ  ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ.  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΚΑΤΟΧΗ  ΤΟΥ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ  ΣΤΗΝ  ΚΑΤΟΧΗ  ΤΟΥ  ΙΣΛΑΜ.  ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ - ΝΟΝΟΙ  Η    ΚΑΣΝΕΡ  ΚΑΙ  Ο  ΣΟΡΟΣ.
 
Stichwahl Hannoveraner Oberbürgermeister (picture-alliance/dpa/H. C. Dittrich)
Στο ερώτημα εάν παίζει ρόλο το γεγονός ότι είναι μετανάστης δεύτερης γενιάς ο Μπέλιτ Όναϊ απαντά αρνητικά: «Η πολυπολιτισμικότητα αποτελεί πια κομμάτι της καθημερινότητας σε αυτή την πόλη». Και πράγματι, στο Ανόβερο περίπου το ένα τρίτο του πληθυσμού έχει μεταναστευτικό υπόβαθρο. Στους κάτω των δεκαοκτώ μάλιστα το ποσοστό αυτό αγγίζει το 50%. Η καταγωγή δεν ενδιαφέρει τους περισσότερους, λέει ο νέος δήμαρχος: «Σημασία έχει ποια πολιτική θα εφαρμόσουμε». 
 
 

Ο ΣΑΡΑΖΙΝ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ: «Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ) ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ».


Ο Γερμανός πολιτικός Δρ Heinrich Fiechtner σύρθηκε βίαια έξω από το κοινοβούλιο αφού κατηγόρησε τους αριστερούς ότι είχαν αίμα στα χέρια τους επειδή πλημμυρίζουν τις χώρες με βίαιους μουσουλμάνους εισβολείς.

O Μπέλιτ Όναϊ είναι ο πρώτος δήμαρχος πρωτεύουσας κρατιδίου με μεταναστευτικό υπόβαθρο στη Γερμανία. Ο τουρκικής καταγωγής νέος δήμαρχος Ανοβέρου από το κόμμα των Πρασίνων εξελέγη με 52,9% στο δεύτερο γύρο των πρόωρων δημοτικών εκλογών, οι οποίες έγιναν μετά από την παραίτηση του μέχρι πρότινος σοσιαλδημοκράτη δημάρχου λόγω οικονομικών ατασθαλιών. Είναι μόλις ο τέταρτος πράσινος δήμαρχος πρωτεύουσας κρατιδίου.
Στο ερώτημα εάν παίζει ρόλο το γεγονός ότι είναι μετανάστης δεύτερης γενιάς ο Μπέλιτ Όναϊ απαντά αρνητικά: «Η πολυπολιτισμικότητα αποτελεί πια κομμάτι της καθημερινότητας σε αυτή την πόλη». Και πράγματι, στο Ανόβερο περίπου το ένα τρίτο του πληθυσμού έχει μεταναστευτικό υπόβαθρο. Στους κάτω των δεκαοκτώ μάλιστα το ποσοστό αυτό αγγίζει το 50%. Η καταγωγή δεν ενδιαφέρει τους περισσότερους, λέει ο νέος δήμαρχος: «Σημασία έχει ποια πολιτική θα εφαρμόσουμε». 
Ψηλά στην ατζέντα ο περιορισμός των καυσαερίων

Το αργότερο την επόμενη εβδομάδα ο νέος δήμαρχος αναλαμβάνει καθήκοντα. Και τον περιμένουν μεγάλες προκλήσεις και πολλά προβλήματα. Από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ο δήμαρχος Ανοβέρου, της πρωτεύουσας της Κάτω Σαξονίας, προέρχονταν από τους κόλπους των Σοσιαλδημοκρατών, οι οποίοι εξακολουθούν να έχουν την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο. Θεωρείται επομένως δεδομένο ότι τόσο οι Σοσιαλδημοκράτες, όσο και Χριστιανοδημοκράτες θα κάνουν τα πάντα για να του κάνουν τη ζωή δύσκολη.
Ο πήχης των προσδοκιών από το νέο δήμαρχο είναι ψηλά. Τόσο τα άλλα κόμματα όσο και οι Πράσινοι περιμένουν πολλά από το νέο δήμαρχο κυρίως όσον αφορά την εφαρμογή της πολιτικής για μια αποτελεσματικότερη προστασία του περιβάλλοντος. Ψηλά στην ατζέντα του Μπέλιτ Όναϊ βρίσκεται ο περιορισμός της κυκλοφορίας οχημάτων με κινητήρα εσωτερικής καύσης στο κέντρο του Ανοβέρου.
Ο νέος δήμαρχος είχε, για παράδειγμα, ανακοινώσει ότι σχεδιάζει την καθολική απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Σφυγμομέτρηση στο Ανόβερο έδειξε όμως ότι οι κάτοικοι της πόλης την απορρίπτουν. Η πίεση ωστόσο για άμεση λήψη μέτρων είναι μεγάλη, μιας και οι ρύποι από τα καυσαέρια ξεπερνούν εδώ και χρόνια τα επιτρεπτά όρια αλλά και επειδή περιβαλλοντικές οργανώσεις έχουν ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη ζητώντας άμεσα κυκλοφοριακά μέτρα για τον περιορισμό των ρύπων, όπως έχει ήδη γίνει σε πολλές άλλες γερμανικές πόλεις.
Μίχαελ Έβερς (dpa)
Επιμέλεια: Στέφανος Γεωργακόπουλος






«ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΛΙΨΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»






Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΝΙΞΕ. ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ, ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΝΤΡΑΪΖΑΜ. ΟΛΟΙ - ΟΛΟΙ - ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA. ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ: «ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ». 

 

 

 

ΔΙΑΣΗΜΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ: «ΙΟΥΔΑΙΑ ΜΕΡΚΕΛ, ΕΙΣΑΙ Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ». 

 

 

 

Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ" ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΑΣ ΜΕΡΚΕΛ - ΚΑΣΝΕΡ ΝΑΥΠΗΓΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... Ο ΚΟΥΛΗΣ ΞΑΝΑΨΩΝΙΖΕΙ ΛΕΜΟΝΟΣΤΙΦΤΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ. Νέα επιτυχία του Δένδια: Ο Καναδάς αποφάσισε να εγκρίνει τις πωλήσεις εξελιγμένων οπτικών για drone στην Τουρκία, η οποία υπόκειται σε καναδικό εμπάργκο όπλων από τον Οκτώβριο του 2019 μετά τη στρατιωτική εισβολή της Άγκυρας στη Συρία. 

 

 

ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ «ΓΕΡΜΑΝΟΙ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ. Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΝΤΡΟΜΗ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ. Ο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΤΡΑΜΠ ΜΠΟΡΕΙ (Ο ΗΛΙΘΙΟΣ) ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ. ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ "ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ. 

 

 

 

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 2100, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.

 

 

 

 

Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΖΗΦΕΡΛΕ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ, ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ» «Finis Germania»: «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ».

 

 

ΠΕΤΑΞΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΦΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ  ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.


Ο Γερμανός πολιτικός Δρ Heinrich Fiechtner σύρθηκε βίαια έξω από το κοινοβούλιο αφού κατηγόρησε τους αριστερούς ότι είχαν αίμα στα χέρια τους επειδή πλημμυρίζουν τις χώρες με βίαιους μουσουλμάνους εισβολείς.

Το Ανεξάρτητο Μέλος του Κοινοβουλίου, ο Δρ Heinrich Fiechtner απομακρύνθηκε βίαια από το κρατικό κοινοβούλιο της Στουτγάρδης από την αστυνομία την Τετάρτη, αφού χτύπησε τα αριστερά κόμματα που διαχειρίζονται τη Γερμανία. Ο Δρ Fiechtner τους κατηγόρησε ότι «είχαν αίμα στα χέρια τους» για να πλημμυρίσουν τη χώρα με μουσουλμάνους κακοποιούς.
Εκατοντάδες μουσουλμάνοι νέοι που φώναζαν «Allahu Akbar» συγκρούστηκαν με την αστυνομία στη Στουτγκάρδη, τις χειρότερες ταραχές της Γερμανίας στην ιστορία που σημειώθηκαν αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο. Οι πολιτικές μετανάστευσης των ανοιχτών συνόρων της Γερμανίας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ συνεχίζουν να έχουν καταστροφικές συνέπειες στη Γερμανία.
Αρκετές εκατοντάδες μουσουλμάνοι εισβολείς και αριστεροί ριζοσπάστες, σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι 500, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης και επιτέθηκαν σε καταστήματα, έσπασαν αυτοκίνητα, έσπασαν βιτρίνες και λεηλάτησαν επιχειρήσεις για αρκετές ώρες. Επιτέθηκαν στο αστυνομικό γραφείο με μπουκάλια και έσπασαν τα αστυνομικά αυτοκίνητα.

Η ισχυρή ομιλία του Fiechtner έχει καταδικαστεί ευρέως από τους αριστερούς πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης ως «ρητορική μίσους». Η «ρητορική μίσους» είναι η μαρξιστική εκδοχή των ισλαμικών νόμων περί βλασφημίας. Ο πρόεδρος του κρατικού κοινοβουλίου, Τούρκος μουσουλμάνος Μουχτέρεμ Άρας από το κομμουνιστικό Κόμμα των Πρασίνων, έφτασε στο σημείο να εκδιώξει τον πολιτικό κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις ταραχές στη Στουτγάρδη, καλώντας ακόμη και την αστυνομία να τον απομακρύνει. Διακόπηκε επίσης για πέντε συνόδους του κοινοβουλίου.
Ο Δρ Fiechtner κατηγόρησε τις κομμουνιστικές πολιτικές των καθιερωμένων ηγετών που επέτρεψαν στη Γερμανία να πλημμυρίσει με επικίνδυνους μετανάστες που διεξάγουν πόλεμο στη χώρα υποδοχής τους. Οι φρικτές ταραχές του περασμένου Σαββατοκύριακου στη Στουτγκάρδη, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μαζικές ζημιές σε επιχειρήσεις και άφησαν τραυματίες 19 αστυνομικούς, είναι ένα παράδειγμα της βίας.
Συνολικά, περισσότεροι από δώδεκα αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των ταραχών και περίπου 20 «κυρίως νέοι (MUSLIMS) με μεταναστευτικό υπόβαθρο» συνελήφθησαν. Δώδεκα συνελήφθησαν αλλοδαποί υπήκοοι από τη Βοσνία, το Ιράν, το Ιράκ και το Αφγανιστάν. Τρία από τα άλλα δώδεκα ήταν Γερμανοί υπήκοοι με μουσουλμανικό μετανάστευτικό υπόβαθρο.

Ο αναπληρωτής αρχηγός της αστυνομίας της Στουτγάρδης Τόμας Μπέργκερ δήλωσε ότι στα 30 χρόνια του ως αστυνομικός, δεν είχε δει ποτέ βία όπως αυτή και «δεν υπήρξαν ποτέ τέτοιες σκηνές στη Στουτγκάρδη».
Οι σκηνές βίας και επιθέσεων στη Γερμανία, ωστόσο, έχουν αυξηθεί δραματικά από τότε που ο Καγκελάριος Μέρκελ επέλεξε να αφήσει τα σύνορα της Γερμανίας ανοιχτά στις αρχές της εισβολής παράνομων μουσουλμάνων 2014/2015.
Οι μουσουλμάνοι εισβολείς κατηγορούν τη Γερμανία για την πρόκληση των ταραχών, «το πρόβλημα είναι ότι μερικοί άνθρωποι αισθάνονται μειονεκτούντες και αυτό τους κάνει να διαπράττουν εγκληματικές πράξεις». Εάν η Γερμανία θα είχε παράσχει στους μετανάστες περισσότερους δωρεάν πόρους φορολογουμένων, δεν θα είχαν ενεργήσει βίαια:

Ο Fiechtner του είχε αφαιρεθεί το δικαίωμά του να μιλήσει από τον Πρόεδρο του κρατικού κοινοβουλίου αφού ο Fiechter καταδίκασε το πολιτικό κόμμα τους (Πράσινοι) και τους άλλους αριστερούς ηγέτες του κόμματος, για την άρνησή τους να παραδεχτούν ή να ασχοληθούν με τη μεταναστευτική φύση των ταραχών στη Στουτγκάρδη. Τους κατηγόρησε επίσης ότι ήθελαν να γεμίσουν τη Γερμανία με ξένους και κομμουνιστές:
«Όλοι εσείς, από τους πράσινους, κόκκινους [SPD], το μαύρους [CDU της Merkel] και το ματζέντα- πορφυρούς [Αριστερά] το γνωρίζετε. Έχετε σκελετούς στην ντουλάπα σας. Εσείς είσασταν που θέλατε να δείτε τον γερμανικό μας πληθυσμό να κατακλύζεται από ξένους. Εσείς, εσείς που στη Θουριγγία ψηφίσατε, κομμουνιστές, στο αξίωμα. Υπάρχει αίμα στα χέρια σας!»


Αφού ο Δρ Fiechtner απομακρύνθηκε βίαια από το νομοθετικό σώμα, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τη φύση του κομμουνιστικού Κόμματος των Πρασίνων και την επικίνδυνη συμμαχία της αριστερής κυβέρνησης. Ο Δρ Fiechtner ανακοίνωσε ότι θα παραπέμψει την υπόθεσή του στο Συνταγματικό Δικαστήριο σχετικά με τον αποκλεισμό του και προτρέπει τους Γερμανούς να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τις ελευθερίες τους:
Λοιπόν, αγαπητοί μου φίλοι, συνεχίστε να κρατάτε ψηλά τη σημαία σε αυτήν τη μάχη για ελευθερία. Η χώρα μας βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο. Η χώρα μας δέχεται επίθεση. Εάν θέλουμε να διατηρήσουμε τη χώρα μας, πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, να σηκωθούμε και να είμαστε ανεπηρέαστοι από κάθε κριτική.

ΕΛΛΑΔΑ: Οι λαθρέμποροι μεριμνούν ώστε τα ελληνικά ναυτικά πλοία να παραλαμβάνουν φορτία από παράνομους εξωγήινους μουσουλμάνους εισβολείς.
Παράγεται και χρηματοδοτείται από τον μεγαλύτερο παράνομο αλλοδαπό μουσουλμανικό εισβολέα δαχτυλίδι εμπορίας ανθρώπων – το Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας του George Soros.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ




  1. Σὲ συνέντευξή του στὴν ἐφημερίδα «Ντὶ Βέλτ» ὁ Χέρμπερτ Μπρύκε, διευθυντὴς στὸ τμῆμα «Οἰκονομικὴ Ἔρευνα γιὰ τὴν Μετανάστευση καὶ τὴν Ἐνσωμάτωση» τοῦ Πανεπιστημίου Χοῦμπολτ τοῦ Βερολίνου, εἶπε πολὺ ἐνδιαφέροντα πράγματα γιὰ τὸ πολυπολιτισμικὸ καὶ ἐργασιακὸ μέλλον τῆς Γερμανίας (ἀνάλογα συμπεράσματα μποροῦμε νὰ βγάλουμε ὅμως καὶ γιὰ τὴν Ἑλλάδα).

    «Was wir in den Gro?stadten sehen, ist kunftig fur das Land normal» (4-11-2019).

    «Ἡ Γερμανία θὰ γίνει πολύχρωμος. Πρὸς τὸ παρὸν περίπου τὸ ἕνα τέταρτό του πληθυσμοῦ ἔχει μεταναστευτικὸ ὑπόβαθρο. Σὲ εἴκοσι χρόνια θὰ εἶναι τοὐλάχιστον 35%, θὰ μποροῦσε νὰ εἶναι καὶ 40%.»
    Σὰν παράδειγμα γιὰ αὐτὴν τὴν τάση ἀνέφερε τὴν Φρανκφούρτη:
    «στὴν ὁποία ἤδη σήμερα κάθε δεύτερος κάτοικος ἔχει μεταναστευτικὲς ῥίζες. Στὸ Βερολίνο εἶναι περίπου τὸ 35%. Αὐτὸ ποὺ βλέπουμε σήμερα στὶς μεγαλουπόλεις μελλοντικῶς θὰ εἶναι ἡ εἰκόνα καὶ γιὰ τὴν χώρα συνολικῶς. Καὶ τότε σὲ πόλεις ὅπως ἡ Φρανκφούρτη θὰ ἔχουμε ποσοστὰ μεταναστῶν μεταξὺ 65 καὶ 70%».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ Daniel Cohn-Bendit:

      "Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε προς το σκοπό αυτό να μεταφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αλλοδαπούς στη Γερμανία.
      Μετά πρέπει να αγωνιστούμε για το δικαίωμά τους να ψηφίζουν.
      Μόλις το επιτύχουμε αυτό, τότε έχουμε το κομμάτι των ψηφοφόρων που χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε αυτή τη δημοκρατία".
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
      Η καταστροφή της Γερμανίας, η γενετική καταστροφή της, σημαίνει αναντίστρεπτη καταστροφή της Ευρώπης. Όλοι οι συνεπείς ευρωπαίοι συμφωνούν σ' αυτό. Η Γερμανία, παρ' όλα τα λάθη της, υπήρξε και είναι η ατμομηχανή της Ευρώπης. Σε όλα τα πεδία. Οικονομικό, επιστημονικό, πολιτιστικό, πολιτικό. Γι αυτό εκδηλώνεται τέτοια ιδιαίτερη φροντίδα στο να καταστρέψουν την γενετική κληρονομιά του Γερμανικού λαού. Εάν καταστραφεί το κέντρο της Ευρώπης, χάθηκαν όλοι οι Ευρωπαϊκοί λαοί και διαλύθηκε η Ευρώπη. Ακόμη και με την σημερινή άθλια ευρωπαϊκή ένωση, μπορούμε να φανταστούμε μία Ευρώπη χωρίς την Γερμανία; Τι λέγει επ' αυτού ο λαλίστατος μασόνος Παυλόπουλος; Οι καθυστερημένοι δημοσιολογούντες στην Ελλάδα, που σηκώνουν βλακωδώς την σημαία του αντιγερμανισμού, πρέπει να γνωρίζουν ότι χωρίς τον Γερμανικό λαό, θα εκλείψουν οι Ευρωπαίοι και θα καταστραφεί η Ελλάδα. Όλοι οι Ευρωπαίοι, όλοι, και οι Άγγλοι και οι Ιταλοί και οι Γάλλοι και οι Ισπανοί, ακόμη και οι Ρώσοι (ποιός δεν γνωρίζει τον ύμνο του Στάλιν στις αρετές του Γερμανικού Λαού) κλπ τρέφουν ένα βαθύτατο σεβασμό προς τον αυθεντικό Γερμανικό λαό. Άλλωστε σχεδόν όλοι τους είναι γενετικά τέκνα του Γερμανικού Λαού. Γι αυτό οι γνώστες του πράγματος κουνούν με "κατανόηση" αλλά και αγανάκτηση το κεφάλι τους για την βλακώδη κατευθυνόμενη αντιγερμανική υστερία, που επιβλήθηκε στην Ελλάδα από συγκεκριμένους κύκλους.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  2. Ο Ισραηλινός Πρέσβης χάλασε το παραμύθι: Δεν έχουμε νησιά ούτε και άποψη για την ΑΟΖ.
    Οι δηλώσεις του Ισραηλινού πρέσβη στην Αθήνα ότι δεν βλέπει την Τουρκία ως «εστία τριβών» στην Ανατoλική Μεσόγειο και ότι η χώρα του δεν έχει άποψη για το αν τα νησιά διαθέτουν ΑΟΖ, επειδή το Ισραήλ δεν έχει νησιά (!), αποτελούν κόλαφο για την προσπάθεια της κυβέρνησης της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων κομμάτων να παρουσιάσουν την αναβάθμιση των στρατιωτικών κυρίως σχέσεων με το Ισραήλ ως «απάντηση» στην τουρκική προκλητικότητα στην περιοχή.
    Οι δηλώσεις αυτές συνέπεσαν μάλιστα με τη συζήτηση στη Βουλή για την κύρωση της στρατηγικής συμφωνίας ανάμεσα στα υπουργεία Άμυνας Ελλάδας και Ισραήλ, που ξεκίνησε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το 2016 και ολοκληρώθηκε από τη ΝΔ, με τα δύο κόμματα να αλληλοσυγχαίρονται για τη συνεισφορά τους στον κοινό στόχο της αναβάθμισης των σχέσεων με το Ισραήλ.
    Στη συζήτηση αυτή ξεχώρισε η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ζήτησε να αναβληθεί η επικύρωση της συμφωνίας, επειδή συνέπεσε την Τετάρτη με την ημερομηνία που είχε ανακοινώσει το Ισραήλ ότι θα ενσωματώσει μέρος των κατεχομένων της Δυτικής Οχθης.
    Κατ’ αναλογία της στρατηγικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ, η ενίσχυση της στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ καθιστά τη χώρα και το λαό στόχο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι αναβαθμίζεται η εμπλοκή της Ελλάδας στην αντιπαράθεση των ΗΠΑ – Ισραήλ με το Ιράν και ενώ δυναμώνουν οι πολεμικές ιαχές στην περιοχή, για τον επιπλέον λόγο ότι το Ιράν αποτελεί σύμμαχο της Ρωσίας στο μέτωπο της Συρίας και έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς εταίρους της Κίνας στη Μέση Ανατολή.
    Καθόλου τυχαία, όπως αποκαλύφθηκε στο παρελθόν, η συνεκπαίδευση αεροπορικών δυνάμεων Ελλάδας – Ισραήλ περιλαμβάνει την προσομοίωση επιθέσεων στο Ιράν, αξιοποιώντας γι’ αυτόν το σκοπό την απόσταση ανάμεσα στις δύο χώρες και το ανάγλυφο του ελληνικού εδάφους.
    Οι τελευταίες εξελίξεις με την προσπάθεια επαναπροσέγγισης Τουρκίας – Ισραήλ, οι ίδιες οι δηλώσεις του Ισραηλινού πρέσβη, οι απανωτές διακηρύξεις των Αμερικανών ότι από τα τριμερή και τετραμερή σχήματα στην περιοχή «δεν αποκλείεται κανένας» προδίδουν το παζάρι που εξελίσσεται στο παρασκήνιο και περιλαμβάνει διευθετήσεις και στα Ελληνοτουρκικά, στην κατεύθυνση της συνεκμετάλλευσης.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΗΝΩΝ 10 Ιουλίου 2020 - 7:48 π.μ.

    Χρυσοχοΐδης σε ΚΚΕ: «Δεν φοβόμαστε εσάς. Είστε το θεμέλιο του συστήματος. Ο κομμουνισμός ιδρύθηκε από τους τραπεζίτες και το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (ιουδαίος τραπεζίτης Σιφ). Είστε υπόδειγμα, το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις δεν αφορά εσάς. Άλλωστε πολλές φορές προστατεύσατε την βουλή από αγανακτισμένους Έλληνες». - Ποιους αφορά τότε;

  4. Ερωτήματα σχετικά με τον σκοπό του νομοσχεδίου που ψηφίζεται αυτή την ώρα στη Βουλή προκάλεσε η δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κατά την ενημέρωσή του για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, καθώς απευθυνόμενος στο ΚΚΕ μίλησε για «υποδειγματική παρουσία των ανθρώπων του» και να μην ανησυχεί για το νομοσχέδιο.
    Συγκεκριμένα, στην ενημέρωσή του, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε: «Υπάρχει έξω μια μεγάλη συγκέντρωση 6.000-7.000 ατόμων και η διαδήλωση συνεχίζεται κανονικά, δεν έχει διαλυθεί. Το ΠΑΜΕ δεν προκάλεσε κάποιο πρόβλημα και συνεχίζει κανονικά τη διαδήλωση».
    Μάλιστα απευθυνόμενος στο ΚΚΕ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε: «Αυτά που λέω δεν αφορούν εσάς, οι άνθρωποι σας είναι υποδειγματικοί, μην ανησυχείτε».
    Αυτή ήταν η δεύτερη φορά τον τελευταίο καιρό που ο κ.Χρυσοχοίδης προσπάθησε να καθησυχάσει το ΠΑΜΕ καθώς πριν λίγες ημέρες είχε δηλώσει: «Η υπόθεση της ρύθμισης του δικαιώματος του συνέρχεσθαι δεν αφορά το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ, ούτε τις τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις και τις ομοσπονδίες, αλλά αυτές τις μικρές συγκεντρώσεις, που καθημερινά δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στην πόλη, που με τις ευθύνες και της αστυνομίας - που πράγματι κλείνει πολλούς δρόμους, πολύ γρήγορα - γίνονται όλα αυτά που ταλαιπωρούν τους ανθρώπους».
    Υποτίθεται πάντως, πως το νομοσχέδιο περάστηκε για να σταματήσουν οι ολιγομελείς πορείες του ΠΑΜΕ και διάφορων συνδικαλιστικών φορέων που κλείνουν συνεχώς το κέντρο, αν τελικά δεν αφορά αυτούς γιατί περάστηκε το νομοσχέδιο, διοργανώνει κανείς άλλος μικρές πορείες στο κέντρο και δεν το ξέρουμε;
    Επιπλέον, συλλήψεις σε όσους πετούσαν μολότοφ μπορούσαν να γίνουν και πριν χωρίς... νέο νομοσχέδιο ή περιμένει κάποιος πως οι ακροαριστεροί των Εξαρχείων θα υποβάλουν σχέδιο διαδήλωσης;
    Άρα, μήπως κάποιοι χρειάζονται άλλοθι για να βγάζουν τις μαζικές διαμαρτυρίες πολιτών εκτός νόμου και να τις διαλύουν ενόψει δραματικών εξελίξεων στα εθνικά θέματα και την οικονομία από Σεπτέμβριο;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπερψηφίστηκε το ν/σ απαγόρευσης διαμαρτυριών: Ανενόχλητος ο Κούλης και η Ντόρα θέλουν να περάσουν συμφωνία με Τουρκία & 4ο μνημόνιο. Άρης Δημητρακόπουλος.
      Πέρασε με τις ψήφους του ΚΙΝΑΛ και της ΝΔ επί της αρχής το νομοσχέδιο με το οποίο ουσιαστικά απαγορεύονται πάσης φύσεως δημόσιες διαμαρτυρίες πολιτών χωρίς έγκριση από την κυβέρνηση, αφού αν μία διαμαρτυρία δεν τηρεί μία σειρά από όρους κρίνεται εκ προοιμίων παράνομη.
      Το νομοσχέδιο αυτό έρχεται λίγο πριν το νέο μνημόνιο που θα επιβληθεί από την ΕΕ αλλά και όπως όλα δείχνουν της συμφωνίας παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας με την Τουρκία.
      Επί της αρχής ψήφισαν 288 βουλευτές. «ΝΑΙ» οι 187, «ΟΧΙ» οι 111.
      Συγκεκριμένα το νομοσχέδιο προβλέπει:
      Την υποχρέωση έγκαιρης γνωστοποίησης της δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης στην κατά τόπο αρμόδια αστυνομική ή λιμενική αρχή από τον οργανωτή της, αν δεν γνωστοποιηθεί εγκαίρως είναι στην ευχέρεια της κυβέρνησης αν θα την επιτρέψει η θα την απαγορεύσει διαλύοντάς την.
      Επιπλέον οι Αρχές θα έχουν την ευχέρεια να βγάλουν οποιαδήποτε δημόσια διαμαρτυρία επιθυμούν, εκτός νόμου αν κρίνουν ότι «διαταράσσει την κοινωνικοπολιτική ζωή» ή «απειλεί τη δημόσια ασφάλεια» και να την διαλύσουν με τις δυνάμεις ασφαλείας.
      Οι Αρχές επίσης θα υποδεικνύουν και τον τόπο που θα πραγματοποιείται η κάθε διαμαρτυρία, σε διαφορετική περίπτωση θα κηρύσσεται παράνομη και θα διαλύεται.
      Κάθε διαμαρτυρία για να είναι νόμιμη και να μην διαλυθεί βιαίως θα πρέπει να έχει οργανωτή ο οποίος αναλαμβάνει την αστική ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί από άτομα που συμμετέχουν σε αυτή. Επιπλέον η διαμαρτυρία θα πρέπει να έχει και ... περιφρούρηση.
      Από όλα τα παραπάνω εξαιρούνται οι διαδηλώσεις για το Πολυτεχνείο και την... Πρωτομαγιά!
      Το αξιοσημείωτο είναι πως αυτό το νομοσχέδιο δεν θα πλήξει τις μικρές ακροαριστερές διαδηλώσεις, όπως υποστηρίζει η κυβέρνηση, καθώς αυτές είναι οι μόνες που μπορούν να τηρήσουν τις προϋποθέσεις, ενώ όσον αφορά τους «μπαχαλάκηδες», ούτε αυτούς τους επηρεάζει, αφού τα επεισόδια που έκαναν ήταν και πριν αξιόποινη πράξη που προκαλούσαν συγκρούσεις με την αστυνομία.
      Το νομοσχέδιο στοχεύει κυρίως τις μαζικές πιο αυθόρμητες δημόσιες διαμαρτυρίες πολιτών, οι οποίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε περίπτωση νέου μνημονίου κι εθνικών παραχωρήσεων στην Τουρκία.
      Άλλωστε ο κ.Χρυσοχοίδης με δηλώσεις του κατέρριψε μόνος τον υποτιθέμενο λόγο του νομοσχεδίου περί «ελέγχου των μικρών διαδηλώσεων», αφού πριν λίγες ημέρες απευθυνόμενος στο ΚΚΕ είπε «δεν αφορά εσάς το νομοσχέδιο», ενώ σήμερα χαρακτήρισε τα μέλη του ΠΑΜΕ «υποδειγματικά».
      Το ΠΑΜΕ, το ΚΚΕ και οι συνδικαλιστές είναι οι κατεξοχήν οργανωτές μικρών διαδηλώσεων που ταλαιπωρούν τους πολίτες! Ότι «δεν τους αφορά το ν/σ» επιβεβαιώνεται άλλωστε κι από τις ειδικές φωτογραφικές διατάξεις υπέρ τους όπως η ύπαρξη «περιφρούρησης» αλλά και «κεντρικού διοργανωτή» που μόνο αυτοί μπορούν να τηρήσουν.
      Αυτό που φοβάται η κυβέρνηση δεν είναι φυσικά οι συνδικαλιστές και το ΠΑΜΕ αλλά μαζικές διαμαρτυρίες πολιτών όπως εκείνες εναντίον του μνημονίου το 2010-2013 και της συμφωνίας των Πρεσπών, όπου εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν αυθόρμητα και διεκδίκησαν την εθνική τους ανεξαρτησία και την οικονομική τους επιβίωση.
      Πλέον αυτές οι πορείες θα βγαίνουν «παράνομες» επειδή «δεν τηρούν τους όρους» και οι δυνάμεις ασφαλείας θα χτυπούν ανελέητα τους πολίτες, ενώ θα τους «πνίγουν» στα χημικά.
      Άλλωστε αυτό έγινε φανερό τόσο στις συγκεντρώσεις στις πλατείες αλλά κυρίως στα νησιά, όπου πραγματοποιήθηκαν άγριες επιθέσεις από τις δυνάμεις ασφαλείας εναντίον αθώων πολιτών, οι οποίοι απλά δεν ήθελαν μονιμοποίηση των δομών παράνομων μεταναστών στη γη τους.
      Φυσικά, η καθύβριση των πολιτών από τα ΜΜΕ θα είναι το... συμπληρωματικό συστατικό του νέου νομοσχεδίου, άλλωστε αυτό είναι κάτι που συμβαίνει καθ'όλη τη διάρκεια των μνημονιακών χρόνων.
      Όταν διαδηλώνουν για τα εθνικά θέματα θα είναι «φασίστες» και «νεοναζί» και όταν θα διαδηλώνουν για την οικονομία και τα μνημόνια «μπαχαλάκηδες» και «τεμπέληδες».
      Ζ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...