ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

01 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ "ΝΕΑ" ΑΛΒΑΝΙΑ. ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΦΓΑΝΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΥΡΡΑΧΙΟ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΠΕΥΔΕΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΚΑ. Η ΝΕΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ.



Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΜΑΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: "ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ".


               


 Επίσκεψη από τον Αλεξάντερ Σόρος, γιο του γνωστού Τζορτζ Σόρος και αντιπρόεδρου των Ιδρυμάτων Ανοιχτής Κοινωνίας δέχθηκε η πρώτη ομάδα Αφγανών προσφύγων που έφτασε στην Αλβανία. 


Πριν από μερικές μέρες είχε γίνει γνωστό πως τα μέλη της πρώτης πτήσης από την Καμπούλ που έφτασαν στην χώρα, ήταν μέλη της ΜΚΟ του Σόρος, γι' αυτό και ο ίδιος ο Ράμα έσπευσε να τους καλωσορίσει.

Ακόμη, την φιλοξενία των Αφγανών προσφύγων στην Αλβανία, είχαν προηγηθεί και οι δηλώσεις του δημάρχου Τιράνων, ο οποίος έκανε λόγο για μόνιμη εγκατάσταση Αφγανών καθώς και για μια νέα πολυπολιτισμική Αλβανία.

Όπως φαίνεται ο καλός του φίλος Σόρος, που συχνά πυκνά επισκέπτεται την Αλβανία, έρχεται να ετοιμάσει το έδαφος της «νέας» Αλβανίας που πιθανόν να ονειρεύεται. 

Να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες ο Α.Σόρος είχε εγκαλέσει την Ελλάδα για τον φράχτη στον Έβρο. 


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


2 σχόλια:

  1. Πολεμικό υλικό αξίας 85 δισεκατομμυρίων δολαρίων στα χέρια των Ταλιμπάν!

    75.000 οχήματα, 600.000 όπλα πεζικού, 200 αεροσκάφη και ελικόπτερα Blackhawk ανάμεσα στα «λάφυρα»
    Περίπου 75.000 οχήματα διαφόρων τύπων, 600.000 όπλα πεζικού διαφόρων ειδών, 200 αεροσκάφη, ελικόπτερα Blackhawk περισσότερα από όσα έχουν το 85% των συμμαχικών κρατών των ΗΠΑ, διόπτρες, εξαρτήματα όπλων και τέλος ακόμα και data με τα βιομετρικά στοιχεία των Αφγανών συνεργατών των Αμερικανών, καθώς όλος αυτός ο εξοπλισμός είχε δοθεί στον Αφγανικό Στρατό και την Αστυνομία ως εξοπλισμός και τώρα περνούν στα χέρια των Ταλιμπάν.

    Οι καταγγελίες της αντιπολίτευσης στις ΗΠΑ η οποία μιλά για τεράστιο φιάσκο, τέτοιο που πλήττει ανεπανόρθωτα το γόητρο των ΗΠΑ μαζί με δηλώσεις τις Κυβέρνησης ότι όλα πήγαν καλώς όσον αφορά την εκκένωση αρκετών μονάδων και ανθρώπων, θέτουν ένα άσχημο προηγούμενο πολιτικά για την κυβέρνηση Μπάιντεν.
    Την ίδια στιγμή η Τουρκία μετατρέπεται σε προνομιακό συνομιλητή των Ταλιμπάν κάτι που αναγνώρισαν και οι ΗΠΑ με ότι αυτό σημαίνει για την εξέλιξη των αμερικανο-τουρκικών σχέσεων ενώ πλέον το αεροδρόμιο της Καμπούλ περνά και επισήμως στα χέρια των Τούρκων.

    Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογο του Χουλουσί Ακάρ είχε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν. Οι δύο υπουργοί συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στο Αφγανιστάν, με τον Αμερικανό υπουργό να ευχαριστεί την Τουρκία για τη υποστήριξη που παρέχει στην αποστολή.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πενταγώνου, «ο υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν μίλησε σήμερα τηλεφωνικά με τον Τούρκο υπουργό Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ για να ευχαριστήσει την Τουρκία για τη μακρά και σημαντική υποστήριξή της στην αποστολή στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμίντ Καρζάι. Συμφώνησαν να παραμείνουν σε συνεχή επαφή σχετικά με τυχόν μελλοντικές ρυθμίσεις στο αεροδρόμιο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΑ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΝΕΑ ΕΛΛΑΣ».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...