ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

05 Σεπτεμβρίου 2021

Έκθεση της ΕΥΠ μιλά για έως και 2 εκατομμύρια αλλοδαπούς που θα επιχειρήσουν να εισβάλλουν από τον Έβρο!

«Ενωμένος Ελληνισμός» Δημόσια ομιλία του Μ. Καλόπουλου στα ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2010

 

ΕΝΑΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...

 


 Πολύ πιθανό και «θερμό» επεισόδιο με την Τουρκία.

Η κατάσταση στο Αφγανιστάν, στον Έβρο και  στα τουρκικά παράλια έχει σημάνει συναγερμό με την κυβέρνηση να έχει στα χέρια της μια εισήγηση βόμβα που προβλέπει έκρηξη των παράνομων μεταναστών που θα επιχειρήσουν να εισβάλλουν στην Ελλάδα, γύρω στα Χριστούγεννα, ενώ εκφράζονται φόβοι για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία στον Εβρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο η  μυστική εισήγηση μιλά για την έλευση μέχρι και δύο εκατομμυρίων αλλοδαπών  προς τα ελληνικά σύνορα. Η συγκεκριμένη εισήγηση υπηρεσιακών παραγόντων συντάχθηκε πριν το ΚΥΣΕΑ που είχε συγκληθεί προ εβδομάδων για το μεταναστευτικό.


Στην εισήγηση αυτή γίνεται ανάλυση των δεδομένων που θα προκύψουν τις επόμενες εβδομάδες και ενώ οι Ταλιμπάν θα εδραιώνονται σταδιακά  στην εξουσία.

Σύμφωνα με το καλό σενάριο προς την Ελλάδα, με την ελπίδα να περάσουν στην Ευρώπη ή να μείνουν στην Ελλάδα εάν δεν μπορέσουν, θα φτάσουν περίπου ένα εκατ. «Αφγανοί» (ουσιαστικά κάθε αλλοδαπός ο οποίος θα αυτοσυστήνεται ως Αφγανός).

Το κακό σενάριο από την άλλη διπλασιάζει τον αριθμό των αλλοδαπών που θα κινηθούν από το Αφγανιστάν και άλλες χώρες της κεντρικής Ασίας προς τα δυτικά ανεβάζοντάς τους στα δύο εκατομμύρια.

Στην εισήγηση, όπως αναφέρεται, γίνεται φυσικά λόγος και για το ενδεχόμενο εισχώρησης σε ελληνικά εδάφη επικίνδυνων εξτρεμιστών μουσουλμάνων, εν δυνάμει τρομοκρατών όπως έχει  γίνει ήδη πάμπολλες φορές στο παρελθόν,  που θα σπεύσουν να εκμεταλλευτούν τη νέα αυτή κατάσταση προκειμένου να περάσουν τα ευρωπαϊκά σύνορα.

Στην εισήγηση προς το Μέγαρο Μαξίμου σύμφωνα με τα ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο αναφέρεται πιθανή «έκρηξη» της παράνομης μετανάστευσης στα τέλη της χρονιάς, γύρω στα Χριστούγεννα. Εκείνη την περίοδο εκτιμούν οι αναλυτές των δεδομένων θα υπάρξουν «ροές» από τα χερσαία σύνορα, δηλαδή τον Εβρο. Η περιοχή αναμένεται να δεχτεί ασφυκτικές πιέσεις όπως συνέβη το 2015.

Μάλιστα η κυβέρνηση έχει ενημερωθεί ότι την περίοδο από τον Δεκέμβριο μέχρι και τον Φεβρουάριο όταν και εκτιμάται ότι θα αυξηθούν οι μεταναστευτικές ροές κανείς δεν θα απέκλειε ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία στον Εβρο.

Επίσης παρακολουθούνται με ιδιαίτερη προσοχή τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον Εβρο. Συγκεκριμένα έχουν γίνει προσπάθειες συγκέντρωσης μεγάλου αριθμού αλλοδαπών  στα σύνορα με τη χρήση SMS ή με ψεύτικες ειδήσεις στο Facebook. Λογαριασμοί και άγνωστοι αριθμοί ειδοποιούν μετανάστες να σπεύσουν στην περιοχή διότι η Ελλάδα άνοιξε τα σύνορα, κάτι που είχε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν.

Ανάλογα σκηνικά φοβούνται ότι θα μπορούσαν να συμβούν τους επόμενους μήνες σε περίπτωση ενός τεράστιου μεταναστευτικού ρεύματος το οποίο θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί η Τουρκία προκειμένου να πιέσει ταυτόχρονα Ελλάδα και Ευρώπη.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


1 σχόλιο:

  1. Ειναι δεδομενο ότι υπάρχουν κανά δυό εκατομμύρια μισθοφόροι- τζιχαντιστές ηδη στην ελλαδα και περιμένουν το σήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...