ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

09 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΧΑΖΟΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ. ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΟΥΤΑΛΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ, ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ...

 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΑΝΕΣ ΟΠΕΣ (ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ) ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΣΚΟΥΛΗΛΟΤΡΥΠΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ;Το πως φτάσαμε να γιορτάζουμε ως παππού και γιαγιά του Ιησού τους Ιωακείμ και Άννα (κάθε 9 Σεπτεμβρίου), ενώ τα ευαγγέλια των Λουκά και Ματθαίου θέλουν ως παππού του Ιησού τον Ιακώβ ή τον Ηλί παραμένει άγνωστο.

 

Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΟΠΕΡΑ". ΠΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ 1981 ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΜΕ 8 F - 16.
Έγκλημα στη Λήμνο! Νέα δομή παράνομων μεταναστών δίπλα σε στρατιωτικές βάσεις. Επεκτείνεται ο εποικισμός του ΒΑ Αιγαίου.

Έγκλημα στη Λήμνο! Νέα δομή παράνομων μεταναστών δίπλα σε στρατιωτικές βάσεις - WarNews247

Σοβαρό ζήτημα εθνικής ασφάλειας προέκυψε στη Λήμνο μετά την κυβερνητική απόφαση δημιουργίας νέου hotspot χωρητικότητας δεκάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών δίπλα σε στρατιωτικές βάσεις.

Πιο αναλυτικά, προετοιμασίες για δημιουργία νέας Δομής φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στην Λήμνο, που έχει προκαλέσει κινητοποίηση της τοπικής Αρχής, αποκαλύπτει το nantiareport.gr.


ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ EINAI ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤ’ ΑΝΑΓΚΗ ΟΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ. ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ.


Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΒΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 18 ΕΤΩΝ. Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΒΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ 2 ΕΤΩΝ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ...ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΑΤΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ ΑΚΟΥΓΙΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ". Ερντογάν: «Θα αγοράσουμε επιπλέον πυραύλους S-400 από την φίλη μας Ρωσία». Ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.Σύμφωνα με πληροφορίες του συγκεκριμένου σάιτ, βρίσκονται σε εξέλιξη διαδικασίες για δημιουργία δομής παράνομων μεταναστών σε ένα ακόμα νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου, τη Λήμνο.

Τον Οκτώβριο σε λειτουργία

Η λειτουργία έχει προγραμματιστεί στις αρχές Οκτωβρίου με ΜΚΟ να έχει αναλάβει να βρει προσωπικό που θα στελεχώσει τις υποστηρικτές Υπηρεσίες για σίτιση (catering) και φύλαξη του χώρου.

Εταιρεία η οποία έχει αναλάβει την ανάθεση του έργου ήδη αναζητά 20 άτομα με άδεια Security προκειμένου να εργαστούν για 4ετη στην νέα δομή της Λήμνου. Καθώς η αρνητική θέση των ντόπιων κατοίκων σε μια τέτοια εξέλιξη είναι απόλυτη, ο δημιουργός της αγγελίας παρέχει στους ενδιαφερόμενους τηλέφωνο επικοινωνίας, ενώ για περισσότερες πληροφορίες σε ερωτήσεις των ενδιαφερόμενων, τους προτρέπει σε προσωπική συνάντηση.

Αναφορές προσδιόριζαν την παρουσία δύο γυναικών ως εκπρόσωποι της Ύπατης Αρμοστείας, μέσα στον Αύγουστο, οι οποίες είχαν επαφές για την επικείμενη δημιουργία της Δομής στη Λήμνο.

Πληροφορίες σημειώνουν ότι η εγκατάσταση των μεταναστών στη Λήμνο προετοιμάζεται σε οικιστικό συγκρότημα σε σύμβαση με ιδιώτη, με έδρα περιφερειακή κοινότητα.

Έπαρχος Λήμνου

Την Άνοιξη ο Έπαρχος Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, Άγγελος Λαμπρινός Βλάττας είχε αναφέρει στην παρούσα μελών ΜΚΟ στην Λήμνο που αναζητούσε καταλύματα και το θέμα μάλιστα είχε τεθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο με έντονη αντιπαράθεση.

«Τις τελευταίες ημέρες, ο γλυκός ήχος του χρήματος των ΜΚΟ ήρθε στην Λήμνο, κυρίες και κύριοι πριν βάλετε την υπογραφή σας δείτε την εικόνα των γειτονικών μας νησιών, σκεφτείτε το μέλλον του νησιού μας, το μέλλον των παιδιών σας και των παιδιών μας. Σε αντίθετη περίπτωση η κοινωνία της Λήμνου θα βρεθεί απέναντί σας», είχε σχολιάσει δημόσια σε λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Έπαρχος Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου.

Τον περασμένο Μάρτιο, το Δημοτικό Συμβούλιο Μύρινας είχε λάβει ενημέρωση (28/02) από το Δήμαρχο του νησιού, Δημήτρη Μαρινάκη, για την εκδήλωση ενδιαφέροντος ΜΚΟ για εκμίσθωση ακινήτων στην τοπική κοινότητα της Νέας Κούταλης. Ιδιώτης με εντοπιότητα από το νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου και ιδιοκτήτης οικιστικού συγκροτήματος στο Πεδινό είχε προβεί σε επαφές με εκδήλωση πρόθεσης στο ενδεχόμενο δημιουργίας δομής φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων, όπως ενημέρωσε ο Κοινοτάρχης Αντώνης Κουτσογιάννης.

Όπως επεσήμανε σε προσωπική του ανακοίνωση ο Κοινοτάρχης Πεδινού, με αυτή την εξέλιξη οι κάτοικοι της κοινότητας, «είναι ιδιαίτερα αρνητικοί σε οποιαδήποτε τέτοια πρόθεση».

Αυτή η εξέλιξη προκαλεί έντονο προβληματισμό στην τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς το βάρος του μεταναστευτικού έχουν σηκώσει τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, καθώς στη Λέσβο τη Σάμο και τη Χίο εξακολουθούν να καταπλέουν πλωτά με λαθρομετανάστες.

Ωστόσο η γεωγραφική θέση της Λήμνου ως στρατιωτική βάση την καθιστά “ευαίσθητη” περιοχή για την οποιαδήποτε εγκατάσταση μεταναστών στο νησί.

Ελπίζουμε μετά το συγκεκριμένο νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου, να μην… τολμήσουν να βάλουν στους σχεδιασμούς τους όλοι αυτοί και το νησί του Έβρου, την Σαμοθράκη.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...