ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

11 Ιουλίου 2022

Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, Η ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΟΙ «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ.

 

 

 

Carthago delenda est. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΝΕΑ, ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, DRONE ΜΕ 495 ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ CRUISE ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 800 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ...ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΝΕΤΑ (ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΛΟΤΟ), ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. Μία τεράστια επιθετική “γροθιά” της τουρκικής αεροπορίας κατά στόχων, εδάφους και επιφανείας.

 




ΞΕΚΛΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. Τροχαία σε Κηφισό και Νέα Φιλαδέλφεια – Νεκροί ένας 22χρονος και ένας 25χρονος. Πάτρα: Νεκρός 25χρονος έπειτα από τροχαίο.

 

Η ορθόδοξη χριστιανική βάπτιση υιοθετημένων παιδιών gay ζευγαριού στην Ελλάδα… Μέσα σε ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία τα βάπτισε ο Αρχιεπίσκοπος Βορείου Αμερικής Ελπιδοφόρος.  Πίσω από τον ευτυχισμένο  Αρχιεπίσκοπο ο Σταυρός του Χριστού και οι εικόνες των Αγίων, που προσκυνούν οι ευσεβέστατοι Έλληνες χριστιανοί.

Ο Αρχιεπίσκοπος ξεχειλίζει από ευτυχία.  Τον παράδεισο τον έχει εξασφαλισμένο. Καλή μεταθανάτια συνταξιοδότηση και αποκατάσταση στους κόλπους του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ.

«Ούτω λέγει Κύριος, Λάβε το ποτήριον τούτο του (Ο΄ άκρατου) οίνου εκ της χειρός μου (τι είδους "οίνος" είναι αυτός... θα αποφασίσετε εσείς) και πότισον εξ αυτού πάντα τα έθνη, προς τα οποία εγώ σε αποστέλλω και θέλουσι πίει και ταραχθεί και παραφρονήσει... και έλαβον το ποτήριον εκ χειρός Κυρίου και επότισα πάντα τα έθνη... και τους βασιλείς και τους μεγιστάνας δια να καταστήσω αυτούς ερήμωσιν, θάμβος, συριγμόν και κατάραν... πάντας τους βασιλείς των αλλοφύλων… και πάντας τους βασιλείς των νήσων των πέραν της Θαλάσσης (Αιγαίου)… και πάντες τους βασιλείς του βορρά τους μακράν και τους εγγύς ένα μετά του άλλου και πάντα τα βασίλεια της οικουμένης τα επί προσώπου της γης... πίετε και μεθύσατε και εμέσατε και πέσετε και μη σηκωθείτε.» Μασ. Ιερεμίας ΚΕ΄15-27 (Ο΄ Ιερεμίας ΛΒ΄13-)


 

 

Η πρώτη θρησκευτική βάπτιση υιοθετημένων gay ζευγαριού στην Ελλάδα είναι γεγονός και τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο.

Ο σχεδιαστής μόδας Πίτερ Ντούντας και ο Έλληνας σύντροφος του Ευάγγελος Μπούσης απέκτησαν δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας και τα βάπτισαν στην Αθήνα το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022.

 

Κοντά στους γκέι γονείς και οι οικογένειες τους με την Ελένη Μπούση να δίνει δυναμικό παρών.

Ανάμεσα στους καλεσμένους η χρυσή κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου και το γνωστό μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολίνη, που ήταν μεταξύ των οκτώ νονών που επέλεξε το ζευγάρι, για πνευματικούς γονείς των παιδιών τους.

Δίπλα στον αδελφό του και ο Μιχάλης Μπούσης πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ. Η οικογένεια Μπούση είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Αμερική, καθώς διαθέτει την αλυσίδα παντοπωλείων “Cermak Fresh Market” που δραστηριοποιείται στο Ιλινόις, στην Πολιτεία του Ουισκόνσιν και το Μιλγουόκι. Τα “Cermak Fresh Market” εμπορεύονται τρόφιμα από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Ρωσία, το Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό.

Μετά την βάφτιση, το ζευγάρι μαζί με τους καλεσμένους του γλέντησε στο Four Season του Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου είχε διακοσμηθεί ειδικά για την περίσταση, με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της Άννας Βίσση.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

7 σχόλια:

  1. Η Γερμανία ετοιμάζεται να επαναλειτουργήσει τους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής με καύση λιγνίτη. ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ 20 ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ…
    Το υπουργικό συμβούλιο της Γερμανίας, αναμένεται να αποφασίσει την ερχόμενη Τετάρτη, μέτρα για την επανενεργοποίηση των σταθμών ηλεκτροπαραγωγής με καύση λιγνίτη.
    Στόχος, όπως δήλωσαν πηγές του υπουργείου Οικονομίας, να μειωθεί η κατανάλωση φυσικού αερίου καθώς το Βερολίνο προετοιμάζεται για μια πιθανή παρατεταμένη διακοπή της παροχής ρωσικού φυσικού αερίου.
    Οι μονάδες ηλεκτροπαραγωγής με καύση άνθρακα, που υποτίθεται ότι θα έκλειναν φέτος, θα συμμετέχουν και το 2023 στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας – αν και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, όσο η Γερμανία βρίσκεται στη φάση 2, «στάδιο συναγερμού», του τριών σταδίων σχεδίου έκτακτης ανάγκης για το φυσικό αέριο.
    Οι κανονισμοί, οι οποίοι θα τεθούν σε ισχύ μόλις εγκριθούν από το υπουργικό συμβούλιο αυτή την εβδομάδα, αποσκοπούν στη μείωση της κατανάλωσης φυσικού αερίου, ώστε να μπορεί να συνεχιστεί η πλήρωση των αποθηκών παρά τις μειωμένες προμήθειες.
    Σύμφωνα με πρόχειρες εκτιμήσεις, η κίνηση αυτή αφορά περίπου το 1% της κατανάλωσης φυσικού αερίου της Γερμανίας.
    «Στο σκοτάδι» για τον Nord Stream 1
    Η Γερμανία βρίσκεται στο σκοτάδι σχετικά με το πόσο φυσικό αέριο, αν υπάρχει, θα αντλήσει η Ρωσία μέσω του αγωγού Nord Stream 1 μετά το τέλος της 10ήμερης διακοπής των ροών για λόγους συντήρησης.
    Η κυβέρνηση ζήτησε από τις ενεργειακές εταιρείες στη νότια Γερμανία, όπως η EnBW και η Uniper, να διατηρήσουν τους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής με καύση άνθρακα έτοιμους για λειτουργία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης φυσικού αερίου.
    Η κυβέρνηση θα εκδώσει περισσότερους κανονισμούς τον Οκτώβριο για την επανεκκίνηση των λιγνιτικών μονάδων ηλεκτροπαραγωγής, αν χρειαστεί.
    Ζ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Ξεκοιλιασμένα» Marder-1A3 από μάντρα «σκραπ» συναρμολογούνται για να παραδοθούν στην Ελλάδα.
    Οίκτο προκαλεί φωτό-ντοκουμέντο από τα «αρχαία» γερμανικά Marder-1A3 με το αναιμικό πυροβόλο 20 χλστ. του Β’ΠΠ ακτίνας δράσης ούτε 2 χλμ. που οι Γερμανοί στέλνουν στον Ελληνικό Στρατό, προκειμένου να αποσυρθούν από τα νησιά τα ΤΟΜΑ BMP-1P, ιδίας ηλικίας και προερχόμενα επίσης από την Γερμανία, αλλά με πυροβόλο-εκτοξευτή πυραύλων των 73 χλστ.
    Υπενθυμίζεται ότι τα «άχρηστα», όπως τα αποκάλεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν.Παναγιωτόπουλος, BMP-1OΡ θα σταλούν στην Ουκρανία για να χρησιμοποιηθούν κατά των ρωσικών δυνάμεων! Αφού είναι άχρηστα γιατί τα θέλουν οι Ουκρανοί;
    Εν πάση περιπτώσει η εικόνα των Marder-1A3 είναι απογοητευτική: Τώρα τους βάζουν πυροβόλο (δείτε, λείπουν ακόμα και οι κάννες) κινητήρες και ερπύστριες, αφού είχαν απoγυμνωθεί και είχαν μεταφερθεί για «σκραπ» σε μάντρα χαλυβουργίας.
    Tα πήγαν στο στις εγκαταστάσεις της Rheinmetall στο Ούντερλους (αλήθεια πόσα στελέχη της γερμανικής εταιρείας πήγαν φυλακή στην Ελλάδα τα περασμένα χρόνια γιατί «λάδωναν» πολιτικά και στρατιωτικά στελέχη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας;), όπου τα ξεκοιλιασμένα Marder-1A3 , συναρμολογούνται για να παραδοθούν μετά από ένα καλό πλύσιμο, στους Έλληνες ιθαγενείς…
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Ιράν παραδίδει εκατοντάδες drones στην Ρωσία: «Με επείγουσες διαδικασίες» λένε οι Αμερικανοί.
    Ο ρόλος τους θα είναι καθοριστικός στα πεδία των μαχών.
    To Iράν στηρίζει έμπρακτα την Ρωσία και στέλνει «εκατοντάδες drone» κάποια από τα οποία θα είναι και οπλισμένα, όπως ανέφερε ο Αμερικανός σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας, Τζέικ Σάλιβαν.
    Για την ακρίβεια το Ιράν θα παραδώσει 100 ένοπλα drones στην Μόσχα τα υπόλοιπα θα είναι παρατήρησης και συλλογής πληροφοριών.
    Ο ρόλος τους στα πεδία των μαχών θα είναι καθοριστικός. Οι Ιρανοί έχουν αποδείξει πόσο καλοί είναι στον τομέα αυτόν. Για την ακρίβεια είναι πολύ πιο μπροστά από τους Ρώσους.
    Παράλληλα, θα αρχίσει και η εκπαίδευση του προσωπικού από Ιρανούς χειριστές.
    Κατά τη διάρκεια του πολέμου η Ρωσία έχει χάσει μεγάλους αριθμούς drone που για να τους αναπληρώσει χρειάζεται χρόνο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Εβραίοι των ΗΠΑ ζητούν από το Κογκρέσο να μην παραδώσει τα F-16 Viper στην Τουρκία.
    Στηρίζουν την τροπολογία που κατέθεσε ο βουλευτής Κρις Πάπας στο νομοσχέδιο για τον αμυντικό προϋπολογισμό των ΗΠΑ οι ελληνικές και εβραϊκές οργανώσεις οι οποίες σε κοινή επιστολή που στάλθηκε στην ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων ζητούν να μπει φρένο στην πώληση αλλά και στην αναβάθμιση των μαχητικών F-16 που ήδη διαθέτει η Τουρκία.
    Την επιστολή έσειλαν το Συμβούλιο Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας (HALC) και η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (AJC)
    Η Επιστολή του HALC και της AJC στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων:
    «Οι τουρκικές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και οι ένοπλες υπερπτήσεις πάνω από νησιά του Αιγαίου έχουν φτάσει σε επικίνδυνα επίπεδα, δημιουργώντας μια πραγματική απειλή για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή.
    Επιπροσθέτως, η Τουρκία διεξάγει προκλητικές και επικίνδυνες ναυτικές ασκήσεις, ενίοτε με αληθινά πυρά, στα ελληνικά χωρικά ύδατα και γύρω από κατοικημένα νησιά.
    Παρά την επιθετικότητα της Τουρκίας, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει εκφραστεί υπέρ της εξέτασης του τουρκικού αιτήματος για την αγορά 40 μαχητικών αεροσκαφών F-16 της Lockheed Martin και τον εκσυγχρονισμό 80 κιτ για τον υπάρχοντα τεράστιο στόλο των πολεμικών αεροσκαφών της.
    Η αναβάθμιση και η πώληση νέων F-16 στην Τουρκία θα υπονόμευε τον αμερικανικό νόμο, τις αμερικανικές αξίες και τα αμερικανικά συμφέροντα. Η Τουρκία ήδη χρησιμοποιεί τον στόλο των αμερικανικών F-16 που διαθέτει για να παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο.
    Μεγάλος αριθμός αναλυτών έχει επανειλημμένως εκφράσει την ανησυχία του σχετικά με τη συνεγκατάσταση αναβαθμισμένων F-16 με τους S-400.
    Η τροπολογία του Κρις Πάπας απαγορεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες να πουλήσουν κιτ εκσυγχρονισμού και νέα F-16 στην Τουρκία, εκτός εάν το Κογκρέσο λάβει πιστοποίηση ότι η Άγκυρα δεν έχει παραβιάσει την κυριαρχία της Ελλάδας – ειδικά μέσω εδαφικών υπερπτήσεων ή παραβάσεων του FIR Αθηνών. Ελπίζουμε ότι θα στηρίξετε αυτή τη σημαντική τροπολογία».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 1920 . Το 3/40 σύνταγμα Ευζώνων μπήκε χωρίς αντίσταση και απελευθέρωσε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Αδριανούπολη της Θράκης, γενόμενο δεκτό με ενθουσιασμό από τους Έλληνες κάτοικους.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 1956. Ο βρετανός πρωθυπουργός Άντονι Ίντεν δήλωσε στη Βουλή των Κοινοτήτων ότι η κυβέρνησή του έχει αποδεχθεί την αρχή της αυτοδιάθεσης για την Κύπρο, είπε όμως ότι «η εφαρμογή της όμως δεν ήταν δυνατή λόγω των αντιδράσεων της Τουρκίας».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 1470. Οι Τούρκοι κατέλαβαν εξ εφόδου το φρούριο της Χαλκίδας, (Νεγκρεπόντε) από την Δημοκρατία της Βενετίας. 30.000 στρατιώτες και κάτοικοι εκτελέστηκαν. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...