ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

03 Ιουλίου 2022

Το τουρκικό UAV Akinci: Πραγματοποίησε βολή βόμβας LGK-82 με κατεύθυνση λέιζερ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΟΠΛΑ.

 


Ο Ρωσοεβραίος επιστήμονας Ανατόλι Μάσλοφ συνελήφθη γιατί επιχείρησε να παραδώσει απόρρητα έγραφα των υπερηχητικών ρωσικών βλημάτων 3M22 Zircon και kh-47 kinzhal στους αμερικανούς. ΗΠΑ: Ακόμα μία αποτυχημένη εκτόξευση υπερ-υπερηχητικού πυραύλου.



Η Τουρκία θα γίνει η τέταρτη χώρα στην αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο; Στην Τουρκία έχουν την έδρα τους σήμερα 175 κέντρα Έρευνας και Τεχνολογίας. Πρώτη η Ελλάδα σε παραγωγή γκαρσονιών και σε διεφθαρμένους πολιτικούς.

 





Αυξάνεται το οπλικό φορτίο του τουρκικού UAV.

Ένα νέο όπλο πιστοποίησε στο UAV Akinci η τουρκική βιομηχανία Baykar, κατασκευαστής και των γνωστών TB.2 Bayraktar. Όπως ανακοινώθηκε πραγματοποιήθηκε βολή βόμβας LGK-82 από το εξοπλισμένο UAV σε πεδίο βολής στο πλαίσιο των επιχειρησιακών δοκιμών του Akinci.



Η LGK-82 είναι πρακτικά μια βόμβα Mk82 των 500 λιβρών (227 χλγρ.) με συλλογή κατεύθυνσης λέιζερ. Η βόμβα έχει μέγιστη εμβέλεια 12 χλμ. όταν αφεθεί από μεγάλο ύψος. Μέχρι στιγμής στο AKinci έχουν πιστοποιηθεί για επιχειρησιακή χρήση τα πυρομαχικά KGK-82, HGK-82 και οι Α/Τ πύραυλοι   MAM.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...