ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

07 Ιουλίου 2022

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ. ΤΟ 30% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΓΡΟΥΣ».

 

 

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 70 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΝΕΓΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2035 ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΚΟΥΝΑΡ ΜΠΕΚ.

 

ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΙ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ: «ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ»;

 


«Μητσοτάκη:  έκανες τον κατώτατο μισθό του εργαζόμενου Έλληνα ίσο με μία ξαπλώστρα στην Μύκονο».

«Υιοθετήσατε τη λογική της αντικατάστασης επαινώντας την ενσωμάτωση πληθυσμών από την Ασία και την Αφρική».

«Μαστίγιο» έβγαλε ο εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής Δεξιάς του  ID, Gunnar Beck, προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τα πεπραγμένα της σε μεταναστευτικό, πανδημία, οικονομία και F-35.

Στον «τοίχο» στρίμωξε τον Κ.Μητσοτάκη ο εκπρόσωπος και 2ος αντιπρόεδρος του δεξιού κόμματος της ευρωβουλής, ID (Identity and Democracy), Gunnar Beck, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «καταφέρατε ο κατώτατος ελληνικός μισθός να ισούται με μία ξαπλώστρα στην Μύκονο»!

«Ο ελληνικός πληθωρισμός βρίσκεται στο 12%, τα ενοίκια στην Αθήνα έχουν αυξηθεί κατά 17% και οι τιμές της βενζίνης πλησιάζουν τα 3 ευρώ το λίτρο. Σχεδόν το 30% των Ελλήνων κινδυνεύει από τη φτώχεια ή τον κοινωνικό αποκλεισμό» είπε αποδεικνύοντας με στοιχεία την πολύ άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική οικονομία (αλλά μυστηριωδώς τα εγχώρια ΜΜΕ δεν την βλέπουν).

  

Για το μεταναστευτικό ο εκπρόσωπος του ID στηλίτευσε τον Έλληνα πρωθυπουργό για το γεγονός ότι «σε πρόσφατο συνέδριο για τη δημογραφική αλλαγή, υιοθετήσατε τη λογική της μετανάστευσης αντικατάστασης, επαινώντας την ενσωμάτωση πληθυσμών από την Ασία και την Αφρική ως βιώσιμη λύση για τα χαμηλά ποσοστά γονιμότητας, αντί να ευνοήσετε ευφάνταστες οικογενειακές πολιτικές ουγγρικού τύπου» και τον κατηγόρησε ότι καταστρέφει την ευρωπαϊκή κουλτούρα και τον πολιτισμό.

Του λέει χαρακτηριστικά πως διαφωνεί κάθετα με την επέκταση της ΕΕ στα Δυτικά Βαλκάνια ειδικά σε μία εποχή υπερπληθωρισμού ενώ απορεί με την επιλογή του F-35 αντί να επιλεγεί ένα ευρωπαϊκό μαχητικό που θα συντηρούσε ευρωπαϊκές θέσεις εργασίας.

«Κύριε Πρωθυπουργέ Κ.Μητσοτάκη, σας καλωσορίζω στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Θα ήθελα να σας συγχαρώ περισσότερες από μία φορές.

Πρώτον, για την αποπληρωμή του χρέους σας προς το ΔΝΤ, δύο χρόνια νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα. Εδώ πετύχατε εκεί που απέτυχαν όλες οι προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις.

Ωστόσο, πέρα από μια αρχική κερδοσκοπικά διογκωμένη έκρηξη, το ευρώ δεν εξυπηρέτησε καλά την Ελλάδα.

Ο ελληνικός πληθωρισμός βρίσκεται στο 12%, τα ενοίκια στην Αθήνα έχουν αυξηθεί κατά 17% και οι τιμές της βενζίνης πλησιάζουν τα 3 ευρώ το λίτρο. Σχεδόν το 30% των Ελλήνων κινδυνεύει από τη φτώχεια ή τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Ένα εκατομμύριο Έλληνες εργάζονται στον τουριστικό τομέα, αλλά το κόστος ενοικίασης των ξαπλώστρων στα πολυτελή θέρετρα της Μυκόνου ισούται πλέον με τον μηνιαίο κατώτατο μισθό στην Ελλάδα. Οι αυξήσεις των τιμών των ελληνικών ξενοδοχειακών δωματίων που φτάνουν έως και 110% ξεπερνούν κατά πολύ τις αντίστοιχες σε άλλους προορισμούς διακοπών. Οι απολύσεις στον ελληνικό τουριστικό τομέα είναι αναπόφευκτες.

Δεύτερον, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις προσπάθειές σας να προστατεύσετε την Ευρώπη από τη συνεχιζόμενη εισβολή μεταναστών.

Την περασμένη εβδομάδα, αποφασίσατε να τριπλασιάσετε το μήκος του συνοριακού φράχτη με την Τουρκία και αποτρέψατε τις βάρκες των λαθρομεταναστών από το να ξεφορτώσουν πάνω από 1000 λαθρομετανάστες στα ελληνικά νησιά.

Τρίτον, επικροτώ την αποφασιστικότητά σας να αντισταθείτε στην επιθετική στάση της Άγκυρας. Η εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας θα πρέπει να είναι ιερή για την ΕΕ, πιο αυτονόητα από ό,τι εκείνη των γειτονικών χωρών εκτός ΕΕ.

Από την άλλη πλευρά, κύριε Πρωθυπουργέ, διαφωνώ κάθετα μαζί σας για την επέκταση της ευρωπαϊκής αυτοκρατορίας.

Τόσο η Αυστριακή όσο και η Οθωμανική Αυτοκρατορία εξαντλήθηκαν στις προσπάθειες να κατακτήσουν, να κυβερνήσουν και να ειρηνεύσουν τα Βαλκάνια. Με τα υψηλότερα ποσοστά πληθωρισμού από τη δεκαετία του 1970, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να σπαταλήσουμε ενέργεια και χρήματα για να κάνουμε τα Δυτικά Βαλκάνια κατάλληλα για 55 άτομα.

Αντίθετα, είναι η ώρα να επικεντρωθούμε στον Έλληνα συνταξιούχο που βγάζει 384 ευρώ το μήνα και στα 14 εκατομμύρια Γερμανούς που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Περαιτέρω, πρόσφατα η κυβέρνησή σας αποφάσισε να ακολουθήσει τη Γερμανία στην παραγγελία αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών F-35.

Αντ’ αυτού, θα μπορούσατε να είχατε προτιμήσει τις ευρωπαϊκές επιλογές, για να προστατεύσετε τους Ευρωπαίους εργαζόμενους και τις θέσεις εργασίας. ίσως, ως αναγνώριση ότι η Ευρώπη έχει στηρίξει την Ελλάδα με δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια ευρώ.

Τέλος, σε πρόσφατο συνέδριο για τη δημογραφική αλλαγή, υιοθετήσατε τη λογική της μετανάστευσης αντικατάστασης, επαινώντας την ενσωμάτωση πληθυσμών από την Ασία και την Αφρική ως βιώσιμη λύση για τα χαμηλά ποσοστά γονιμότητας, αντί να ευνοήσετε ευφάνταστες οικογενειακές πολιτικές ουγγρικού τύπου.

Η αλήθεια είναι ότι οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις μάς απογοήτευσαν επί σαράντα χρόνια. Ακόμη και οι πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης δεν ήταν ποτέ αρκετά πλούσιες ώστε να επιτρέψουν στις περισσότερες οικογένειες να μεγαλώσουν 2 ή 3 παιδιά με μέτρια άνεση.

Και τώρα εισάγουν εκατομμύρια μετανάστες, οι οποίοι σπάνια θα εργαστούν και συνήθως θα ζουν από την πρόνοια.

Δυστυχώς, εσείς, κύριε Πρωθυπουργέ, μαζί με τους συναδέλφους σας στην ΕΕ, καταστρέφετε από την πίσω πόρτα το κράτος πρόνοιας και μαζί του την ευρωπαϊκή κουλτούρα και τον πολιτισμό μας».


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

9 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Στο 64% η θετικότητα κορωνοϊού στη Μύκονο. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΤΗNΟΤΡΟΦΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΜΟΝΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ, ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ, ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ.

    Σκέψεις για τοπικό lockdown γίνονται σε πολλές περιοχές της χώρας , όπως στην Μύκονο την οποία και πάλι στοχοποίησαν οι κυβερνητικοί διαρρέοντας ότι το ποσοτό θετικότητας ξεπερνά το 64%!
    Συγκεκριμένα λένε ότι ο δείκτης θετικότητας του κορονοϊού στη Μύκονο είναι 64,21%, στη Μήλο 47,47% και στη Σαντορίνη 41,39% κάτι που πρακτικά σημαίνει πως τουλάχιστον τα μισά τεστ που διεξάγονται καθημερινά είναι θετικά!
    Το αποτέλεσμα ήτα στα τέλη της χρονιάς να κλείσουν μόλις στα 10,65 δισ. ευρώ ανήλθαν τα τουριστικά έσοδα του 2021, ενώ έλεγαν στις αρχές του καλοκαιριού ότια θα φτάσουν σχεδόν τα επίπεδα του 2019 που ήταν 18 δισ. ευρώ.
    Την ίδια στιγμή η εικόνα στα ελληνικά νησιά και τους κυριότερους χερσαίους προορισμούς είναι μέτρια: Στα «χρυσά» νησιά όπως Μύκονος, Σαντορίνη, κόσμος πολύς καταναλώσεις λίγες. Μεγάλα club restaurant μιλάνε για πτώση του τζίρου μέχρι και 40%!
    Εκτός από τις προσπάθειες των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ που μιλάνε για «εξωτικές» καταναλώσεις πλούσιων Αράβων σε επιλεγμένα μαγαζιά της Μυκόνου. η αλήθεια είναι πολύ σκληρή.
    Αν κλείσουν και την Μύκονο ή άλλα νησιά, θα πρόκειται για την απόλυτη καταστροφή.
    Να θυμίσουμε ότι και πέρσι τέτοια εποχή είχαν κλείσει για μία εβδομάδα το νησί προκαλώντας τεράστια ζημιά στον ελληνικό τουρισμό.
    Την εβδομάδα αναφοράς, 27 Ιουνίου 2022 – 03 Ιουλίου 2022 (2022-W26) το ποσοστό θετικότητας ήταν 14.60% σε σύνολο 852.361 εργαστηριακών ελέγχων (RTPCR/Rapid-Ag).
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Με φανφαρονισμούς και εκδηλώσεις προσπαθούν να σωθούν απο την πτώση. | Ellas21.com ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

    Mε μεγάλη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών έγινε η εναρκτήρια εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας του think tank «ΔΥΝΑΜΗ για την ΕΛΛΑΔΑ» του πρώην υπουργού (Εργασίας, Εθνικής Άμυνας και Πολιτισμού, διαδοχικά) Πάνου Παναγιωτόπουλου!

    Κλυδωνιζόμενον το σύστημα που απαρτίζεται απο 40 παλιοοικογένειες οι οποίες πλουτίζουν όσο η χώρα πτωχεύει, φοβούμενον την ολοκληρωτική πτώση, μεταλλάσεται, αλλάζει χρώματα και με τα ίδια υλικά ανακατασκευάζει κόμματα, κομματίδια και εκδηλώσεις.

    Την ίδια στιγμή που οι ταυτόσημοι του συστήματος εμφανίζονται ώς δήθεν νέες λύσεις, ακριβώς την ίδια στιγμή επιτίθενται σε οποιαδήποτε αιχμή ανθρώπων απειλεί την πολυτελή διαβίωσή τους χρησιμοποιώντας τα σκουπίδια της ακροδεξιάς η της ακροαριστεράς, τα οποία τα τάιζε επι χρόνια εν κρυπτώ. Αναφέρομαι φυσικά στην πρωτοβουλία δήθεν του Πάνου Παναγιωτόπουλου, πρώην ΥΠΕΘΑ .

    Το σύστημα προκειμένου να αντιμετωπίσει τις διαρροές προς την ακηδεμόνευτη αντίσταση, δημιουργεί ρυθμιστικά διαλύματα Και σε όλη αυτην την διαδικασία συμμετείχαν πολλοί, από όλες τις πλευρές:
    Ομιλητές οι καθηγητές Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, Κωνσταντίνος Γρίβας, ο πρέσβης ε.τ. Ελευθέριος Καραγιάννης, ο ναύαρχος ε.α. Ιωάννης Εγγολφόπουλος και ο στρατηγός ε.α. Γεώργιος Καμπάς επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, μέλος της στενής ομάδας στρατιωτικών συμβούλων του Α.Τσίπρα. (δεν ξέρω αν πρέπει να αποτελεί αιτία περηφάνειας η ντροπής το αν αποτελει κάποιος μέλος της στενής ομάδος του Προδότη της Μακεδονίας) Αλλά το παρών έδωσαν επίσης:
    Ο βουλευτής της ΝΔ Διονύσης Χατζιδάκης, ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, ο πρώην υπουργός Υγείας, καθηγητής Χειρουργικής, Αθανάσιος Γιαννόπουλος, ο πρώην υπουργός στρατηγός ε.α. της ΕΛ.ΑΣ Αθανάσιος Νταβλούρος, ο πρώην υφυπουργός, Αθανάσιος Σκορδάς, ο πρώην βουλευτής, πτέραρχος ε.α. Γεώργιος Νταβρής, o πρώην βουλευτής και ποινικολόγος Βασίλης Καπερνάρος.
    Και φυσικά συμμετείχαν πολλοί από όλες τις πλευρές, διότι όλες οι πλευρές οι οποίες ξαφνικά ανησύχησαν τώρα που νοιώθουν την επερχόμενη κατάρρευση, είναι μέρος του συστήματος το οποίο όμως δεν τους προκαλούσε καμμία ανησυχία΄όταν προγραμματίζε κ. Παναγιωτόπουλε που ήσουν και υπουργός Εθνικής Αμύνης, κ. Καμπά, κ. Εγκολφόπουλε κ. Νταβρή, την δημιουργία πακιστανών, σομαλών, νιγηριανών και τούρκων, ΝΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ αξκών στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.
    Εκεί ήταν όλοι αυτοί οι οποίοι σιωπούσαν και σιωπούν με την επίλυση του ψευδοδημογραφικού επι χρόνια, εκεί ήταν οι συνεργάτες του εθνομηδενιστικού ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που επεδίωξαν με το ΠΑΣΟΚ την δημιουργία τζαμιών στο κέντρο των Αθηνών και σε χώρο Ναυτικού Οχυρού, Είμαστε σίγουροι ότι στην συγκέντρωση, τουλάχιστον στα παρασκήνια, ο Ναυαρχος Εγκολφόπουλος με τον Στρατηγό Καμπά συνομίλησαν με το αστέρι της δημοσιογραφίας και πολιτικής Κ. Μπογδάνο για τον Μαύρο Εύζωνα στα πλαίσια πάντα της επαναστελέχωσης των ΕΔ με νέο αίμα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σπέρνει παιδιά ο Έλον Μασκ! Πριν γεννηθεί το δεύτερο παιδί του με τη Grimes, απέκτησε δίδυμα από άλλη.
    Λίγες μόλις εβδομάδες προτού γεννηθεί μέσω παρένθετης μητέρας το δεύτερο παιδί του Έλον Μασκ με τη νεαρή τραγουδίστρια Grimes, μια άλλη γυναίκα έφερνε στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια της με τον μεγιστάνα της τεχνολογίας, αποκάλυψαν δικαστικά έγγραφα που είδαν εχθές το φως της δημοσιότητας.
    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Insider, τον περασμένο Νοέμβριο ο CEO της Tesla απέκτησε δίδυμα με την 36χρονη Σιβόν Ζίλις, επιχειρησιακή διευθύντρια σε μια άλλη εταιρεία του, τη Neuralink, που αναπτύσσει εμφυτεύσιμες διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή. Αυτό σημαίνει ότι ο 51χρονος πολύτεκνος δισεκατομμυριούχος δεν έχει μόνο 7 παιδιά, όπως πιστευόταν μέχρι πρόσφατα, αλλά… εννέα.
    Ο Μασκ και η Ζίλις κατέθεσαν επίσημη αίτηση τον περασμένο Απρίλιο να αλλάξει το όνομα των διδύμων ώστε «να αποκτήσουν το επίθετο του πατέρα τους και εκείνο της μητέρας τους να ενσωματωθεί στο μεσαίο όνομά τους» αναφέρει το ρεπορτάζ του site, που χρησιμοποιεί ως πηγή δικαστικά έγγραφα. Τα μωράκια γεννήθηκαν λίγες μόλις εβδομάδες προτού έρθει στον κόσμο το δεύτερο μωράκι του Μασκ με την μουσικό Κλερ Μπουσέ (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Grimes) τον περασμένο Δεκέμβριο.
    Η Ζίλις, που γεννήθηκε στο Οντάριο του Καναδά, γνώρισε τον Μασκ μέσω της OpenAI, της ΜΚΟ που ίδρυσε ο 51χρονος το 2015 και ασχολείται με την έρευνα στο πεδίο της τεχνητής νοημοσύνης. Σπούδασε Οικονομικά και Φιλοσοφία στο Γέιλ, όπου είχε ξεχωρίσει και για τις επιδόσεις της στην πανεπιστημιακή ομάδα χόκεϊ επί πάγου.
    Το 2015, η Ζίλις συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Forbes με τα 30 πρόσωπα κάτω των 30 ετών που ξεχωρίζουν στον κλάδο του Venture Capital και το 2017 της δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία της στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης στην Tesla.
    Πέρυσι, η Ζίλις χαιρέτισε την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι να εργαστεί ως στέλεχος σε νεοφυή επιχείρηση της Σίλικον Βάλεϊ ποστάροντας μια φωτογραφία που είχαν βγει οι δύο τους το 2015, όταν της είχε ζητηθεί να τον ενημερώσει αναφορικά με τις τεχνολογικές startup.
    H Ζίλις εργάζεται επί του παρόντος ως επιχειρησιακή διευθύντηρια και επικεφαλής ειδικών πρότζεκτ στη Neuralink. Το όνομά της έχει ακουστεί ανάμεσα στα στελέχη που μπορεί να εμπιστευτεί ο Μασκ για να αναλάβουν σημαντικές θέσεις στην Twitter αφού ολοκληρωθεί η εξαγορά της, ύψος 44 δισ. δολαρίων. Το 2020, η Ζίλις πόσταρε ένα tweet υπερασπιζομενη την απόφαση του Έλον Μασκ να μεταφέρει την Tesla εκτός Καλιφόρνια, εξαιτίας περιορισμών για την Covid-19. Νωρίτερα, μια Αμερικανίδα πολιτικός, η Λορένα Γκονάλες Φλέτσερ, είχε γράψει σε ανάρτησή της: «Να πάει να γ@@@θεί ο Έλον Μασκ».
    «Αυτό με θλίβει. Κανείς δεν είναι τέλειος αλλά δεν έχω γνωρίσει ποτέ κάποιον που να αγωνίζεται πιο σκληρά για το μέλλον της ανθρωπότητας με προσωπικές θυσίες, και να το κάνει μάλιστα ακούραστα για δεκαετίες. Όλοι έχουν το δικαίωμα της γνώμης τους αλλά δεν υπάρχει άνθρωπος που να σέβομαι και να θαυμάζω πιο πολύ» είχε γράψει τότε για τον μελλοντικό… πατέρα των παιδιών της.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Υπάρχουν γυναίκες με 20 αμβλώσεις – Όταν η άμβλωση γίνεται δωρεάν είναι σαν να την επιδοτούμε». Μ.Αθανασίου (Ελληνική Λύση).
      “300.000 αμβλώσεις το χρόνο, είναι πολύ μεγάλος αριθμός” δήλωσε μιλώντας σε ρ/σ, η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, κα Μαρία Αθανασίου.
      “Προβληματίζομαι με τις περίεργες ελευθερίες. Ενώ ο υγειονομικός δεν έχει την ελευθερία να αποφασίσει εάν θα εμβολιαστεί η όχι, η άμβλωση είναι μια ελευθερία που δίνεται απλόχερα”.
      “Υπάρχουν γυναικες που έχουν κάνει έως και 20 αμβλώσεις. Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει κατά λάθος. Είναι λανθασμένη αντίληψη αυτής της επέμβασης που είναι ενάντια στη φύση. Μία χειρουργική επέμβαση, όσο απλή και να ειναι εμπεριέχει κίνδυνο. Σε νεαρές κοπέλες μπορεί να προκύψει στείρωση, γιατί γίνονται φλεγμονές στις σάλπιγγες. Ύστερα είναι και το ηθικό κομμάτι, όταν δεν τους “βολεύει” ένα παιδί. Δεν προσέχουν. Δεν υπάρχει ενημέρωση. Κι όταν η άμβλωση γίνεται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, γιατί η άλλη να μην το ξανακάνει; Είναι σαν να την επιδοτούμε”.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  4. Ο βοηθός του Ρότσιλντ Δένδιας: «Θρασύδειλη ενέργεια η επίθεση στην οικία του Γ. Μυλωνάκη». ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΗΣ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 38 προσαγωγές των υγειονομικών έξω από το σπίτι του Μητσοτάκη. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΗΣ.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΗΣ.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    3. Νεκρός ο πρώην πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε – Ένοπλος πρώην στρατιωτικός τον πυροβόλησε πισώπλατα. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΗΣ.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  5. Ηλίας Κασιδιάρης: Η ψήφος στη ΝΔ προωθεί την αντικατάσταση των Ελλήνων από αλλοδαπούς.

    Από τις πρώτες ημέρες της διακυβέρνησης του, ο Μητσοτάκης διακήρυξε το σχέδιο του, για αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού της χώρας μας από λαθρομετανάστες. Σε επερώτηση του βαθύπλουτου αριστερού Βαρουφάκη, με τις βίλες και τις πισίνες, που είχε θέμα την υποδοχή των “προσφύγων”, ο Μητσοτάκης απάντησε επί λέξει: «Μου αρέσει το μπόλιασμα. Χαίρομαι να βλέπω στις παρελάσεις την κοινωνία μας να μετατρέπεται από Ελληνική σε πολυπολιτισμική». Αν κάνουμε εικόνα, τα λόγια Μητσοτάκη, θα δούμε ισλαμικές μαντήλες να παρελαύνουν κατά την επέτειο της 25ης Μαρτίου, οπότε και υποτίθεται ότι τιμούμε τους ήρωες που έπεσαν για να απαλλαγεί η Ελλάδα από τη βάρβαρη ισλαμική κατοχή των Οθωμανών. Είχε προηγηθεί προεκλογική δήλωση του Μητσοτάκη στην American Jewish Committee, όπου τόνισε πως είναι ανάγκη να παταχθεί ο νατιβισμός. Δηλαδή να πάψουν να αποτελούν προτεραιότητα για το Κράτος μας, οι γηγενείς Έλληνες και να αποκτήσουν προνόμια οι αλλοδαποί.

    Έπειτα από τρία χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, το σχέδιο αντικατάστασης του Ελληνικού πληθυσμού, έλαβε πλέον σάρκα και οστά. Στην πρόσφατη ημερίδα για το δημογραφικό, ο Μητσοτάκης αποκάλυψε, ανερυθρίαστα, το ύπουλο σχέδιό του. Αντί να δώσει γενναία προνόμια στους πολύτεκνους Έλληνες, αντί να λάβει μέτρα προστασίας της Ελληνικής οικογένειας, δήλωσε πως θα λύσει αυτό το μείζον Εθνικό πρόβλημα, με μετανάστες. Το υβριδικό σχέδιο που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στην Πρωτεύουσα της χώρας και έχει μετατρέψει την Αθήνα σε Ισλαμαμπάντ, επεκτείνεται σταδιακά σε όλη την Ελλάδα. Οι Μητσοτάκηδες, Κυριάκος, Ντόρα, Κωστάκης Μπακογιάννης, ως εκλεκτοί θιασώτες της λέσχης Bilderberg, εκτελούν άψογα δύο σχεδιασμούς: Πρώτον: Αυξάνουν την οικογενειακή τους περιουσία, σιτιζόμενοι εδώ και έναν αιώνα με κρατικό χρήμα. Και δεύτερον: Προωθούν με όλα τα μέσα την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης, εις βάρος του Έθνους – Κράτους. Αποτελούν φυσική συνέχεια της άθλιας ανθελληνικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, φορούν τον μανδύα του δήθεν πατριώτη, για να κρατούν τα πρόβατα κλεισμένα στο μαντρί του διεθνισμού, ώστε αυτός είτε είναι νεοφιλελεύθερος, δηλαδή Νέα Δημοκρατία, είτε είναι κομμουνιστικός, δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ, στο τέλος να κυριαρχήσει, ενάντια στο Εθνικό Κράτος. Με βάση τις πρόσφατες δηλώσεις Μητσοτάκη, περί επίλυσης του δημογραφικού με λαθρομετανάστες, επιβεβαιώνεται το πάγιο επιχείρημά μας: Η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία, προωθεί το σχέδιο αντικατάστασης των Ελλήνων από αλλοδαπούς.

    Στον αντίποδα αυτής της πολιτικής, το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, έχει συντάξει ένα πληρέστατο σχέδιο για τη δημογραφική άνθιση του Ελληνισμού, με πρώτιστο σκοπό μας την προστασία της Ελληνικής οικογένειας, του βασικού κυττάρου για την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους. Αν ο ετήσιος προϋπολογισμός του Κράτους, επικεντρωθεί πρωτίστως σε αυτόν τον ύψιστο σκοπό, χωρίς να μοιράζει δισεκατομμύρια σε απ’ ευθείας αναθέσεις και να σπαταλά χρήμα για τον παράνομο πλουτισμό των φιλοκυβερνητικών παραγόντων, τότε το δημογραφικό λύνεται οριστικά και αμετάκλητα. Μία δέσμη μέτρων, σαν αυτή που εφάρμοσε η κυβέρνηση Όρμπαν στην Ουγγαρία, είναι απολύτως εφικτή. Αναφέρω συγκεκριμένα: Άτοκα δάνεια στα ζευγάρια που αποκτούν πρώτο παιδί, με απαλλαγή από την εξόφληση του μισού αρχικού κεφαλαίου στο δεύτερο παιδί και οριστική διαγραφή του στο τρίτο. Δωρεά οικογενειακού αυτοκινήτου στις τρίτεκνες Ελληνικές οικογένειες. Και πληθώρα προνομίων, όπως δωρεάν θερινές διακοπές και άμεση πρόσβαση σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς. Εφ’ όρου ζωής απαλλαγή από την καταβολή φόρου εισοδήματος για τις τρίτεκνες μητέρες και αναλογική μείωση της ετήσιας φορολογίας των γονέων κατά 25%, για κάθε νέο παιδί τους.

    Αυτή είναι η βάση, μιας ευρείας δέσμης μέτρων του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, για την επίλυση του μείζονος προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός. Μόνο έτσι η Ελλάς θα ακμάσει και τα παιδιά της θα ευημερήσουν στις δεκαετίες και στους αιώνες που έρχονται.

    Ellhnes.net

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...