ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

23 Ιουλίου 2022

Το Ολοκαύτωμα στο Μάτι στις 23 Ιουλίου 2018 δεν ήταν «Τραγωδία». Ήταν προμελετημένο πολιτικό έγκλημα. Μια ακόμα ΠΡΟΔΟCIA. To κλιμάκιο της Cia και η κυβέρνηση των Προδοτών του Αλιέκσι Τσιπρέφσκι & Co έκαψαν ζωντανούς 103 συνανθρώπους μας τους οποίους είχαν εγκλωβίσει η ΕΛΑΣίτες για αντιπερισπασμό στις αντιδράσεις στην Συμφωνία των Ψαράδων της Μικρής Πρέσπας

 



ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ: Η Χούντα παραδόθηκε στις 23 Ιουλίου 1974 βάσει (αυστηρού) χρονοδιαγράμματος.

 



ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΝΝΕΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ (ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ) ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΔΑΔΙΑΣ - ΛΕΥΚΙΜΗΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΟΤΟΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΞΙΑΣ. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Δελτίο των 11: Το Ολοκαύτωμα στο Μάτι στις 23 Ιουλίου 2018 δεν ήταν «Τραγωδία». Ήταν προμελετημένο πολιτικό έγκλημα. Μια ακόμα ΠΡΟΔΟCIA. To κλιμάκιο της Cia και η κυβέρνηση των Προδοτών του Αλιέκσι Τσιπρέφσκι & Co έκαψαν ζωντανούς 103 συνανθρώπους μας τους οποίους είχαν εγκλωβίσει η ΕΛΑΣίτες για αντιπερισπασμό στις αντιδράσεις στην Συμφωνία των Ψαράδων της Μικρής Πρέσπας (deltio11.blogspot.com)

Μετά την ανθρωποθυσία στο Μάτι τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία ακυρώθηκαν παντού και δεν υπήρξαν άλλα. Το αλάνθαστο λαϊκό αισθητήριο το είπε στο πανό της Τούμπας: «Σκοτώσατε τον κόσμο στη Ραφήνα. Πουλήσατε τη Μακεδονία».

 Ο πολιτικά ωφελημένος από τον εμπρησμό της Πεντέλης και την προσχεδιασμένη  δολοφονία των  αθώων παραθεριστών ήταν ο ΝΑΤΟικός Συμμαχικός παράγων  που επέβαλε την προδοτική Συμφωνία που υπέγραψε  στους Ψαράδες της Μικρής Πρέσπας ο Τσιπρέφσκυ για να μπούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ.

Η κλασσική θεωρία για την διαλεύκανση των εγκλημάτων μας διδάσκει να αναζητούμε αυτόν που επωφελείται από το έγκλημα.

Ωφελημένη και η κυβέρνηση των Προδοτών, που υπέγραψαν  την αναγνώριση από την Ελλάδα της ύπαρξης «μακεδονικού λαού, μακεδονικού έθνους μακεδονικής γλώσσας, και μακεδονικής μειονότητας στη Ελλάδα». Η ΣΝΟΦ 69 χρόνια μετά τη ΝΙΚΗ στο Βίτσι και το Γράμμο θριάμβευσε.

Ο Τσιπρέφσκι, και η Cia έβαλαν την φωτιά για να ξεχαστεί η προδοτική συμφωνία των Ψαράδων της Μικρής Πρέσπας.

 Οι ΕΛΑΣίτες έκλεισαν τους δρόμους για να μην διαφύγουν οι κάτοικοι και για να καούν κάποιοι ζωντανοί. Ήθελαν και επεδίωκαν την ανθρωποθυσία για πολιτικούς και επικοινωνιακούς λόγους. Τους βγήκαν 103. Και τωρα τους επικαλείται και η Κούλα ως μέτρο σύγκρισης. Με την καταστροφή επί των Κλεφτολουμπινέ της κωλοοικογένειας αυτοκτόνησε μόνον  ένας. Στο Μάτι κάηκαν 103. Νίκη των Κλεφτολουμπινέ με 103-1.

 Ο Τσιπρέφσκι, και η Cia . εκαψαν ζωντανούς 103 παραθεριστές  για να καλύψουν το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Ο εμπρησμός της Πεντέλης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Cia ήταν απλός επικοινωνιακός αντιπερισπασμός και οι 103 ήταν παράπλευρη απώλεια της Συμφωνίας των Ψαράδων Μικρής Πρέσπας.

 

Το επικοινωνιακό επιτελείο του Τσιπρέφσκι , και οι ρουφιανοπαπαγάλοι, μετέθεσαν το ζήτημα των πολιτικών ευθυνών, στο διαχρονικό πρόβλημα των αυθαιρέτων, στην καταπάτησης του αιγιαλού, στα «δεξιά συμφέροντα» με τα οποία θα συγκρουστεί η «αριστερά» και στην «ασύμμετρη απειλή», δηλαδή, «στον ρωσικό δάκτυλο», τον οποίο αναζητεί μαζί με την Cia.

 Οι 103, δεν κάηκαν επειδή υπάρχουν αυθαίρετα, ούτε επειδή έπιασε φωτιά η Πεντέλη, ούτε επειδή φύσαγε πολύ. 

Τα αυθαίρετα στο Μάτι υπήρχαν 40 χρόνια, και η Πεντέλη έχει καεί από τους οικοπεδοφάγους πολλές φορές και πάντα με δυνατούς ανέμους. 

Αυτό που έγινε για πρώτη φορά, το 2018 ήταν  ότι η φωτιά πέρασε την αντιπυρική ζώνη, της Λεωφόρου Μαραθώνος και πήγε προς τη Θάλασσα, με ευθύνη  εκείνων που συντόνιζαν τη μάχη με τη φωτιά, που επέδειξαν ανικανότητα.

 Φυσικά  επειδή όλα ήταν σχεδιασμένα, μπορεί η  Φωτιά να μην «πέρασε» αλλά να την «πέρασαν».

Με εντολή Άνωθεν Συριζαίου κάηκαν οι 103  στο Μάτι

Ο εικονιζόμενος "παρασημάτος", διοικητής τότε της  Τροχαίας Αγίας Παρασκευής ,Αργύρης Μπακαλώνης, έλαβε εντολή «άνωθεν», και διέταξε το κλείσιμο της Λεωφόρου Μαραθώνος στις δυο διασταυρώσεις. 
Ο άνωθεν ιεραρχικά, που του έδωσε την εντολή ήταν η «σκοτεινή δύναμη», που 4 χρόνια μετά  δεν έχει τιμωρηθεί.
  Ο Μπακαλώνης που την εκτέλεσε, πήρε πάνω του 103 ψυχές. 
Θα απολογηθεί στον Δίκαιο Κριτή επί του Φοβερού Βήματος.

 Σπυρίδων Χατζάρας

ΥΓ 1. Το βράδυ της 23ης Ιουλίου 2018 ρωτούσα από το μπλόγκ, μετά την επίσκεψη Τσιπρέφσκι για «ενημέρωση» στην Γενική Γραμματεία Πωλιτικής Προστασίας: 
 «Έχετε ξαναδεί πυροσβέστες ντυμένους με ολοκάθαρο άσπρο πουκάμισο;» 
Οι αριστεροί δολοφόνοι, επειδή είναι καλοί και πονόψυχοι τώρα κλαίνε και μας καλούν να συμπάσχουμε μαζί τους και να μοιραστούμε τον «ανθρώπινο πόνο». 
Αυτό είναι η προπαγάνδα. 
Agit-prop

2Από όταν εμφανίστηκαν οι Συνασπισμοί Πασοκ-Αριστεράς στις Νομαρχίες με τον Νόμο «Σκανδαλίδη» για την τριτοβάθμια Αυτοδιοίκηση , άρχισε το οργωμένο σαμποτάζ των εθνικών διακλαδικών ασκήσεων, από τις Νομαρχιακές Υπηρεσίες Πολιτικής Άμυνας. Πρωταγωνιστές ήσαν οι αριστεροί εργατοπατέρες. 
Έτσι διαλύθηκε η Πολιτική Άμυνα, και αντικαταστάθηκε από τους νεοταξικούς «εθελοντές». 
 Η ευθύνη για το Μάτι, είναι πρώτα από όλα πολιτική. Όσοι διέλυσαν τις υπηρεσίες πολιτικής άμυνας είναι οι Δολοφόνοι. Και συνένοχοι συνεργοί όλοι οι χαραμοφάηδες έκτακτοι της τοπικής αυτοδιοίκησης, τα κομματικά ρουσφέτια, που έβλεπαν από την τηλεόραση τους εργοδότες τους.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...