ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

27 Ιουλίου 2022

ΚΑΡΠΑΘΟΣ: ΚΑΤΕΦΘΑΣΑΝ - ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΘΑΛΑΜΗΓΟ - 100 ΝΕΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ. Υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς: "8 Σομαλοί ισλαμιστές βρίσκονταν στην Δαδιά πριν εκδηλωθεί η πυρκαγιά".

 



ΟΙ ΔΕΚΑ ΠΙΟ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: ΙΑΠΩΝΙΑ 257%, ΣΟΥΔΑΝ 212%, ΕΛΛΑΔΑ 210%, ΕΡΥΘΡΑΙΑ 176%, ΣΟΥΡΙΝΑΜ 157%, ΜΠΑΡΜΠΑΝΤΟΣ 157%, ΙΤΑΛΙΑ 157%, ΜΑΛΔΙΒΕΣ 140%, ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ 138% ΚΑΙ ΜΠΕΛΙΖ 135%.




Συναγερμός σήμανε στο λιμενικό σώμα της Καρπάθου, καθώς τουλάχιστον 100 νέοι έποικοι ειδοποίησαν για την παρουσία τους σε θαλάσσια περιοχή  ανοιχτά του νησιού και οι οποίοι απαίτησαν άμεση μεταφορά τους σε ελληνικό έδαφος.

Συγκεκριμένα, οι 100 αλλοδαποί έποικοι  επέβαιναν σε πολυτελή θαλαμηγό που έπλεε  στην θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Καρπάθου. Οι αλλοδαποί έποικοι τηλεφώνησαν στον αριθμό 112 ζητώντας την άμεση μεταφορά τους από σκάφος του λιμενικού  το οποίο και έσπευσε στην θαλάσσια περιοχή.

 

Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν -βάσει παγίας διαδικασίας- ότι κατευθύνονταν την Ιταλία, αλλά τελικώς προτίμησαν να έρθουν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και τα 100 άτομα αναμένεται να μεταφερθούν είτε στο λιμάνι της Λέρου είτε στο λιμάνι της Ρόδου προκειμένου στη συνέχεια να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες μόνιμης εγκατάστασης στη χώρα σε περιοχή της επιλογής τους.


Υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς: "8 Σομαλοί ισλαμιστές βρίσκονταν στην Δαδιά πριν εκδηλωθεί η πυρκαγιά".

Πριν την εκδήλωση της πυρκαγιάς στο Εθνικό Πάρκο της Δαδιάς που συνεχίζει να καταστρέφει το παρθένο δάσος για έβδομη ημέρα είχε καταγραφεί η παρουσία 8 ατόμων από την Σομαλία δίπλα στο φράγμα στο σημείο όπου ξεκίνησε η φωτιά όπως αποκάλυψε μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς επικαλούμενος πληροφόρηση από την πυροσβεστική.

Είναι γνωστό ότι οι Σομαλοί έχουν στρατηγική σχέση με τους Τούρκους.

Εδώ τίθενται τα εξής ερωτήματα: Υπάρχει κάποιο σχέδιο υβριδικού πολέμου των Τούρκων; Ή μήπως υπάρχει σχέδιο για δημιουργία νέων «ελεύθερων χώρων» για την «φύτευση» ανεμογεννητριών;.

Ακόμα και ο υβρδικός πόλεμος των Τούρκων να ισχύει είναι πολύ βολικά για τα γνωστά συμφέροντα που κατάφεραν να αποχαρακτηρίσουν ολόκληρες περιοχές NATURA.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...