ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

22 Ιουλίου 2022

Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ ΡΩΜΙΩΝ. ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ.

 




Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΘΑ  ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ  ΠΑΛΙ  Η  ΜΟΝΑΔΙΚΗ  ΧΩΡΑ  ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ  ΠΟΥ ΔΕΝ  ΘΑ  ΔΙΑΘΕΤΕΙ  ΠΥΡΗΝΙΚΑ  ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ;  ΘΑ  ΕΧΟΥΝ  ΤΑ  ΣΚΟΠΙΑ,  ΤΟ  ΚΟΣΟΒΟ  ΚΑΙ  Η  ΑΛΒΑΝΙΑ  ΚΑΙ  ΟΧΙ  Η  ΕΛΛΑΔΑ;  

Όλος  ο  κόσμος  βρίσκεται  σε  δημιουργικό  και  παραγωγικό  οργασμό.  Όλη  η  ανθρωπότητα  προοδεύει,  κάνει  σχέδια  για  το  μέλλον.  Από  παντού  ακούγονται  ειδήσεις  δημιουργίας  έργων.  Από παντού,  εκτός  από  την Ελλάδα.  Ποιος  περίμενε  ότι  τα  Αραβικά Εμιράτα  και η Αίγυπτος θα  κατασκευάσουν  πυρηνικά  εργοστάσια;  

ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΣΥΝΕΧΩΣ  ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ.  Αποβιομηχάνιση,  καταστροφή  Γεωργίας  και  Κτηνοτροφίας,  φτωχοποίηση,  αύξηση  της  ανεργίας,  μετανάστευση  των  νέων,  υπογεννητικότητα,  παρασιτισμός,  ισλαμοποίηση.  Ο  ΚΟΥΛΗΣ  (και  οι  λοιποί  πράκτορες  της CIA)  προωθούν    την  δήθεν  "πράσινη"  ενέργεια,  την  εξάρτηση  και  την  υποδούλωση.

Το 1980 το ΑΕΠ της Ελλάδας και της Νότιας Κορέας αριθμητικά ήταν περίπου ίσα. H Νότια Κορέα είναι μία χώρα με 5πλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα και αυτό έχει τη σημασία του. Σήμερα το ΑEΠ της Ελλάδας είναι περίπου 190 δισεκατομμύρια $ ενώ αντίθετα το ΑΕΠ της νότιας Κορέας είναι πάνω από 1,6 τρισεκατομμύρια $. Δηλαδή μιλάμε για ένα ΑΕΠ οκταπλάσιο του ελληνικού. Ακόμα και την πληθυσμιακή διαφορά να λάβουμε υπόψη είναι σαφές ότι η Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια οπισθοχώρησε ενώ αντίθετα η Νότια Κορέα εκτοξεύτηκε. 

23 Ιουλίου 2022. Εκτός ελέγχου το χρέος: Σχεδόν 400 δισ. ή 190% επί του ΑΕΠ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ».



H «οικουμενική» προδοσία της Κύπρου. Σαν σήμερα πριν 48 χρόνια, ανήμερα του Προφήτη Ηλία, οι Τούρκοι εκδρομείς έφθασαν μετά 15 ώρες ταξείδι στην παραλία «Πέντε Μίλι», της Κερύνειας.


 

Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΗΣ. Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απέκτησαν ήδη το πρώτο τους πυρηνικό εργοστάσιο.



Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ 15 ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΚΑΤΑ 74 ΓΙΓΑΤΟΝΟΥΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΓΚΡΕΤΑ ΤΟΥΝΜΠΕΡΓΚ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΤΙ Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ.


Αίγυπτος: Η ρωσική εταιρεία Rosatom ξεκίνησε την κατασκευή του πρώτου πυρηνικού σταθμού στη χώρα.

O πυρηνικός σταθμός θα χρησιμοποιεί αντιδραστήρες πεπιεσμένου ύδατος - Θα είναι δυναμικότητας 1.200 MW.

Η κατασκευή του πρώτου πυρηνικού σταθμού από τη ρωσική ενεργειακή εταιρεία Rosatom, άρχισε στα βόρεια παράλια της Αιγύπτου σύμφωνα με κοινή την ανακοίνωση της εταιρείας και των αιγυπτιακών αρχών.

Ο πυρηνικός σταθμός στην Ελ-Ντάμπαα, είναι ο πρώτος που κατασκευάζεται στην Αίγυπτο και σχεδιάζεται να αποτελείται από τέσσερις μονάδες, η κάθε μια από τις οποίες θα είναι δυναμικότητας 1.200 MW σύμφωνα με την ανακοίνωση που ανάρτησε αργά χθες η Αιγυπτιακή αρχή πυρηνικής ενέργειας.

 

Ο Αιγύπτιος υπουργός Ενέργειας Μοχαμάντ Σακέρ δήλωσε ότι η ρίψη σκυροδέματος για την πρώτη μονάδα σηματοδότησε ένα «ιστορικό γεγονός» για την Αίγυπτο, που κατέστη δυνατό χάρη στην συνεργασία Αιγύπτου–Ρωσίας.

Η Αίγυπτος άρχισε να εξετάζει το ενδεχόμενο κατασκευής πυρηνικού σταθμού στην Ελ- Ντάμπαα από τη δεκαετία του 1980. Οι συμβάσεις για τον σταθμό τέθηκαν σε ισχύ το 2017, αλλά η έναρξη της κατασκευής καθυστέρησε για αρκετά χρόνια.

Η Rosatom έλαβε τον περασμένο μήνα από την αρμόδια αιγυπτιακή ρυθμιστική αρχή την έγκριση να αρχίσει την κατασκευή της πρώτης μονάδας.

Στην ανακοίνωση δεν αναφέρονται λεπτομέρειες για το κόστος ή το χρονοδιάγραμμα της κατασκευής. Το 2016, η Αίγυπτος είχε δηλώσει ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόστους της κατασκευής, θα καλυφθεί από ένα ρωσικό δάνειο ύψους 25 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

O πυρηνικός σταθμός θα χρησιμοποιεί αντιδραστήρες πεπιεσμένου ύδατος, παρόμοιους με αυτούς που υπάρχουν στους πυρηνικούς σταθμούς στο Νοβοβορόνεζ και Λένινγκραντ στην Ρωσία, και σε πυρηνικό σταθμό της Λευκορωσίας ο οποίος συνδέθηκε στο δίκτυο τον Νοέμβριο του 2020, αναφέρεται στην κοινή ανακοίνωση.

Η Αίγυπτος επέκτεινε με ταχείς ρυθμούς κατά την τελευταία δεκαετία, την ονομαστική πυκνότητα ισχύος, κυρίως με μεγάλες μονάδες φυσικού αερίου που κατασκεύασε η Siemens, με αποτέλεσμα να έχει τώρα πλεόνασμα ενέργειας, ενώ σχεδιάζει να αρχίσει ή να επεκτείνει τις εξαγωγές ηλεκτρικής ενέργειας σε διάφορες χώρες της Μέσης Ανατολής.

Επίσης επιδιώκει να αυξήσει το μερίδιο της ονομαστικής πυκνότητας ισχύος από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στο 40% το 2030 και στο 42% έως το 2035.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


6 σχόλια:

  1. ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΔΕΝΔΙΑ. Η Ουκρανία απειλεί την Ελλάδα με κυρώσεις. Ταυτόχρονα η Ρωσία θέτει την Ελλάδα στη λίστα των μη φιλικών κρατών.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Δε θα εμποδίσουμε τους Τούρκους σε Αιγαίο & Κύπρο» λένε οι Ρώσοι μετά την ένταξη της Ελλάδας στις «μη φιλικές χώρες».
      «Οι Τούρκοι θέλουν Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο».
      Μετά την χθεσινή επίσημη ένταξη της Ελλάδας στην ρωσική λίστα των «μη φιλικών χωρών» ως προς την Ρωσία άμεσα έρχεται να προστεθεί μία άκρως ανησυχητική ρωσική ανάλυση σύμφωνα με την οποία η Τουρκία είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει λίγο πριν τις εκλογές του 2023 στην «αποστρατιωτικοποίηση» των νησιών του Αιγαίου και την «επιχείρηση προστασίας των μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

      Μάλιστα ο τίτλος της ανάλυσης είναι ξεκάθαρος: «Η Ρωσία δεν θα εμποδίσει τα σχέδια της Τουρκίας για Ελλάδα και Κύπρο».

      ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ζ.Π. βέβαια πότε τα εμπόδισε;
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  2. ΕΛΛΑΣ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΠΑΛΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ; ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;

    Όλος ο κόσμος βρίσκεται σε δημιουργικό και παραγωγικό οργασμό. Όλη η ανθρωπότητα προοδεύει, κάνει σχέδια για το μέλλον. Από παντού ακούγονται ειδήσεις δημιουργίας έργων. Από παντού, εκτός από την Ελλάδα. Ποιος περίμενε ότι τα Αραβικά Εμιράτα και η Αίγυπτος θα κατασκευάσουν πυρηνικά εργοστάσια;

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ. Αποβιομηχάνιση, καταστροφή Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, φτωχοποίηση, αύξηση της ανεργίας, μετανάστευση των νέων, υπογεννητικότητα, παρασιτισμός, ισλαμοποίηση. Ο ΚΟΥΛΗΣ (και οι λοιποί πράκτορες της CIA) προωθούν την δήθεν "πράσινη" ενέργεια, την εξάρτηση και την υποδούλωση.

    Το 1980 το ΑΕΠ της Ελλάδας και της Νότιας Κορέας αριθμητικά ήταν περίπου ίσα. H Νότια Κορέα είναι μία χώρα με 5πλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα και αυτό έχει τη σημασία του. Σήμερα το ΑEΠ της Ελλάδας είναι περίπου 190 δισεκατομμύρια $ ενώ αντίθετα το ΑΕΠ της νότιας Κορέας είναι πάνω από 1,6 τρισεκατομμύρια $. Δηλαδή μιλάμε για ένα ΑΕΠ οκταπλάσιο του ελληνικού. Ακόμα και την πληθυσμιακή διαφορά να λάβουμε υπόψη είναι σαφές ότι η Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια οπισθοχώρησε ενώ αντίθετα η Νότια Κορέα εκτοξεύτηκε.

    23 Ιουλίου 2022. Εκτός ελέγχου το χρέος: Σχεδόν 400 δισ. ή 190% επί του ΑΕΠ.

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ».

    http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/10/blog-post_14.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρέθηκε «χαμένη πόλη» στο Ιράκ… Με ελληνικό ενδιαφέρον…
    Του Γιώργου Λεκάκη
    Τα ίχνη ενός πέτρινου φρουρίου 2.000 ετών, δύο οικισμών και ενός θρησκευτικού συγκροτήματος που βρέθηκαν στα βουνά Ζάκρος / Zagros στο βόρειο Ιράκ μπορεί να είναι η αρχαία πόλη Νατουνία / Natounia / Νατουνισσαρόκερτα / Natounissarokerta, μιας πόλεως που, κατά τα άλλα, είναι γνωστή μόνο από 7 σπάνια νομίσματα!!!

    Ο Μάικλ Μπράουν του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης και οι συνάδελφοί του είπαν ότι η τοποθεσία, γνωστή ως Rabana-Merquly[1], βρίσκεται στα αρχαία σύνορα της Αδιαβηνής[2] / Adiabene, της Ασσυρίας, ενός δευτερεύοντος βασιλείου, που πλήρωνε φόρους στην Παρθική Αυτοκρατορία.


    Τα βραχογραφήματα που βρέθηκαν στην είσοδο του φρουρίου πιστεύεται ότι απεικονίζουν έναν βασιλιά της Αδιαβηνής, με βάση τα ρούχα και το καπέλο που φορά. Ένα παρόμοιο σκάλισμα έχει βρεθεί στην αρχαία πόλη Άτρα (νυν παραφρασμένα Χάτρα)[3], που βρίσκεται περίπου 140 μίλια μακριά.
    «Η Νατούνια είναι πραγματικά γνωστή μόνο από τα σπάνια νομίσματά της, δεν υπάρχουν λεπτομερείς ιστορικές αναφορές», εξήγησε ο κ. Μπράουν. Πληροφορίες από τα 7 γνωστά νομίσματα παρέχουν το όνομα του βασιλιά Νατουνισσάρ / Natounissar και μια τοποθεσία στον ποταμό που σήμερα είναι γνωστός ως Lower Zab / Κάτω Ζαμπ. Ο κ. Μπράουν σημείωσε ότι κοντά στο φρούριο βρέθηκαν και ορισμένοι τάφοι. «Το Rabana-Merquly δεν είναι η μόνη δυνατή περιοχή για την Νατουνία, αλλά αναμφισβήτητα η καλύτερη υποψήφια και μάλιστα με διαφορά για την “χαμένη” πόλη, η οποία πρέπει να βρίσκεται κάπου στην περιοχή», κατέληξε.

    ΠΗΓΕΣ: Hunt K. "Ancient fortress found by archaeologists may be a lost royal city", CNN, 20.7.2022. ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 21.7.2022.

    ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

    [1] Το Rabana-Merquly είναι ένα σύμπλεγμα αρχαιολογικών χώρων στη Sulaymaniyah / Σουλεϊμανίγια, στο Ιράκ. Αποτελείται από τουλάχιστον δύο ξεχωριστούς οχυρωμένους οικισμούς, τη Rabana και το Merquly, και τουλάχιστον δύο βραχώδη ανάγλυφα, που πιθανώς όλα χρονολογούνται στην Μέση Παρθική περίοδο (περ. 50-150 μ.Χ.).

    Οι ανασκαφές από τη Διεύθυνση Αρχαιοτήτων της Σουλεϊμανίγια πραγματοποιήθηκαν στο Merquly το 2009. Η Ραμπάνα μελετήθηκε το 2016-2017 από μια ομάδα από το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης και τη Διεύθυνση Αρχαιοτήτων Ιράκ-Κουρδιστάν.

    [2] Περιοχή της Ασσυρίας, όπου ζούσαν και Έλληνες. Αναφέρεται μάλιστα ότι 10.400 Έλληνες οπλίτες και 2.500 ελαφρύ πεζικό και πελταστές, στρατός Ελλήνων μισθοφόρων, υπό τον Σπαρτιάτη στρατηγό Κλέαρχο, έλαβαν μέρος εδώ, στην πολεμική σύγκρουση μεταξύ του βασιλιά Αρταξέρξη Β' και του αδελφού του Κύρου, για την κυριαρχία της Περσικής Αυτοκρατορίας. Οι Έλληνες παρά την νίκη τους υποχώρησαν μέσω της Αδιαβηνής, προς την Μαύρη Θάλασσα - γνωστή ως Κάθοδος των Μυρίων - μετά την μάχη στην Κούναξα / Cunaxa (401 π.Χ.) – βλ. Ξενοφών.

    Η νομισματοκοπία της υποδηλώνει την ίδρυση ενός βασιλείου, γύρω στο 164 π.Χ., μετά την αποσύνθεση της ελληνικής κυριαρχίας των Σελευκιδών στην Εγγύς Ανατολή.

    [3] Η Χάτρα (ελλ. Átra > λατ. Hatra και Hatris) ήταν μια αρχαία πόλη στην Άνω Μεσοποταμία - νυν ευρίσκεται στο ανατολικό Κυβερνείο της Νινευή, στο βόρειο Ιράκ, 290 χλμ. βορειοδυτικά της Βαγδάτης και 110 χλμ. νοτιοδυτικά της Μοσούλης. Στην αρχαία πόλη, όπου κατοικούσαν και Έλληνες, λατρευόταν ιδία ο θεός Ερμής.
    http://www.arxeion-politismou.gr/2022/07/Natounia.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ (20 ΙΟΥΛΙΟΥ), ΣΥΜΠΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ (23 ΙΟΥΛΙΟΥ) ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΙΕΖΕΚΙΗΛ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιεζεκιήλ: "Ο Αβραάμ κατέσχε αυτήν την γη από τους άλλους λαούς, για να δοθεί κληρονομιά σε σας".

      ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ.


      Ιεζ. 33,23 καὶ ἐγενήθη λόγος Κυρίου πρός με λέγων·

      Ιεζ. 33,24 υἱὲ ἀνθρώπου, οἱ κατοικοῦντες τὰς ἠρημωμένας ἐπὶ τῆς γῆς τοῦ Ἰσραὴλ λέγουσιν· εἷς ἦν Ἁβραὰμ καὶ κατέσχε τὴν γῆν, καὶ ἡμεῖς πλείους ἐσμέν, ἡμῖν δέδοται ἡ γῆ εἰς κατάσχεσιν.


      Ιεζ. 33,23 Ο Κυριος ωμίλησε προς εμέ και είπεν•

      Ιεζ. 33,24 “υιέ ανθρώπου, οι Ιουδαίοι, οι οποίοι κατοικούν την ερημωθείσαν χώραν του ισραηλιτικοί λαού, λέγουν·
      Ενας ήτο ο Αβραάμ και εκληρονόμησε ολόκληρον την χώραν. Ημείς είμεθα πολύ περισσότεροι και εις ιδικήν μας κληρονομίαν έχει δοθή η χώρα αυτή.


      Η εκκλησία μας εορτάζει τον "Προφήτη" Ιεζεκιήλ στις 23 Ιουλίου εκάστου έτους.


      ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,
      ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ" ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ:


      " Ἰεζεκιὴλ ἑβράϊζε κἂν πόλω,
      Ἀδωναῒ βλέπω σε, φάσκων Κυρίῳ."

      ΕΒΡΑΪΖΕ...


      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/1400.html
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...