ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

16 Ιουλίου 2022

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. Οι χώρες που ξεχωρίζουν στις επιστήμες και την καινοτομία.

 




 
Παγκόσμιος ηγέτης στην καινοτομία και την επιστήμη είναι οι ΗΠΑ, ωστόσο, η Κίνα έχει ξεπεράσει το στάδιο της αντιγραφής και αναπτύσσει την επιστημονική έρευνα ανεβάζοντας ραγδαία τόσο τον αριθμό των επιστημονικών δημοσιεύσεων όσο και τις πατέντες που κατοχυρώνει.
Αρκετές ευρωπαϊκές χώρες αλλά και χώρες της Άπω Ανατολής επενδύουν στην επιστημονική έρευνα με καλύτερα ή χειρότερα αποτελέσματα κατά περίσταση.


 

Ο ιστότοπος RS Components, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, αποκάλυψε σε διάφορες λίστες τις χώρες που ξεχωρίζουν στο κομμάτι των επιστημών και της καινοτομίας. Τα στοιχεία στα οποία βασίστηκε είναι ο αριθμός των επιστημονικών ερευνών που δημοσιεύθηκαν, ο αριθμός των καταχωρημένων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, το ποσοστό του ΑΕΠ που δαπανάται από κάθε χώρα για την έρευνα και την ανάπτυξη και ο αριθμός ερευνητών ανά 1000 άτομα σε κάθε χώρα.
«Η επιστήμη προσαρμόζεται συνεχώς και στοχεύει να βοηθήσει στη θεραπεία και την καταπολέμηση ασθενειών παγκοσμίως, οπότε είναι σαφές ότι πρέπει να δίνουμε προτεραιότητα στην επιτυχία και τη χρηματοδότησή της», επισημαίνει επικεφαλής του RS Components.

Αριθμός των επιστημονικών ερευνών που δημοσιεύτηκαν το 2018 ανά χώρα:

Ηνωμένες Πολιτείες – 26.855
Κίνα – 14.234
Γερμανία – 8.201
Ηνωμένο Βασίλειο – 7.214
Ιαπωνία – 4.670
Γαλλία – 4.572
Ελβετία – 3,059
Καναδάς – 3,041
Αυστραλία – 2.531
Ισπανία – 2,476


Οι χώρες με τα περισσότερα κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας
Ηνωμένες Πολιτείες – 155,982

Ιαπωνία – 54,422
Νότια Κορέα – 20.201
Γερμανία – 17.752
Κίνα – 14,234
Καναδάς – 7,492
Ηνωμένο Βασίλειο – 7,167
Γαλλία – 7,026
Ισραήλ – 3,804
Ιταλία – 3,090


Οι χώρες με τους περισσότερους ερευνητές ανά 1000 άτομα:
Ισραήλ – 17

Δανία – 15
Σουηδία – 14
Φινλανδία – 14
Νότια Κορέα – 14
Ιρλανδία- 13
Ισλανδία – 12
Νορβηγία – 12
Βέλγιο – 12
Αυστρία – 10
Γαλλία – 10
Σιγκαπούρη – 10
Ιαπωνία – 10


Το ποσοστό του ΑΕΠ που δαπανάται από κάθε χώρα για την έρευνα.
Ισραήλ – 4,25%

Νότια Κορέα – 4,23%
Ελβετία – 3,37%
Σουηδία – 3,27%
Ιαπωνία – 3,14%
Αυστρία – 3,09%
Γερμανία – 2,93%
Δανία – 2,87%
Φινλανδία – 2,75%
Ηνωμένες Πολιτείες – 2,74%



ΟΙ  ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ  ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ  ΠΟΛΥ  ΣΤΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Πάνω από 2.000 φοιτήτριες στην Ελλάδα έβαλαν αγγελία σε ροζ site.

Διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει το φαινόμενο με τις φοιτήτριες που μπλέκουν στα δίχτυα κυκλώματα πορνείας… Αυτό τουλάχιστον μπορεί να καταλάβει κανείς, βλέποντας το ρεπορτάζ που προέβαλε χθες το βράδυ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
Μία από αυτές τις κοπέλες μίλησε με αλλοιωμένη την φωνή της, αποκαλύπτοντας κάποιες από τις λεπτομέρειες…
-Πόσα χρόνια το κανεις αυτό το επάγγελμα;
– Δυο, δυο και ο λόγος βέβαια είναι τα πολύ καλά χρήματα.
– Για πόσα χρήματα μιλάμε;
-Ε, μιλάμε για 200 ευρώ την ημέρα
– Σε έχουν προσεγγίσει κυκλώματα;
-Ναι, ναι σε προσεγγίζουνε, για προστασία, αλλά είναι πως θα το αντιμετωπίσεις και εσύ.
2.000 φοιτήτριες σε λίγους μήνες
Μάλιστα, στο ρεπορτάζ μίλησε και η Χέλγκα, η οποία και εκείνη είναι μία εκδιδόμενη κοπέλα. Όπως είπε, στην διαδικτυακή ροζ πλατφόρμα που διαθέτει, έχουν καταχωρηθεί μόνο τους τελευταίους μήνες, 2.000 αγγελίες.
Οι περισσότερες είναι από την Πάτρα, την Αλεξανδρούπολη και τη Θεσσαλονίκη. Τα κυκλώματα τους τάζουν τεράστιες αμοιβές, εκείνες πείθονται, αλλά στο τέλος παίρνουν ελάχιστα χρήματα σε σχέση με αυτά που βγάζουν.
Δεν φταίει η κρίση
Θα περίμενε κανείς, πως όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που υπάρχει στην χώρα μας, όμως ο Γρηγόρης Λάζος είχε διαφορετική άποψη.
Ο καθηγητής ουσιαστικά υποστηρίζει οτι η φτώχεια δεν είναι ο πραγματικός λόγος, αλλά η πλούσια ζωή που προσφέρει το κύκλωμα αυτό.



«Ροζ μεροκάματο» για φοιτήτριες από την Πάτρα με όργια μέσω διαδικτύου!

Στους ρυθμούς του παράνομου αγοραίου έρωτα κινείται και η Πάτρα, από τη μία με τις «ροζ» αγγελίες που αναρτούν φοιτήτριες, οι οποίες υπόσχονται αξέχαστες νύχτες με το ανάλογο αντίτιμο, και από την άλλη με μια εταιρία που πιθανώς έχει έδρα την Κρήτη ή και την Αθήνα και η οποία υπόσχεται… αποστολή νεαρών γυναικών… στο κρεβάτι του κάθε Πατρινού, σύμφωνα με αγγελία που δημοσιεύεται στο διαδίκτυο.
Και ενώ συμβαίνουν αυτά, έρχεται να προστεθεί και έρευνα του περιοδικού «Time» του Λονδίνου για το φαινόμενο της πορνείας στην Ελλάδα της κρίσης, που λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, καθώς το 80% των νέων γυναικών που πουλούν το κορμί τους είναι ηλικίας 17 ως 20 ετών, μεταξύ των οποίων και φοιτήτριες, οι οποίες μακριά από την οικογενειακή εστία είναι διαθέσιμες και έτοιμες για όλα. Την αρχή είχε κάνει τον περασμένο Μάιο μία  19χρονη, που ανήρτησε αγγελία στο διαδίκτυο δηλώνοντας: «Είμαι η Γιολάντα, 19χρονη φοιτήτρια. Ερχομαι με καυτές διαθέσεις στον χώρο σου για πολλά καυτά παιχνιδάκια σεξουαλικού τύπου. Για καυτά αγοράκια και κοριτσάκια».
Τώρα ήρθε η σειρά της 21χρονης φοιτήτριας Εμμας να δηλώσει μέσω της ιστοσελίδας sexyemma.top, που διαχειρίζεται, ότι παρέχει ερωτικές υπηρεσίες! Στην αγγελία της προς τους υποψήφιους πελάτες, αναφέρει το τηλέφωνο και το e-mail της και πως είναι έτοιμη για όλα με μόλις 100 ευρώ την ώρα!
Αίσθηση, όμως, έχει προκαλέσει και η αγγελία, που αναζητά «νεαρή κοπέλα ευπαρουσίαστη για αισθησιακό – χαλαρωτικό μασάζ» σε σπίτια  υποσχόμενη άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και πολύ υψηλές αποδοχές: «Υγεία και καθαριότητα, τα πλέον βασικά για τις κοπέλες που θα συνεργαστούμε. Σκοπός μας, να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι και να συστήσετε τις κοπέλες μας σε φίλους και γνωστούς σας» είναι ο τρόπος με τον οποίο η εταιρία «ψαρεύει» τους πελάτες της μέσα από το διαδίκτυο.

 



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

6 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΔΥΟ ΣΩΣΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ; ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: «Τα έθνη σέβονται την ηθική μέχρι ένα γνωστό όριο και σέβονται την ισχύ πολύ περισσότερο».
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/06/blog-post.html

    Φρασεολογία ενός υπουργού των εξωτερικών:
    Ν.Δένδιας: «Σε άνευ προηγουμένου υψηλό επίπεδο οι σχέσεις Ελλάδας – Αιγύπτου» !

    Ν.Δένδιας: «Οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Γαλλίας έχουν φτάσει στο αποκορύφωμά τους» !
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: φυσιολογικά στην φύση και στα ανθρώπινα όταν κάτι φθάσει στο αποκορύφωμά τους, το επόμενο που περιμένουμε είναι η αποκλιμάκωση, η μείωση. Ειδικά μετά την "ολοκλήρωση" μεταξύ φίλων επέρχεται η χαλάρωση...
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δένδιας από Βρυξέλλες: «Είμαστε ικανοποιημένοι για την 1η Διακυβερνητική με την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία»...
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

  2. 17 Ιουλίου 1958. Στην Κύπρο, στην τουρκική συνοικία της Αμμοχώστου δολοφονήθηκαν από Τούρκους δύο Έλληνες. Έτσι συμβαίνει πάντα. Τα θύματα είναι μόνο Έλληνες.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεσσαλονίκη: Μηχανοκίνητη πορεία στη μνήμη του Μ. Αλεξάνδρου.
    Πιστοί στο ραντεβού τους για το μνημόσυνο του Μεγάλου Αλεξάνδρου που πέθανε πριν από 2,5 χιλιάδες περίπου χρόνια, τετρακόσιοι και πλέον μοτοσυκλετιστές έκαναν την καθιερωμένη εδώ και δεκαεννέα χρόνια μοτοπορεία στη Θεσσαλονίκη.

    Η μοτοπορεία πραγματοποιείται στο πλαίσιο εκδήλωσης μνήμης για τον Μέγα Αλέξανδρο που οργάνωσε ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος «Άγιος Γεώργιος» Σοχού.

    Τα μέλη του συλλόγου, ξεκίνησαν στις 17:00 από τον Σοχό Θεσσαλονίκης και μέσω της παραλιακής οδού έφθασαν μπροστά στο Άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία μέχρι το στάδιο των Αγίων 12 Αποστόλων στον Σοχό.

    Εκεί, στο χώρο του σταδίου Μενέλαος Βασιλικός θα ακολουθήσει μότο σόου, μοτοκαλλιστεία με ζωντανή μουσική και διάφορες άλλες εκδηλώσεις.

    Με πληροφορίες από τις τοπικές ιστοσελίδες grtimes και voria.
    https://youtu.be/v-lNjBogtUU
    https://youtu.be/dikvNFKh1QA
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο εβραίος Χάιντς Κίσσινγκερ έγραψε: "Η Γερμανία είναι πολύ μεγάλη για την Ευρώπη και πολύ μικρή για τον κόσμο". Η λύση της εξισώσεως είναι: θα επιδιώξουμε να κάνουμε την Γερμανία πολύ μικρή για την Ευρώπη (όπως θέλουν οι ιουδαίοι) ή θα δημιουργήσουμε μία πολύ μεγάλη Γερμανία για τον κόσμο (όπως ήθελαν οι Γερμανοί - Deutschland über alles in der Welt);
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Ιράν ανακοίνωσε ότι έχει πλέον αρκετό υλικό για την κατασκευή πυρηνικής βόμβας.
    Το Ισραήλ προετοιμάζεται για επίθεση.
    Η Τεχεράνη δεν θα διαπραγματευτεί ποτέ για το πυραυλικό της πρόγραμμα, αλλά και για την περιφερειακή πολιτική της, τόνισε υψηλόβαθμος σύμβουλος του ηγέτη του Ιράν Αλί Χαμενεϊ
    Η Τεχεράνη είναι πλέον τεχνολογικά ικανή για την κατασκευή μιας πυρηνικής βόμβας, αλλά πρέπει ακόμη να αποφασίσει πότε θα την κατασκευάσει, όπως δήλωσε στην αραβική υπηρεσία του Al Jazeera, ο υψηλόβαθμος σύμβουλος.
    «Σε μερικές ημέρες θα είμαστε σε θέση να εμπλουτίσουμε ουράνιο σε ποσοστό μεγαλύτερο του 60% και μπορούμε εύκολα να παράγουμε εμπλουτισμένο ουράνιο σε ποσοστό 90%. Το Ιράν διαθέτει τα τεχνικά μέσα για την κατασκευή μιας πυρηνικής βόμβας, αλλά δεν έχει ληφθεί μία απόφαση για την κατασκευή της», δήλωσε ο Καμάλ Καραζί, προσθέτοντας ότι η Τεχεράνη δεν θα διαπραγματευτεί ποτέ για το πυραυλικό της πρόγραμμα, αλλά και για την περιφερειακή πολιτική της.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...