ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

12 Νοεμβρίου 2021

Η Μάριαμ Ναμπατάνζι, 39 ετών, είναι μια γυναίκα από την Ουγκάντα. Έχει 44 παιδιά από 28 γέννες. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: Η ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 12 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ.

 

ΜΑΚΡΟΝ: «Η ΓΑΛΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΝΕΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΩΡΑ». ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΙΟΛΙΚΟΥΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ».

 

Η ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΧΕ 12 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΧΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΕΙΧΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ. ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ. 

 Όλος  ο  κόσμος  εργάζεται,  έχει  όνειρα  για  το μέλλον,  γεννοβολά,  κατασκευάζει  μηχανές,  δημιουργεί.  Στην  Ελλάδα  παρακολουθούμε  τους  άλλους,  σχολιάζουμε  αφ' υψηλού  τα  πάντα,  κατακεραυνώνουμε  το  καταραμένο  εμβόλιο  και  σφάζουμε  κάθε  χρόνο  300.000  αγέννητα  έμβρυα.  

Ο  ΛΑΟΣ  ΤΩΝ  ΠΟΙΗΤΩΝ  ΕΓΙΝΕ  ΛΑΟΣ  ΤΩΝ  ΘΕΑΤΩΝ.  


ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΕ 14 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ 2035, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 423.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ 100.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.


«ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΠΑΝΙΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ». ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΚΝΟΙ Ή ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ.

 

 

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ» ΕΚΑΝΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ (17.03.2017). Ο Τούρκος πρόεδρος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Οι Έλληνες ακροδεξιοί ηγέτες, που μιλούν για την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, είναι ανύπαντροι σαραντάρηδες και πενηντάρηδες ή έχουν με το ζόρι ένα παιδί. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: «ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται και γερνάει. Οι Ελληνίδες δεν γεννάνε. Οι μετανάστες θα ανανεώσουν το πληθυσμιακό δυναμικό της χώρας μας». Μπίστης: «Το δημογραφικό θα λυθεί από τους μετανάστες, όχι από το να γεννάνε οι Ελληνίδες 5 παιδιά».

 

 


 

 

 ΣΤΗΝ  ΑΦΡΙΚΗ  η  Μάριαμ Ναμπατάνζι, μητέρα  44  παιδιών.

ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ
Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι της

Η Υδραία νεο-ελληνίδα απολαμβάνει την Ελλάδα και τα νεο-ελληνόπουλα.

 

ΕΛΛΑΔΑ:  Η  ΜΟΝΑΔΙΚΗ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ  ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ  ΚΟΣΜΟΥ.  ΤΗΝ  ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ  ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ  ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΠΑΤΕΡΑ  ΣΤΟΝ  ΓΙΟ  ΚΑΙ  ΣΤΟΝ  ΕΓΓΟΝΟ.

 

 Η  Μάριαμ Ναμπατάνζι.

Πολλές γυναίκες σε τριτοκοσμικές χώρες της Αφρικής γεννάνε πολλά παιδιά. Η Μάριαμ όμως είναι μια μια εξαιρετική περίπτωση εφόσον έχει φέρει στην ζωή όχι 10 ή 15 παιδιά αλλά 44.
Η 39χρονη Μάριαμ μεταξύ των πολλών γενών που έχει κάνει, σε τέσσερις από αυτές έφερε στη ζωή δίδυμα, ενώ σε τρεις πεντάδυμα.

 


Όπως η ίδια περιγράφει σε συνέντευξη της, στην αρχή φοβόταν μόνο στην ιδέα να κάνει τόσα παιδιά. Σε μία περίπτωση ζήτησε τη βοήθεια των γιατρών, προκειμένου να διακόψει την κύηση.
Οι γιατροί που την εξέτασαν όμως, της εξήγησαν ότι θα κινδύνευε η ζωή της, αν διέκοπταν την εγκυμοσύνη.
Ο πατέρας των παιδιών δεν είναι πλέον μέλος της τεράστιας οικογένειας. Η 34χρονη Μάριαμ αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της, επειδή της φερόταν άσχημα και την κακομεταχειριζόταν.
Με τόσα παιδιά και χωρίς τον σύζυγο της στο πλάι της να την βοηθάει όπως είναι αναμενόμενο η ζωή της είναι αρκετά δύσκολη. Πολλοί λένε πως και το να έχει κάνεις 1 παιδί είναι μεγάλη υποχρέωση και τρώει πολύ χρόνο από την ζωή τους. Φανταστείτε πως μπορεί κάποιος λοιπόν να αντεπεξέλθει σε 44 παιδιά. Η Μάριαμ όμως μπορεί. Έχει σαν προτεραιότητα το ευ ζην των παιδιών της και να μπορέσει να τα προετοιμάσει για το μέλλον.
Παρακάτω ακολουθεί το Βίντεο για την Μάριαμ και τα 44 παιδιά της στο twitter:
https://twitter.com/i/status/1055942148611362820

 

 

Η ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ

Οι «ελληνίδες» (τρομάρα τους) σήμερα δεν θέλουν να κάνουν παιδιά, δεν επιδιώκουν να στήσουν σωστή παραδοσιακή οικογένεια. Αποφασίζουν ότι θέλουν «να ζήσουν την ζωή τους» πριν παντρευτούν. Μετά, ορισμένες, θα υιοθετήσουν ένα νεγράκι, όπως κάνουν οι βαλτές «σταρ» του Χόλυγουντ. Έτσι έχουμε κάπνισμα, εκτρώσεις και ηλικία προς τεκνοποίηση περίπου στα 35. Αντί να αρχίζουν την τεκνοποίηση στα 15-16, μετανοούν και προσπαθούν απεγνωσμένα να τεκνοποιήσουν περίπου στα 35 με 40.

(Ο καρκίνος του μαστού ενοχοποιείται για αυτούς τους τρεις παράγοντες: καθυστέρηση στην τεκνοποίηση, κάπνισμα, εκτρώσεις). Στην γυναίκα των 35 χρονών το ποσοστό γονιμότητος είναι 5%.

Στην γυναίκα των 40 ετών το ποσοστό γονιμότητος είναι 0%.

ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ Η ΖΩΪΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Σε ποντίκια δόθηκε άφθονη τυποποιημένη τροφή σε στενά κλειστά αμπάρια γεμάτα σιτάρι.

Το αποτέλεσμα: Ατελείωτο σεξ με υπερφαγία, υπερπληθυσμός, αιμομιξία, υπερκινητικότητα, αναρχία, τρέλα, αυτοκτονικές τάσεις, κανιβαλισμός.

Τα τέκνα μιας τυπικής ελληνικής οικογένειας μεγαλώνουν κλεισμένα σε ένα άθλιο στενό διαμέρισμα, με τυποποιημένη πλαστική τροφή.

Τα παιδιά γίνονται έτσι μικρόψυχα, μίζερα, φοβισμένα, ατομικιστικά, απείθαρχα, υπερκινητικά, με δεκάδες ψυχικές αναστολές και προβλήματα, φιλήδονα, ναρκομανή και αναρχικά.
Δεν αναπτύσσουν ομαδικό πνεύμα, παραμελούν την σωματική εκγύμναση και βελτίωση, δεν έχουν στόχους, ούτε όρεξη για εργασία.

Η πνευματική και συναισθηματική ωρίμανση αλλοιώνεται, αναστέλλεται ή νεκρώνεται ολοσχερώς και οι σωματικές και οι ψυχικές διαστροφές έχουν τον πρώτο λόγο.

Τι είδους συναισθήματα θα αναπτύξουν κλεισμένα σε ένα κλουβί και για ποιο πράγμα πρέπει να πολεμήσουν και να υπερασπισθούν;

Για το διαμέρισμα;


Στο τέλος οι αρσενικοί νεοέλληνες φοβισμένοι μαντραχαλάδες, αν δεν καταλήξουν σε κάτι χειρότερο, γίνονται άγαμοι προβληματικοί φοβισμένοι 30άρηδες, 40άρηδες και 50άρηδες, μένουν με τους γονείς και τους ταΐζει η μαμά και η γιαγιά, φοβούνται τις γυναίκες και τελικά στρέφονται σε διαστροφές.

Οι καταθλιπτικές γεροντοκόρες πάλι ασχολούνται με καφεμαντεία, αστρολογία, κηδείες, "προφητείες", (αγαπημένο σπορ των ορθόδοξων ρωμιών πριν από κάθε καταστροφή), νοσηρή θρησκευτικότητα ή όπως συμβαίνει με τις σκύλες, υποκύπτουν στον έρωτα αθλίου τινός ψωροσκύλου, παντρεύονται ένα πακιστανό και ασπάζονται το Ισλάμ, όπως άρχισε να συμβαίνει τελευταία.

 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2100.

Ο κύριος πάροχος προβλέψεων για την εξέλιξη του πληθυσμού και της σύστασής του είναι το Τμήμα Πληθυσμού της Γραμματείας των Ηνωμένων Εθνών, που παρέχει στοιχεία ανά 5ετίες που αφορούν σε μακροχρόνιο ορίζοντα. Πρόσφατα δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Lancet (14 Ιουλίου 2020) μια μελέτη που προβλέπει την πληθυσμιακή εξέλιξη σε 195 χώρες του πλανήτη ως το 2100.

Οι ιατροί του ΕΚΠΑ, Μιχάλης Λιόντος, Ευστάθιος Καστρίτης, αναπληρωτής καθηγητής και Θάνος Δημόπουλος, καθηγητής Θεραπευτικής και πρύτανης ΕΚΠΑ, συνοψίζουν τα ευρήματα αυτής της μελέτης:
Η Ελλάδα δυστυχώς χαρακτηρίζεται με έναν από τους 5 χαμηλότερους δείκτες γονιμότητας παγκοσμίως και η κατάσταση εκτιμάται ότι θα επιδεινωθεί ως το τέλος του αιώνα.

Χαρακτηριστικά ο δείκτης γονιμότητας ήταν το 2017 στο 1.42 και αναμένεται να ελαττωθεί στο 1.29 στο μέσο του αιώνα και στο 1.19 στο τέλος του. Στο πλαίσιο αυτό, η μελέτη προβλέπει ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας θα μειωθεί το 2100 σε περίπου 5,5 εκατομμύρια, ενώ σε πιο απαισιόδοξα σενάρια στα 4,5 εκατομμύρια. Ανάλογη ελάττωση του πληθυσμού προβλέπεται για χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία. Μείωση θα παρουσιάσουν και άλλες χώρες της Ευρώπης, με εξαίρεση τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις σκανδιναβικές χώρες. Αντίθετα, σημαντική αναμένεται η αύξηση του πληθυσμού στη γειτονική Τουρκία που αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια το 2100. Αναφορικά με τις μεγαλύτερες πληθυσμιακά χώρες το 2100, τα πρωτεία θα έχει η Ινδία που παρά τη μείωση του πληθυσμού της θα έχει περίπου 1 δισεκατομμύριο κατοίκους, ακολουθούμενη από τη Νιγηρία που θα έχει περίπου 750 εκατομμύρια κατοίκους. Η Κίνα θα είναι πλέον η τρίτη πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου με πληθυσμό περίπου 700 εκατομμυρίων. Με βάση τα παραπάνω στοιχεία αναμένονται μεγάλες ανακατατάξεις στα πληθυσμιακά μεγέθη αλλά και την οικονομική ισχύ πολλών χωρών. Έτσι οι παραδοσιακές οικονομικές δυνάμεις θα πλαισιώνονται ως το τέλος του αιώνα από χώρες όπως η Νιγηρία, οι Φιλιππίνες, η Ινδονησία, το Ιράκ και η Αίγυπτος. Η Τουρκία αναμένεται να είναι η ένατη χώρα σε επίπεδο ΑΕΠ παγκοσμίως στο μέσο του αιώνα.

Αντίθετα, παραδοσιακές δυνάμεις όπως η Ισπανία, η Σαουδική Αραβία και η Ελβετία θα βρίσκονται εκτός των 25 πλουσιότερων χωρών του κόσμου. Η Κίνα θα βρεθεί στην κορυφή της λίστας των χωρών με το υψηλότερο ΑΕΠ περίπου το 2050, όμως καθώς ο πληθυσμός της θα μειώνεται οι ΗΠΑ θα ξαναβρεθούν στην κορυφή, καθώς θα έχουν περίπου σταθεροποιήσει τον πληθυσμό τους. Χώρες που αναμένεται ότι θα βελτιώσουν τη θέση τους στην κατάταξη κυρίως μέσω της εισροής μεταναστευτικών ρευμάτων αναμένεται να είναι η Αυστραλία και το Ισραήλ.

 

ΣΤΟ 90% ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΣΦΑΙΝΟΛΗ, ΠΟΥ ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ. 

 

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΤΟ ΠΑΛΑΒΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΕΝΕΣΚΗΨΕ ΜΕ ΥΠΟΠΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ


Το 1900 οι μαύροι της Αφρικής ήταν περίπου 100.000.000, σε άθλια κατάσταση και έτρωγαν ο ένας τον άλλο.

Στη δεκαετία του 1950, ο πληθυσμός της Αφρικής ήταν περίπου 220 εκατομμύρια. Από το 2016 ο αριθμός αυτός ανέρχεται σε 1.216 δισεκατομμύρια. Το 2050 η Αφρική θα έχει πληθυσμό 2,5 δισεκατομμυρίων κατοίκων. Ένας στους τέσσερις ανθρώπους στον κόσμο θα είναι νέγρος τότε.

Με τα εμβόλια, και μόνο με τα εμβόλια, που ανακάλυψε η Λευκή φυλή, διασώζονται εδώ και 100 χρόνια τα ατελείωτα νεογνά των μαύρων. Αποτέλεσμα, το δώρο της Λευκής φυλής στην μαύρη: το 2100 οι μαύροι της Αφρικής θα ξεπεράσουν τα 4,5 δισεκατομμύρια και θα εισβάλουν μαζικά στην Ευρώπη για να εξαφανίσουν οριστικά τα υπολείμματα της λευκής ράτσας, η οποία βέβαια δεν θα τεκνοποιεί και μάλλον θα ανήκει τότε στο τρίτο ή τέταρτο φύλο. 

    Η Σουηδική κυβέρνηση προτείνει την αλλαγή φύλου σε παιδιά από την ηλικία των 12 ετών.
Η σουηδική κυβέρνηση πρότεινε να επιτραπεί σε παιδιά ηλικίας έως 12 ετών να προχωρήσουν σε αλλαγή φύλου χωρίς ιατρική εξέταση ή έγκριση. Ένα σχέδιο νόμου αναφέρει ότι θα απαιτείται μόνο η συγκατάθεση του κηδεμόνα.
Το νομοσχέδιο, το οποίο δημοσιεύθηκε προς διαβούλευση από το Υπουργείο Κοινωνικών Υποθέσεων την Τρίτη, φέρεται να περιέχει δύο νόμους, έναν που τροποποιεί τις τρέχουσες διαδικασίες για την αλλαγή του βιολογικού φύλου στο εθνικό μητρώο πληθυσμού και έναν άλλο για τη διορθωτική ιατρική περίθαλψη και χειρουργική επέμβαση.
Προς το παρόν, απαιτείται δήλωση γιατρού για την αλλαγή του νομικού φύλου στη Σουηδική Φορολογική Υπηρεσία, κάτι που μπορεί να γίνει από την ηλικία των 18 ετών. Η κυβέρνηση επιχειρεί εδώ και καιρό να εκσυγχρονίσει τη νομοθεσία της χώρας σχετικά με τα ζητήματα φύλου.
«Το άτομο να μπορεί να ζει με βάση το φύλο και την ταυτότητα που έχει»
«Είναι σημαντικό για το άτομο να μπορεί να ζει με βάση το φύλο και την ταυτότητα που έχει. Όταν μιλάμε για αλλαγή της ταυτότητας φύλου στο μητρώο πληθυσμού, είναι ένα διαφορετικό ζήτημα από την παρεμβατική εμπλοκή στα γεννητικά όργανα κάποιου», είπε η υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων Λένα Χάλενγκρεν του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο SVT.
Ενώ το όριο ηλικίας για διορθωτική ιατρική περίθαλψη με βάση το φύλο θα συνεχίσει να είναι τα 18 έτη, οι αιτούντες δεν θα χρειάζονται άδεια από το Εθνικό Συμβούλιο Υγείας και Πρόνοιας για να υποβληθούν στη χειρουργική επέμβαση. Αντίθετα, οι απαραίτητες εξετάσεις θα γίνουν από ντόπιους γιατρούς.
Σημειώνοντας ότι ήταν δύσκολο να προβλεφθεί εάν ο αριθμός των αιτήσεων αλλαγής φύλου θα αυξηθεί εάν εφαρμοστεί το νομοσχέδιο, η Χάλενγκρεν πρόσθεσε επίσης ότι οι συζητήσεις για τη διαδικασία μεταξύ ενός ατόμου και των γιατρών θα συνεχίσουν να είναι σημαντικές.
Μια προηγούμενη επανάληψη του νομοσχεδίου το 2018 επικρίθηκε σκληρά από το νομικό συμβούλιο της Σουηδίας. Μεταξύ άλλων, πρότεινε τη μείωση του ορίου ηλικίας για χειρουργική επέμβαση στα 15 έτη, χωρίς να απαιτείται η συναίνεση του κηδεμόνα. Θα επέτρεπε επίσης σε παιδιά ηλικίας 15 ετών να αλλάξουν το βιολογικό τους φύλο χωρίς συγκατάθεση.
Το νομοσχέδιο έχει χαρακτηριστεί ως ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση των δικαιωμάτων των τρανς από τη Σουηδική Ομοσπονδία για τα Δικαιώματα των Λεσβιών, των Ομοφυλοφίλων, των Αμφιφυλόφιλων, των Trans, των Queer και των Διεμφυλικών Δικαιωμάτων (RFSL). Ωστόσο, η Σουηδή βουλευτής του δημοκρατικού κόμματος Αντζέλικα Λουντμπεργκ, είχε προτείνει πέρυσι να αυξηθεί το όριο ηλικίας στα 25, προειδοποιώντας ότι ένας μεγάλος αριθμός νέων που αλλάζουν βιολογικό φύλο αργότερα μετανιώνουν για την επιλογή τους.


Οι ηλίθιοι λευκοί ευρωπαίοι, οι οξυδερκείς αρνητές των εμβολίων, ισχυρίζονται ότι με τα εμβόλια επιδιώκεται η μείωση του πληθυσμού της γης. Αυτό δεν προκύπτει από πουθενά. Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Με τα εμβόλια από 1,6 δισεκατομμύρια που ήταν ο πληθυσμός της γης το 1900, έγινε σήμερα 7,5 δισεκατομμύρια και το 2100 ο πληθυσμός της γης θα φθάσει τα 12 με 14 δισεκατομμύρια, εκ των οποίων η Λευκή φυλή θα είναι κάτω του ενός δισεκατομμυρίου και η μαύρη περίπου 4,5 δισεκατομμύρια.
Πρέπει ο λευκός γονιός να αντιληφθεί ότι η συνωμοσία λειτουργεί αντίστροφα.

Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ.

Οι τριτοκοσμικές χώρες θα εμβολιάζονται κανονικά, τα παιδιά τους θα επιζούν και οι λευκές χώρες θα αποφεύγουν τα εμβόλια για τα ούτως ή άλλως λίγα παιδιά τους.
Το πράγμα δεν είναι παρά ένας άλλος παράλληλος τρόπος γενοκτονίας των παιδιών των λευκών οικογενειών.

Μία και μόνο μία είναι η αιτία για τις τρομερές πανδημίες που θα φέρει η Μητέρα Γαία στο ατίθασο Παιδί της, στον άνθρωπο: Ο ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΣ. Η ανεξέλεγκτη αύξηση του πληθυσμού των ανθρώπων διαταράσσει βαρύτατα την οικολογική ισορροπία του πλανήτη και θα είναι η αιτία για τα δεινά που έρχονται. Κάποτε ο πληθυσμός του Ισλάμ ήταν 100 εκατομμύρια και σήμερα οδεύει στα 2 δισεκατομμύρια. Η ινδική υποήπειρος αδυνατεί να διαθρέψει πάνω από 100 εκατομμύρια και τώρα είναι 1,4 δισεκατομμύριο. Το ίδιο και οι περιοχές της Ν. Αμερικής (πάει ο πνεύμονας της γης, η ζώνη του Αμαζονίου), της Κίνας, της Ινδοκίνας και της Ινδονησίας. Η μεγάλη καταστροφή όμως θα επέλθει από την Αφρική. Οι σοφοί εγκέφαλοι του Προγράμματος Καλλέργη σχεδιάζουν μία Αφρική του 2050 με 1,5 δισεκατομμύριο Νέγρους και το 2100 με 4,5 δισεκατομμύρια Νέγρους, σε μία περιοχή που ο πληθυσμός δεν πρέπει να ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια. Πως θα διατραφούν αυτοί οι άνθρωποι. Τι χτυπήματα θα επιφέρουν στην οικολογία της Αφρικανικής ηπείρου; Ακόμη και εάν 1 δισεκατομμύριο απ' αυτούς τους νέγρους τους μεταφέρουν στην Ευρώπη, όπως είναι το σχέδιό τους, για να καταστρέψουν τους ευρωπαϊκούς λαούς, πάλι θα πρέπει να διατραφούν τα υπόλοιπα 3,5 δισεκατομμύρια. Πως θα γίνει αυτό;

 

ΔΙΠΛΑΣΙΟΙ (25%) ΟΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ (ΔΙΕΘΝΩΣ 12%). 

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. Ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ, ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΕΣ, ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΟ.

 

ΓΙΑΤΙ; Είναι οι χρεοκοπημένοι νεοέλληνες πιο έξυπνοι, πιο δαιμόνιοι από τους άλλους λαούς;  Γι αυτό 1 στους 4 από τους πανέξυπνους ρωμιούς αρνείται να βάλει αυτόν τον διάβολο μέσα του; Ανάμεσά τους πολλοί "μορφωμένοι" πτυχιούχοι - τρομάρα μας.

Είναι οι ίδιοι που ψηφίζουν για υπουργούς και πρωθυπουργούς τους υιούς 10 - 20 μαφιόζικων οικογενειών που τους χρεοκόπησαν 6 φορές από το 1821; Μοναδικό φαινόμενο παγκοσμίως.

 

Ο Λουκιανός στο βιβλίο του «Αλιεύς ή αναβιούντων,» θα γράψει για τους «Γραικύλους», τα τυφλά όργανα της εξουσίας, τους διεφθαρμένους, τους χαμερπείς, τους γλοιώδεις, τους αγύρτες (απατεώνες, αερολόγους, φληνάφους, λήρους, γόητες).

Οι Έλληνες κατάντησαν: «Οργιλώτεροι μεν των κυνιδίων όντες, δειλότεροι δε των λαγωών, κολακευτικότεροι των πιθήκων, ασελγέστεροι των όνων, αρπακτικώτεροι των γαλών, φιλονεικότεροι δε των αλεκτρυόνων».

 

 

Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΑΙΑΣ. Η ΓΑΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Τα μικρόβια και οι ιοί είναι αναπόσπαστο μέρος της Φύσης. Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι ο πλανήτης μας δεν είναι η «Γη των Ανθρώπων» αλλά ο «Πλανήτης των Μικροβίων». Τα μικρόβια εγκαταστάθηκαν σε τούτο τον πλανήτη πριν από εμάς και αυτά είναι που τον έκαναν κατοικήσιμο για τους ανθρώπους.

Όλα τα ζώα του πλανήτη μας ζούν συμβιωτικά με έναν τεράστιο αριθμό μικροοργανισμών. Το 57% του ανθρώπινου σώματος αποτελείται από βακτήρια, ιούς και μύκητες. Tα μικρόβια είναι η πιο πολυπληθής μορφή ζωής στον πλανήτη μας και κατοικούν σε όλα τα πιθανά (και μερικές φορές απίθανα) οικοσυστήματα. Το μισό σώμα του ανθρώπου δεν είναι ανθρώπινο. Δεν είμαστε αυτόνομοι οργανισμοί. Είμαστε συμβιωτικοί οργανισμοί. Συμβιώνουμε με τρισεκατομμύρια μικροοργανισμούς, βακτήρια, μύκητες, πρωτόζωα και ιούς που ζουν στο δέρμα μας, στον πεπτικό μας σωλήνα, στο νευρικό μας σύστημα, στο αναπνευστικό, στο γεννητικό, παντού. Για να καταλάβουμε τα μεγέθη, τα μικρόβια είναι πολλαπλάσια σε αριθμό από τα σωματικά μας κύτταρα, ενώ αριθμούν πάνω από 100.000 διαφορετικά είδη. Εμείς και τα βακτήριά μας αποτελούμε ένα οικοσύστημα. Το έντερο του ανθρώπου φιλοξενεί πάνω από 100 περίπου τρισεκατομμύρια μικροοργανισμούς.

Στο βιβλίο της Ο συμβιωτικός πλανήτης, η διάσημη βιολόγος Lynn Margulis υποστηρίζει ότι η συμβίωση, δηλαδή το σύνολο των οργανισμών από διαφορετικά είδη που ζουν σε φυσική επαφή μεταξύ τους, έπαιξε κρίσιμο ρόλο στις απαρχές του εξελικτικού νεωτερισμού. Εκτείνοντας την έρευνά της από τις μικρότερες μορφές ζωής, τα βακτήρια, έως τη μεγαλύτερη, την ίδια τη ζωντανή Γη, η Lynn Margulis εξηγεί τη συμβιωτική προέλευση πολλών από τις πιο σημαντικές εξελικτικές καινοτομίες. Τα κύτταρα εξελίχθηκαν ως συμβιωτικές ενότητες διάφορων ειδών βακτηρίων. Το σεξ (και η αναπόφευκτη συνέπειά του, ο θάνατος) εμφανίσθηκε όταν απέτυχαν οι προσπάθειες για κανιβαλισμό, με αποτέλεσμα τις εποχικές επαναλαμβανόμενες συνενώσεις κάποιων μικροσκοπικών προγόνων μας. Η άγονη στεριά έγινε καταπράσινη μόνο μετά τις συμβιώσεις φυκών και μυκήτων, που εξελίχθηκαν σε φυτά. Η Γαία, το μεγαλύτερο τέλεια ρυθμισμένο οικοσύστημα στη γήινη επιφάνεια, αποτελεί ένα συμβιωτικό σύστημα, όπως φαίνεται από το Διάστημα.

Σε τούτο το έξοχο βιβλίο της, η Margulis περιγράφει τη μύησή της στον κόσμο της επιστήμης, αλλά και το ξεκίνημα της σύγχρονης επανάστασης στην εξελικτική βιολογία. Αναφέρεται στη σημασία της ταξινόμησης των ειδών για τον τρόπο με τον οποίο κατανοούμε τον έμβιο κόσμο.

 

 

 

«Θα μπορούσε να μεταπηδήσει ένας ιός από τα ζώα στον άνθρωπο και να έχουμε μία νέα πανδημία».

 
Ο Κριστιάν Ντρόστεν, Γερμανός ιολόγος, προειδοποιεί πως η διεθνής κοινότητα κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπη με μία νέα πανδημία.
Ειδικότερα, εκτιμά ότι, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, υπάρχει το ιδανικό έδαφος για να ξεσπάσει μία νέα πανδημία.
«Θα μπορούσε κάλλιστα», όπως επισημαίνει ο Κριστιάν Ντρόστεν, «να μεταπηδήσει ένας ιός από τα ζώα στον άνθρωπο και να έχουμε μία νέα πανδημία».
Η παγκόσμια εξάπλωση του κορωνοϊού είχε καταστροφικές επιπτώσεις στη ζωή μας για περισσότερο από 1,5 χρόνο και το τέλος της πανδημίας της νόσου Covid δεν είναι ακόμη ορατό.
Ωστόσο, ο Γερμανός ιολόγος εκτιμά ότι υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για μία νέα πανδημία, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Die Zeit», ο Ντρόστεν θεωρώντας επικίνδυνη τη σύγχρονη κτηνοτροφία.
«Η κτηνοτροφία προσφέρει ιδανικές συνθήκες για να προσαρμοστεί ένας ιός στον άνθρωπο». Για παράδειγμα, τα ρακούν, τα οποία εκτρέφονται για τη γούνα τους από τους Κινέζους συνδέονται με τον ιό «Sars» (Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο), ενώ στη Μέση Ανατολή, υπάρχουν καμήλες που θεωρούνται επικίνδυνες. «Οι καμήλες είναι φορείς του ιού Mers, ο οποίος μπορεί να μεταδοθεί από τα ζώα στον άνθρωπο», επισημαίνει.
Ο ίδιος προσθέτει ότι και η Ευρώπη αποτελεί πρόσφορο έδαφος αναπαραγωγής νέων παθογόνων: «Ούτε αυτό που συμβαίνει στη Γερμανία με τους χοίρους είναι καλό», υποστηρίζει εξηγώντας ότι στην πατρίδα του έχουν καταγραφεί τα πρώτα κρούσματα αφρικανικής πανώλης των χοίρων.
Οπως ανακοίνωσε πρόσφατα το υπουργείο Γεωργίας της χώρας, η ασθένεια επιβεβαιώθηκε σε χοίρους δύο αγροκτημάτων στο ανατολικό κρατίδιο του Βρανδεμβούργου.
Ο Κριστιάν Ντρόστεν εξέφρασε επίσης την ανησυχία του για τις περιοχές με πολλά είδη άγριων ζώων.
«Αρουραίοι τρέχουν σε στάβλους, νυχτερίδες κρέμονται από τις στέγες των σπιτιών. Τι ιούς φέρουν μαζί τους;», διερωτάται ο Γερμανός επιστήμονας.
Σε ότι αφορά την πανδημία της Covid, ο Ντρόστεν περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση στη χώρα του.
«Είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αυτή τη στιγμή», τόνισε ο επικεφαλής Ιολογίας στο ιατρικό κέντρο «Charité» του Βερολίνου αναφερόμενος στον αριθμό των ασθενών με επιπλοκές Covid που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ.
«Πρέπει κάτι να κάνουμε», προσθέτει και τονίζει ότι όλοι θα πρέπει να εμβολιαστούν με την τρίτη, αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά της Covid.
Σχολιάζοντας την χθεσινή ανακοίνωση της Διδασκαλικής Ένωσης της Γερμανίας, σύμφωνα με την οποία έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα κρούσματα του κορωνοϊού στα σχολεία, ο Γερμανός ιολόγος τόνισε ότι το «λουκέτο» στις τάξεις είναι καθαρά πολιτική απόφαση.

 

 

Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. Ο ΛΟΓΟΣ: Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.

  

Να λάβει επειγόντως μέτρα προετοιμασίας για την επόμενη, μετά το νέο κορωνοϊό, πανδημία καλούν την διεθνή κοινότητα επιστήμονες, που προειδοποιούν ότι η Covid-19 ήταν μόνον η αρχή.

 

Περιβαλλοντολόγοι επισημαίνουν ότι λόγω της αλματώδους αύξησης του πληθυσμού της Γης ερχόμαστε ολοένα και εγγύτερα σε είδη άγριας πανίδας, με αποτέλεσμα να αυξάνει ο κίνδυνος μόλυνσης από νέους ιούς. Όπως αναφέρει η «Εκστρατεία για τη Φύση» του National Geographic, θα ακολουθήσουν κι άλλα λοιμώδη νοσήματα σαν την Covid-19 λόγω της αποψίλωσης των δασών και τη χρήση άγριων ζώων ως κατοικίδιων, ως πηγή τροφής και για την παρασκευή φαρμάκων.

 

Ο Enric Sala, οικολόγος θαλάσσιων οικοσυστημάτων που μετέχει στην καμπάνια του National Geographic, υπογραμμίζει ότι θα πρέπει να σταματήσουμε να αγνοούμε τη σχέση ανάμεσα στις μολυσματικές ασθένειες και τον φυσικό κόσμο. Μέχρι το 2050 ο πληθυσμός του πλανήτη μας θα αυξηθεί, όπως αναμένεται κατά δύο δισεκατομμύρια, φθάνοντας τα 9,7 δισ. με αποτέλεσμα να ασκηθεί περαιτέρω πίεση στις πηγές τροφίμων και να πλησιάσουν οι άνθρωποι περισσότερο την άγρια πανίδα.

 

Ο δρ Σάμιουελ Μάγιερς της «Συμμαχίας για την Υγεία του Πλανήτη» (Planetary Health Alliance) θεωρεί ότι η ανθρώπινη εισβολή στα οικοσυστήματα της άγριας ζωής θα φέρει τους ανθρώπους σε στενή επαφή με πληθυσμούς άγριων ζώων. «Γνωρίζουμε ότι κάποια ζώα είναι μια τεράστια δεξαμενή παθογόνων και σε πολλά απ’ αυτά δεν έχουμε ακόμη εκτεθεί [οι άνθρωποι].

 

Ο ειδικός στις λοιμώδεις ασθένειες, Ντέιβιντ Κουάμεν, υπογραμμίζει ότι το οικοσύστημά μας φιλοξενεί διάφορα είδη άγριων ζώων, φυτών, μυκήτων και βακτηρίων κι ότι μέσα στην ποικιλότητα του συστήματός μας υπάρχουν πολλοί ιοί, που μπορεί να περάσουν στον άνθρωπο όπως έκανε ο νέος κορωνοϊός.

 

«Αν καταφέρουμε να ελέγξουμε την Covid-19 τότε θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την επόμενη επιδημία», λέει, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να γίνουν δραστικές αλλαγές, περιλαμβανομένης και της διασύνδεσης ανάμεσα στη δημόσια υγεία και την προστασία των οικοσυστημάτων.

 

«Είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα υπάρξουν κι άλλες ασθένειες σαν κι αυτή στο μέλλον αν συνεχίσουμε την ίδια πρακτική να καταστρέφουμε τον κόσμο μας», λέει ο Enric Sala στον Independent. O νέος κορωνοϊός πιστεύεται ότι πέρασε στους ανθρώπους από ζώα που πωλούνταν σε υπαίθρια αγορά της Ουχάν, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο από επίσημα χείλη. Η Κίνα, πάντως, απαγόρευσε την κατανάλωση άγριων ζώων κι έκλεισε τις σχετικές αγορές.

 

Ερευνητές υπογραμμίζουν ότι είναι ανάγκη να τεθούν σε εφαρμογή νέα εποπτικά μέτρα ανά την υφήλιο για την προστασία του πλανήτη καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα που να ενημερώνουν για τη σχέση αιτίου-αιτιατού ανάμεσα στην καταστροφή του περιβάλλοντος και την αύξηση των μολυσματικών ασθενειών. «Όταν αποψιλώνουμε τροπικά δάση για να χτίσουμε χωριά, να εκμεταλλευτούμε την ξυλεία τους, να κάνουμε χωράφια ή ορυχεία, όταν σκοτώνουμε άγρια ζώα για να τα φάμε εκθέτουμε τους εαυτούς μας σε ιούς. Είναι όπως όταν γκρεμίζεις έναν παλιό οχυρό και σηκώνεται σύννεφο σκόνης. Όταν καταστρέφεις ένα τροπικό δάσος οι ιοί πετούν…».

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ  Ζ.Π. 

Καλά  όλα  αυτά  αλλά  οι  κύριοι  αυτοί  αποφεύγουν  να  θίξουν  το  βασικό  πρόβλημα,  το  πρόβλημα  του  υπερπληθυσμού  του  Τρίτου  κόσμου.  Εκεί  και  μόνο  εκεί  βρίσκεται  η  αιτία  για  τις  συμφορές  που  θα  πάθει  το ανθρώπινο  είδος  τα  ερχόμενα  χρόνια.  Η  γη  δεν  μπορεί  να  αντέξει  τα  7,5  δις,  του  ανθρώπινου  πληθυσμού  σήμερα.  Πολύ  περισσότερο  δεν  θα  αντέξει  με  τα  12  με  15  δις  το  2100.  

Η  γη  είναι  πιθανόν  ένας  ζωντανός  οργανισμός  και   θα  αντιδράσει  απρόσμενα. 

Η  γη  είναι  ένας ζωντανός πλανήτης που συνεχώς αναδημιουργεί τον εαυτό του.

 Η  Αφρική  πριν  100  χρόνια  είχε  100  με  150  εκατομμύρια  κατοίκους  και  τώρα  έχει  1  δις  και  το  2100  θα  έχει  4,5  δις.  Ο  χώρος  του  Ισλάμ,  της  Ινδίας,  της Κίνας,   το  ίδιο.

 Πού  είναι  ο  έλεγχος  των  γεννήσεων;  Ο  δυτικός  άνθρωπος  βρήκε  τα  εμβόλια,  βρήκε  τα  φάρμακα  και  τα  έδωσε  στον  τρίτο  κόσμο,  ένεκα  των  οποίων  οι  γεννήσεις  αυτών   εκτοξεύθηκαν.  Οι  γεννήσεις  των  λευκών  σταμάτησαν. 

Πως  θα  αντιδράσει  η  γη;

Τι  μας  περιμένει;

 

 

 

Αμερικανός διατροφολόγος: «Οι ασθένειες που έχουν τα κοτέτσια μπορούν να αφανίσουν τον μισό πληθυσμό του πλανήτη!»


Την ώρα που όλος ο κόσμος μαστίζεται από τον νέο κορωνοϊό, ο Αμερικανός διατροφολόγος, Dr Michael Greger, στο βιβλίο του «How To Survive A Pandemic», αναφέρει πως οι ασθένειες που υπάρχουν στα κοτέτσια μπορούν να αφανίσουν τον μισό πληθυσμό του πλανήτη.
«Με τις πανδημίες να εξαπλώνονται ραγδαία από άνθρωπο σε άνθρωπο, το ερώτημα δεν πλέον στο επίπεδο του 'αν', αλλά στο 'πότε'», αναφέρει στο βιβλίο του.
Το 1997, είχε ξεσπάσει το Χονγκ Κονγκ η γρίπη Η5Ν1, με αποτέλεσμα την θανάτωση 1,3 εκατομμυρίων κοτόπουλων, ωστόσο το στέλεχος που προκάλεσε τον ιό δεν εξαλείφθηκε.
«Όσο περισσότερα ζώα συνωστίζονται μαζί, τόσο περισσότερος είναι ο κίνδυνος μιας νέας πανδημίας και ειδικά οι ιοί που κρύβονται στους πνεύμονες των κοτόπουλων», σχολιάζει ο Greger.
Αυτό, το αιτιολογεί με το γεγονός πως ο συνωστισμός δεν επιτρέπει στα κοτόπουλα να κινηθούν, μένοντας ακίνητα για ώρες στο ίδιο σημείο εισπνέοντας όλα όσα υπάρχουν στα κόπρανά τους.
Όμως ο Greger, τονίζει πως ακόμη και αν αφήσουμε τα πουλερικά ελεύθερα, ο κίνδυνος μιας σοβαρής πανδημίας που να προέρχεται από τα κοτόπουλα, δεν μπορεί ποτέ να περιοριστεί: «Όσο υπάρχουν πουλερικά, θα υπάρχουν και πανδημίες».
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Greger είναι δηλωμένος vegan και υπέρμαχος της διατροφής εξολοκλήρου με λαχανικά.

 

 

Ο γιατρός του ιού Έμπολα: «Η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν άγνωστο αριθμό νέων και δυνητικά θανάσιμων ιών με προέλευση από τα τροπικά δάση της Αφρικής».

 

ΠΟΥ: Αυτοί είναι οι οκτώ ιοί που απειλούν την ανθρωπότητα.


«Καμπανάκι» του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για εννιά ιούς -του κορονοϊού συμπεριλαμβανομένου- που μπορούν να αποτελέσουν απειλή για την ανθρωπότητα εάν δεν ληφθούν μέτρα.
Οι ιοί που περιλαμβάνονται στη λίστα, θα μπορούσαν να είναι η επόμενη μεγάλη απειλή για την ανθρωπότητα, αν δε γίνει σωστή έρευνα για την αντιμετώπισή τους.
Εκτός από τον κορονοϊό, η λίστα περιλαμβάνει ιούς όπως ο Έμπολα και ο Ζίκα αλλά και την Ασθένεια Χ, που αποτελούν πιθανή απειλή για την ανθρωπότητα λόγω της δυναμικής τους να προκαλέσουν επιδημία.
Η λίστα του ΠΟΥ
Ιός Νίπα
Ο ιός Νίπα που προκαλεί μία φλεγμονή που διογκώνει τον εγκέφαλο και είναι θανατηφόρος σε ποσοστό που φτάνει έως και το 75%, είναι πιθανόν η επόμενη μεγάλη απειλή.
Μεταξύ των συμπτωμάτων που προκαλεί είναι ο έμετος, οι επιληπτικές κρίσεις και η διόγκωση του εγκεφάλου είναι μερικά από τα συμπτώματα του Νίπα, ο οποίος μεταδόθηκε πρώτη φορά από χοίρος σε αγρότες στη Μαλαισία το 1999.Κάποιοι ασθενείς μπορεί επίσης να παρουσιάσουν πνευμονία και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Η εγκεφαλίτιδα και οι επιληπτικές κρίσεις εμφανίζονται σε σοβαρές περιπτώσεις, και μπορεί ο ασθενής να πέσει σε κώμα μέσα σε 24 έως 48 ώρες.
Το ποσοστό θνησιμότητας του ιού Νίπα κυμαίνεται μεταξύ 40% και 75 %, πολύ υψηλότερο από το ποσοστό θνησιμότητας του κοροναϊού, σύμφωνα με τον ΠΟΥ.
Έμπολα
Ο Έμπολα είναι μια σοβαρή, συχνά θανατηφόρα ασθένεια που μεταδίδεται στον άνθρωπο μέσω άγριων ζώων. Στη συνέχεια εξαπλώνεται μέσα αίματος ή άλλων σωματικών υγρών.
Έχει μέσο ποσοστό θνησιμότητας περίπου 50%.
Τα συμπτώματα μπορεί να είναι ξαφνικά και μπορεί να περιλαμβάνουν πυρετό, κόπωση, μυϊκούς πόνους, πονοκέφαλο και πονόλαιμο. Οι ασθενείς μπορεί επίσης να έχουν εμετούς, διάρροιες, εξανθήματα, συμπτώματα μειωμένης λειτουργίας των νεφρών και του ήπατος, και σε ορισμένες περιπτώσεις εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία.
Ζίκα
Ο ιός Ζίκα, που μεταδίδεται κυρίως από τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού, πυροδότησε φόβους για επιδημία το 2019, όταν τα κουνούπια Aedes μετακινήθηκαν από την Αφρική απειλώντας το μεγαλύτερο μέρος της βόρειας Ευρώπης.
Υπήρχαν ιδιαίτερες ανησυχίες για τις εγκύους καθώς η ασθένεια μεταδίδεται από τη μητέρα στο έμβρυο, καθώς και μέσω σεξουαλικής επαφής ή μετάγγισης αίματος.
Δεν υπάρχει ακόμη διαθέσιμο εμβόλιο για την πρόληψη ή τη θεραπεία της λοίμωξης από τον ιό Ζίκα.
Τα συμπτώματα είναι γενικά ήπια, όπως πυρετός, εξανθήματα, επιπεφυκίτιδα, πόνος στους μύες και στις αρθρώσεις, αδιαθεσία και κεφαλαλγία. Ωστόσο η μόλυνση από τον ιό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να προκαλέσει μικροκεφαλία στο έμβρυο.

MERS και SARS
Ο MERS είναι ένας ιός που μεταδίδεται στους ανθρώπους από μολυσμένες καμήλες. Σε σοβαρές περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει αναπνευστική ανεπάρκεια που απαιτεί διασωλήνωση και υποστήριξη σε μονάδα εντατικής θεραπείας.
Ο ιός φαίνεται να πλήττει σοβαρότερα τους ηλικιωμένους και άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα και με χρόνιες ασθένειες. Περίπου το 35% των ασθενών με MERS-CoV έχουν πεθάνει.
Ο SARS εντοπίστηκε για πρώτη φορά στα τέλη Φεβρουαρίου 2003 όταν ένα κρούσμα επιβεβαιώθηκε στην Κίνα και εξαπλώθηκε σε άλλες τέσσερις χώρες. Εναι ένας αερομεταφερόμενος ιός και μπορεί να εξαπλωθεί μέσω σάλιου με παρόμοιο τρόπο με τον κορονοϊό.
Το πρώτο σύμπτωμα της ασθένειας είναι πυρετός που οδηγεί σε ξηρό βήχα. Στο 10% έως 20% των περιπτώσεων, η ασθένεια είναι αρκετά σοβαρή ώστε να απαιτεί διασωλήνωση.
Το ποσοστό θνησιμότητας είναι περίπου 3%.
Αιμορραγικός Πυρετός Κριμαίας – Κονγκό
Ο αιμορραγικός πυρετός Κριμαίας-Κονγκό είναι ένας ιός που μεταδίδεται μέσω ψύλλων και μπορεί επίσης να μεταδοθεί μέσω επαφής με σφαγιασμένα ζώα.
Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν πυρετό, μυϊκό πόνο, ζάλη, πόνο στον αυχένα, πόνο στην πλάτη, κεφαλαλγία, πονόλαιμο και φωτοφοβία (ευαισθησία στο φως).
Οι ασθενείς με σοβαρή πάθηση μπορεί να παρουσιάσουν ηπατική ή πνευμονική ανεπάρκεια μετά την πέμπτη ημέρα της ασθένειας. Το ποστοστό θνησιμότητας κυμαίνεται από 10% έως 40%.
Πυρετός Lassa
Ο ιός Lassa μεταδίδεται μέσω τροφίμων ή από οικιακά είδη μολυσμένα με ούρα ή κόπρανα μολυσμένων αρουραίων Mastomys.
Το συνολικό ποσοστό θνησιμότητας είναι 1% ενώ περίπου το 80% των ατόμων που μολύνονται με τον ιό Lassa δεν έχουν συμπτώματα.
Μία στις πέντε λοιμώξεις οδηγεί σε σοβαρή ασθένεια, όπου ο ιός προσβάλλει διάφορα όργανα όπως το ήπαρ, ο σπλήνας και τα νεφρά.
Πυρετός Rift Valley
Ο Πυρετός Rift Valley ταυτοποιήθηκε πρώτη φορά στην Κένυα το 1931. Προσβάλλει κυρίως ζώα αλλά μπορεί να φτάσει και στους ανθρώπους από τα κουνούπια και τις μύγες.
Στους ανθρώπους, μπορεί να εμφανιστεί ως ήπια ασθένεια τύπου γρίπης έως σοβαρό περιστατικό αιμορραγικού πυρετού που μπορεί να αποβεί θανατηφόρο.
Δεν έχει τεκμηριωθεί η μετάδοση του ιού από άνθρωπο σε άνθρωπο και το 2000, τα πρώτα κρούσματα της νόσου που αναφέρθηκαν εκτός της αφρικανικής ηπείρου εντοπίστηκαν στη Σαουδική Αραβία και την Υεμένη.
Ασθένεια Χ
Ως Ασθένεια X χαρακτηρίζεται από τον ΠΟΥ ένας υποθετικός, άγνωστος ιός που θα μπορούσε να προκαλέσει μελλοντική πανδημία.
Ο Μαρκ Γουλχάουζ, καθηγητής Επιδημιολογίας μολυσματικών ασθενειών στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, δήλωσε ότι το 2017, αυτός και οι συνάδελφοί του έπεισαν τον ΠΟΥ να προσθέσει την Ασθένεια X στον κατάλογο των δυνητικά απειλητικών ιών.
Αυτός ο άγνωστος ιός θα μπορούσε να προκληθεί από παθογόνα που μεταδίδονται από τα ζώα στον άνθρωπο.


ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 30 ΕΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΩΝ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΩΝ ΟΣΩΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 1970. Η κόρη του Ομπάμα: «Φανταστείτε έναν Κόσμο χωρίς Λευκούς». Ένας άνδρας με μειωμένο ανδρισμό είναι λιγότερο ενεργητικός και διεκδικητικός και στις υπόλοιπες πλευρές της ζωής του. Γι αυτό αφαιρούν την αναγραφή φύλου στις ταυτότητες στο Βέλγιο. Γι αυτό η Λίνα Άξελσον Κίλμπλομ έγινε η πρώτη τρανσέξουαλ υπουργός της Σουηδίας. ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

67 σχόλια:

  1. Εφιαλτικό: Το 2100 θα έχουν απομείνει μόλις 2,3 εκατομμύρια Έλληνες.

    Όταν το 1828, η Ελλάδα απελευθερώθηκε από 363 χρόνια Οθωμανικού ζυγού, ο ελεύθερος πληθυσμός, εκτιμούνταν στα 2,135 εκατομμύρια. Ο δε πληθυσμός αυτών που είχαν Ελληνική Εθνική συνείδηση και παρέμεναν υπό Οθωμανική κατοχή ήταν πάνω από 6 εκατομμύρια.

    Το 1940, η Ελλάς είχε διπλασιαστεί σε έκταση, είχε υποδεχθεί πάνω από 1,5 εκατ πρόσφυγες Έλληνες της Μικράς Ασίας και το Ελληνικό Κράτος μετρούσε 7,5 εκατ. πολίτες.
    Με τον ρυθμό εκείνο σήμερα η Ελλάς θα είχε 30 εκατομμύρια κατοίκους. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, που ξεπερνά τον αιώνα, κάθε ελληνική οικογένεια αποκτούσε 2 έως 10 τέκνα.
    «Κάθε γενιά για να αναπαραχθεί χρειάζεται κατ’ ελάχιστον 2.1 (δείκτης γεννητικότητας / total fertility rate) παιδιά κατά μέσο όρο ανά γυναίκα: σήμερα η ελληνική οικογένεια γεννά 1-1.3, αριθμός εφιαλτικά χαμηλός. Σύμφωνα με αυτόν τον αριθμό, το 2100 οι απόγονοι των σημερινών Ελλήνων (…αν δεν έχουν μεταναστεύσει όλοι) θα είναι περίπου 2,3 εκατομμύρια.
    Αναλογιστείτε λίγο τον αριθμό: 2,3 εκατομμύρια».

    Οι ευθύνες πρέπει να αναζητηθούν βέβαια και στην νοοτροπία της νεοελληνικής κοινωνίας, που βγάζει ανεύθυνους πολίτες που σκέφτονται πως θα γλεντάνε όπως στα φοιτητικά τους χρόνια μέχρι τα 40. Επίσης, η παραμονή στο σπίτι των γονιών μέχρι τα 30 και τα 40 δεν βοηθά ιδιαίτερα τον σχηματισμό οικογένειας. Είναι και αυτό μια παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας.

    «Η περίπτωση είναι ίδια με αυτή του κρατικού χρέους. Το αφήναμε, το αφήναμε, και μια ωραία πρωία, συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε μεγάλο χρέος. Το ίδιο συμβαίνει και μπορεί ενδεχομένως να συμβεί με το «δημογραφικό χρέος». Το ενδιαφέρον κομμάτι είναι, πως αν δεν αλλάξει κάτι στα επόμενα χρόνια, οι δυνατότητες αντιμετώπισης του προβλήματος θα λιγοστεύουν, λόγω του χρονικού πλαισίου μέσα στο οποίο θα πρέπει να δράσουμε. «Αν δεν υπάρξει πολιτική προστασίας των γεννήσεων, μετά το 2040, θα χάνουμε ένα εκατομμύριο σε γεννήσεις κάθε δέκα χρόνια».

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκτακτη σύσκεψη Αρχηγών στο ΓΕΕΘΑ μετά τις δηλώσεις Ερντογάν - Τι αποφασίστηκε.
    Μετά από τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν, ότι αν ανοίξει τα σύνορα για τους μετανάστες η Ελλάδα θα έχει πρόβλημα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων για να εξεταστούν τα νέα δεδομένα.

    Στη σύσκεψη αποφασίστηκε λήψη προληπτικών μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται:

    Αυξημένη επιτήρηση χερσαίων και θαλασσίων συνόρων

    Αυξημένα ποσοστά επιφυλακής σ΄ όλες τις ακριτικές μονάδες

    Αναφορά οποιουδήποτε ασυνήθιστου περιστατικού που υποδηλώνει αύξηση μεταναστευτικών - προσφυγικών ροών.


    Το ΓΕΕΘΑ είναι σε πλήρη συνεργασία με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού Σώματος.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νεκρός 17χρονος οδηγός δικύκλου σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ.

    ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ, ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ" ΕΜΒΟΛΙΟ.

    Tην τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 17χρονος οδηγός δικύκλου στον Άνω Σταυρό Θεσσαλονίκης.

    Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στις 16:45 η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος 17χρονος συγκρούστηκε με επιβατηγό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τον θανάσιμο τραυματισμό του.

    Σοβαρά τραυματίας είναι ο συνομήλικος συνεπιβάτης του δικύκλου.

    12/11/2021
    Πηγή: Thestival.gr
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναφέρεσαι στο "αντιεμβολιαστικό κίνημα" ως κάτι εναντίον τηςλευκής φυλής. Πως εξηγείς το γεγονός οτι στην Αφρική όπου οι εμβολιασμοί είναι κάτω του 10%, οι θάνατοι απο covid είναι σχεδόν μηδενικοί;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνω από το 90% των θανάτων από covid (προς το παρόν) παγκοσμίως συμβαίνει στις ηλικίες άνω των 60 ετών. Ο κορωνοϊός σκοτώνει τους γέρους και τους εξασθενημένους. Στην Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα οι γέροι άνω των 60 ετών είναι το 1/3 του συνολικού πληθυσμού. Δεν υπάρχει πολύ νεολαία, την οποία ο κορωνοϊός προσβάλλει ελαφρά. Η "διάμεση" ηλικία του ελληνικού πληθυσμού είναι τα 50 έτη. Η "διάμεση" ηλικία στις αφρικανικές χώρες είναι τα 19,7 χρόνια. Το 50% του πληθυσμού των αφρικανικών χωρών είναι κάτω των 20 ετών. Οι 60ρηδες και οι 70ρηδες στην Αφρική είναι ελάχιστοι για να νοσήσουν και να πεθάνουν από κορωνοϊό. Γι αυτό και οι θάνατοι από κορωνοϊό είναι σχετικά λίγοι. Στην Αφρική δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για μαζικούς εμβολιασμούς. Όταν οι δύο στους τρεις είναι υγιείς και κάτω των 30 ετών η νόσος του κορωνοϊού σ' αυτούς διεξέρχεται σαν απλή αναπνευστική ίωση. Ποιός ο λόγος να τους εμβολιάσουμε;
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  5. Γερμανός δημοσιογράφος Ούντο Ουλφκότε: "Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ".

    Γερμανός δημοσιογράφος, πρώην αρχισυντάκτης της “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) Ούντο Ούλφκοτε (Udo Ulfkotte).

    "Η πλειοψηφία των δημοσιογράφων που δουλεύουν στα εταιρικά ΜΜΕ σε ΗΠΑ και Ευρώπη, εργάζονται και για κάποια μυστική υπηρεσία και η δημοσιογραφία είναι μια κάλυψη".
    "Η CIA, οι τραπεζίτες, οι μεγάλες εταιρείες, όπως, π.χ., την Shell», κανονίζει, ποιοι δημοσιογράφοι θα καλύψουν τα ρεπορτάζ, τα οποία συνήθως ήταν πλουσιοπάροχα καλυμμένα με πεντάστερα ξενοδοχεία, δωρεάν μετακινήσεις με ελικόπτερα, πάντα πρώτη θέση στο αεροπλάνο και φαγητά στα καλύτερα εστιατόρια, συν τα δώρα (χρηματικά ή άλλα, όπως πανάκριβα ρολόγια) στο τέλος της αποστολής»…
    «Για κάθε «καλό ρεπορτάζ» και ανάλογα με το πόσο αυτό επηρεάζει την κοινή γνώμη, ο Αμερικανός πρέσβης στην Γερμανία πληρώνει από 3.670 μέχρι και 14.700 ευρώ τους δημοσιογράφους».



    O Ούντο Ουλφκότε από δημοσιογράφος του κατεστημένου –διετέλεσε αρχισυντάκτης της Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) αρκετά χρόνια, και αφού από το 1986 ως το 1998 είχε πραγματοποιήσει δημοσιογραφικές αποστολές σε Ιράν, Ιράκ, Αφγανιστάν, Σαουδική Αραβία, Ομάν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτο και Ιορδανία- ανεξαρτητοποιήθηκε και εξέδωσε το περιοδικό «Σφυριχτράκιας».

    Το αποκαλυπτικό περιοδικό δημοσίευε θέματα «ταμπού», που ουδέποτε απασχόλησαν τον γερμανικό Τύπο.

    Είχε επίσης διατελέσει στέλεχος στο ίδρυμα Konrad Adenauer Foundation (1999 – 2003) και το 2003 είχε τιμηθεί με το βραβείο του κοινωνικού ιδρύματος Annette Barthelt Foundation.

    Ο Ουφκότε, είχε προκαλέσει μεγάλο θόρυβο με την έκδοση του αποκαλυπτικού βιβλίου του στο οποίο περιέγραφε πως «η CIA είχε βάλει στο χέρι συγκεκριμένους σημαίνοντες Ευρωπαίους δημοσιογράφους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Ουάσιγκτον να ελέγχει σημαντικά τμήματα της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:

    https://vk.com/doc248335662_408414194?hash=aab49a1c19b6d6943c&dl=ca9f4f37f43041be9d
    Ζ.Π/.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δημοσιογράφος Udo Ulfkotte, πρώην αρχισυντάκτης μιας από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Γερμανίας, την Frankfurter Allgemeine Zeitung, έδωσε μια συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι Russia Today, επ΄ευκαιρία της εκδόσεως του τελευταίου του βιβλίου Gekaufte Journalisten (Εξαγορασμένοι δημοσιογράφοι).
      Σε αυτό του το έργο περιγράφει διεξοδικά τη χειραγώγηση των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και κυρίως πως η Frankfurter Allgemeine Zeitung λειτουργεί «ως μια πόρνη των συμφερόντων της Washington ποδηγετώντας τους αναγνώστες της προς εύνοια των ΗΠΑ» δια πολλαπλών οργανώσεων που χειρίζεται η Washington,όπως τις Atlantic Bridge, την Τριμερή Επιτροπή, τη γερμανική Marshall Found, το Αμερικανικό Συμβούλιο στη Γερμανία, το Aspen Institute κλπ.

      Ο Udo Ulfkotte, παραδέχθηκε δημόσια ότι δουλεύει για τη CIA: «Τα δύο τρίτα των δημοσιογράφων στην Γερμανία είναι εξαγοράσιμοι».
      “Υπήρξα δημοσιογράφος για περίπου 25 χρόνια και εκπαιδεύτηκα στο πως να λέω ψέματα, να προδίδω και να μην λέω την αλήθεια στο κοινό” δήλωσε ο Ulfkotte στο δορυφορικό κανάλι Russia Today.

      Ο επί δεκαεφτά χρόνια αρχισυντάκτης μιας από τις μεγαλύτερες γερμανικές εφημερίδες αποφάσισε να δώσει στην δημοσιότητα δεκάδες “μεγάλα” ονόματα (και πρώτα- πρώτα το δικό του) και άλλα “μικρότερα” εν ενεργεία συναδέλφων του, της τηλεόρασης, πολλών εφημερίδων και περιοδικών, που κατέχουν σήμερα σημαντικές θέσεις, ασκώντας, όχι μόνον «εξαγορασμένη δημοσιογραφία», αλλά και φοροδιαφυγή, αφού, όπως αναφέρει, «αρκετοί από αυτούς έχουν πολυτελείς βίλες στην Τοσκάνη, αδήλωτες στην γερμανική Εφορία, μια και έχουν σπόνσορες μεγάλες εταιρείες.
      Εταιρείες, που τους πληρώνουν με 5.000, 7.000 και 15.000 ευρώ για να γράψουν ένα καλό κομμάτι, ανάλογο με τα συμφέροντά τους, ή ακόμα και να κάνουν ανοιχτά ένα καλό PR ( Public Relations/δημόσιες σχέσεις) μέσω των εντύπων τους ή του τηλεοπτικού φορέα, στον οποίο εργάζονται», αναφέροντας στο θέμα αυτό και τον σημερινό παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου της ZDF, Κλάους Βέμπερ.

      Ο επί δεκαεπτά χρόνια αρχισυντάκτης της “Frankfurter Allgemeine Zeitung” περιγράφει λεπτομερώς, πώς «έρχονταν οι προσκλήσεις για ρεπορτάζ στην εφημερίδα από Υπουργούς της Κυβέρνησης, από την Καγκελαρία, από ξένες Κυβερνήσεις, από την ίδια την BND (σ.σ. Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών) ή την CIA, τραπεζίτες ή μεγάλες εταιρείες, όπως, π.χ., την Shell», και πώς «η ιδιοκτησία της εφημερίδας κανόνιζε μαζί μου, ποιός συνάδελφος θα καλύψει το ρεπορτάζ, το οποίο συνήθως ήταν πλουσιοπάροχα καλυμμένο με πεντάστερα ξενοδοχεία, δωρεάν μετακινήσεις με ελικόπτερα, πάντα πρώτη θέση στο αεροπλάνο και φαγητά στα καλύτερα εστιατόρια, συν τα δώρα (χρηματικά ή άλλα, όπως πανάκριβα ρολόγια) στο τέλος της αποστολής»…

      Μυστικές Υπηρεσίες με γραφείο στην εφημερίδα!


      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Αναφερόμενος στην διαπλοκή των δημοσιογράφων με τις Μυστικές Υπηρεσίες, ο Ούλφκοτε γράφει, ότι «φτάσαμε στο σημείο να εγκαταστήσει γραφείο απέναντι από την εφημερίδα η BND και οι πράκτορές της να δίνουν κομμάτια για δημοσίευση κατευθείαν, παρακάμπτοντας τους πάντες.Εξάλλου, δημοσιογράφοι συνδεδεμένοι με διάφορες αμερικανικές οργανώσεις, συνδεδεμένες με την σειρά τους με CIA, Λέσχη Μπίλντερμπεργκ κλπ., παίρνουν αμερικανικά βραβεία. Και ποιός τα απονέμει; Η Σαμπίνε Κρίστιανσεν και ο Στέφαν Κορνέλιους (γνωστοί Γερμανοί αρθρογράφοι) από την “Suddeutsche Zeitung” !
      «Για κάθε «καλό ρεπορτάζ» και ανάλογα με το πόσο αυτό επηρεάζει την κοινή γνώμη, ο Αμερικανός πρέσβης στην Γερμανία πληρώνει από 3.670 μέχρι και 14.700 ευρώ τους δημοσιογράφους», καταγγέλλει ο πρώην αρχισυντάκτης της FAZ και, κλείνοντας, επισημαίνει:
      «Όταν γυρίζουν οι συντάκτες από το ρεπορτάζ στο εξωτερικό, παίρνουν εκτός του μισθού τους και εκτός έδρας επιδόματα -ενδεικτικά αναφέρω-, π.χ., 57 ευρώ την ημέρα για παραμονή στο Χιούστον, 64 ευρώ στην Νορβηγία, 70 ευρώ στην Σουηδία, 77 ευρώ στην Αγκόλα κ.ο.κ. Αλλά τα έξοδά τους, όπως προανέφερα, είναι ήδη πληρωμένα από σπόνσορες κι αυτά, φυσικά, περνιούνται σαν έξοδα της εφημερίδας.
      Δηλαδή πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης ως… σπόνσορας άλλη μια φορά το ταξίδι του δημοσιογράφου. Κι’ αυτός ο έρμος πολίτης εκεί έξω δεν έχει ιδέα για όλα αυτά», καταλήγει ο Ούντο Ούλφκοτε…
      Ζ.Π.

      Διαγραφή





    3. Eκπoρνευoμενη Δημοσιογραφία Στην Δούλεψη της CIA …H Δημοσιογραφία Ως ΄Οργανο Αποπλάνησης. Paul Craig Roberts

      Γερμανός Δημοσιογράφος Αποκάλυψε με Λεπτομέρειες Πως το Αστυνομικό Κράτος Υπαγορεύει την Ειδησεογραφία.
      Το εκπληκτικό Βιβλίο του Udo Ulfkotte «Αγορασμένοι Δημοσιογράφοι» μόλις μεταφράστηκε στα αγγλικά.
      Paul Craig Roberts,  Russia Insider, 14-11-19

      Υπενθυμίζεται ότι ο συντάκτης αυτού του άρθρου είναι Αμερικανός, τέως καθηγητής της Οικονομικής Επιστήμης σε δύο εξέχοντα Πανεπιστήμια, τέως αρχισυντάκτης της διεθνώς εξέχουσας αμερικανικής Οικονομικής Γουόλ Στρητ Τζέρναλ, πρώην υφυπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Ρόναλντ Ρέιγκαν και παγκόσμια γνωστός και σεβαστός συγγραφέας και δημοσιολόγος.

      Ο Ulfkotte περιγράφει πως οι δημοσιογράφοι στρατολογούνται όταν είναι ακόμη φοιτητές και βρίσκονται να είναι χρεωμένοι και υποχρεωμένοι να υπηρετούν συμφέροντα άλλα από την αλήθεια. ΄Ολοι τους, από τον χαμηλότερο ρεπόρτερ ως τον υψηλότερο αρχισυντάκτη και τον ιδιοκτήτη του οργάνου ενημέρωσης, είναι δεσμευμένοι να διευκολύνουν τις άρχουσες τάξεις να ελέγχουν τις εξηγήσεις (των γεγονότων).
      Ο Ulfkotte αναφέρει ονόματα και λίστες οργανώσεων που φέρνουν δημοσιογράφους σε σχέση με μυστικές υπηρεσίες και συγγενικά «τραστ εγκεφάλων», πολιτικούς παράγοντες και συλλόγους εξωτερικής πολιτικής. Οι αιμομικτικές σχέσεις μεταξύ δημοσιογράφων, μυστικών υπηρεσιών, επιχειρήσεων, πολιτικών και αμερικανικών σχεδίων εξωτερικής πολιτικής είναι τόσο διεισδυτικές ώστε δεν προβληματίζουν κανένα. Οι μόνοι που έχουν να αποκτήσουν προβλήματα είναι όσοι δεν συμπορεύονται.

      Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ
      Ο Ulfkotte είχε δηλώσει ότι θα γράψει ένα βιβλίο, αφού δεν είχε να προστατέψει παιδιά και οικογένεια από εκδίκηση. Στο τέλος του βιβλίου του γράφει ότι αυτό θα είναι το πρώτο σειράς από τρία. Ο Ulfkotte πέθανε όμως από καρδιακή προσβολή, όχι πολύ καιρό μετά την έκδοση του βιβλίου του στην Γερμανία.
      Ο θάνατός του σε ηλικία μόλις 56 χρόνων προκάλεσε αμφιβολίες για το αν η καρδιακή προσβολή ήταν φυσιολογική ή παρασκευασμένη.
      Η βιογραφία του Ulfkotte από την Wikipedia έχει γραφτεί από αυτούς που είχε αποκαλύψει. Η Wikipedia αποτελεί όργανο του Συστήματος. Δεν είναι μια ανεξάρτητη πηγή πληροφόρησης. Η κυριότερη αποστολή της Γουϊκιπέντια είναι να συκοφαντεί αυτούς που λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  6. «Μπλόκαραν» την κυκλοφορία της εφημερίδας «Μακελειό»: Είχε άρθρο για τον Β.Μαρινάκη.

    Δεν κυκλοφόρησε σήμερα η εφημερίδα «Μακελειό» γιατί, όπως καταγγέλλεται, υπήρχε άρθρο το οποίο αφορούσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και κάποια άγνωστη ιστορία της ζωής του.


    Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η εφημερίδα, άνθρωποι του Βαγγέλη Μαρινάκη πήγαν στις εγκαταστάσεις του πρακτορείου Άργος αρνήθηκαν την είσοδο στον κατά νόμο υπεύθυνο για την κυκλοφορία της εφημερίδας «Μακελειό».


    Η ανακοίνωση

    «ΕΚΤΑΚΤΟ ΩΡΑ 04:17. “ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ” ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΗΡΩΪΝΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΤΟ “ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ” ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΟΥ. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ “ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕΖΙ”


    »Κι όμως όλα αυτά που σας περιγράφουμε είναι αλήθεια. Κι όμως όσα σας αναφέρουμε συμβαίνουν εν έτει 2021, στη Δημοκρατική Ελλάδα. Κι όμως όσα σας περιγράφουμε , συνειδητοποιούμε πως αφορούν το μοναδικό πρακτορείο στην Ελλάδα, το μονοπώλιο του “Άργους”, ιδιοκτησίας του κατηγορούμενου για τυχόν εμπλοκή του στο ναρκόπλοιο Νοορ1, Ευάγγελου Μαρινάκη

    »Οι υφιστάμενοι και εργαζόμενοι του εφοπλιστή και των κυρίων Π. Τζένου και Ι. Κουρτάκη (πρωτοπαλλήκαρα και σκιώδη αχυράνθρωποι του επιχειρηματία), απαγόρευσαν στις εγκαταστάσεις του Άργους την είσοδο του υπευθύνου κυκλοφορίας κατά το Νόμο, της εφημερίδος μας, κάτι που υποχρεούται να κάνει η εταιρεία του Άργους, όπως προβλέπει το Σύνταγμα και η κείμενη νομοθεσία. Στο ερώτημα του υπευθύνου κυκλοφορίας της εφημερίδος μας, “εάν η εφημερίδα μας κυκλοφορήσει στα περίπτερα”, απάντηση δεν υπήρξε. Το πρακτορείο Άργος ως γνωστόν βάσει των κείμενων διατάξεων είναι όχι μόνον υποχρεωμένο αλλά επιβεβλημένο να επιτρέπει καθημερινά την είσοδο στον κατά Νόμο υπεύθυνο της εφημερίδος μας για να επιτηρεί και να φροντίζει την απρόσκοπτη μεταφορά και διανομή του φύλλου. Μάλιστα- κατά την ενημέρωση που έλαβε ο εκπρόσωπός μας στο Άργος, φύλακες και υπεύθυνοι διανομής απείλησαν τον άνθρωπό μας πως… εαν δεν αποχωρήσει, θα καλέσουν την αστυνομια για να τον πάνε αυτόφωρο!


    »Ως εκ τούτου η ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ, είναι υποχρεωμένη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να βρει το δίκιο της.

    »Θα παρακαλούσαμε τους αναγνώστες μας, να μας δίνουν συνεχή ενημέρωση για το εάν και σε ποια σημεία, δεν κυκλοφόρησε η εφημερίδα μας.

    »Πρέπει να σημειωθεί ότι η ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ, κατ΄επανάληψη έχει διαμαρτυρηθεί εγγράφως και έχει ζητήσει από το μονοπωλιακό ΑΡΓΟΣ, να αποδίδει τα στοιχεία που ζητούνται από την εταιρεία μας ώστε να ενημερωνόμαστε για το εάν υπάρχει η ενδεδειγμένη προσοχή στη διανομή της εφημερίδος μας. Κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει.


    »Είναι ξεκάθαρο ότι οι επικεφαλής του ΑΡΓΟΥΣ, έχουν απωλέσει την ψυχραιμία τους, κινούμενοι εκδικητικά και παράνομα, παραβατικά και κολάσιμα, παραβιάζοντας όλους τους νόμους που διέπουν την ελεύθερη διακίνηση των εφημερίδων, βάσει του Συντάγματος. Γεγονός που θα επιφέρει και το αντίστοιχο τίμημα, αφού διαπράττουν όλοι τους σοβαρά ποινικά αδικήματα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

      »Η υπόθεση της τυχόν εμπλοκής του Β. Μαρινάκη και των συνεργατών του στην υπόθεση του “Noor 1”, είναι η μοναδική δικογραφία που χειρίζεται από σήμερα ο κ. Καλτάκης, ο νέος ανακριτής στην περιβόητη του ΝΟΟΡ. Ένα πραγματικό αγκάθι στις επιχειρηματικές δραστηριόιτητες του πολυπράγμονος κυρίου Μαρινάκη.

      »Υπενθυμίζεται πως εναντίον τους έχουν ασκηθεί από το Μάρτιο του 2018 ποινικές διώξεις για τα κακουργήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, διακίνησης ναρκωτικών με τη μορφή της χρηματοδότησης, διαμετακόμισης, εισαγωγής, μεταφοράς, αγοράς, κατοχής, πώλησης, αποθήκευσης, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης, από δράστες που κατ’ επάγγελμα χρηματοδοτούν την τέλεση πράξεων διακινήσεως και διακινούν ναρκωτικές ουσίες.


      »Η εμπλοκή τους έγκειται στο γεγονός ότι ο καταδικασθείς για τη μεταφορά του φορτίου της ηρωίνης Ευθ. Γιαννουσάκης έλαβε πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια από την αμερικανική εταιρεία Maritime Capital Management Partners LLC και εταιρείες συμφερόντων του Β. Μαρινάκη και συνεργατών του».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  7. «Δεν ήθελε να ακούσει για το εμβόλιο».

    Κορωνοϊός: Πέθανε σε ηλικία 51 χρόνων ο Γιώργος Χαντζής ο πρόεδρος της τοπικής ομάδας Λαμίας.

    Θρήνος στο Νέο Κρίκελλο Φθιώτιδας για τον χαμό του 51χρονου Προέδρου της ομάδας Γιώργου Χαντζή από κορωνοϊό.


    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της τοπικής ομάδας είχε εισαχθεί σε άσχημη κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας στις 2 Νοεμβρίου και τρεις ημέρες αργότερα διασωληνώθηκε, εξαιτίας των επιπλοκών που του δημιούργησε η νόσος. Διακομίστηκε μάλιστα στη ΜΕΘ Τρικάλων, καθώς δεν υπήρχε άδειο κρεβάτι στην Εντατική στη Λαμία.


    Δυστυχώς άντεξε μία εβδομάδα και χθες Παρασκευή 12 Νοεμβρίου κατέληξε.

    «Δεν ήθελε να ακούσει για το εμβόλιο»


    Οι συγχωριανοί του στο Νέο Κρίκελλο δεν μπορούν να πιστέψουν πως μέσα σε λίγες ημέρες χάθηκε ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά του χωριού. «Δυστυχώς ήταν αρνητής. Δεν άκουγε κανέναν. Του λέγαμε να εμβολιαστεί. Δεν ήθελε να ακούσει για το εμβόλιο. Όταν αρρώστησε άργησε να πάει στο νοσοκομείο. Ακόμα και όταν είχε χαμηλό οξυγόνο δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο…».

    Συγκλονισμένος ο ξάδερφός του και πρόεδρος της Κοινότητας του Νέου Κρικέλλου Δημήτρης Χαντζής, περιγράφει την τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί του. «Ο Γιώργος δεν πίστευε ότι ο κορωνοϊός ήταν τόσο επικίνδυνος όσο έλεγαν και δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Ακόμη και όταν νόσησε, πίστευε ότι θα το περάσει όπως το κρυολόγημα. Δυστυχώς οι φόβοι όλων μας, που τον παροτρύναμε να εμβολιαστεί, επαληθεύτηκαν», λέει και προσθέτει τα τελευταία συγκλονιστικά λόγια του αγαπημένου του ξάδερφου: «Η μεγαλύτερη βλακεία που έκανα στη ζωή μου ήταν να μην κάνω το εμβόλιο. Δημήτρη πες σε όλους να εμβολιαστούν να σώσουμε ζωές»!


    Ο Γιώργος Χαντζής ήταν ο «βασικός υπεύθυνος» της ιστορίας που έγραψε η ομάδα του Νέου Κρικέλλου στη μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία. Υπήρξε εξαίρετος οικογενειάρχης και επαγγελματίας και ήταν από τις πιο αγαπητές φυσιογνωμίες στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τρίτη 2 Νοεμβρίου, η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα την έκθεσή της για την εγκληματικότητα στην Αττική (https://tinyurl.com/2jknnt94 ).
    Το βασικό συμπέρασμα της εν λόγω επίσημης εκθέσεως είναι ότι το 50% της Εγκληματικότητας στην Αττική προέρχεται από τους Ρομά!..

    Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, οι Ρομά είναι λιγότερο από το 3% των κατοίκων της Αττικής, όπερ σημαίνει πως η εγκληματικότητά τους είναι 17 (δεκαεπτά) φορές μεγαλύτερη των υπολοίπων κατοίκων της Αττικής, των πάσης φύσεως ξένων μεταναστών συμπεριλαμβανομένων!..
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κρήτη: 13χρονη στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

    ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ "ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ".

    Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε μία ανήλικη που κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ βρισκόταν σε κέντρο διασκέδασης σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου στην Κρήτη.

    Ειδικότερα, το κορίτσι ηλικίας 13,5 ετών κατανάλωσε πολύ αλκοόλ και λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες.

    Η ανήλικη έλαβε εξιτήριο όταν συνήλθε, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretalive.gr.

    Την ίδια ώρα, η αστυνομία σχηματίζει δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου, που προς το παρόν δεν έχει συλληφθεί.


    Ο ΥΨΗΛΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ:

    ΟΙ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ:

    ΜΙΖΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!
    ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΦΑΪΖΕΡ!
    ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!
    ΚΑΤΩ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ!
    ΚΑΤΩ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!




    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΑΥΤΟΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/10/blog-post_19.html




    ΜΑΖΙΚΗ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ; ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ. "Ο ΠΑΣΤΕΡ, ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ, ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΒΙΑ". Ο ΝΕΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, ΤΟΝ ΓΑΛΗΝΟ, ΤΟΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟ. "ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ. Η ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ. Ο ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ".
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/10/blog-post_22.html





    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ».
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/10/blog-post_14.html




    Η ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/10/blog-post_9.html


    Ζ.Π.












    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Ο Α. ομοφυλόφιλος πράκτορας της ΜΙΤ. Ο Β. λαθρέμπορος πετρελαίου. Ο Λ. ομοφυλόφιλος πράκτορας τριών πρεσβειών ταυτόχρονα, της Αγγλικής, της Γερμανικής και των ΗΠΑ. Ο Μ. έμπορος ναρκωτικών. Ο Σ. πράκτορας της ρωσικής πρεσβείας.
    ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι μόνο προορισμός για διακοπές πρέπει να αποτελεί προορισμό για επενδύσεις».
    ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ: "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ".

    ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ: (Ο Γερμανός Υπεύθυνος της Εταιρείας που έκανε μεγάλη μονάδα Φωτοβολταικών στα Ασπρα σπίτια Βοιωτίας στην ομιλία του στα εγκαίνια, ανέφερε ότι ¨απαιτήθηκαν 80 (!) υπογραφές (από τον Αγροφύλακα μέχρι τον Πρωθυπουργό) εκτός από την καθυστέρηση. 80 ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ)!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ημερήσια εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» του εκδότη Στέφανου Χίου, δεν κυκλοφόρησε σήμερα Σάββατο (έκδοση που καλύπτει Σάββατο και Κυριακή) κατόπιν αποδοχής της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων από το Μονομελές Πρωτοδικείου Αθηνών του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του πρακτορείου «ΑΡΓΟΣ», Ευάγγελου Μαρινάκη, η οποία κατατέθηκε εχθές (12/11).


    Η εφημερίδα στο ένθετό της «ΜΑΚ TV» αναφερόταν σε μια «προσωπική υπόθεση» του εφοπλιστή Ε.Μαρινάκη, αναπαράγοντας ταυτόχρονα και σημεία από την ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλου στην Βουλή στην οποία επιτίθετο στον Ε.Μαρινάκη για μία άλλη υπόθεση που «αφορούσε» -κατά τον Κ.Βελόπουλο- εμπλοκή του Ε.Μαρινάκη σε παράνομη δραστηριότητα (Noor 1).

    Το περιεχόμενο του ένθετου ΜΑΚ ΤV διαφημίστηκε την Πέμπτη στην τηλεόραση και σε άλλα ΜΜΕ και κατ' αυτό τον τρόπο προφανώς ενημερώθηκε ο Ε.Μαρινάκης για το περιεχόμενο του άρθρου που τον αφορούσε.

    Προσέφυγε λοιπόν με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ζητώντας την απαγόρευση κυκλοφορίας του ενθέτου και την παύση διαφήμισης του περιεχομένου του, το οποίο δεν αφορούσε πολιτικά ή επιχειρηματικά ζητήματα, αλλά προσωπικές οικογενειακές υποθέσεις του Ε.Μαρινάκη.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή





  13. ΜΙΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ": Διαλέγουμε τον δρόμο της επιστήμης και της ζωής.

    Την τρίτη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19 «έτρεξε» να κάνει το πρωί του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας.


    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε τον εμβολιασμό του με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter, γράφοντας: «Τρίτη δόση. Εμβολιαζόμαστε. Διαλέγουμε τον δρόμο της επιστήμης και της ζωής».




    ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ» ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΛΙΓΟ ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΚΑΝΑΝ ΕΘΕΛΟΥΣIΩΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΣΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΠΡΟΣΩΠΑ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ» ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΩΣ ΣΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ; ΣΑΝ ΔΕΙΛΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/i.html





    Ο Ζ.Π. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ: ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ», (Κασιδιάρης, Λαγός, Πλεύρης, Βελόπουλος, Μιχαλολιάκος, Καρατζαφέρης, Κρανιδιώτης κλπ) . ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟIΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ Η… ΚΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΚΚ(εσ), Ο ΚΟΥΛΗΣ, Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΠΟ ΦΟΒΟ (ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ) ΟΙ «ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ».
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/i_24.html




    Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ (ΕΛΛΗΝΕΣ Γ.Τ.Π.) ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ (ΕΛΑΣΥΝ): «Ελληνισμός – ιουδαιοχριστιανισμός: μία πολιτική ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΙΣ δύο πραγμάτων εντελώς διαφορετικής φύσεως, που είναι αδύνατον να αναμιχθούν ή συγχωνευθούν. Ελληνική Φυλή, δια να αισθανθής τον Ελληνισμόν Σου πρέπει να περιορίσης το Χριστιανικό Σου συναίσθημα εις τα λογικά και πραγματικά του όρια. Εάν δεν μπορείτε (Κασιδιάρη και Λαγέ) να αισθάνεσθε ότι είσθε Έλληνες, παρά μόνον από μέσα από το πάπλωμα του Χριστιανισμού Σας, τότε ΕΡΡΕΤΩ τέτοιος Ελληνισμός. Διότι τότε ο Ελληνισμός Σας είναι Νεκρός».
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/blog-post_28.html




    Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ»: «Δεν παρέλυσε ο γιατρός στην Κέρκυρα από το εμβόλιο - Ήθελε να εμβολιάσει δικούς του, εκτός σειράς - Διατάχθηκε ΕΔΕ. Ούτε η νοσηλεύτρια έπαθε από το εμβόλιο σύνδρομο Guillain-Barré. Είναι καλά στην υγεία της».
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/02/guillain-barre.html


    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξηροί καρποί με ισχυρή καρκινογόνα ουσία.
    Τι είναι η αφλατοξίνη - Ένας αόρατος κίνδυνος για τα τρόφιμα
    Η αφλατοξίνη είναι ένα επικίνδυνο φυτικό υποπροϊόν μούχλας και ένα από τα πιο ισχυρά γνωστά καρκινογόνα του ήπατος. Είναι τόσο διαδεδομένο που η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) την χαρακτηρίζει ως "ανεξέλεγκτη μολυσματική ουσία".


    Δισεκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως εκτίθενται σε αφλατοξίνες μέσω της διατροφής τους, ιδιαίτερα σε χώρες όπου τα τρόφιμα δεν παρακολουθούνται και δεν ελέγχονται τακτικά για μολυσματικούς παράγοντες. Η αφλατοξίνη είναι ένα ισχυρό καρκινογόνο που παράγεται από τους μύκητες Asergillus flavus και Aspergillus parasiticus που αναπτύσσονται κυρίως σε ξηρά φρούτα, ξηρούς καρπούς (ιδιαίτερα στα αράπικα φιστίκια και τα αμύγδαλα), μπαχαρικά, σόγια, κακάο, σιτηρά, βαμβακέλαιο και σε τυριά όταν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας.

    Μπορεί επίσης να εμφανισθεί στο γάλα ή το κρέας ζώων που έχουν τραφεί με ζωοτροφές στις οποίες έχουν αναπτυχθεί μύκητες. Ο πολλαπλασιασμός αυτών των μυκήτων και η προκύπτουσα μόλυνση συμβαίνουν όταν οι καλλιέργειες έχουν εξασθενήσει από έντομα, ξηρασία ή άλλες δυσμενείς συνθήκες ή έχουν αποθηκευτεί ακατάλληλα. Οι αφλατοξίνες παραμένουν σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητες από τη θερμότητα. Το μαγείρεμα ή άλλες μέθοδοι προετοιμασίας δεν μπορούν δυστυχώς να χρησιμοποιηθούν για να τις καταστρέψουν.

    Η χρόνια έκθεση στην αφλατοξίνη προκαλεί περίπου 25.000-155.000 θανάτους παγκοσμίως κάθε χρόνο από την κατανάλωση καλαμποκιού και φιστικιών και μόνο. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ερευνών της Διεθνούς Επισιτιστικής Πολιτικής των ΗΠΑ, η κατανάλωση ακόμη και μικροσκοπικών ποσοτήτων αφλατοξίνης μπορεί να έχει αθροιστική επίδραση και μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές ηπατικές βλάβες , γαστρεντερική δυσλειτουργία, μειωμένη όρεξη, μειωμένη αναπαραγωγική λειτουργία, μειωμένη ανάπτυξη.

    Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται στη συγκέντρωση αφλατοξίνης στις ζωοτροφές. Η αφλατοξίνη επιτίθεται στα κεντρικά συστήματα του οργανισμού. Εμποδίζει την κυτταρική ανάπτυξη, την πέψη και το ανοσοποιητικό σύστημα. Αλλάζει το σώμα σε κυτταρικό επίπεδο και ενθαρρύνει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων. Μειώνει τη μιτοχονδριακή αναπνοή και αναγκάζει τα κύτταρα να σταματήσουν να λειτουργούν σωστά, θέτοντας τις βάσεις για διάφορες ασθένειες όπως τα καρδιαγγειακά νοσήματα.

    Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα σε κυτταρικό επίπεδο είναι η μείωση της επεξεργασίας των λιπιδίων. Αυτό οδηγεί σε λιπαρό ήπαρ και ένα λιπώδες ήπαρ δεν μπορεί να επεξεργαστεί τρόφιμα ή να καθαρίσει αποτελεσματικά το αίμα. Διαταράσσει επίσης το πεπτικό σύστημα, εμποδίζοντας την ικανότητα του σώματος να απορροφά τα λίπη και τις λιποδιαλυτές βιταμίνες. Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα στην αφλατοξίνη των τροφίμων, καθώς ο οργανισμός τους εξακολουθεί να αναπτύσσεται.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με κορωνοϊό δεκάδες μοναχοί στα κελιά του Αγίου Όρους.
    «Αυτήν την ώρα έχουμε 30-40 κρούσματα, κυρίως σε απομονωμένους μοναχούς, που ζουν μόνοι τους και έχουμε και 5-6 μοναχούς που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, όπου γνωρίζουμε πως είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
    Οι χώρες που ξεχωρίζουν στις επιστήμες και την καινοτομία.
    Παγκόσμιος ηγέτης στην καινοτομία και την επιστήμη είναι οι ΗΠΑ, ωστόσο, η Κίνα έχει ξεπεράσει το στάδιο της αντιγραφής και αναπτύσσει την επιστημονική έρευνα ανεβάζοντας ραγδαία τόσο τον αριθμό των επιστημονικών δημοσιεύσεων όσο και τις πατέντες που κατοχυρώνει.
    Αρκετές ευρωπαϊκές χώρες αλλά και χώρες της Άπω Ανατολής επενδύουν στην επιστημονική έρευνα με καλύτερα ή χειρότερα αποτελέσματα κατά περίσταση.
    Ο ιστότοπος RS Components, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, αποκάλυψε σε διάφορες λίστες τις χώρες που ξεχωρίζουν στο κομμάτι των επιστημών και της καινοτομίας. Τα στοιχεία στα οποία βασίστηκε είναι ο αριθμός των επιστημονικών ερευνών που δημοσιεύθηκαν, ο αριθμός των καταχωρημένων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, το ποσοστό του ΑΕΠ που δαπανάται από κάθε χώρα για την έρευνα και την ανάπτυξη και ο αριθμός ερευνητών ανά 1000 άτομα σε κάθε χώρα.
    «Η επιστήμη προσαρμόζεται συνεχώς και στοχεύει να βοηθήσει στη θεραπεία και την καταπολέμηση ασθενειών παγκοσμίως, οπότε είναι σαφές ότι πρέπει να δίνουμε προτεραιότητα στην επιτυχία και τη χρηματοδότησή της», επισημαίνει επικεφαλής του RS Components.


    Αριθμός των επιστημονικών ερευνών που δημοσιεύτηκαν το 2018 ανά χώρα:

    Ηνωμένες Πολιτείες – 26,855
    Κίνα – 14,234
    Γερμανία – 8.201
    Ηνωμένο Βασίλειο – 7,214
    Ιαπωνία – 4.670
    Γαλλία – 4.572
    Ελβετία – 3,059
    Καναδάς – 3,041
    Αυστραλία – 2.531
    Ισπανία – 2,476


    Οι χώρες με τα περισσότερα κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας:

    Ηνωμένες Πολιτείες – 155,982
    Ιαπωνία – 54,422
    Νότια Κορέα – 20.201
    Γερμανία – 17.752
    Κίνα – 14,234
    Καναδάς – 7,492
    Ηνωμένο Βασίλειο – 7,167
    Γαλλία – 7,026
    Ισραήλ – 3,804
    Ιταλία – 3,090


    Οι χώρες με τους περισσότερους ερευνητές ανά 1000 άτομα:

    Ισραήλ – 17
    Δανία – 15
    Σουηδία – 14
    Φινλανδία – 14
    Νότια Κορέα – 14
    Ιρλανδία- 13
    Ισλανδία – 12
    Νορβηγία – 12
    Βέλγιο – 12
    Αυστρία – 10
    Γαλλία – 10
    Σιγκαπούρη – 10
    Ιαπωνία – 10


    Το ποσοστό του ΑΕΠ που δαπανάται από κάθε χώρα για την έρευνα.

    Ισραήλ – 4,25%
    Νότια Κορέα – 4,23%
    Ελβετία – 3,37%
    Σουηδία – 3,27%
    Ιαπωνία – 3,14%
    Αυστρία – 3,09%
    Γερμανία – 2,93%
    Δανία – 2,87%
    Φινλανδία – 2,75%
    Ηνωμένες Πολιτείες – 2,74%
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ 5ης ΓΕΝΕΑΣ.
    Ο Ντμίτρι Σουγκάγιεφ, Διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικής-Τεχνικής Συνεργασίας της Ρωσίας (FSVTS), ανακοίνωσε σήμερα ότι η Ρωσία αποδέχθηκε το αίτημα της Τουρκίας για τεχνολογική συνδρομή στην ανάπτυξη του μαχητικού αεροσκάφους 5ης γενιάς TF-X, ενώ επίσης ανταποκρίθηκε θετικά και στο αίτημα της Άγκυρας για επιπλέον προμήθεια συστημάτων αεράμυνας S-400!
    «Συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις μας για την προμήθεια σύγχρονων στρατιωτικών ρωσικών οπλικών συστημάτων και την ανάπτυξη των όπλων από κοινού» δήλωσε σχετικά
    Σε δηλώσεις του έγιναν στο πρακτορείο ειδήσεων Sputnik στο πλαίσιο της αεροπορικής έκθεσης Dubai Airshow, όπου ο διευθυντής του FSVTS Shugayev ανακοίνωσε σχετικά: «Η Ρωσία έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι είναι έτοιμη να βοηθήσει τη Δημοκρατία της Τουρκίας στην ανάπτυξη του δικού της μαχητικού αεροσκάφους 5ης γενιάς και είμαστε αυτή τη στιγμή στη φάση των διαπραγματεύσεων για αυτό το έργο».
    To τουρκικό μαχητικό αναμένεται να βγει από το υπόστεγο και να πραγματοποιήσει την πρώτη πτήση του το 2023 και να τεθεί σε υπηρεσία το 2030.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λαθρομετανάστες: «Δεν θέλουμε να πάμε στην Πολωνία – Στη Γερμανία θέλουμε να πάμε - Εκεί είναι η ζωή». ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ Η CIA ΚΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
    «Τι να κάνουμε στην Πολωνία; Στην Γερμανία θέλουμε να πάμε. Εκεί κάνουν την ζωή την καλή». Αυτά είπε ένας εκ των χιλιάδων μουσουλμάνων μεταναστών που περιμένουν το σύνθημα για να μπουκάρουν στην Πολωνία «καθησυχάζοντας» τους Πολωνούς, ‘οτι δεν θέλουν να μείνουν στην Πολωνία αλλά να πάνε στην Γερμανία για να κάνουν ζωή.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Διάλυση Μητσοτάκη: Συμμορία αλλοδαπών με όπλα λήστεψε μίνι-μάρκετ στην Θεσσαλονίκη.
    Δεν φαίνεται να υπάρχει πλέον καμία ελπίδα στη χώρα αφού η εγκληματικότητα έχεi κτυπήσει –αν όχι ξεπεράσει- και αυτό το «κόκκινο» με τους αλλοδαπούς να κάνουν κυριολεκτικά ότι θέλουν.
    Λίγο πριν τις 21.00 στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη ομάδα περίπου δέκα ατόμων, όλοι τους αλλοδαποί «πρόσφυγες» με δύο μαχαίρια, ένα όπλο και καδρόνια, επιτέθηκε και λήστεψε υπάλληλο μίνι μάρκετ.
    Η ομάδα των αλλοδαπών που λήστεψε τον υπάλληλο του καταστήματος στην οδό Μοναστηρίου 48, δε δίστασε να του επιτεθεί χτυπώντας τον, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσουν ή να χρησιμοποιήσουν κάποιο από τα φονικά αντικείμενα που είχαν μαζί τους.
    Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι δράστες έφεραν δύο μαχαίρια, ένα όπλο και καδρόνια. Απέσπασαν από τον υπάλληλο, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το ποσό περίπου των 2.000 ευρώ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, ανενόχλητοι.
    Ζ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάλυση Μητσοτάκη. Λάρισα: Τέσσερις αλλοδαποί διακινούσαν ηρωίνη και χασίς.
      Συνελήφθησαν στη Λάρισα τέσσερις αλλοδαποί για διακίνηση «σκληρών» και «μαλακών» ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή.
      Με εισβολή στο σπίτι όπου είχαν συγκεντρωθεί στη Λάρισα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών πέρασαν χειροπέδες σε τέσσερις αλλοδαπούς για τους οποίους είχαν στοιχεία ότι εμπλέκονται στην διακίνηση «σκληρών» και «μαλακών» ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή.
      Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν στο σπίτι, βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» συνολικού βάρους 379,14 γραμμαρίων, τέσσερις συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή «σοκολάτας» συνολικού βάρους 16,72 γραμμαρίων, μία συσκευασία με τριμμένη κάνναβη βάρους 1,7 γραμμαρίου και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και 95 ευρώ.
      Όπως προέκυψε, οι τρεις από τους αλλοδαπούς βρίσκονταν παράνομα στη χώρα.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Διάλυση Μητσοτάκη Συνελήφθη λαθρομετανάστης γιατί δεν είχε… δίπλωμα: Ελεύθεροι οι πέντε λαθρομετανάστες που μετέφερε.
      Συνελήφθη χθες στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας παράνομους μετανάστες από διάφορες χώρες.
      Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε "πρόσφυγες".
      Αυτό που ενοχλεί είναι η παράνομη μεταφορά στην περίφημη ενδοχώρα των αλλοδαπών που είχαν μπει... μη-νόμιμα! Μη νόμιμη η είσοδος αλλά παράνομη η μεταφορά.
      Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ μετά την ακινητοποίηση του οχήματος διέφυγε πεζός, πλην όμως εντοπίσθηκε σε παρακείμενη αγροτική περιοχή και συνελήφθη, αντιστεκόμενος στη σύλληψη.
      Αυτό ενδιέφερε την Αστυνομία ήταν ότι ο αλλοδαπός δράστης δεν είχε άδεια άδειας ικανότητας οδήγησης. Το πώς πότε και πόσο καιρό βρισκόταν παράνομα στη χώρα πάλι δεν ενδιέφερε κανένα.
      Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.

      Οι πέντε αλλοδαποί αφού καταγραφούν με ότι στοιχεία δώσουν οι ίδιοι θα αφεθούν ελεύθεροι για μόνιμη εγκατάσταση…
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  20. Ισραήλ: Προχωρά «ακάθεκτο» στον εμβολιασμό παιδιών 5 έως 11 ετών.
    Το Ισραήλ ανακοίνωσε την Κυριακή ότι πλέον τα παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών είναι επιλέξιμα για τη χορήγηση εμβολίου κατά της Covid-19.
    Η απόφαση, η οποία ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας του εβραϊκού κράτους, έρχεται μετά την έγκριση που δόθηκε από επιτροπή ειδικών την περασμένη εβδομάδα.
    Η τελευταία ακολούθησε την έγκριση χρήσης του εμβολίου των Pfizer/BioNTech από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ, με χρήση δόσης 10 μικρογραμμαρίων, όπως σημειώνει το πρακτορείο Reuters.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ερντογάν: «Η Τροία είναι σύμβολο του παρελθόντος της Τουρκίας»!
    O Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε με νέους στο Τσανάκκαλε, όπου πήγε για την πρεμιέρα ενός ντοκιμαντέρ.
    Το ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα στο Μουσείο της Τροίας του Çanakkale. Στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
    Ήταν προνόμιο μου να ανοίξω το Μουσείο της Τροίας. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι μαζί σας σε ένα τέτοιο πρόγραμμα από τότε που άνοιξε. Σήμερα, βιώνω και τους δύο ενθουσιασμούς ταυτόχρονα.
    Αυτό το Μουσείο της Τροίας στο οποίο βρισκόμαστε είναι ένα από τα πιο όμορφα, πιο σημαντικά πολιτιστικά και καλλιτεχνικά έργα που έχουμε φέρει στη χώρα μας, η οποία φιλοξενεί τον πλούτο αυτών των εδαφών από τα αρχαία χρόνια. Οι επισκέπτες που επισκέπτονται το μουσείο βρίσκονται σε μια ιστορία που εκτίθεται σε επτά τίτλους. Καταρχήν θα ήθελα να επισημάνω.
    Η Τροία είναι η Ανατολία. Η Τροία είναι σύμβολο ενός παρελθόντος που αντιπροσωπεύει εμάς καθώς και όλους τους λαούς που έζησαν στην Ανατολία.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι αντιεμβολιαστικές συγκεντρώσεις είναι η διασκέδαση του Μητσοτάκη. Επιτέλους κάπου να έχει κι αυτός δίκαιο. Αντιλαμβανόμαστε τις προτεραιότητες;

    Το εμβόλιο είναι το μείζον πρόβλημα του ελληνικού λαού;
    ή
    το δημογραφικό, οι 300.000 εκτρώσεις τον χρόνο, η έλλειψη νεολαίας και η φυγή της υπάρχουσας ελληνικής νεολαίας στο εξωτερικό, ο μεθοδευμένος λαθροεποικισμός, το μεγαλύτερο χρέος στον κόσμο και η εκατονταετής σκλαβιά σε ξένους τοκογλύφους, η αποβιομηχάνιση, η καταστροφή της ελληνικής γεωργίας και κτηνοτροφίας, η ακρίβεια, η ανεργία, η τουρκική απειλή και ο τουρκικό πυρηνικό πρόγραμμα, το μαφιόζικο πολιτικό οικογενειοκρατικό σύστημα και η μικρότητα του πολιτικού κόσμου, η πλήρης υποταγή στον ξένο παράγοντα, η ανύπαρκτη και διεφθαρμένη δικαιοσύνη, η διεφθαρμένη και κρατικοδίαιτη οικονομική ολιγαρχία, ο αριστερισμός και τα πνευματικά και σωματικά ναρκωτικά, η ανυπαρξία παιδείας και πολιτιστικής ηγεσίας, η έλλειψη οράματος στον ελληνικό λαό και η ψυχολογική στροφή προς τον θάνατο.

    Δηλαδή αν λυθεί το πρόβλημα του εμβολιασμού, σωθήκαμε;

    Νομίζω ότι οι αντιεμβολιαστικές συγκεντρώσεις είναι η διασκέδαση του Μητσοτάκη.

    Τελικά η μεγαλύτερη απειλή: δεν αντιλαμβανόμαστε τις προτεραιότητες.



    OI ΕΛΛΗΝΕΣ TO 2050 ΘΑ EINAI 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΩ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΤΟ 2100 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΕ 7,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΟ 2100 ΤΑ 4,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/oi-to-2050-einai-10-10-2100-75-12-2100.html



    ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΤΟ ΠΑΛΑΒΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΕΝΕΣΚΗΨΕ ΜΕ ΥΠΟΠΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/blog-post_355.html


    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΤΟΝ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ, ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΓΙΟΡΟΥΜΠΑ.
    Του Θ. ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΥ
    Την περασμένη Τρίτη 9/11 όλα τα Δελτία Ειδήσεων των Καναλιών πρόβαλαν δεόντως την επίσκεψη των αδελφών Αντετοκούνμπο στον Λευκό Οίκο την Δευτέρα 8/11, μαζί με όλη την Ομάδα των Πρωταθλητών του NBA, Μπάκς. Ωστόσο, φρόντισαν να κρύψουν την ουσία που προέκυψε από αυτή την επίσκεψη. Ο Πρόεδρος Biden έκλεψε την παράσταση, λέγοντας στην ομιλία του αυτό που αποφεύγουν να παραδεχτούνε χιλιάδες Ελληνες δημοσιογράφοι εδώ και 8 χρόνια: Οι Αντετοκούνμπο είναι μια 100% Νιγηριανή οικογένεια που σαρώνει όλους τους διαγωνισμούς γονιδίων, αφού οι τρείς από τους πέντε αδελφούς παίζουν στο NBA σε υψηλότατο επίπεδο…

    ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΩΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

    Άλλωστε, κι ο ίδιος ο Γιάννης στην ομιλία του μέσα στον Λευκό Οίκο επεσήμανε πως ολόκληρη η οικογένειά του είναι Νιγηριανοί, που απλώς βρέθηκαν στην Ελλάδα, στην οποία υπέφεραν επί χρόνια και την οποία ποτέ δεν αισθάνθηκαν για πατρίδα τους!..

    Το ξαναλέω: Όλα τα Δελτία Ειδήσεων των Καναλιών ΕΚΡΥΨΑΝ τις επίμαχες φράσεις του Προέδρου Biden και του Γιάννη για να μη καταλάβει και ο τελευταίος κάφρος τηλεθεατής περί τίνος πρόκειται: Οι Αντετοκούνμπηδες αισθάνονται 100% Νιγηριανοί και το ότι έφτασαν εκεί που έφτασαν, το χρωστούν αποκλειστικά στα γονίδιά τους, που πραγματικά είναι εντελώς σπάνια. Διότι οι "αλήτες – ρουφιάνοι – δημοσιογράφοι" πάνε να μάς πείσουν ότι οι αδελφοί Αντετοκούνμπο έγιναν μεγάλοι και πάμπλουτοι χάρις στην πειθαρχημένη και σκληρή εργασία τους, την τιμιότητά τους και άλλες τέτοιες παλαβομάρες. Ας μην ήταν 2.15 ο Γιάννης και 2.08 ο Θανάσης, κι ας μην είχαν αυτά τα εντελώς σπάνια γονίδια, και σού έλεγα εγώ αν θα μιλάγαμε σήμερα για το «Θαύμα των Αντετοκούνμπο»

    ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΓΟΝΙΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΝΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ

    ΕΠΙΣΗΣ: Το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Biden μίλησε για γονίδια μπροστά στις κάμερες χωρίς να τον κράξουν για Ρατσισμό τα αμερικάνικα ΜΜΕ, δείχνει ότι στις ΗΠΑ εξακολουθούν ακόμη να πιστεύουν στην ύπαρξη των Φυλών και στα καλά γονίδια. Διότι εδώ στο Ρωμέϊκο, ουδείς πολιτικός επί 8 χρόνια έχει τολμήσει να μιλήσει για τα γονίδια των Αντετοκούνμπηδων. Ως γνωστόν, με άνωθεν εντολή, όποιος στην Ελλάδα μιλάει για Φυλές και ευγενή γονίδια, σταμπάρεται αυτομάτως ως ρατσιστής.


    ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «Ευτυχώς δεν έχω ελληνική κουλτούρα. Μεγάλωσα σε νιγηριανό σπίτι, όχι σε ελληνικό. Έχω γνήσια νιγηριανή κουλτούρα, όχι ελληνική. Πρόκειται για πειθαρχία, αφορά τον σεβασμό των πρεσβυτέρων, την ύπαρξη ηθών».
    http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/04/blog-post_53.html

    ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ «ΕΛΛΑΔΑ 2021» ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
    http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/2021.html

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας της 51χρονης που αρνούνταν να διασωληνωθεί και κατέληξε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου -Τι έγραφε στο Facebook.
    Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για τον επόπτη δημόσιας υγείας, που την προέτρεπε να μη διασωληνωθεί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι επικοινωνούσε τις κρίσιμες ώρες τουλάχιστον με ακόμα ένα άτομο του αντιεμβολιαστικού χώρου.
    Οι αναρτήσεις της 51χρονης τους τελευταίους μήνες στο Facebook δείχνουν ότι η γυναίκα πίστευε ότι οι εμβολιασμένοι μέσω 5G θα κατευθύνονται από άγνωστες δυνάμεις και ότι το αίμα των ανεμβολίαστων θα «πουλιέται χρυσάφι». Το προφίλ της άτυχης γυναίκας στο Facebook βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών αλλά και ανεξάρτητων οργανισμών διασταύρωσης ψευδών ειδήσεων.
    «Η 1η και 2η δόση εμβολίου αφορούν τον εντοπισμό, ώστε να μπορούν να εντοπίσουν το εμβολιασμένο άτομο. Η 3η και 4η είναι του συντονισμού, ώστε να συντονιστεί το άτομο σε κάποια συχνότητα. Προς τούτο, θα βοηθήσει η συχνότητα 5g. Η 5η και 6η είναι της κατεύθυνσης. Καθοδηγεί το άτομο σε συγκεκριμένες ενέργειες, όπως τα συναισθήματα οργή, θλίψη, κ.λπ. Η 7η ως τελευταία είναι που αλλάζει το DNA του ανθρώπου. Οι δόσεις των εμβολίων είναι 7, όσα και τα μυστήρια της εκκλησίας μας. Κι αυτό τυχαίο? Δεν νομίζω!!
    Συνολικά λοιπόν, 7 δόσεις… χαρακτηριστικά, την 7η δόση την ονομάζουν "tattoo", το οποίο σημαίνει "χάραγμα", χωρίς να σημαίνει ότι είναι το καθαυτό χάραγμα… Έτοιμο πλέον και το μικροτσίπ που θα δουλεύει με τα εμβόλια. Το οξείδιο του γραφενίου θα λειτουργεί ως κεραία, ή αγωγός στο σώμα για ηλεκτρικά σήματα που προέρχονται από το τσιπ που θα εμφυτευτεί στο σώμα σας στην 7η δόση. Ο Μπουρλά μίλησε σήμερα για 3 δόσεις κάτ’ έτος, μέχρι το τελικό χάραγμα. Η Σουηδία έχει τεστάρει το τσιπ σε πειραματόζωα, τώρα περνάνε το εμβόλιο στην υπόλοιπη ανθρωπότητα. Αυτά θα ενωθούν στο τελικό χάραγμα», ανέφερε σε μια από τις αναρτήσεις της η 51χρονη που κατέληξε.
    «Σταματήστε να φοράτε αυτές τις μάσκες. Βλάπτουν το ανοσοποιητικό σύστημά σας. Όλοι ξέρουμε ότι το διοξείδιο του άνθρακα πρέπει να βγει από τον οργανισμό μας γιατί είναι βλαπτικό. Σε 2-3 λεπτά τα παιδιά όταν αναπνέουν με μάσκα κρατούν βλαπτική ουσία μέσα τους. Είναι ένας αργός θάνατος», έγραφε πριν από μερικούς μήνες η 51χρονη στον λογαριασμό της.
    Σε άλλη πάλι ανάρτηση αναφέρεται στο... αίμα των ανεμβολίαστων.«Ό Ερυθρός Σταυρός λέγει πώς τό αίμα που προέρχεται από "εμβολιασμένους είναι ΑΧΡΗΣΤΟ. δεν μπορεί νά χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε. Ιατρική χρήση . Σύντομα το Αίμα. των Ανεμβολίαστων θα πουλιέται ΧΡΥΣΑΦΙ! Αυτά τα λέει ο Ερυθρός Σταυρός με άλλα λόγια δηλ. Η Ανεξάρτητη Ιατρική. Επιστήμη. Φωνάζει ότι το πειραματικό Μπόλι . Είναι Βιολογικό Όπλο εξόντωσης .. Σκοτώνουν τους Ανθρώπους εν ψυχρώ……και τώρα Βάζουν χέρι. Και στα παιδιά μας…όταν όλη η Ευρώπη σταμάτησε τα Μπόλια. .
    «Τα εμβόλια θα είναι 7 που θα σας κάνουν. Όσοι νομίζατε πως με δύο εμβόλια την βγάλατε καθαρή σας γελάσανε. Οι Σατανάδες θα χρησιμοποιήσουν τον αριθμό των 7 εμβολίων όχι τυχαία…
    Ο Φαραώ ονειρεύτηκε 7 παχιές και 7 αδύνατες αγελάδες, καθώς και 7 καρποφόρα και 7 άκαρπα στάχια. Η λυχνία του Μωυσή ήταν επτάφωτη. Ο βασιλιάς Δαβίδ 7 φορές την ημέρα υμνούσε το Θεό και 7 πλεξίδες είχαν τα μαλλιά του Σαμψών, που του έδιναν τη δύναμή. Ο αριθμός 7 χρησιμοποιείται στην Παλαιά Διαθήκη 70 φορές! Στην εκκλησία 7 είναι τα ιερά μυστήρια: Γάμος, Βάπτιση, Χρίσμα, Ευχέλαιο
    Μετάληψη, Εξομολόγηση, Ιεροσύνη. 7 είναι τα θαύματα του Χριστού κατά τον Ευαγγελιστή Ιωάννη, 7 οι κύριες αρετές (ταπεινότητα, ευσπλαχνία, αγνότητα, φιλαλληλία, επιείκεια, καλοσύνη, εργατικότητα), 7 τα θανάσιμα αμαρτήματα ((φιλαργυρία, πορνεία, γαστριμαργία, φθόνος, οργή, ακηδία).
    Επίσης, 7 είναι οι ευχές που περιέχει το «Πάτερ ημών», 3 για το Θεό (αγιασθήτω το όνομά σου, ελθέτω η βασιλεία σου, γεννηθήτω το θέλημά σου) και 4 για τις ανάγκες του ανθρώπου (τον άρτον ημών δος, άφες τα οφειλήματα, μη εισενέγκεις εις πειρασμόν, ρύσαι από του πονηρού)», έγραψε στο Facebook η 51χρονη που κατέληξε
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΜΙΑ: ΜΑΝΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΟΡΗ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ. ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΒΟΥ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ;
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/05/blog-post_65.html
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  25. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ. Απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του 22χρονος. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΩΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ…
    Θλίψη, πόνος και οδύνη για την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς, οι οποίοι αύριο καλούνται να πουν το τελευταίο αντίο στον 22χρονο Σπύρο Μυριάνθου.
    Ο άτυχος νεαρός ξεψύχησε στο φλεγόμενο όχημα του μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον δρόμο Πάφου- Λεμεσού, κοντά στην έξοδο της Γεροσκήπου.
    Η κηδεία του αδικοχαμένου 22χρονου θα τελεστεί την Τρίτη η ώρα 15:00 στην εκκλησία «Γέννηση του Χριστού» της Τάλας. Η οικογένεια δε θα δεχθεί συλλυπητήρια ενώ παράκληση της αντί στεφάνων όπως γίνονται εισφορές στο ίδρυμα «Η κιβωτός- Κέντρο θεραπειών και αποκατάστασης».
    Το νήμα της ζωής του Σπύρου κόπηκε βίαια στις δύο τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο ίδιος οδηγούσε όχημα ενοικιάσεως και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας οδηγώντας με κατεύθυνση προς την Πάφο στην λωρίδα με κατεύθυνση προς την Λεμεσό.
    Πλησιάζοντας στην έξοδο της Γεροσκήπου το όχημα του συγκρούσθηκε με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ζευγάρι Ελληνοκυπρίων από το χωριό Κούκλια. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το όχημα ενοικιάσεως να προσκρούσει στο κιγκλίδωμα, η μηχανή του αποκολλήθηκε και το όχημα άρπαξε φωτιά.
    Ο οδηγός του οχήματος ενοικιάσεως απανθρακώθηκε στα συντρίμμια ενώ η 44χρονη οδηγός και ο 66χρονος σύζυγος της που βρίσκονταν στο άλλο αυτοκίνητο τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου.
    Όπως ανέφερε μαρτυρία στην Αστυνομία, το όχημα ενοικιάσεως που ανήκει σε εταιρεία ιδιοκτησίας Ελληνοκύπριου κατοίκου χωριού της Πάφου οδηγούσε στενό συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη της εταιρείας.
    Ζ,.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Ἀλέξανδρος Παπάγος στὸ διάστημα τῆς πρωθυπουργίας του, ἐπέμενε νὰ συνοδεύεται, στὶς μεγάλες τελετές, ἀπὸ «θρησκευτικοὺς ἡγέτες» τῶν Ἰουδαίων, ὁ Καραμανλῆς σιωπηρῶς μὰ σταθερῶς τοὺς ἠγνόησε καὶ ἐμμέσως ἀλλὰ δραστικῶς προσεπάθησε νὰ ἀφαιρέσῃ ἀπὸ τὴν Θεσσαλονίκη τὸν χαρακτήρα τῆς «Ἱερουσαλὴμ τῶν Βαλκανίων» ποὺ ἡ «συμπρωτεύουσά μας» εἶχε λόγῳ τῆς ἐκεῖ ἐγκαταστάσεως σεφαραδιτῶν Ἰουδαίων ἀπὸ τὴν Ἱσπανία. Ἔτσι ἐξηγεῖται καὶ ἡ ἐναντίον του ἀνατρεπτικὴ δραστηριότης τῶν Παναγῆ Παπαληγούρα καὶ Γεωργίου Ράλλη, ποὺ κατέληξε στὴν περίφημο «Ἀρχικὴ Ἀποστασία», ἐκείνη τοῦ 1958. Ὁ πρῶτος εἶχε ἀστεῖο ἐπώνυμο (Παπὰ-Λιγούρας), κατήγετο ὄχι ἀπὸ τὴν Πελοπόννησο ἀλλὰ τὴν Κέρκυρα καὶ ἦταν «ἀγαπημένος μαθητὴς» τοῦ Raymond Aron, Ἰουδαίου «διεθνολόγου» τῆς Γαλλίας, τὸν ὁποῖο ὁ Henry Kissinger θεωροῦσε «δάσκαλό του»∙ ἄρα, βάσει τοῦ νομικοῦ ἀξιώματος: «τρεῖς ἐνδείξεις συνιστοῦν ἀπόδειξη», ἦταν ἀποδεδειγμένως ἄτομο ἰουδαϊκῆς καταγωγῆς. Ὅσο γιὰ τὸν δεύτερο, τὸν Γ. Ῥάλλη, δὲν χρειάζεται νὰ σᾶς τὸν παρουσιάσω: Τὰ «ἔργα του» μιλοῦν ἀπὸ μόνα τους. Ἀπὸ τὴν Κέρκυρα (λόγῳ μητέρας), πάντως, καὶ αὐτός, ἐὰν δὲν ἦταν ἀπὸ ῥίζα ἰουδαϊκή, ὁπωσδήποτε ἦταν ἐξιουδαϊσμένος.
    Ὅπως καὶ νὰ εἶναι, τὸν Ὀκτώβριο τοῦ 1961 ἡ ἡμερομηνία λήξεως, δηλαδὴ ἀποπομπῆς τοῦ Κ. Καραμανλῆ, ἤταν πιὰ πολὺ κοντά. Αὐτὸς εἶχε ἐπιτελέση τὸ ἔργο γιὰ τὸ ὁποῖο εἶχε προωθηθῆ στὴν πρωθυπουργία.
    Τὴν ἡγεσία τοῦ Δυτικοῦ, δηλαδὴ «Ἀτλαντικοῦ», Κόσμου ἐτρόμαζε ἡ τεραστία ἀπήχησις ποὺ εἶχε ἡ Ἀριστερὰ στὴν Ἑλλάδα: 50% τοῦ πληθυσμοῦ, δηλαδὴ ἕνας στοὺς δύο Νεοέλληνες.

    (Κατὰ τὴν προσωπική μου [καὶ ὄχι μόνον] ἄποψη αὐτὸ ὀφείλεται στὴν Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία ἡ ὁποία παντοῦ καὶ πάντοτε συνεργάζεται οὐσιαστικῶς ἀνενδοίαστα μὲ τὰ μαρξιστικὰ καθεστῶτα.)

    Από άρθρο του ιστορικού Δημητρίου Μιχαλόπουλου.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΛΛΑΣ, ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ
    «Τὸ ὅτι ἡ Πατρίς μας συνιστᾶ κράτος κρυπτοϊουδαϊκὸ εἶναι πασιφανὲς ἀπὸ τὴν σημαία πρῶτα-πρῶτα καὶ ἀπὸ πολλὰ ἄλλα στὴν συνέχεια (ἡμέρα «Παρασκευή», ἀρνὶ τοῦ Πάσχα, μεταμεσονύκτιος λειτουργία τῆς Ἀναστάσεως κ.ο.κ.)

    Σήμερα ὅμως τὸ κράτος «μας» τείνει νὰ γίνῃ ἀπροκάλυπτα ἰουδαϊκὸ – τὸ «δυτικὸ Ἰσραήλ», ὅπως ἔλεγαν παλαιότερα καὶ κάποιοι «ψαγμένοι» φοιτητές.
    Ὅταν ὁ πρωθυπουργὸς εἶναι –κατὰ πᾶσα πιθανότητα- καταγωγῆς ὄχι ἁπλῶς ἰουδαϊκῆς μὰ ἰσραηλινῆς∙ ὅταν αὐτὸς ὁ ἐν λόγῳ πρωθυπουργὸς ἀνεδείχθη χάριν σὲ ἁπλῆ ὑπόδειξη ἀτόμου (τοῦ Ἀλαβάνου) προδήλως ἰουδαϊκῆς καταγωγῆς∙ ὅταν ὁ πρόεδρος τοῦ -δῆθεν- συντηρητικοῦ κόμματος ἀποδεδειγμένως κατάγεται ἀπὸ ἐκείνους τοὺς Ἰουδαίους ποὺ εἴχαν διωχθῆ ἀπὸ τὴν Σπάρτη κατὰ τὸν 10ο αἰώνα μ.Χ.∙ ὅταν ὁ ἀντιπρόεδρος τοῦ -δῆθεν- συντηρητικοῦ κόμματος ἔχει ὑποδειχθῆ ἀπὸ τὴν Μοσάντ∙ ὅταν ὁ ἐπὶ κεφαλῆς τοῦ δικτύου διαπλοκῆς (= διαφθορᾶς), δηλαδὴ ὁ Κ. Σημίτης, διασαλπίζει τὴν ἐξ Ἰουδαίων καταγωγή του∙ ὅταν ὁ τωρινὸς ἀρχιεπίσκοπος Ἀθηνῶν συναγελάζεται μὲ δαύτους∙ καὶ ὅταν ὁ προκάτοχός του περιβάλλετο καὶ καθοδηγεῖτο ἀπὸ ὄργανα (= πράκτορες) τῶν Ἰσραηλινῶν… τότε σαφέστατο γίνεται τὸ ὅτι ἐμεῖς οἱ Ἕλληνες εἴμαστε δοῦλοι μέσα στὴν ἴδια μας τὴν χώρα».
    Από άρθρο του ιστορικού Δημητρίου Μιχαλόπουλου.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. «Ἡ ἠθικὴ κατάῤῥευσις ὁποιουδήποτε καθεστῶτος προηγεῖται τῆς πολιτικῆς».
    Διαπίστωση του Τσέχου Γιάροσλαβ Χάσεκ στο «Ο καλός στρατιώτης Σβέικ».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό για την Υγεία των Ζώων (ΟΙΕ), το τελευταίο διάστημα καταγράφηκαν αρκετά ξεσπάσματα σοβαρής γρίπης των πτηνών σε Ευρώπη και Ασία.
    Η διασπορά του υψηλής παθογονικότητας ιού της γρίπης των πτηνών έχει θέσει σε συναγερμό τον κλάδο της πτηνοτροφίας μετά από προηγούμενα κρούσματα που οδήγησαν στη θανάτωση δεκάδων εκατομμυρίων πτηνών. Οι εξάρσεις αυτές συχνά οδηγούν και σε εμπορικούς περιορισμούς. Οι εξελίξεις προσελκύουν την προσοχή και επιδημιολόγων καθώς ο ιός της γρίπης των πτηνών μπορεί να μεταδοθεί στον άνθρωπο – όχι όμως με την κατανάλωση προϊόντων πουλερικών.
    Η Κίνα κατέγραψε μέχρι στιγμής τη φετινή χρονιά 21 κρούσματα σε ανθρώπους με το στέλεχος Η5Ν6, περισσότερα απ’ ό,τι το 2020. Η Νότια Κορέα κατέγραψε ξέσπασμα της γρίπης των πτηνών σε ένα πτηνοτροφείο περίπου 770.000 πουλερικών στο Chungcheongbuk-do, όπως ανέφερε ο OIE, επικαλούμενος έκθεση των Αρχών της Νότιας Κορέας. Όλα τα ζώα σφαγιάστηκαν. Η Ιαπωνία ανέφερε επίσης την πρώτη έξαρση της γρίπης των πτηνών με το στέλεχος H5N8 για τη φετινή χειμερινή περίοδο σε πτηνοτροφείο στα βορειοανατολικά της χώρας.
    Στην Ευρώπη η Νορβηγία ανέφερε ξέσπασμα της γρίπης των πτηνών με το στέλεχος H5N1 σε 7.000 πουλιά στην περιοχή Ρόγκαλαντ. Ξεσπάσματα της γρίπης αυτής σημειώνονται συνήθως το φθινόπωρο, με αποδημητικά πτηνά να διασπείρουν τον ιό.
    Στο Βέλγιο η κυβέρνηση σήμανε συναγερμό καλώντας τα πτηνοτροφεία της χώρας να κρατούν σε κλειστούς χώρους τα πουλερικά μετά τον εντοπισμό μιας εξαιρετικά παθογόνου παραλλαγής του ιού της γρίπης των πτηνών σε αγριόχηνα κοντά στην Αμβέρσα, ενώ σε ανάλογες κινήσεις είχαν προχωρήσει νωρίτερα η Γαλλία και η Ολλανδία.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τεράστια συμφωνία Ρωσίας-Τουρκίας για ναυπήγηση από Άγκυρα πλωτού λιμένα στην Αρκτική! - Deal ανάλογο με των S-400.
    Σε τουρκικό ναυπηγείο ανατέθηκε από την Ρωσία η κατασκευή κρίσιμων υποδομών στον Αρκτικό Ωκεανό απαραίτητων για την λειτουργία των ρωσικών πυρηνοκίνητων παγοθραυστικών και ειδικότερα το έργο της ναυπήγησης ενός πλωτού λιμένα.
    Συγκεκριμένα η εταιρεία Atomflot του ρωσικού κρατικού οργανισμό πυρηνικής ενέργειας (Rosatom) και το τουρκικό ναυπηγείο “Kuzey Star” με έδρα την Κωνσταντινούπολη, υπέγραψαν συμφωνία ύψους 65 εκατομμυρίων δολαρίων, σε πρώτη φάση, για την κατασκευή του πλωτού λιμένα για τα πυρηνοκίνητα παγοθραυστικά.
    Δεν είναι τόσο το αρχικό οικονομικό ύψος, αλλά η στρατηγική σημασία του έργου: Με τον πλωτό λιμένα η Ρωσία αποκτά προβάδισμα στον αγώνα κατάκτησης της Αρκτικής και θα διατηρεί ανοικτό όλο τον χρόνο το βόρειο πέρασμα μεταξύ της Αρκτικής και της αχανούς ηπειρωτικής Ρωσίας.
    Σχεδιασμένο με μήκος 220 μέτρα και πλάτος 48 μέτρα, το πλωτό λιμάνι θα έχει ανυψωτική ικανότητα περίπου 30 τόνων και θα ανεφοδιάζει, επισκευάζει και θα παρέχει πάσης φύσεως υποστήριξη στα ρωσικά παγοθραυστικά.
    Δεν μπορούσε να το ναυπηγήσει η Ρωσία; Τεχνικώς, ναι, αλλά τα υπάρχοντα ρωσικά ναυπηγεία έχουν κλεισμένες πολύ μεγαλύτερες παραγγελίες μέχρι το τέλος της δεκαετίας από το ρωσικό Ναυτικό και από εφοπλιστικές εταιρείες.
    To τουρκικό ναυπηγείο επιλέχθηκε αν και έδωσε ακριβότερη από την κινέζικη προσφορά και προτιμήθηκε έναντι ναυπηγείων της της Ν. Κορέας, Γαλλίας κτλ. σε μία πολιτική απόφαση της Μόσχας να στηριχθεί η σχέση που ξεκίνησε με την Τουρκία από την αγορά των S-400.
    Ειδικά η Γαλλία μετά την «ατιμία» που έκανε στην Γαλλία με τα LPD "Μistral", μάλλον δεν θα πάρει ποτέ πια ρωσικό ναυπηγικό έργο.
    Πρόσφατα η Ρωσία ναυπήγησε τα πιο ισχυρά πυρηνοκίνητα παγοθραυστικά στον κόσμο. Τα σκάφη κλάσης «Arktika», του πρώτου παγοθραυστικού κλάσης 22220, είναι ειδικά σχεδιασμένα για την Αρκτική και για τα «στόμια» των πολικών ποταμών.
    Δύο ακόμα παγοθραυστικά της κλάσης αναμένεται να τεθούν σε υπηρεσία τα επόμενα χρόνια, προκειμένου να παρέχουν δυνατότητες κίνησης στη δυτική Αρκτική καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε να είναι δυνατή η επιθυμητή κίνηση/ διέλευση πλοίων στο Βόρειο Θαλάσσιο Πέρασμα.
    Το «Arktika» είναι ικανό να σπάει πάγο πάχους τριών μέτρων, ωστόσο τα ρωσικά παγοθραυστικά κλάσης Leader θα είναι σε θέση να σπάνε παγετώνες πάχους 4,3 μέτρων και να μένουν στη θάλασσα για οκτώ μήνες.
    Ο Γενικός Διευθυντής της Atomflot, Mustafa Kaska, δήλωσε:
    «Η υπογραφή της συμφωνίας είναι ένα σημαντικό βήμα στην εφαρμογή του προγράμματος προετοιμασίας των παράκτιων υποδομών για τη συντήρηση των παγκόσμιων πυρηνοκίνητων παγοθραυστικών του σχεδίου 22220.
    Το τουρκικό ναυπηγείο διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα και καλή φήμη στο ναυπηγική αγορά.
    Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης στο λιμάνι του Μούρμανσκ, η κατασκευή της πλωτής αποβάθρας θα διαρκέσει 29 μήνες» είπε.
    Τα ρωσικά παγοθραυστικά της κλάσης 22220 είναι τα μεγαλύτερα και ισχυρότερα στον κόσμο.
    Το παγοθραυστικό έχει μήκος 173,3 μέτρα, πλάτος 34 μέτρα και χωρητικότητα νερού 33,5 τόνων.
    Είναι η δεύτερη συμφωνία Ρωσίας-Τουρκίας στο ναυπηγικό τομέα: Στα τέλη του 2018, το τουρκικό Ναυπηγείο “Kuzey Star Shipyard” άρχισε να ναυπηγεί δύο πλοία Ro-Ro με προωθητικό καύσιμο LNG κατόπιν παραγγελίας της ρωσικής κρατικής εταιρείας Rosmorport.
    Ο Tuncay İmral, Πρόεδρος της Kuzey Star Shipyard, δήλωσε:
    «Είμαστε πολύ ευτυχείς που υπογράψαμε συμβόλαιο με την Atomflot FSUE, μία από τις πιο σημαντικές κρατικές εταιρείες της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Το να κερδίσουμε τον διαγωνισμό για ένα τόσο σημαντικό έργο είναι μεγάλη τιμή για ένα τουρκικό ναυπηγείο. Η συμμετοχή σε αυτό το έργο θα δημιουργήσει νέες αρχές και ευκαιρίες για το Kuzey Star».
    Στην Ελλάδα η ναυπηγική βιομηχανία έχει απλώς πεθάνει, παρά τις τεράστιες ευκαιρίες ανάπτυξής της που είχαν προδιαγραφεί από τις συμφωνίες Καραμανλή-Πούτιν και προέβλεπαν ακόμα και ναυπήγηση ρωσικών πολεμικών πλοίων στην Ελλάδα...
    https://youtu.be/6ueoZX774fs
    https://youtu.be/sfqIifHoKuQ
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Τουρκία παρουσίασε χάρτη με την μεγάλη «Ευρασιατική Αυτοκρατορία» που «εξαφανίζει» την Ρωσία!
      «Όραμα του Τουρκικού κόσμου μέχρι το 2040».
      Θεόφραστος Ανδρεόπουλος
      https://www.defencenet.gr/amyna/toyrkia/912711_i-toyrkia-paroysiase-harti-me-tin-megali-eyrasiatiki-aytokratoria-poy
      H Mόσχα γνωρίζει τα «μακρόπνοα» σχέδια της Άγκυρας αλλά προς το παρόν την ανέχεται...
      Αντίθετα από ότι πιστεύουν πολλοί, το Τουράν, η μυθική περιοχή που περιλαμβάνει όλα τα τουρκόφωνα κράτη της κεντρικής Ασίας, δεν περιλαμβάνουν μόνο αυτά αλλά και πολλές αχανείς τουρκόφωνες περιοχές της σημερινής Ρωσικής Ομοσπονδίας.
      Το Τουράν είναι ο βασικός γεωστρατηγικός στόχος της Τουρκίας και όχι η ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας όπως πολλοί θέλουν να νομίζουν.
      Η Οθωμανική Αυτοκρατορία για την Τουρκία είναι απλά μία «επαρχία» του συνόλου του τουρκικού Τουράν.
      Το ερώτημα που τίθεται είναι αν γνωρίζουν οι Ρώσοι τους τουρκικούς σχεδιασμούς (τους γνωρίζουν) και τι σκοπό έχουν να πράξουν για αυτό, καθώς η Μόσχα προς ώρας έχει επιλέξει να βοηθήσει την Άγκυρα να πετύχει τους γεωστρατηγικούς της στόχους, εκτός βέβαια από τις περιοχές του Καυκάσου και της Βόρειας Συρίας (και του Βόρειου Ιράκ).
      Αυτή την στιγμή η Άγκυρα είναι χρήσιμη για την Μόσχα για να προκαλεί διάσπαση εντός του ΝΑΤΟ και η Άγκυρα ποντάρει να κερδίσει από την Μόσχα, τεχνογνωσία, ενέργεια και οπλικά συστήματα.
      Στην Τουρκία συζητείται ευρέως ο λεγόμενος «Χάρτης του Τουρκικού Κόσμου» που δείχνει «κτήσεις» από τον Αρκτικό Ωκεανό μέχρι τη Βουλγαρία, κάτι που επιδείχθηκε μετά τη σύνοδο κορυφής του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών στην Κωνσταντινούπολη.
      Παράλληλα, ο χάρτης περιλαμβάνει σχεδόν είκοσι συνιστώσες οντότητες της Ρωσικής Ομοσπονδίας και αφορά τη διακήρυξη «Όραμα του Τουρκικού κόσμου μέχρι το 2040».
      Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν και εκπρόσωποι του δεξιού εθνικιστικού κόμματος «Γκρίζοι Λύκοι» φωτογραφήθηκαν με τον χάρτη.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Στην πραγματικότητα, ο χάρτης καταδεικνύει τα σχέδια της Τουρκίας - της μεγάλης ευρασιατικής αυτοκρατορίας, την οποία εμποδίζει η ύπαρξη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη σύγχρονη (ακέραια) μορφή της.
      Τα σχέδια αυτά δεν εμποδίζουν την Τουρκία να αγοράσει τους S-400 από τη Ρωσία.
      Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Τουρκία έχει ασχοληθεί με την ιδέα της οργάνωσης τουρκικών κρατών για μεγάλο χρονικό διάστημα: Η πρώτη σύνοδος κορυφής συγκλήθηκε το 1992, σε αυτήν συμμετείχαν το Αζερμπαϊτζάν, το Καζακστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Κιργιστάν και το Τουρκμενιστάν.
      Αυτές οι χώρες, εκτός από το Τουρκμενιστάν, είναι μέλη του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών - OTG.
      Στη σύνοδο κορυφής, ο Ερντογάν τόνισε τη σημασία της προώθησης των τουρκικών συμφερόντων, την άρση των εμπορικών φραγμών, τη διασταύρωση πολιτιστικών και εκπαιδευτικών πολιτικών και τη διεύρυνση του χώρου ενημέρωσης.
      Ιδιαίτερα σημειώνεται η πολιτική αλληλεγγύη και η αλληλοϋποστήριξη των χωρών σε θέματα εθνικού ενδιαφέροντος, καθώς και σε περιφερειακά και παγκόσμια ζητήματα.
      Παρά τις πρώτες δηλώσεις του Ερντογάν ότι η οργάνωση δεν θέτει κανέναν κίνδυνο για την Ρωσία, Ρώσοι αναλυτές θέτουν το ερώτημα: Τι θα συμβεί αν ξεκινήσουν οι συζητήσεις όχι μόνο για την ενίσχυση των πολιτιστικών παραδόσεων, αλλά, για παράδειγμα, για τη δημιουργία κοινού στρατού;
      Σημειώνεται ότι και η Ουκρανία δείχνει ενδιαφέρον για τη θέση του παρατηρητή σε αυτόν τον οργανισμό.
      Ταυτόχρονα, είναι γνωστό ότι πολλοί Τούρκοι ζουν ιστορικά στο έδαφος της Ρωσίας όπως Τάταροι, Γιακούτ κ.α.
      Εκατομμύρια εκπρόσωποι των τουρκικών λαών και των πρώην δημοκρατιών της ΕΣΣΔ έχουν ρωσική υπηκοότητα.
      Είναι σαφές ότι η Τουρκία, η κληρονόμος του Οθωμανικού Χαλιφάτου, προσπαθεί να ενισχύσει την επιρροή της και η ρωσική πλευρά κατανοεί τα κίνητρα της Τουρκίας.
      Ταυτόχρονα, ο φόβος προκαλείται από την ετοιμότητα της τουρκικής πλευράς να χρησιμοποιήσει «πανισλαμιστικά κίνητρα».
      Η διακυβέρνηση του Ερντογάν δείχνει μια ξεκάθαρη πορεία - να γίνει ο ηγέτης του ισλαμικού κόσμου. Ταυτόχρονα, η Κεντρική Ασία ήταν και παραμένει στη σφαίρα των ρωσικών συμφερόντων.
      Η ενίσχυση της Τουρκίας δεν αποτελεί άμεση απειλή για τη Ρωσία και τα συμφέροντα των δύο χωρών μπορεί να μην έρχονται καν αντιμέτωπα, με την προϋπόθεση ότι οι Τούρκοι καταλάβουν ότι τα στοιχήματα πρέπει να τεθούν στην ενίσχυση και όχι στην αποδυνάμωση της επιρροής της Ρωσίας.
      Ο σχεδιασμός της άνθησης του τουρκικού κόσμου, η ελπίδα για την εκδίωξη ή την κατάρρευση της Ρωσίας είναι άσκοπος, αυτά είναι άδεια όνειρα, λέει ο Pyotr Akopov στο RIA Novosti.
      Έτσι, η αρμονική συνεργασία προς αυτή την κατεύθυνση μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την εξασφάλιση μιας θέσης για τη Ρωσία ως παρατηρητή στον Οργανισμό Τουρκικών Κρατών και, κατά συνέπεια, με την αίτηση της Τουρκίας στην Ευρασιατική Ένωση.
      Το να ελπίζουμε ότι «ο ήλιος θα αρχίσει να ανατέλλει ξανά από την Ανατολή», που θα κάνει την Τουρκία το κέντρο της κουλτούρας του πολιτισμού, μοιάζει με πολιτικά όνειρα.
      «Για να μην παραμελήσετε την άνοδο του νέου κόσμου, πρέπει να επιλέξετε το σωστό άτομο με το οποίο θα τον συναντήσετε», σημειώνει ο Petr Akopov
      Ζ.Π

      Διαγραφή
  31. ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ.
    Ο οργανισμός του ανθρώπου παράγει έναντι του κορωνοϊού αντισώματα τύπου IgM, IgG και IgA.
    Τα αντισώματα IgM παρέχουν την άμυνα πρώτης γραμμής κατά τη διάρκεια της ενεργής λοίμωξης. Τα αντισώματα IgA, δείχνουν μια πρόσφατη λοίμωξη από τον ιό και παραμένουν σε σταθερά επίπεδα για μεγαλύτερο διάστημα από τα IgM. Τα αντισώματα IgG σχετίζονται με τη μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη ανοσία.
    Πέραν της ποιοτικής ανίχνευσης αντισωμάτων είναι ιδιαίτερα σημαντικός ο ποσοτικός προσδιορισμός των IgG αντισωμάτων, αφού πρόκειται για τα αντισώματα που «χτίζουν» τη μακροπρόθεσμη ανοσία του οργανισμού έναντι του κορωνοϊού.
    Ο εξειδικευμένος έλεγχος ποσοτικού προσδιορισμού των ειδικών αντισωμάτων έναντι της S πρωτεΐνης του ιού (anti-spike IgG).
    Το τεστ αυτό ανιχνεύει μια ξεχωριστή υποκατηγορία IgG αντισωμάτων που δρουν κατά της ακιδικής πρωτεΐνης S του κορωνοϊού, εμποδίζοντας την είσοδο του ιού στα κύτταρα-στόχους. Σύμφωνα με σχετικές μελέτες, τα anti-spike IgG αντισώματα αποτελούν σημαντικό στοιχείο της ανοσολογικής απόκρισης και η παρουσία τους θεωρείται αδρή ένδειξη προστασίας έναντι του ιού. Επιπλέον, δεδομένου ότι τα διαθέσιμα εμβόλια στοχεύουν στην παραγωγή αυτής της κατηγορίας των αντισωμάτων, ο ποσοτικός προσδιορισμός τους συμβάλλει στην αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των εμβολιασμών.
    Το τεστ ανίχνευσης εξουδετερωτικών αντισωμάτων παρέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το πόσο αποτελεσματικά είναι τα αντισώματα που έχει αναπτύξει ένας οργανισμός. Προσφέρει δηλαδή, μια ποιοτική εκτίμηση της λειτουργικότητας των αντισωμάτων όλων των κατηγοριών (IgM, IgG και IgA) έναντι του SARS-CoV-2 του εξεταζόμενου.
    Οι πληροφορίες αυτές συμβάλλουν τόσο στην αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων, όσο και στην εκτίμηση του βαθμού προστατευτικής ανοσίας ατόμων που έχουν νοσήσει στο παρελθόν.
    Πρόσφατες μελέτες υποστηρίζουν ότι η λειτουργικότητα των αντισωμάτων δεν είναι σε όλες τις περιπτώσεις η ίδια. Μερικά αντισώματα μπορούν να συνδεθούν στον ιό (δεσμευτικά), χωρίς όμως απαραίτητα να αποκλείσουν τη λοίμωξη.
    Τα αντισώματα που προστατεύουν αποτελεσματικά από μια μελλοντική λοίμωξη ονομάζονται εξουδετερωτικά και είναι αυτά που έχουν την ικανότητα να μπλοκάρουν σταθερά το βασικό όπλο εισβολής του νέου ιού, την γλυκοπρωτεΐνη που σχηματίζει την ακίδα S (Spike) με την οποία προσκολλάται ο ιός στους ACE υποδοχείς και διεισδύει στα ανθρώπινα κύτταρα.
    Το τεστ ανίχνευσης εξουδετερωτικών αντισωμάτων αξιολογεί στο σύνολο την εξουδετερωτική ικανότητα όλων των κατηγοριών (IgM, IgG, IgA) των αντισωμάτων έναντι του Covid-19.
    Ο εργαστηριακός έλεγχος των εξουδετερωτικών αντισωμάτων προσφέρει μια ποιοτική εκτίμηση της λειτουργικότητας των αντισωμάτων έναντι του SARS-COV-2 του εξεταζόμενου που είτε νόσησε από τον ιό (με ή χωρίς συμπτώματα), είτε εμβολιάστηκε έναντι του ιού. Δεν παρέχει ποσοτικό προσδιορισμό αντισωμάτων.
    Η διενέργεια του τεστ συνιστάται να πραγματοποιείται:
    • 20 ημέρες μετά και την 2η εμβολιαστική δόση
    • Τουλάχιστον 14 ημέρες είτε μετά την έναρξη των συμπτωμάτων, είτε μετά την εργαστηριακή επιβεβαίωση της λοίμωξης
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ
      Η παρουσία αντισωμάτων δεν σημαίνει απαραίτητα και προστασία από μια μελλοντική επαναλοίμωξη. Η ικανότητα άμυνας του οργανισμού μας με τα αντισώματα εξαρτάται τόσο από τον αριθμό τους όσο και από την «ποιότητα» τους. Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι η λειτουργικότητα των αντισωμάτων που παράγονται έναντι του SARS COV 2, ακόμα και αυτή των εξουδετερωτικών δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική, δεδομένου ότι συχνά ένα ποσοστό αυτών αν και συνδέονται στον ιό (δεσμευτική δράση), η σύνδεση τους δεν είναι αρκετά σταθερή ώστε να αποτρέψουν την είσοδο του στα ανθρώπινα κύτταρα (εξουδετερωτική δράση).

      Ο ποσοτικός ή ποιοτικός προσδιορισμός των ολικών IgG για την COVID-19 χρησιμεύει ως γενικός δείκτης προηγούμενης λοίμωξης. Ο ποσοτικός προσδιορισμός των anti-S IgG αντισωμάτων ανιχνεύει την ειδική ανοσιακή απάντηση που παράγεται μετά τον εμβολιασμό. Οι δοκιμές αυτές προσφέρουν έναν ποσοτικό προσδιορισμό των IgG αντισωμάτων, δεν μας δίνουν όμως πληροφορίες σχετικά την εξουδετερωτική ικανότητα αυτών. Το τεστ ανίχνευσης εξουδετερωτικών αντισωμάτων δεν μας προσφέρει ποσοτικό προσδιορισμό αντισωμάτων αλλά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους και συγκεκριμένα την ικανότητα δράση τους ως εξουδετερωτικά. To test αυτό περιλαμβάνει εκτός των IgG και άλλες κατηγορίες αντισωμάτων.
      Η κυτταρική ανοσία ξεκινά σχεδόν παράλληλα με αυτή των αντισωμάτων και προκύπτει από την ενεργοποίηση μια ειδικής ομάδας ανοσοκυττάρων, τα Τ-λεμφοκύτταρα, τα οποία έχουν την ιδιότητα να εντοπίζουν και να θανατώνουν τα παθογόνα μικρόβια που εισβάλλουν στον οργανισμό μας. Επειδή τα Τ-λεμφοκύτταρα έχουν την ιδιότητα να παραμένουν στο αίμα μας για χρόνια μετά από μια μόλυνση, στην περίπτωση της λοίμωξης COVID-19 παίζουν σημαντικό ρόλο στη «μακροχρόνια μνήμη» του ανοσοποιητικού συστήματος μας όταν εκτίθεται ξανά στον κορωνοϊό.
      Όλο και περισσότερες μελέτες υποστηρίζουν ότι ενώ τα αντισώματα σε πολλές περιπτώσεις δεν παράγονται ή ενδέχεται να καθυστερούν, η κυτταρική άμυνα έχει ήδη ενεργοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να παρέχει ένα βαθμό προστασίας που διαφέρει από άτομο σε άτομο. Για το λόγο αυτό η εξέταση της κυτταρικής ανοσίας συνιστάται κυρίως ως συμπληρωματικός έλεγχος σε άτομα που ενώ νόσησαν ή εμβολιάστηκαν δεν παρήγαγε ο οργανισμός τους υψηλό τίτλο αντισωμάτων, ώστε να έχουν μια πλήρη εικόνα της άμυνας τους απέναντι στη λοίμωξη COVID-19.

      Σε μία μελέτη όλοι οι υγειονομικοί (25-70 ετών) και το 90% των ηλικιωμένων άνω των 80 ετών, την ημέρα 50 μετά τον εμβολιασμό, είχαν εξουδετερωτικά αντισώματα σε πολύ υψηλούς τίτλους. Το αποτέλεσμα αυτό δηλώνει την υψηλή αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού και δείχνει ότι οι υγιείς συμπολίτες μας δεν χρειάζεται να κάνουν εξετάσεις αντισωμάτων, καθώς η πιθανότητα να μην έχουν αναπτύξει υψηλούς τίτλους είναι σχεδόν μηδενική.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  32. Η νορβηγική Nammo πραγματοποίησε βολή αντιαρματικού M-72 LAW από drone.
    Η σημερινή εποχή δεν χαρακτηρίζεται μόνο από την ανάπτυξη μη επανδρωμένων οπλικών συστημάτων αλλά και από τις νέες χρήσεις παλαιότερων όπλων όπως επί παραδείγματι την εκτόξευση ενός πυρομαχικού Μ-72 LAW από ένα drone.
    Η νορβηγική Nammo ανακοίνωσε ότι δοκίμασε με επιτυχία βολή αντιαρματικού M-72 LAW από τετραπτέρυγο UAV.
    Το πρόγραμμα άρχισε να αναπτύσσεται το 2017 ως μια οικονομική λύση αξιοποίησης των παλαιών M-72 σε ρόλο προσβολής στόχων από την κατακόρυφο (Top Attack).
    Το M-72 είναι μια αντιαρματική ρουκέτα μιας χρήσης, των 66 χιλιοστών, το οποίο υπηρετεί και στην Ελλάδα. Χρησιμοποιείται σε επίπεδο Ομάδας σε αντιαρματικό ρόλο, σε ρόλο προσβολής οχυρώσεων και κατά προσωπικού.
    Το δραστικό του βεληνεκές είναι περί τα 350 μέτρα, ενώ μπορεί να διατρήσει περί τα 450 χιλιοστά συμβατικής θωράκισης. Η χρήση του UAV επιτρέπει τη χρήση των M-72 με ένα νέο τρόπο, όπου το UAV θα σταθεροποιείται πάνω από το στόχο και στη συνέχεια το M-72 θα ενεργοποιείται. Αυτή η νέα τακτική επιτρέπει τις επιθέσεις σμήνους UAV με M-72 κατά πολλαπλών στόχων. Στην ανακοίνωση της η Nammo αναφέρει ότι η δοκιμή έγινε με UAV εμπορικών προδιαγραφών μέγιστης εμβέλειας 3-4 χιλιομέτρων και ότι εργάζεται για την αύξηση της μέγιστης εμβέλειας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 1967. «ΠΡΟΕΔΡΕ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΖΟΝΣΟΝ: «πώς γίνεται να βιάζουν μία πουτάνα»;
    Αληθινός διάλογος στις ΗΠΑ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τα Σκόπια εντάχθηκαν πλήρως στο ΝΑΤΟ - Ο Ζόραν Ζάεφ υπέγραψε την κοινή διακήρυξη.
    Ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ, παρουσία της υπουργού Άμυνας Ραντμίλα Σεκερίνσκα και του στρατηγού Συμεών Τραϊκόφσκι, δέχθηκε σήμερα τον Διοικητή της Ανώτατης Συμμαχικής Διοίκησης του ΝΑΤΟ για τον Μετασχηματισμό Στρατηγό Φιλίπ Λαβίν [Philip Lavigne], λίγο πριν την τελετή υπογραφής της Κοινής Διακήρυξης για την Ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της σκοπιανής κυβέρνησης.
    Με την υπογραφή αυτής της κοινής δήλωσης ολοκληρώνεται και επίσημα η διαδικασία στρατιωτικής ένταξης των Σκοπίων στις δομές διοίκησης και στη δομή των συμμαχικών δυνάμεων και δυστυχώς ξέρουμε όλοι με ποιο όνομα εντάχθηκαν.
    «Η "Βόρεια Μακεδονία" έχει εργαστεί επιμελώς στις διαδικασίες που επέτρεψαν τη στρατιωτική ενσωμάτωση, κάνοντας τη χώρα περήφανη που στέκεται δίπλα-δίπλα με τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ», όπως αναφέρεται.
    Ο πρωθυπουργός, η υπουργός Άμυνας και ο στρατηγός Λαβίν συζήτησαν επίσης τα οφέλη από την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, όπως η συμβολή στη σταθερότητα στην περιοχή που εγγυάται τις επενδύσεις στη χώρα, αλλά και η συμβολή των Σκοπίων στις αποστολές του ΝΑΤΟ.
    Στη συνάντηση τονίστηκε ότι η εθιμοτυπική υπογραφή της κοινής διακήρυξης αποτελεί κοινή τιμή και υπερηφάνεια για τη δέσμευση όλων όσων συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία, σημειώνει η κυβερνητική ανακοίνωση.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΕ αποκτά ευρωστρατό μέχρι το 2025: Θα αποτελείται από 5.000 στελέχη.
      «Θα είναι συμπληρωματικός του ΝΑΤΟ και θα ενισχύσει τους διατλαντικούς δεσμούς». ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
      Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξετάζει το ενδεχόμενο ανάπτυξης μιας κοινής στρατιωτικής δύναμης, που θα αριθμεί ως και 5.000 στρατιώτες, έως το 2025, για να αντιμετωπίσει μια σειρά κρίσεων και χωρίς να βασίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με το προσχέδιο του πλάνου.
      Η «Δύναμη Ταχείας Παρέμβασης της ΕΕ», θα αποτελείται από στοιχεία ξηράς, θάλασσας και αέρα που «θα μπορούσαν να ανταλλάσσονται μεταξύ των μόνιμων στρατιωτικών δυναμεων, ανάλογα με την κρίση», σύμφωνα με το εμπιστευτικό έγγραφο 28 σελίδων, με ημερομηνία 9 Νοεμβρίου, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του Reuters.
      Οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας της ΕΕ ξεκίνησαν τη συζήτηση για το σχέδιο το απόγευμα της Δευτέρας στις Βρυξέλλες και συνέχισαν την Τρίτη, με στόχο να καταλήξουν σε ένα τελικό έγγραφο μέχρι τον Μάρτιο του 2022.
      Η Ιταλία και η Γαλλία, δύο από τις στρατιωτικές δυνάμεις της ΕΕ, χαιρέτησαν το σχέδιο. Κρίσιμη για την υλοοίηση του σχεδίου είναι η άποψη που θα εκφέρει η επερχόμενη ομοσπονδιακή κυβέρνηση συνασπισμού της Γερμανίας.
      «Το έγγραφο παρουσιάζει ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο, αλλά κάνει επίσης συγκεκριμένες επιχειρησιακές προτάσεις. Έχει καλή ισορροπία», δήλωσε στους δημοσιογράφους η υπουργός Άμυνας της Γαλλίας, Φλοράνς Παρλί. Ο Ιταλός ομόλογός της, Λορέντζο Γκουερίνι, είπε ότι θα είναι επίσης συμπληρωματικό του ΝΑΤΟ και θα ενισχύσει τους διατλαντικούς δεσμούς.
      Σύμφωνα με το σχέδιο, ο ευρωστρατός δεν θα απαιτεί συμμετοχή και από τα 27 κράτη - μέλη της ΕΕ.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  35. Ο ΠΑΞΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΩΡΤΣΙΛ
    Υποθέτουμε πως γίνονται αυτές οι δουλειές.
    Προφανώς ο Παξινός ήρθε μέσα από την φυλακή των Άγγλων σε συμφωνία με την αγγλική μυστική αστυνομία: «Παξινέ, δεν θα σε σκοτώσουμε, αν μας δώσεις όλα τα στοιχεία που έχεις για τον θάνατο του Μεταξά και πού τα έχεις κρύψει, για να τα καταστρέψουμε . Μετά μπορεί να σε αφήσουμε ελεύθερο με ορισμένους όρους. Να μην επιστρέψεις ποτέ στην Ελλάδα, να παραμείνεις μακριά της και να μην γράψεις τίποτε για τον πόλεμο. Αν παραβιάσεις την συμφωνία, οι μυστικές υπηρεσίες θα σε σκοτώσουν. Αν κρατήσεις την συμφωνία, οι μυστικές υπηρεσίες θα σε βοηθήσουν να ζήσεις καλή και πλούσια ζωή (όσο γίνεται πιο μακριά από την πατρίδα σου) με μια επιχείρηση της αρεσκείας σου».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η Ελληνική Εταιρεία Ορολογίας (ΕΛΕΤΟ) και το Πανεπιστήμιο Κύπρου, σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά/ΙΕΛ, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ), το Εθνικό Σύστημα Υποδομών Ποιότητας/ Ελληνικό Οργανισμό Τυποποίησης (ΕΣΥΠ/ΕΛΟΤ), τον Οργανισμό για την ∆ιάδοση της Ελληνικής Γλώσσας (Ο∆ΕΓ), την Πανελλήνια Ένωση Μεταφραστών (ΠΕΜ), την Ελληνική Εταιρεία Μεταφρασεολογίας (ΕΕΜ) και το Ελληνικό ∆ίκτυο Ορολογίας (Ε∆Ο) διοργάνωσαν το 13ο Συνέδριο "Ελληνική Γλώσσα και Ορολογία".

    Το Συνέδριο είναι αφιερωμένο στον Ιωάννη Καποδίστρια. Σκοπός του Συνεδρίου είναι η παρουσίαση αφενός της σημερινής κατάστασης της ελληνικής γλώσσας στην ορολογική της διάσταση και αφετέρου αρχών, μεθόδων, πρακτικών και εργαλείων της σύγχρονης επιστήμης της Ορολογίας και της εφαρμογής τους στην ελληνική γλώσσα - μονογλωσσικά - - για την προώθηση της ορολογικής έρευνας και τη συμβολή στον σύγχρονο ορολογικό εμπλουτισμό της ελληνικής γλώσσας.

    Στο Συνέδριο παρουσιάστηκαν 35 ανακοινώσεις Ελλήνων επιστημόνων.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ασφάλεια και αποτελεσματικότητα της ταυτόχρονης χορήγησης COVID-19 εμβολίου (chadox1 ή bnt162b2) μαζί με το αντιγριπικό εμβόλιο.
    Ο ταυτόχρονος εμβολιασμός για γρίπη και COVID-19 θα αποτελεί δυνητικά μία διευκόλυνση για το σύστημα υγείας και για τους ασθενείς τον καιρό της πανδημίας.
    Στα πλαίσια ελέγχου της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας της ταυτόχρονης χορήγησης ενός αντιγριπικού εμβολίου και ενός COVID-19 εμβολίου (ChAdOx1 ή BNT162b2) διενεργήθηκε μία πολυκεντρική, τυχαιοποιημένη, φάσης 4 μελέτη σε ενήλικες να λάβουν μαζί με τη δεύτερη δόση του COVID-19 εμβολίου τους, είτε κάποιο αντιγριπικό εμβόλιο είτε placebo και τρείς εβδομάδες αργότερα να λάβουν το εμβόλιο της γρίπης αν πήραν placeboή το ανάποδο, και τα αποτελέσματα της δημοσιεύτηκαν στο διεθνές περιοδικό «TheLancet».
    Οι Ιατροί της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, Πάνος Μαλανδράκης, Γιάννης Ντάνασης και Θάνος Δημόπουλος (Πρύτανης ΕΚΠΑ) συνοψίζουν τη σχετική δημοσίευση.
    Πρωταρχικό καταληκτικό σημείο της μελέτης ήταν κάποια συστηματική αντίδραση έως και 7 ημέρες μετά τον εμβολιασμό, ενώ παράλληλα αξιολογήθηκε η αντισωματική απάντηση των συμμετεχόντων.
    Συνολικά, συμπεριλήφθηκαν 679 άτομα, εκ των οποίων:
    -340 έλαβαν ταυτόχρονα τα δύο εμβόλια, και ,
    -339 διαδοχικά με 21 ημέρες διαφορά.
    Σε διαφορετικές υποομάδες που έλαβαν τρία διαφορετικά αντιγριπικά εμβόλια μαζί με το εμβόλιο της εταιρείας Pfizer ή της AstraZeneca, η μη κατωτερότητα της ταυτόχρονης χορήγησης σε σχέση με τη χορήγηση, με 21 ημέρες κενό επιβεβαιώθηκε σε 4 από τους 6 διαφορετικούς συνδυασμούς εμβολίων, και στους άλλους δύο η μη κατωτερότητα δεν πληρούσε τα στατιστικά κριτήρια που είχαν θεσπιστεί στο σχεδιασμό της μελέτης.
    Οι ανοσολογικές αποκρίσεις δεν επηρεάστηκαν από την ταυτόχρονη έγχυση, και οι περισσότερες αντιδράσεις ήταν ήπιου ή μέτριου βαθμού.
    Μία σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια περιγράφηκε, και αυτή ήταν νοσηλεία λόγω κεφαλαλγίας.
    Συμπερασματικά, η ταυτόχρονη χορήγηση αποδείχθηκε ασφαλής και αποτελεσματική σε αυτή την ομάδα ασθενών και μπορεί δυνητικά να διευκολύνει το σύστημα υγείας τον επόμενο χειμώνα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. «Γέμισαν οι νεκροθάλαμοι του νοσοκομείου».
    Ο Διευθυντής στη Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος.
    «Η εφημερία στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» φτάνει στο τέλος της με 110 προσελεύσεις, 45 εισαγωγές και διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ».
    «Γέμισαν οι νεκροθάλαμοι του νοσοκομείου». Όπως τόνισε ο κ. Καπραβέλος, το 95% των ανθρώπων που προσέρχονται στο νοσοκομείο είναι σε βαριά κατάσταση και νέοι μάλιστα.
    «Ελάχιστοι είναι αυτοί που μας ταλαιπωρούν και τους κυνηγάμε για οξυγόνο. Είναι πραγματικά σε άλλο μήκος κύματος και μας απειλούν. Η δύσπνοια και η δυσφορία που νιώθει κάποιος από τις επιπλοκές της νόσο εύχομαι να μη τις ζήσει κανείς. Θα πρέπει να υπάρξουν περιοριστικά μέτρα στους ανεμβολίαστους, για την προστασία των ιδίων. Υπάρχει πανδημία των ανεμβολίαστων και πάει να γίνει τραγωδία των ανεμβολίαστων».
    «Δεν αντέχουμε άλλο να βλέπουμε θανάτους σε ανθρώπους που έχουν την αφέλεια ότι δεν κινδυνεύουν».
    «Με τη μετάλλαξη Δέλτα ο εμβολιασμένος πλέον δεν προστατεύεται από την ελαφρά νόσο. Ας μη θεοποιούμε τους εμβολιασμένους, αλλά αυτοί δεν κινδυνεύουν να νοσήσουν βαριά», είπε.
    Όσοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι και νοσήσουν με κορωνοϊό πριν την τρίτη δόση, θα πρέπει να τη λάβουν μετά από ένα εξάμηνο. «Αυτός που νοσεί έχει ήδη ισχυρή προστασία, άρα δεν χρειάζεται να το κάνει αμέσως», είπε ο κ. Καπραβέλος.
    Ως προς το μονοδοσικό εμβόλιο, είπε πως με μία δόση δεν σωζόμαστε, επομένως είναι απαραίτητο να γίνει η δεύτερη δόση, η οποία μπορεί να γίνει με το εμβόλιο της Pfizer.
    «Πάμε για ένα μαύρο Νοέμβρη με 2.500 νεκρούς. Δεν κοπάζει η πανδημία, ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Ευρώπη», υπογράμμισε.
    Για την επιστράτευση ιδιωτών γιατρών
    Ο κ. Καπραβέλος σχολίασε την κίνηση του Υπουργείου Υγείας να προχωρήσει σε επίταξη υπηρεσιών από τους ιδιώτες γιατρούς.
    «Χρειαζόμαστε πάρα πολλούς γιατρούς, δεν αντέχουμε άλλο. 40 έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να βοηθήσουν, αλλά το σύστημα υγείας έχει κενά που πρέπει να συμπληρωθούν», είπε και συμπλήρωσε πως θα πρέπει να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
    «Θέλουμε 25 με 30 γιατρούς επιπλέον για να βγάλουμε τις εφημερίες. Οι ίδιοι οι γιατροί κάνουν παραπάνω εφημερίες, δεν μπορούν να σταθούν στα πόδια τους. Το νοσηλευτικό προσωπικό έχει εξαντληθεί. Είναι οι ήρωες αυτού του αγώνα».
    «Αν δω να ηρεμεί η κατάσταση, δεν έχω λόγο να βγαίνω και να λέω στους ανθρώπους «προσέξτε, εδώ παραμονεύει ο θάνατος». Δεν είναι μία απλή αρρώστια, είναι ο θάνατος», κατέληξε.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΡΩΜΙΩΝ.

    Χαμός σε bachelor στη Μεσσηνία – Νέγροι έστειλαν στο νοσοκομείο νύφη, μητέρα και κουμπάρα!
    pronews.gr
    Χαμός επικράτησε σε bachelor party στη Μεσσηνία, καθώς η κατάσταση ξέφυγε και οι... Νέγροι χορευτές, έστειλαν στο νοσοκομείο τη νύφη, την μητέρα της αλλά και την κουμπάρα.
    «Φαίνεται όμως ότι τα προσόντα των χορευτών ήταν τόσο μεγάλα και σε συνδυασμό με το ποτό που έρρεε άφθονο, δημιούργησε μια χαοτική κατάσταση» λέει Μέσο της Μεσσηνίας.
    Και προσθέτει πιπεράτες λεπτομέρειες: «η κουμπάρα ξεκίνησε το γλέντι με έναν από τους χορευτές που της είχε γυαλίσει από την αρχή της βραδιάς. Κάπου εκεί μπλέχτηκε και η μητέρα της νύφης η οποία μάλιστα φαίνεται ότι είχε πολύ καιρό να δει ανάλογο θέαμα.
    Η νύφη όπως μαρτυρούν όσοι ήταν παρόντες δεν ήθελε και πολλά, αφού είχε κατεβάσει και εκείνη με την σειρά της πολλά ποτά, αλλά φαίνεται ότι ήθελε να δοκιμάσει και κόλπα που δεν είχε ξανακάνει στην ζωή της γι’ αυτό πήρε δύο χορευτές για να της τα δείξουν».
    Στα επείγοντα
    Το πρόβλημα όμως και για τις τρεις γυναίκες ήταν ότι η εμπειρία με τους Νέγρους ανάγκασε τις κυρίες να μεταφερθούν στα επείγοντα του νοσοκομείου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, προσπαθώντας μάλιστα να συγκαλύψουν το γεγονός!
    Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί του νοσοκομείου όταν είδαν μπροστά τους τις τρεις γυναίκες σε αυτή την κατάσταση!
    Λογάριαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, που στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν μια από τις ξαδέλφες του γαμπρού η οποία πήγε και τα κάρφωσε όλα για την νύχτα του Bachelor με αποτέλεσμα και ο γάμος να σχολάσει.
    Φυσικά γάμος δεν έγινε και δεν υπάρχει καμία επαφή των δύο οικογενειών, αφού εκτός από το μελλόνυμφο ζευγάρι που χώρισε τώρα χωρίζει και η μητέρα της νύφης, αφού και ο πατέρας την έχει πετάξει έξω από το σπίτι!
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: την επόμενη ημέρα οι ρωμιοί και οι ρωμιές, οι ευσεβείς ορθόδοξοι χριστιανοί, θα ήταν στον «ιερό» τους ναό, σοβαροί και γεμάτοι πίστη, για να παρακολουθήσουν το «μυστήριο» του γάμου, στο οποίο ο ιερέας του Ιεχωβά θα τους χόρευε τον Ησαΐα και θα τους προέτρεπε να μιμηθούν τον μάγο Αβραάμ και την γυναίκα (και ταυτόχρονα αδελφή του) Σάρα, που την «νοίκιαζε» δεχόμενος χρυσάφι από πλούσιους άρχοντες.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  40. ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Μ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ».

    Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, μιλώντας χθες στην Επιτροπή Σχεδιασμού και Προϋπολογισμού της τουρκικής βουλής για τον προϋπολογισμό του 2022, επικαλέστηκε τον ΣΥΡΙΖΑ και τις θέσεις που έχει εκφράσει για την πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά, θέλοντας να αποδείξει πως υπάρχουν ελληνικά κόμματα που συμφωνούν με τους ισχυρισμούς της Άγκυρας, για τους νέους εξοπλισμούς και τις συμμαχίες στις οποίες προχωράει η Αθήνα.
    «Δείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα μέλη του κόμματος του Τσίπρα, με ξεκάθαρο τρόπο κινούμενα με βάση αυτά που είπαμε εμείς και απευθυνόμενοι στην παρούσα κυβέρνηση λένε πως “Αυτή η επιθετική ρητορική και οι επιθετικές ενέργειες βλάπτουν τον ελληνικό λαό. Για αυτό το λόγο εγκαταλείψτε αυτή τη λογική και αυτές τις ενέργειες”» δήλωσε συγκεκριμένα ο Ακάρ (06:52 στο βίντεο).

    https://youtu.be/jbfd0vYc7Yc
    Παρουσιάζοντας για μία ακόμη φορά το «άσπρο» ως «μαύρο», και ερμηνεύοντας το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας σύμφωνα με τα συμφέροντα της Άγκυρας, ο Ακάρ έστρεψε τα πυρά του κατά Ελλάδας και Κύπρου, παρουσιάζοντας ως … «θύμα» την Τουρκία.
    Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας επανέλαβε πως η χώρα του θα υπερασπιστεί τα συμφέροντά της στο Αιγαίο Πέλαγος και στην Ανατολική Μεσόγειο, ισχυρίστηκε πως οι συμμαχίες και οι εξοπλισμοί της Ελλάδας βλάπτουν την αλληλεγγύη στο ΝΑΤΟ και πως η χώρα μας κακομεταχειρίζεται τους μετανάστες που επιχειρούν να εισέλθουν στα εθνικά θαλάσσια χωρικά ύδατα. Μετά τις απειλές και τις προειδοποιήσεις ωστόσο, έτεινε χέρι φιλίας προς την Ελλάδα ζητώντας δίκαιη «μοιρασιά» στο θαλάσσιο πλούτο της περιοχής.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. «Λαοί και Φυλαί της Μ. Ασίας», του Γ. Σκαλιέρη.
    Μεταξύ 1913 και 1922, ο πληθυσμός της Τουρκίας ήταν 9.868.706, συμπ. 2.660,316 εκ. της Ελληνικής μειονότητας και άλλα περίπου 3 εκ. Αρμένιοι, Νεστοριανοί, Ιουδαίοι κλπ.
    Τόσον οι Έλληνες όσον και οι υπόλοιποι αγνοούνται μέχρι σήμερα.
    Άρα παρέμειναν περίπου 6.940.060 Τούρκοι…. Οι μισοί Κούρδοι.
    Σε ένα αιώνα, το 2008 εκτοξεύθηκαν στα 79.517.100 και το 2018 στα +82.007.882 ….!
    Ελλάδα 27/10/1907 2.631.957 (Αργότερα ίσως να προστεθούν και οι πρόσφυγες της Μ. Ασίας.) Απογραφή 2011 10.816.286…., 2017 – 2018 – 10.738.000
    Ελλάδα… σήμερα. Γεννήσεις 88.553, θάνατοι 124.000. Οι γεννήσεις την προηγούμενη 10ετία άγγιζαν τις 120000..Στα ίδια χνάρια και η Κύπρος.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να διατηρηθεί ισορροπία σε ένα πληθυσμό και πολιτισμό ο κατώτερος δείκτης γεννητικότητας είναι 2.11 παιδιά ανά οικογένεια…. Το 1.9 είναι σχεδόν μη αναστρέψιμο και το 1.3 είναι αδύνατον.
      Προσέξτε δείκτες γεννητικότητας σε ενδεικτικές Ευρωπαϊκές χώρες. Γαλλία 1.9, Αγγλία 1.6, Κύπρος 1.4, Ελλάδα 1.3, Γερμανία 1.3, Ιταλία 1.2….
      33 χώρες της Ευρώπης έχουν μέσο όρο από 1.3 μέχρι 1.6… με τάση προς τα κάτω..
      O Ρυθμός γεννήσεων Μουσουλμανικών οικογενειών που ζούν στην Ευρώπη αγγίζει το 5.1. Στην Τουρκία το 4.1… Δηλαδή αν γίνει μια αναγωγή η πλειοψηφία της Ευρώπης σε 20-25 χρόνια θα είναι Μουσουλμανική …
      Το ερευνητικό κέντρο PEW Research center (Search, Demographic PEW) αναφέρει: Από τα 4,7 μεταναστών το 2016, στην Ευρώπη 2.8 εκ, ήταν Μουσουλμάνοι, (Κατά προσέγγιση) ανεβάζοντας το ποσοστο των Μουσουλμάνων Ευρωπαίων κατοίκων, προσθέτοντας και τις πολυάριθμες γεννήσεις απο το 4,1% που ήταν το 1990 σε άνω του 7-8% μέχρι σήμερα…. με τάση να φθάσει μέχρι το 2020 στο 10%…. Σήμερα υπολογίζεται ότι το 75-80% των μεταναστευτικών ροών είναι Μουσουλμάνοι.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

  42. Tα σμήνη Drone και οι τρομακτικές επιχειρησιακές διαστάσεις στα πεδία μάχης του μέλλοντος.
    Χωριανόπουλος Άγγελος
    Η νοημοσύνη σμήνους (swarm intelligence) είναι η συλλογική συμπεριφορά μη κατανεμημένων αυτό-οργανωμένων τεχνητών συστημάτων. Επίσης αποτελεί την ιδιότητα συστημάτων που επιδεικνύουν συλλογικά ευφύη συμπεριφορά λειτουργώντας συνεργατικά για έναν προπρογραμματισμένο σκοπό ο οποίος δίνεται από ανθρώπους. Ο στρατός των ΗΠΑ/Κίνας ερευνά τεχνικές σμήνους για τον έλεγχο τηλεκατευθυνόμενων οχημάτων ενώ Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος μελετά ένα σμήνος σε τροχιά για την αυτοσυναρμολόγηση και τη συμβολομετρία διαφόρων φυσικών επιστημών. Η NASA ερευνά τη χρήση της τεχνολογίας σμήνους για χαρτογράφηση των πλανητών έχοντας εφαρμογή σε διάφορα πεδία των διαστημικών επιστημών.
    Υπάρχουν ακόμα και μελέτες (των Anthony M. Lewis και George A. Bekey) όπου αναλύεται το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης νοημοσύνης σμήνους για τον έλεγχο nanobots μέσα στο ανθρώπινο σώμα, με σκοπό τη θανάτωση καρκινικών όγκων. Ο τομέας της ασφάλειας σε παγκόσμια κλίμακα φαίνεται να είναι η βάση ανάπτυξης τέτοιων τεχνολογιών.
    Εξοπλιστικές Διαστάσεις της Νοημοσύνης Σμήνους
    Η τεχνολογία Σμήνος Drones – η ικανότητα των drones να λαμβάνουν αποφάσεις αυτόνομα βάσει κοινών πληροφοριών μάχης/πτήσης – έχει την δυνατότητα να φέρει επανάσταση στην δυναμική τoυ εκάστοτε πολέμου. Τα Σμήνη από μη επανδρωμένα αεροχήματα έχουν σημαντικές πρακτικές εφαρμογές σχεδόν σε κάθε τομέα της εθνικής ασφάλειας. Σμήνη drones είναι ικανά να διεξάγουν επιχειρήσεις έρευνας στους ωκεανούς για εύρεση εχθρικών υποβρυχίων (Ινδία, Κίνα).
    Η Έλευση του Μέλλοντος
    Τον Οκτώβριο του 2016, το Γραφείο Στρατηγικών Ικανοτήτων (Strategic Capabilities Office των Ηνωμένων Πολιτειών εκτόξευσε 103 drones τύπου Perdix από ένα F/A-18 Super Hornet της Πολεμικής Αεροπορίας. Τα drones επικοινωνούσαν χρησιμοποιώντας έναν ενιαίο και κατανεμημένο μεταξύ τους εγκέφαλο-μάχης, ίπταντο σε έναν προ-προγραμματισμένο περίπλοκο σχηματισμό ταξιδεύοντας σε ένα ενιαίο πεδίο μάχης ενώ παράλληλα »μεταμορφώνονταν» σε νέους σχηματισμούς ανάλογα με τα δεδομένα μάχης τα οποία λάμβαναν και επεξεργάζονταν ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.
    Η πρόκληση για την ορθή επιχειρησιακή λειτουργία Σμήνους drone είναι η επίτευξη ενός μοντέλου προ-προγραμματισμένης συνεργασίας μεταξύ των μονάδων που αποτελούν το Σμήνος. Αυτό σημαίνει ορθή ανάπτυξη »πρωτοκόλλων-επικοινωνίας» ώστε να μπορούν να μοιράζονται πληροφορίες, να διαχειρίζονται τις συγκρούσεις μεταξύ των drones και να αποφασίζουν συλλογικά ποια drones θα πρέπει να ολοκληρώσουν την εκάστοτε αποστολή (π.χ. αποστολή δεδομένων μάχης) και ποια να διεξάγουν αυτοκτονική κρούση λόγω της τρέχουσας κατάστασης μάχης (π.χ. βλάβης, εύρεσης απειλής).
    Ο ορθολογικότερος τρόπος διαμόρφωσης ενός διακλαδικού δόγματος μάχης στο γεωγραφικό υπερ-σύμπλοκο της Ανατολικής Μεσογείου είναι ο συνδυασμός συμβατικών και τεχνολογικά εξελιγμένων (σε επίπεδο λογισμικών μάχης και βλημάτων) πλατφορμών μάχης με εγχώριας κατασκευής/σχεδίασης »αλυσίδων θανάτου» (kill chains). Θα πρέπει με λίγα λόγια να δημιουργηθεί ένα ενιαίο αποκεντρωτικό πλέγμα μάχης όπου μέσω παρατεταμένων πυκνών πυρών από διάφορα ήδη βλημάτων θα βάλετε το συνολικό εύρος και βάθος των εχθρικών δυνάμεων είτε εκ του βορρά είτε εκ τας ανατολάς είτε δια του νότου.
    Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως πιθανότατα στα πεδία μάχης του μέλλοντος δεν θα υπάρχει ευδιάκριτη διαφορά μεταξύ του αν ένα σύστημα λειτουργεί ως drone ή ως drone kamikazi ή ως πύραυλος cruise είτε ως μονάδα επεξεργασία διανομής δεδομένων. Λόγω της οπλοποίησης των τεχνολογιών της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης (τεχνητή νοημοσύνη, μηχανική μάθηση, κβαντική μηχανική, BigData, 3D εκτύπωση κλπ.) οι ταχύτητα, η ρευστότητα και η χαοτική κατάσταση/ταχύτητα στα πεδία μάχης δεν θα επιτρέπουν μακροχρόνια επεξεργασία της κατάστασης μάχης από ανθρώπινους εγκεφάλους. Σε επόμενη ανάλυση θα εξεταστούν οι τρόποι αντιμετώπισης τέτοιων τεχνολογιών.
    Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://defencereview.gr/smini-drone-kai-oi…/
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΓΕΕΘΑ: Διαγωνισμός ελεύθερων σκοπευτών μονάδων ειδικών επιχειρήσεων.
    Ο διαγωνισμός ελευθέρων σκοπευτών των μονάδων ειδικών επιχειρήσεων έγινε στα πεδία βολής Κανδηλίου και Μεγάρων
    Ο διαγωνισμός ελευθέρων σκοπευτών μονάδων ειδικών επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκε, από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου, υπό τη Διοίκηση Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), στα πεδία βολής Κανδηλίου και Μεγάρων Αττικής, με τη συμμετοχή προσωπικού των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων, της Ελληνικής Ακτοφυλακής-Λιμενικού Σώματος, καθώς και των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΕΕ) της Κυπριακής Δημοκρατίας, οι οποίες συμμετείχαν για πρώτη φορά.
    Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου παρευρέθη ο διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ, αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας, ο οποίος και απένειμε τα βραβεία στους επιτυχόντες.
    Η ΔΕΠ, προστίθεται στην ανακοίνωση, με τη διεξαγωγή του διαγωνισμού αποσκοπεί στην προσέλκυση συμμετεχόντων από χώρες της ΝΑΤΟ ενώ καθιερώνει τον διαγωνισμό ως σημείο αναφοράς για την ειδικότητα του ελεύθερου σκοπευτή τόσο σε εθνικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.
    Ο διαγωνισμός διεξήχθη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και ο διεθνής χαρακτήρας του συμβάλλει στη σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων-Δυνάμεων Ασφαλείας, καθώς και στην προαγωγή της διακλαδικότητας, της διυπηρεσιακής συνεργασίας και στην καλλιέργεια ευγενούς άμιλλας, καταλήγει η ανακοίνωση.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  44. ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

    Tην Άγκυρα επισκέπτεται ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ, συνοδευόμενος από έξι υπουργούς της κυβέρνησής του, προκειμένου να συμμετάσχουν στην 7η Ισπανοτουρκική σύνοδο στην τουρκική πρωτεύουσα. Η προηγούμενη σύνοδος είχε πραγματοποιηθεί το 2018 επί πρωθυπουργίας Μαριάνο Ραχόι. Βασική επιδίωξη της Ισπανίας είναι η πώληση πολεμικών πλοίων προς την Τουρκία.
    Η ενίσχυση της στρατιωτικής συνεργασίας θα είναι ένας από τους άξονες της επίσημης επίσκεψης. Η Ισπανία αποτελεί έναν από τους καλύτερους συμμάχους της Τουρκίας στην ΕΕ και ο εταίρος του ΝΑΤΟ που διατηρεί ακόμα πυραύλους Patriot στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας από το 2015, παρότι οι υπόλοιπες χώρες μέλη του ΝΑΤΟ έχουν ήδη αποχωρήσει.
    Επιπλέον, αναμένεται ότι θα συζητηθούν και άλλα θέματα όπως η κατάσταση στην ανατολική Μεσόγειο, οι διμερείς εμπορικές σχέσεις, τα μεταναστευτικό και τα σχέδια συνεργασίας σε τομείς όπως η Άμυνα, ενώ θα υπογραφούν αρκετές συμφωνίες.
    Η Τουρκία ανέθεσε στο ισπανικό ναυπηγείο Navantia το σχέδιο ενός αμφίβιου πλοίου LHD παρόμοιου με το Juan Carlos I που πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία τον επόμενο χρόνο. Το συμβόλαιο περιελάμβανε την κατασκευή και ενός δεύτερου παρόμοιου πλοίου ωστόσο αυτό ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί. «Η Τουρκία σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει και τα δύο πλοία ως πλατφόρμες για αεροσκάφη F-35, αλλά το Πεντάγωνο ακύρωσε την πώληση αφού ο Ερντογάν αγόρασε το σύστημα αεράμυνας S-400 από τη Ρωσία.

    Το τουρκικό Ναυτικό αναπροσανατολίζει τώρα την επιχειρησιακή χρήση του Anadolu για να το εξοπλίσει με drones», επισημαίνει η εφημερίδα El País. Επιπλέον η ισπανική Navantia συμμετείχε τον περασμένο Αύγουστο στην έκθεση όπλων Idef στην Κωνσταντινούπολη, όπου παρουσίασε τη φρεγάτα F-110 και το υποβρύχιο S-80, που κατασκευάζει για το ισπανικό Ναυτικό.
    Πρώτος σταθμός για την ισπανική αντιπροσωπεία θα είναι το μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ στην Άγκυρα και μετά τις συσκέψεις των ομολόγων των δύο πλευρών θα παρατεθεί επίσημο δείπνο από τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.

    Πηγή: ΕΡΤ
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Περιπτώσεις κρατουμένων που στρατολογήθηκαν.
    Στην Ελλάδα η πιο χαρακτηριστική περίπτωση αφορά Αλγερινό, ο οποίος μπαινόβγαινε στη φυλακή για μικροκλοπές, ληστείες και χρήση ναρκωτικών, όταν μια ημέρα ξαφνικά, στα τέλη Οκτωβρίου 2019, άρχισε από τον λογαριασμό του στο Facebook να αναμεταδίδει ακραία τζιχαντιστική ρητορική, υποκινώντας ωμή βία.
    Άλλη περίπτωση αφορά έτερο αλλοδαπό, ο οποίος, αν και γνώριζε ότι παρακολουθείται από την Αντιτρομοκρατική, τον Μάρτιο του 2020, με μήνυμά του σε κοινωνικό δίκτυο, καλούσε αλλοδαπούς στην Ελλάδα να πάρουν τα όπλα και να μεταβούν στον Έβρο να ανοίξουν τα σύνορα για τους χιλιάδες αλλοδαπούς που είχαν συγκεντρώσει οι Τούρκοι στρατοχωροφύλακες στις Καστανιές.
    Σε ακόμα μια περίπτωση, που δείχνει τις διαθέσεις κρατούμενων τζιχαντιστών έναντι των Αρχών, τζιχαντιστής του ISIS, ο οποίος έπεσε κατά τύχη στα χέρια της Αστυνομίας, έπειτα από ταραχές σε καμπ μεταναστών στην Αθήνα, άρχισε να ξεστομίζει κατάρες και απειλές ότι θα σφάξει τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.
    Αν δεν βρισκόταν τυχαία στο αστυνομικό τμήμα εκείνο το βράδυ ο μεταφραστής που τον άκουσε τι έλεγε να ενημερώσει τους αστυνομικούς, πολύ πιθανό σήμερα να κυκλοφορούσε ελεύθερος. Έπειτα από λίγες ώρες άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι που οδηγούσε σε βίντεο με τον ίδιο να συμμετάσχει σε βασανισμούς κρατουμένων του ISIS στη Συρία.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Στις ελληνικές φυλακές αυτή την ώρα από το σύνολο των κρατουμένων μόνο το 10% είναι Έλληνες, περίπου 20% είναι Ρομά και το υπόλοιπο 70% είναι αλλοδαποί, κυρίως αραβικής καταγωγής. Κρατούμενοι σήμερα σε διάφορες φυλακές της χώρας είναι περίπου 15 τζιχαντιστές του Ισλαμικού Χαλιφάτου.
    Από το σύνολο των κρατούμενων τζιχαντιστών στην Ελλάδα σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει ελληνικά, παρά μόνο ελάχιστα αγγλικά, ή προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν διεθνείς γλώσσες και η επικοινωνία μαζί τους είναι πάρα πολύ δύσκολη. Παραμένουν ριζοσπαστικοποιημένοι και θεωρούν ότι διώκονται για τις ιδέες τους.
    Στις δυτικές χώρες η ιστορία έχει διδάξει ότι η φυλάκιση δεν αποθαρρύνει τους τζιχαντιστές, κυρίως επειδή η προσήλωσή τους στον τζιχαντισμό κατευθύνει την τάση τους για βία, και αρκετοί αποφυλακίζονται περισσότερο δεσμευμένοι στους σκοπούς της τζιχάντ και πιο επικίνδυνοι απ’ ό,τι ήταν όταν φυλακίστηκαν. Αρκετοί ακόμα και μία ημέρα μετά την απελευθέρωσή τους προέβησαν σε τρομοκρατικές ενέργειες, αφήνοντας νεκρούς πίσω τους.
    «Αυτός ο εχθρός, ο οποίος απειλεί σήμερα ολόκληρο τον δυτικό πολιτισμό, δεν μοιάζει με κανέναν άλλον», τονίζουν σε αναλύσεις τους ειδικές αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες του δυτικού ημισφαιρίου. «Οι σημερινοί τρομοκράτες είναι πιο απρόβλεπτοι και πολύ πιο βίαιοι από τους προκατόχους τους», τονίζουν.
    Την προσεχή διετία 2022-2023 αναμένονται στην Ευρώπη εκατοντάδες αποφυλακίσεις τζιχαντιστών, οι οποίοι θα έχουν εκτίσει τις ποινές τους, ενώ ταυτόχρονα το Ισλαμικό Κράτος, μετά τη συντριπτική ήττα το 2019, πλέον ανασυντάσσεται τόσο στο Ιράκ, όσο και στη Συρία.
    «Με δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, ίσως και περισσότερα, στα ταμεία του η κεντρική οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και στο Λεβάντε μπορεί ακόμα να λειτουργήσει ως το κεντρικό νευρικό σύστημα ενός παγκόσμιου δικτύου τρομοκρατικών οργανώσεων, οι οποίες είναι πρόθυμες να υιοθετηθούν από το Ισλαμικό Χαλιφάτο», υπογραμμίζουν αναλυτές ειδικών υπηρεσιών σε Ευρώπη και Αμερική.
    Ζ.Π.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Η ΕΕ μοιράζει 700.000 ευρώ στους ισλαμιστές λαθρομετανάστες που «πολιορκούν» τα πολωνικά σύνορα.
    Με αφορμή την μεταναστευτική κρίση στα σύνορα της Πολωνίας με την Λευκορωσία, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει συνολικά 700.000 ευρώ ως ανθρωπιστική χρηματοδότηση για να βοηθηθούν οι ευάλωτοι πολίτες που έχουν αποκλειστεί στα σύνορα.
    Συγκεκριμένα, θα διατεθούν 200.000 ευρώ για ανθρωπιστική χρηματοδότηση στη Διεθνή Ομοσπονδία Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου (IFRC).
    Η χρηματοδότηση αποτελεί μέρος της συνολικής συνεισφοράς της ΕΕ στο Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης για Καταστροφές, το οποίο διαχειρίζεται η IFRC, αναφέρει ανακοίνωση της Κομισιόν. Αυτή η άμεση χρηματοδότηση της ΕΕ θα υποστηρίξει την IFRC και τον Ερυθρό Σταυρό της Λευκορωσίας, για την παροχή βοήθειας που χρειάζεται, όπως τρόφιμα, κιτ υγιεινής, κουβέρτες και κιτ πρώτων βοηθειών.
    Η ΕΕ έχει κινητοποιήσει επιπλέον 500.000 ευρώ σε ανθρωπιστική χρηματοδότηση και βρίσκεται επί του παρόντος σε επαφή με τις ανθρωπιστικές οργανώσεις εταίρους της για την υλοποίηση των κονδυλίων.
    Ο Επίτροπος για τη Διαχείριση Κρίσεων, Γιάνες Λέναρσιτς ανέφερε ότι «η ΕΕ στηρίζει τους ανθρωπιστικούς εταίρους της για να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου των ανθρώπων που έχουν αποκλειστεί στα σύνορα και σε άλλα μέρη της Λευκορωσίας. Κάνω έκκληση για συνεχή πρόσβαση των ανθρωπιστικών οργανώσεων και από τις δύο πλευρές για να προσεγγίσουν αυτή τη μεγάλη ομάδα προσφύγων και μεταναστών για να τους παράσχουν επείγουσα βοήθεια».
    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι έτοιμη να παράσχει πρόσθετη ανθρωπιστική χρηματοδότηση ως απάντηση σε σαφώς καθορισμένες ανθρωπιστικές ανάγκες, εάν βελτιωθεί περαιτέρω η πρόσβαση των ανθρωπιστικών οργανώσεων εταίρων στη Λευκορωσία. Όλη η ανθρωπιστική βοήθεια της ΕΕ βασίζεται στις διεθνείς ανθρωπιστικές αρχές.
    Η ΕΕ παρέχει βοήθεια βάσει των αναγκών στους ανθρώπους που έχουν πληγεί από ανθρωπογενείς και φυσικές καταστροφές με ιδιαίτερη προσοχή στα πιο ευάλωτα θύματα. Η βοήθεια διοχετεύεται αμερόληπτα στους πληγέντες πληθυσμούς, ανεξάρτητα από τη φυλή, την εθνοτική ομάδα, τη θρησκεία, το φύλο, την ηλικία, την εθνικότητα ή τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, καταλήγει η ανακοίνωση της Επιτροπής.

    Οι έλληνες δημοσιογράφοι χειροκροτούν τβέβαια τους ευρωπαίους πολιτικούς:
    ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: Η ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ. «Τα ελληνικά ΜΜΕ "λιβανίζουν" την κυβέρνηση για να πάρουν περισσότερα χρήματα». «Τα ελληνικά ΜΜΕ- τηλεοπτικοί σταθμοί, εφημερίδες ή ενημερωτικές ιστοσελίδες- ανήκουν σε μεγαλοβιομήχανους, οι οποίοι ελάχιστα ενδιαφέρονται για την ποιοτική δημοσιογραφία, ενώ συχνά εξαρτώνται από το διαφημιστικό χρήμα του κράτους ή των τραπεζών, το οποίο διασφαλίζουν με τις καλές σχέσεις που διατηρούν σε πολιτικό επίπεδο».
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/06/blog-post_29.html

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ερντογάν: Ανακοίνωσε επίσημα την αγορά και 4ου πλωτού γεωτρύπανου για πετρέλαια.
    Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ.
    Την αγορά και τέταρτου γεωτρύπανου από την Τουρκία προανήγγειλε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για την εξερεύνηση υδρογονανθράκων στον τουρκικό στόλο.
    Μετά το Fatih, το Yavuz και το Kanuni η Τουρκία απέκτησε και τέταρτο γεωτρύπανο όπως ανακοινώθηκε δια στόματος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
    Ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν είχε ανακοινώσει πριν λίγες ημέρες σε ομιλία του ότι αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πυρηνικού σταθμού στο Ακούγιου, θα αρχίσει η κατασκευή δύο ακόμα πυρηνικών σταθμών σε άλλες τοποθεσίες στην τουρκική επικράτεια και είχε προανήγγειλει την απόκτηση τέταρτου πλωτού γεωτρύπανου.
    «Όλοι μας γνωρίζουμε τις δυνατότητες και τη στρατηγική σημασία των θαλασσών. Ολόκληρος ο κόσμος γνωρίζει επίσης ότι ειδικά το τελευταίο διάστημα, ως Τουρκία, έχουμε δείξει ξεκάθαρα την αποφασιστικότητά μας να διεκδικήσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στις θάλασσες και πρωτίστως στην ανατολική Μεσόγειο», είπε ο Ερντογάν.
    Μιλώντας στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του, ο πρόεδρος της Τουρκίας, επεσήμανε πως σε αντίθεση με άλλα, το νέο απόκτημα της Άγκυρας είναι πλοίο «7ης γενιάς» και «εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας».
    «Υπάρχουν πέντε από αυτά τα πλοία στον κόσμο. Και εμείς έχουμε το ένα από αυτά» υπογράμμισε σύμφωνα με τη Daily Sabah.
    Ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη και ο αρμόδιος υπουργός Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ που με tweet του εξέφρασε «την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους υπαλλήλους μας που ιδρώνουν 24 ώρες το 24ωρο για να αυξήσουν το φυσικό αέριο της Τουρκίας στη Μαύρη Θάλασσα» και ιδιαίτερα «στον αξιότιμο πρόεδρό μας» που «κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για την απόκτηση του πλοίου μας».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο Φασίστας Μακρόν: «Σταματήστε την αμερικανοποίηση - Διδάξτε τους νέους Αρχαία Ελληνικά»
    . Μιλώντας τη Δευτέρα, ο υπουργός Παιδείας Jean-Michel Blanquer, ηγετική φυσιογνωμία στον πόλεμο της Γαλλίας κατά του αμερικανικού αναθεωρητισμού έναντι των Κλασικών σπουδών, ανακοίνωσε ότι τα Αρχαία Ελληνικά και τα λατινικά θα γίνουν διαθέσιμα στους φοιτητές που θα παρακολουθήσουν μαθήματα το επόμενο έτος, καθώς και σε μαθητές γυμνασίου.
    Ο υπουργός Παιδείας της Γαλλίας ανακοίνωσε σχέδια για ενίσχυση της διδασκαλίας των Αρχαίων Ελληνικών και της λατινικής γλώσσας σε μια προσπάθεια να καταπολεμηθεί η εξάπλωση της «απολιτίκ αμερικανοποίησης» και να «αναπτυχθεί ο πολιτισμός» των νεότερων γενεών της χώρας!
    Ο Blanquer θέλει οι φοιτητές αλλά και απόφοιτοι που θα κάνουν Μεταπτυχιακές σπουδές, να έχουν την ευκαιρία να «αναπτύξουν τον πολιτισμό τους» διαβάζοντας αρχαίους φιλοσόφους, ενώ αποκτούν τα τεχνικά προσόντα που απαιτεί η οικονομία. Μιλάμε για μία ιστορική εξέλιξη που γεμίζει τους Έλληνες με χαρά αλλά και θλίψη. Διότι στην Ελλάδα, η παιδεία σταδιακά και συστηματικά αφελληνίζεται.
    Μιλώντας σε ομολόγους τους από την Ιταλία, την Ελλάδα και την Κύπρο, ο υπουργός υποστήριξε ότι η κοινή τους δέσμευση για την προώθηση των κλασικών σπουδών έγινε σε μια εποχή που η Κλασική παιδεία απειλούνταν από τον αμερικανικό αναθεωρητισμό.
    ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ. «ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΘΕΩΡΗΜΑ. ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ. Η ΑΛΓΕΒΡΑ ΚΑΙ Η ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ».
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/06/blog-post_7.html
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Γιατί οι αμερικανοί εχθρεύονται τα αρχαία Ελληνικά"; Το Πανεπιστήμιο του Πρίνστον καταργεί ακόμα και τον Όμηρο γιατί είναι... ρατσιστικός! ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/06/blog-post_21.html
    «ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ»; ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο μεθοδευμένος Θάνατος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κλασικής παιδείας στην Δύση και η αποκατάσταση της ελληνικής σοφίας.
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/03/blog-post_4.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Ο διωγμός των Αρχαίων Ελληνικών στις ΗΠΑ.
      Η στόχευση των Αρχαίων Ελληνικών ήταν πιο εμφανής στις ΗΠΑ με το Πανεπιστήμιο του Πρίνστον να ανακοινώνει αυτό το καλοκαίρι ότι δεν θα απαιτούσε πλέον από τους φοιτητές να μελετούν αρχαία ελληνικά και λατινικά. Διότι οι γλώσσες αυτές θεωρούνται συχνά οι βασικοί πυλώνες της πειθαρχίας.
      Ο Dan-el Padilla Peralta, αναπληρωτής καθηγητής κλασικών στο Πρίνστον, ισχυρίστηκε ότι τα αρχαία ελληνικά και τα λατινικά είχαν χρησιμοποιηθεί ως «άλλοθι» της δουλείας, της αποικιοκρατίας και του φασισμού για 2.000 χρόνια.
      Σε μια παρόμοια κίνηση, ένα γυμνάσιο της Μασαχουσέτης καυχήθηκε ότι είχε αφαιρέσει την Οδύσσεια του Ομήρου από το σχολικό πρόγραμμα, καθώς έρχονταν σε αντίθεση με την αντιρατσιστική ατζέντα που ήθελε να διδάξει. «Πολύ περήφανος που λέμε ότι αφαιρέσαμε την Οδύσσεια από το πρόγραμμα σπουδών φέτος», έγραψε ένας δάσκαλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
      Ο Blanquer δήλωσε στην Le Point ότι τέτοιες ερμηνείες των κλασικών ήταν «εντελώς αποκρουστικές». «Το να εξαπολύουμε κατηγορίες και μια σύγχρονη κοσμοθεωρία σε κείμενα που χρονολογούνται πριν από δύο χιλιετίες είναι ένας απύθμενος παραλογισμός», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι αυτοί οι πολιτισμοί μας έφεραν «πρόοδο, επιστημοσύνη και αναζήτηση».
      Ο υπουργός πιστεύει ότι τα αρχαία ελληνικά και τα λατινικά είναι ένας Συνεκτικός κρίκος για τα σύγχρονα ευρωπαϊκά έθνη, σημειώνοντας ότι το «κοινό γλωσσικό ταμείο» θα βοηθούσε στη διάδοση «κοινών αξιών».
      Ο Blanquer ισχυρίστηκε επίσης ότι οι κλασικοί ανταποκρίνονται σε μια απαίτηση για «λογική», σε έναν κόσμο όπου «η έλλειψη λογικής εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά».
      Τον περασμένο μήνα, ο υπουργός Παιδείας δημιούργησε μια δεξαμενή σκέψης αφιερωμένη στον πόλεμο του Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν κατά του «αναθεωρητισμού».
      ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ. «ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΘΕΩΡΗΜΑ. ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ. Η ΑΛΓΕΒΡΑ ΚΑΙ Η ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ».
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/06/blog-post_7.html
      ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Γιατί οι αμερικανοί εχθρεύονται τα αρχαία Ελληνικά"; Το Πανεπιστήμιο του Πρίνστον καταργεί ακόμα και τον Όμηρο γιατί είναι... ρατσιστικός! ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/06/blog-post_21.html
      «ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ»; ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο μεθοδευμένος Θάνατος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κλασικής παιδείας στην Δύση και η αποκατάσταση της ελληνικής σοφίας.
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/03/blog-post_4.html
      Ζ.Π.



      Διαγραφή
  50. «ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΠΑΙΔΙΑ».

    Η εφημερίδα «Τάιμς της Νέας Υόρκης», που ανήκει στην ιουδαϊκή οικογένεια Σουλτσμπέργκερ και η εφημερίδα «Λιμπερασιόν» στο Παρίσι, που ανήκει στο όμιλο Ρότσιλντ, συντεταγμένα, αυτές τις ημέρες δημοσιεύουν άρθρα για τις κουτές Γκοΐμ με τίτλο: «Προτιμώ να καλωσορίζω μετανάστες, παρά να αποκτήσω παιδιά». Το σύνθημα άρεσε πολύ στον Τσίπρα και στους συριζαίους.
    Εμπρός θηλυκά ζωντόβολα, στο δρόμο που χάραξε ο Ρότσιλντ.

    ΓΕΜΙΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ Ή ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ; ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2011, ΤΟ 2016 ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΑ 37,8%. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    https://autochthonesellhnes.blogspot.com/2018/12/2011-2016-378.html

    ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ".
    https://autochthonesellhnes.blogspot.com/2018/12/blog-post_22.html

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΕΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, (ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΚΟΠΙΣΤΟΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ). ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΚΤΟΠΙΣΜΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΡΑ.
    http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2018/12/blog-post_20.html
    Ζ.Π.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αφαιρούν την αναγραφή φύλου στις ταυτότητες στο Βέλγιο.
    Στο Βέλγιο η κυβέρνηση προχώρησε στην αφαίρεση της αναφοράς του φύλου από τις ταυτότητες των πολιτών σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στο βελγικό Τύπο ικανοποιώντας με αυτό τον τρόπο ένα πάγιο αίτημα της LGBT κοινότητας.
    Όπως αναφέρει η γαλλόφωνη εφημερίδα «Le Soir», η βελγική κυβέρνηση σκόπευε να επιλύσει αυτή την αντισυνταγματική πτυχή, αλλά δεν ήταν σαφές πώς να προχωρήσει σε αυτό το στάδιο. Μια επιλογή ήταν να καθοριστεί ένα φύλο με το σύμβολο «Χ» σε μια ταυτότητα, αλλά τελικά η κυβέρνηση αποφάσισε να καταργήσει πλήρως την αναφορά στο φύλο στο δελτίο ταυτότητας.
    Οι Υπουργοί Δικαιοσύνης, Εσωτερικών Υποθέσεων και η Υπουργός Ίσων Ευκαιριών ετοίμασαν από κοινού ένα νομοσχέδιο για το θέμα αυτό. Απομένει να εξεταστούν οι τεχνικές πτυχές, συμπεριλαμβανομένων του αντίκτυπου αυτής της κατάργησης στα ταξίδια και της διανομής αυτής της νέας ταυτότητας. Ωστόσο, η εκπρόσωπος της Υπουργού ίσων Ευκαιριών δήλωσε ότι η κυβέρνηση θέλει να προχωρήσει γρήγορα με το θέμα.
    Σημειώνεται ότι το 2019, το Συνταγματικό Δικαστήριο ακύρωσε διατάξεις του νόμου για τα διεμφυλικά άτομα ως «αδικαιολόγητα περιοριστικές», υπογραμμίζοντας ότι, ως εκ τούτου, εισάγουν διακρίσεις. Το Δικαστήριο έκρινε ότι οι δυαδικές κατηγορίες, άνδρες ή γυναίκες, για την καταχώριση του φύλου στο πιστοποιητικό γέννησης είναι ελλιπείς.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίνα Άξελσον Κίλμπλομ: Η πρώτη τρανσέξουαλ υπουργός της Σουηδίας.
      Θα είναι αρμόδια για τα σχολεία και την εκπαίδευση της σκανδιναβικής χώρας.
      Η Λίνα Άξελσον Κίλμπλομ, έγινε σήμερα Τρίτη το πρώτο διεμφυλικό άτομο που έγινε υπουργός στη Σουηδία.
      Αυτή η ηλικίας 51 ετών πρώην διευθύντρια σχολείου και νομικός διορίστηκε σήμερα στη νέα σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση της πρωθυπουργού Μαγκνταλένα Άντερσον, η οποία έγινε από την πλευρά της επισήμως σήμερα η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Σουηδίας.
      Σε ένα βιβλίο που εξέδωσε το 2015 («Θα μ' αγαπάς τώρα;»), η Άξελσον Κίλμπλομ αφηγείται ότι μεγάλωσε σαν κορίτσι μέσα στο σώμα αγοριού και πως έκανε επέμβαση αλλαγής φύλου όταν ήταν 25 ετών.
      «Οι τρανσέξουαλ υπήρχαν πάντα, θα υπάρχουν πάντα και δεν ντρεπόμαστε πια. Είμαστε η νέα κανονικότητα», είχε γράψει το 2018 σε άρθρο της που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη δημόσια τηλεόραση SVT.
      Διαζευγμένη και μητέρα δύο υιοθετημένων παιδιών, το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει τα δημοτικά και τα δευτεροβάθμια σχολεία, ενώ η υπουργός Παιδείας Άννα Έκστρομ είναι αρμόδια για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.
      Τον Οκτώβριο 2020, η ευρωβουλευτής Πέτρα Ντε Σούτερ είχε διοριστεί αντιπρόεδρος της βελγικής κυβέρνησης και υπουργός Δημόσιας Διοίκησης. Είναι η πρώτη δηλωμένη διεμφυλική που κατάλαβε υπουργική θέση στην Ευρώπη.
      Η Ταϊβανέζα υπουργός Όντρεϊ Τανγκ, η οποία διορίστηκε το 2016, θεωρείται από την πλευρά της το πρώτο μέλος κυβέρνησης στον κόσμο που είχε δηλώσει ανοικτά ότι είναι τρανσέξουαλ.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Μία έρευνα που έγινε για λογαριασμό του Πανεπιστημίου του Μπέρκλεϊ απέδειξε ότι οι νεότεροι άνδρες, γύρω στα 30 και πιο κάτω, παράγουν πλέον μόνο το ένα τέταρτο της ποσότητας των σπερματοζωαρίων όσων γεννήθηκαν πριν το 1970.
      Σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία, στην Ελλάδα σήμερα εκτιμάται ότι η στυτική δυσλειτουργία πλήττει περίπου το 50% των ανδρών άνω των 40 ετών και απασχολεί έναν στους δέκα άντρες κάθε ηλικίας. Επιπλέον, περίπου στις μισές των περιπτώσεων υπογονιμότητας, υπαίτιος είναι ο άνδρας. Αν ληφθεί, μάλιστα, υπόψη ότι περίπου το 15-20% των ζευγαριών σήμερα αντιμετωπίζουν προβλήματα τεκνοποίησης, προκύπτει ότι το 7.5-10% των ανδρών αναπαραγωγικής ηλικίας έχουν πρόβλημα γονιμότητας.
      Η στυτική δυσλειτουργία, η υπογονιμότητα και ο καρκίνος του προστάτη είναι προβλήματα που ταλαιπωρούν τις τελευταίες δεκαετίες μεγάλο ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού σε όλο τον κόσμο. Παγκοσμίως, ο αριθμός και η ποιότητα των σπερματοζωαρίων έχουν μειωθεί στους άνδρες κατά 50% σε σχέση με το 1950.
      Πάνω από 1000 γνωστές χημικές ουσίες απειλούν την ανδρική γονιμότητα. Και είναι πανταχού παρούσες, από τη μοκέτα που πατάμε μέχρι το φαγητό που τρώμε. Έρευνες δείχνουν πως η μόλυνση από προϊόντα βιομηχανικής προέλευσης είναι για το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα ένας εχθρός πιο επικίνδυνος από την ηλικία, το στρες, το κάπνισμα, το αλκοόλ, ακόμα και τα ναρκωτικά. Στο στόχαστρο θα βρεθούν οι φθαλάτες και η δισφαινόλη-Α (ΒΡΑ), ουσίες οι οποίες χρησιμεύουν για να μαλακώνει το πλαστικό και είναι πανταχού παρούσες στην καθημερινότητά μας. Λειτουργούν σαν γυναικείες ορμόνες και διαταράσσουν το ενδοκρινικό σύστημα. Αρσενικοί βάτραχοι που εκτίθενται σε φυτοφάρμακα γίνονται ερμαφρόδιτοι, η τεστοστερόνη μειώνεται στους αλιγάτορες, πληθυσμοί ψαριών στους ποταμούς και τις εκβολές τους αποτελούνται όλο και περισσότερο μόνο από θηλυκά.
      «Το αποτέλεσμα είναι η εκθήλυνση», εξηγεί ο καθηγητής Μπερνάρ Ζεγκού, πρόεδρος του γαλλικού Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας και Ιατρικής Έρευνας (ΙΝSΕRΜ). «Και δεν αφορά μόνο το άτομο που εκτίθεται στις ουσίες αυτές, αλλά και την επόμενη γενιά». Επί δεκαετίες, προσθέτει ο καθηγητής, τα κράτη επέτρεπαν να κυκλοφορούν στην αγορά προϊόντα που δεν είχαν εξακριβώσει ότι ήταν αβλαβή.
      Έχει βρεθεί πως μειώνεται η ποσότητα και η ποιότητα των σπερματοζωαρίων στο ανδρικό σπέρμα κυρίως των ευρωπαίων ανδρών. Κοινή παράμετρος φαίνεται να είναι οι διαταραχές της ορμόνης που χαρακτηρίζει το ανδρικό φύλλο, της τεστοστερόνης, λόγω της επίδρασης μιας σειράς παραγόντων που δρουν ως ορμονικοί τροποποιητές και βρίσκονται σχεδόν παντού γύρω μας. Αν, όμως, αναλογιστείς κανείς ότι σχεδόν ο ένας στους δύο άνδρες «πλήττεται» από αυτές, τότε πρέπει να μιλάμε για μία «επιδημία» που πλήττει το ανδρικό φύλο.

      Και εδώ τίθεται το ερώτημα:
      Γιατί δεν αντιμετωπίζεται το πρόβλημα;
      Γιατί εξακολουθούν να κυκλοφορούν προϊόντα που αποδεδειγμένα επηρεάζουν τόσο την ικανότητα στύσης, όσο και την ανδρική γονιμότητα;

      ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ;

      Ένας άνδρας με μειωμένο ανδρισμό και στυτική δυσλειτουργία είναι λιγότερο ενεργητικός και διεκδικητικός και στις υπόλοιπες πλευρές της ζωής του.
      Υπάρχουν οργανωμένα σχέδια αποδόμησης τόσο της οικογένειας, όσο και της δομής των ανθρώπινων σχέσεων, με στόχο την μεταμόρφωση και τον εγκλωβισμό των ανθρώπων σε μια ελεγχόμενη κοινωνία.

      Ζ.Π.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...