ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

15 Ιουλίου 2022

Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ;

 


ΣΙΜΟΝ ΛΕ ΜΠΑΡΟΝ: Η ΜΟΝΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ



ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΞΑΝΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΟΥΛΗΣ - ΠΑΡ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ - ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΛΙΓΝΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ. ΔΕΗ: Προχωρά στη διάνοιξη νέων σημείων εξόρυξης λιγνίτη στο Νότιο Πεδίο.



 Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΔΑΥΙΔ ΧΑΡΙΣ (ΚΑΪΑΦΑΣ;) ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣ, ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ, ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ 50 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΜΕ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΚΑΤΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΨΕΛΛΙΣΑΝ ΚΑΤΙ.



 


Γελάω ακόμα, ρε παιδιά... Κυριολεκτικά σας μιλώ - έχω πέσει στα πατώματα και κοντεύω να χεστώ από τα γέλια...
Δηλαδή κυρία Ελληνοπούλου μου, ζω για τη στιγμή όπου μια χουφτα ψυχωμένοι γνήσιοι* Έλληνες θα δώσουν όμορφα, ήσυχα και νοικοκυρεμένα τη δυνατότητα στον εγκλειστο σημερα κ. Ηλια Κασιδιάρη, να περασει για άλλη μια φορά το κατώφλι του πιο διεφθαρμενου ισως κοινοβουλιου στην Ευρωπη, ενώ αμήχανες οι μεγαλες μαζες των υπο αντικατάστασιν Ρωμιών, θα βλέπουν τον Χατζηνικολάου, να προσπαθεί να τους "εξηγησει το όνειρο", με το να τους το πλασάρει ως εφιάλτη!
Τον εφιάλτη τους!   
 

*[Σ.τ.Δ. Μιλώ για γνησιους Ελληνες, αλλα το λεω ανοιχτά, δεν θα με χαλαγε αν υπήρχαν σε ενα νεοεθνικιστικό Ελληνικό κόμμα και ολίγοι Πολωνοί η καμιά Ουκρανέζα η τίποτα Ρωσοι ή κανα-δυο Σερβοι ή καμια δεκαριά Ιταλίδες και γενικώς γνήσιοι λευκοι Ευρωπαιοι-αδερφια μας, απο τις χωρες που αντιστεκονται στην Πλανητικη Πανεξουσία. Μονο Αλβανοί να μην χωθούν, αναμεσα μας - ναι;] 

Νο 1 λοιπον εφιάλτης του καθεστώτος ο κ. Ηλιας Κασιδιαρης και φυσικα όχι μονον για τον κ. Χατζηνικολαου. Αν μαλιστα ακουσετε προσεκτικα το βιδεόπουλο, που σας κοτσάρω εδω στο τελος, θα καταλαβετε ότι όσον καιρό ήτανε στη βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης, ολοκληρες μεραρχιες τρωκτικων του δημοσιου χρηματος, έβλεπαν κι αυτοι εφιαλτες, όπως βλεπει τωρα ο κ. Χατζηνικολάου, καθε φορα που ο κ. Κασιδιαρης εμφανιζονταν στις επιτροπες ελεγχου του κοινοβουλιου ή του δημοτικου Συμβουλίου Αθηνων.

Μικροπουστάκοι ψιλοαπατεώνες, μεγαλομιζαδόροι και κρατικοδίαιτοι γαργαντούες, ένοπλοι μισθοφόροι των αντιφα και μισοτρελαμένες φεμινίστριες, όλα τα παπαγαλακια και οι μεγαλοκαναλαρχες των Μεσων Μαζικης Εξαπατησης, ο κ. Σαμαράς και η κ. Μποφίλιου, είχανε πεσει απανω του να τον φανε.    
Γιατί;
Για να κρυψουν το σκατο τους, σαν τους λιμαρηδες γατους, που τοιμαζονται να φερμαρουν τη φρεσκια σαρδελα στο ψαραδικο... 

Ο κ. Ηλιας Κασιδιαρης δεν ηταν απλως ο μεγαλος εφιαλτης τους. Ήτανε η προσυπογραφή της νοητης Υπαρξης της Δικαιοσύνης, ότι όσο σαπια και αν ειναι μια ανθρωπινη κοινωνια, θα βρεθει καποια στιγμη ο ενας - ο κουζουλος και ασυμβιβαστος - που θα φωναξει οτι ο βασιλιας ειναι γυμνός.
Κι αειντε μετα εσυ να συμμαζεψεις την αληθεια...

Τωρα όμως που τους ακούτε να σκουζουν και να ωρυονται ακομα περισσότερο, υπαρχει λογος.
Και μαλιστα πολυ σοβαρός λογος.
Διότι αρχίζει να διαφαινεται και κατι τις άλλο, που ως τα σημερα εμενε βουβό, για πολυ καιρό - ή εστω εν υπνωσει...

Για να καταλαβετε τι εννοω, προσεξτε την παρακατω φωτογραφία και μετα δειτε και το βιδεακι κι επανερχομαστε...

Η φωτογραφια που βλεπετε, ειναι απο πολυ προσφατη μαζικη κινητοποιηση

του Εθνικου Κομματος των Ελληνων.
Σε μια εποχη όπου οι μαζικες κινητοποιήσεις έδειχναν να φθινουν και να αυτοαναιρουνται
[εξαιρουμενων βεβαιως των κνιτων, που ωστοσο εκτελουν απλως επαναστατικη γυμναστικη]
τωρα αρχιζει να αναπτυσσεται μια αλλη, νεότερη και πιο καλα οργανωμενη δυναμικη τους,
πολυ μακριά απο τα "αραία-αραία να φαινομαστε καμια σαρανταραία"
Στο κομμα Κασιδιαρη καταφεραν να αναπροσαρμοσουν τις μαζικες κινητοποιησεις στα νεα δεδομενα.
Δεν προβαλλονται ποτε συντεχνιακα ή οικονομικα συμφεροντα αλλα μονον εθνικα
και οι διοργανωτες φροντιζουν ωστε ο υπολοιπος κοσμακης που δεν συμμετεχει, 
να μπορουν να πανε στις δουλειες τους!
Δειτε με περισσοτερες λεπτομερειες, στο βιδεο που ακολουθεί την εξελιξη ενος τμηματος της εν λογω μαζικης κινητοποιησης
και θα καταλαβετε για ποιους λογους καποιοι χανουν τον υπνο τους...
  

https://youtu.be/tVO9kRm9ewM

Αν λοιπον ειδατε προσεκτικα το βιδεο, θα παρατηρησατε και κατι ακομα, που καθιστα πραγματικα εφιαλτικη την πολιτικη παρουσια Κασιδιαρη, για το πιο διεφθαρμενο κομματι της Ισλαμογρεκικής κοινωνίας.

Την αφυπνιση των νεων!

Σε αντίθεση με τους μεσοκοπους και τις "μπουτουδες" της χυδην αριστερας, οι συμμετεχοντες στην κινητοποιηση του Εθνικου Κομματος Ελληνες ειναι σχεδον στο συνολο τους[!] νέοι, σοβαροι, συντηρητικοι και καλαισθητοι ανθρωποι.
Χωρις κουκουλες [προσεξτε οτι καποιος μοτοσυκλετιστης κραταει προσεκτικα το κρανος στη μασχαλη, αντι να το φοραει επιδεικτικα, κραδαινοντας κανενα κοκκινο ροπαλο...] χωρις μισος, χωρις γιουρια, χωρις εμπαθειες, χωρις εικονες της Παναγιας, χωρις μολοτωφ και προπαντός χωρίς προσποίηση, με την ειλικρινεια και τον ενθουσιασμο της νεοτητας, οι νεαροι "Ελληνες" επιδειχνουν υποδεγματικά, του πως θα μπορουσαν να οργανωθούν μαζικες κινητοποιησεις, χωρις να ξεσηκωθουν οι παντες ενα γυρω και να μουτζωνουν τους διαδηλωτες! 

Να γιατί τρεμουν τον νεο αερα που φερνει στην πολιτικη ζωη αυτου του τοπου, το κομμα Κασιδιαρη.

Ας γινει λοιπον ο εφιαλτης τους.
Ενας ο εφιαλτης τους, πολλαπλη η ελπιδα μας...

*[Σ.τ.Δ.  Υπάρχουν λοιπον σωφρονες ανθρωποι που θα δουν προσεκτικα αυτο το βιδεο και αυτη τη νεολαια που εκφραζει αποκλειστικα πολιτικες θεσεις μεσα απο τις δημοκρατικες κινητοποιησεις της και θα συνεχισουν να αναμασανε την καραμελα του καθεστωτος, ότι προκειται για νεοναζί; 
Ελεος!
Ειναι σαν να θες να πείσεις το πόπολο ότι, όσοι δεν λούζονται με Pantene, ειναι ομοφοβικοί!]

Ένας ο εφιάλτης τους - πολλαπλή η ελπίδα μας... | Λευτερης Πανουσης (panusis.blogspot.com)


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

6 σχόλια:

  1. Ηλίας Κασιδιάρης: «Αναστολή ΔΕΝ παίρνει όποιος ξεφτιλίζει κατά συρροή το πολιτικό σύστημα»

    Το δικό του σχόλιο για την αποφυλάκιση του Λιγνάδη έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Συγκεκριμένα ο Ιδρυτής του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ έγραψε:

    ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: «Αναστολή παίρνει οποίος καταδικάζεται για βιασμούς ανηλίκων. Αναστολή ΔΕΝ παίρνει όποιος ξεφτιλίζει κατά συρροή το πολιτικό σύστημα»

    Αναστολή παίρνει οποίος καταδικάζεται για βιασμούς ανηλίκων.
    Αναστολή ΔΕΝ παίρνει όποιος ξεφτιλίζει κατά συρροή το πολιτικό σύστημα. #Λιγναδης_gate #Λιγνάδης #μαζι_σου_Ηλια #Εθνικο_κομμα_Ελληνες #ΝΔ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ https://t.co/Wwk0jDAIHd

    — Ηλίας Κασιδιάρης (@IliasKasidiaris) July 14, 2022
    https://youtu.be/VsMW1CMtYGg
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμος Κυριλίδης: Η δικαιοσύνη έπαθε κορωνοϊό, πήγε διακοπές μαζί με βιαστές και παιδεραστές!

      Έλληνες 14/07/2022
      Σε μία κοινωνία που ζητάει δικαιοσύνη και απόδοση ευθυνών η ίδια η δικαιοσύνη αθωώνει αποδεδειγμένα παιδεραστές, οι οποίοι ενώ έχουν κριθεί από την δικαιοσύνη ως βιαστές, αυτοί επικαλούνται την ελευθερία τους.

      Η επιθετική πολιτική εκφυλισμού και προώθησης της τρομακτικής αντικουλτούρας απέναντι στις παραδοσιακές αισθήσεις μας και αξίες επιβιώνει με πολιτική ταυτότητα, αυτή της ΝΔ . «Γνωστό άλλωστε το απαρτιζόμενο σκέλος συμβούλων της ΝΔ».

      Δήμος Κυριλίδης - Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Ιδού ποιος ήταν ο Αλέκος Παναγούλης... [Του Θ. Χατζηγωγου]. ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΕΠΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ
      http://panusis.blogspot.com/2022/07/blog-post_14.html
      Ιδού ποιός ήταν ο Αλέκος Παναγούλης!..

      Του Θ. ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΥ

      Σήμερα θα κάνω και νέες άγνωστες αποκαλύψεις για το κορυφαίο ίνδαλμα της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας, παρολίγον τυραννοκτόνο, Αλέξανδρο Παναγούλη (1939-1976), που στις 13 Αυγούστου 1968 προσπάθησε να δολοφονήσει τον Αρχηγό της 21ης Απριλίου, Γιώργη Παπαδόπουλο.


      ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ο ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟ

      Στην συνέχεια θα παρουσιάσω ορισμένα απ’ όσα αναφέρονται στο εξαφανισμένο εδώ και χρόνια βιβλίο «Στη μνήμη του Αλέκου Παναγούλη» που εξέδωσαν (δείτε το εδώ https://tinyurl.com/3hz5py3r) το σωτήριον έτος 1977 οι εκδόσεις «Καστανιώτη» και το υπογράφει η «Ομάδα Συναγωνιστών» του Αλ. Παναγούλη, (Γιώργος Αθανασιάδης, Μάρκος Μαρινάκης, Κώστας Τσίπηρας).

      Το εν λόγω βιβλίο (που έχει στην διάθεσή του ο «Στόχος») αναφέρει με λεπτομέρειες το Κατηγορητήριο της Δίκης του Παναγούλη ( 4 με 17 Νοεμβρίου 1968) και την αγόρευση του Βασιλικού Επιτρόπου. Στην παράγραφο 60 του Κατηγορητηρίου (που ποτέ κανείς «δημοκράτης» δεν τόλμησε να αμφισβητήσει, διότι τα στοιχεία προέρχονται από τον Φάκελο του Αλέκου Παναγούλη στην Ασφάλεια), διαβάζουμε επί λέξει:

      «2 Ιουνίου 1956: Συνελήφθη ως ύποπτος κλοπής.

      2 Μαΐου 1957: Συνελήφθη υπό των Αρχών Χωροφυλακής, διότι αναιτίως ετραυμάτισε τον ιδιώτην Σταθόπουλον Παναγιώτην.

      Την 20ήν Μαρτίου 1957 συνελήφθη υπό του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδος διότι διέρρηξε το κατάστημα οικοδομικών υλικών «Χαλδούπη» και αφήρεσε 230 δραχμάς και εν ωρολόγιον.

      Την 1η Ιανουαρίου 1964 συνελήφθη από υπαλληλο του 2ου Αστυνομικού Τμήματος διότι με μαχαίρι επετέθη εναντίον ιδιώτη, επιτεθείς και εναντίον αστυνομικών.

      Κατά την 16ην Ιουνίου 1966, στρατιώτης ών, συνελήφθη υπό του ΑΓ Αστυνομικού Τμήματος και απεστάλη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, κατηγορούμενος για τεντυμποϊσμό».

      ΙΔΟΥ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ

      Όσο για το πόσο καλός φοιτητής ήταν ο θρυλικός τυραννοκτόνος, Αλέξανδρος Παναγούλης, διαβάζουμε επι λέξει στο ανωτέρω βιβλίο των Συναγωνιστών του:

      «-Είχε εισαχθή στην Ανωτάτη Σχολή Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου το έτος 1960. Ενεγράφη εις το πρώτο έτος της Σχολής κατά το ακαδημαϊκόν έτος 1960-61 και προήχθη στο 2ον έτος. Κατόπιν, απερρίφθη διαδοχικώς κατά τα ακαδημαϊκά έτη 1961-62, 1962-63 και 1963-64 εκ των επαναληπτικών προαγωγικών εξετάσεων. Κατά το ακαδημαϊκόν έτος 1964-65 ενεγράφη διά τετάρτην φοράν εις το 2ο έτος, μη προσελθών κατά τις επαναληπτικές προαγωγικές εξετάσεις. Έκτοτε δεν ενεγράφη»!...

      ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; Όταν έκανε την απόπειρα τυραννοκτονίας του Γιώργη Παπαδόπουλου, ο Αλέκος Παναγούλης δεν ήταν κάν φοιτητής του ΕΜΠ, όπως μας παραμυθιάζουν οι «δημοκράτες». Ήταν απλώς ένας λιποτάκτης φαντάρος του Ελληνικού Στρατού!

      Στο ίδιο βιβλίο των Συναγωνιστών του, περιέχεται και η Αγόρευσις του Βασιλικού Επιτρόπου. Μεταφέρω επί λέξει τα λόγια του: «Πρόκειται για τρομερό παράσιτο της Κοινωνίας. Ζεί παρασιτικώς, διώκεται από την Αστυνομία για διαρρήξεις, για εκφοβισμούς με μαχαίρια. Ο Παναγούλης έρχεται στην Αθήνα ως κοινός τυχοδιώκτης, περιπλανώμενος με την Ε. Ζωγανά…»

      ΣΤΑΜΑΤΩ εδώ για να μη σοκάρω κι άλλο τους θαυμαστές του Παναγούλη: Ο κορυφαίος επί Χούντας αντιστασιακός, ο παρολίγον τυραννοκτόνος που στην κηδεία του το 1976 πήγαν ένα εκατομμύριο αφελείς Ρωμιοί ήταν ένα παράσιτο της Κοινωνίας και είχε παραβιάσει επανειλημμένως τον Ποινικό Κώδικα, πολύ πρίν την Επάρατο Χούντα!..


      1η δημοσίευση στον «Στόχο» της 7ης Ιουλίου 2022
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    3. Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ...ΦΑΣΙΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ !
      Η Χούντα στην αρχή νόμιζε ότι δράστης της δολοφονικής ενέδρας ήταν ο μεγαλύτερος αδελφός του Αλέκου Παναγούλη, Γεώργιος Παναγούλης, λιποτάκτης υπολοχαγός των ΛΟΚ. Την επομένη ημέρα της παρολίγον τυραννοκτονίας, δηλαδή την Τετάρτη 14 Αυγούστου 1968, το δημοσιογραφικό όργανο της Χούντας, «Ελεύθερος Κόσμος» καταγράφει τις δηλώσεις του τότε Γενικού Διευθυντού Τύπου και Πληροφοριών Βύρωνος Σταματόπουλου:

      «Ο Γεώργιος Παναγούλης ήτο και είναι όργανον κύκλων με φασιστικάς αντιλήψεις, ως προς τα πολιτικά μας πράγματα. Ένα όργανον φασιστικών και αντιδραστικών κύκλων εκινήθη διά να δολοφονήση τον ηγέτην της Επαναστάσεως και πρόεδρον της κυβερνήσεως, δηλαδή τον επικεφαλής των νέων δυνάμεων αι οποίαι θεμελιώνουν την Δημοκρατίαν»!..

      ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; Εν έτει σωτηρίω 1968 η Χούντα των Αθηνών κατήγγελλε τον συλληφθέντα Παναγούλη ως όργανο των Διεθνών Φασιστικών κύκλων και διακήρυσσε πως η 21η Απριλίου θεμελιώνει την Δημοκρατία στην Ελλάδα!..
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  2. Στην Βουλή ο Υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος έκανε λόγο για πολιτική μυθολογία που είχε ως επίκεντρο του το Πολυτεχνείο ενώ αναφέρθηκε δεικτικά στις διαδηλώσεις της Αριστεράς, κάθε χρόνο στις 17 Νοεμβρίου που καταλήγουν στο τέλος "σε ταβέρνες με παϊδάκια"...
    Ο κ. Συρίγος κατά την τοποθέτησή του ανέφερε ότι «παρά την μεγάλη αποστροφή και την πολιτική αποδοκιμασία της χούντας από το λαό, το χουντικό καθεστώς δεν έπεσε λόγω εσωτερικής αντιστάσεως. Κατέρρευσε υπό το βάρος των ανομημάτων της και κυρίως υπό το βάρος της κυπριακής τραγωδίας. Αυτό που δεν έγινε από τη πλειοψηφία του λαού όταν χρειαζόταν έπρεπε να αναπληρωθεί μετά το 1974. Είχαμε τις πορείες μας, τα λάβαρα μας, τραγουδάγαμε τα αντάρτικα στις ταβέρνες και μετά πηγαίναμε ήσυχοι στο σπίτι μας λέγοντας πως έχουμε εκπληρώσει το αντιστασιακό μας καθήκον. Επρόκειτο για θεατρικό παίγνιο για παρωδία».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η στρατιωτικής ηγεσία εκείνης της εποχής (Μπονάνος, Αραπάκης, Παπανικολάου, Γαλατσάνος) συμμετείχαν στην ιστορική σύσκεψη με τους πολιτικούς αρχηγούς υπό την προεδρία του Γκιζίκη στις 22 Ιουλίου 1974, όπου παρέδωσαν την εξουσία στην Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ἡ χούντα παραδίδει στους πολιτικάντηδες,δημοκραταραίους για να ὁλοκληρώσουν μία και καλή την ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά το « Ἡ Κύπρος κεῖται μακράν» τοῦ «ἐθνάρχη» που δεχθηκε να τον ορκίσει ο «παράνομος» χουντικός Γκιζίκης.Όλα από εκεί και μετά είναι ιστορικά....παράνομα.
      Οι τέσσερις Αρχηγοί των όπλων παρέμειναν στις θέσεις τους επί Κυβερνήσεως Εθνικής Ενότητας και χειρίστηκαν εγκληματικά και την αντιμετώπιση του Αττίλα 2, όπου με μνημόνια τους προς τον Καραμανλή που περιέχονται στο πόρισμα της βουλής, τον καλούσαν να μην αντιδράσει στρατιωτικά στην ολοκλήρωση της τραγωδίας .

      Οι τέσσερις αυτοί αρχηγοί των όπλων (Μπονάνος, Αραπάκης, Παπανικολάου, Γαλατσάνος), πρωταγωνιστές της Χούντας του 1973, αποστρατευθηκαν λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του Αττίλα 2 με βαθμό επί τιμή, απολαμβάνοντας την σύνταξη και όλα τα υπόλοιπα προνόμια των συνταξιούχων στρατιωτικών.

      Να σημειωθεί ότι το “άνοιγμα” του Φακέλου της Κύπρου και ο καταλογισμός ευθυνών που θα προέκυπταν, αποτέλεσε συνηθισμένη πολιτική απειλή για τον Ανδρέα Παπανδρέου κατά της Νέας Δημοκρατίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για όλη την διετία 1987-1988.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...