ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

18 Ιουλίου 2022

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΕΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ. Κόρινθος: Μια 18χρονη και ένας 16χρονος νεκροί – Το ΙΧ οδηγούσε ο 15χρονος αδερφός της. Φωκίδα: Δύο νεκροί από θανατηφόρο τροχαίο στην Ιτέας-Ναύπακτου. Θάνατος 23χρονου λουόμενου στη Θεσσαλονίκη.


ΞΕΚΛΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. Τροχαία σε Κηφισό και Νέα Φιλαδέλφεια – Νεκροί ένας 22χρονος και ένας 25χρονος. Πάτρα: Νεκρός 25χρονος έπειτα από τροχαίο.

 


ΕΛΛΑΣ: ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ. Μείωση πληθυσμού στην Ελλάδα σε ηλικίες 20-64 χρόνων κατά 35% μέχρι το 2060. Σακελλαροπούλου στην Σταυρούπολη: «Απομονώστε τους φασίστες - Καλύτερο μέλλον με την ενσωμάτωση των προσφύγων. Θα ανανεωθεί ο ελληνικός πληθυσμός». Μητσοτάκης: "Συρρικνωνόμαστε αλλά έρχονται πληθυσμοί που θα αντιμετωπίσουν την πρόκληση με οργανωμένη μετανάστευση..."

 

 

 

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. Οι χώρες που ξεχωρίζουν στις επιστήμες και την καινοτομία.

 

 

 


 

Κόρινθος:  Μια 18χρονη και ένας 16χρονος νεκροί – Το ΙΧ οδηγούσε ο 15χρονος αδερφός της.

 


Πρωτοφανείς διαστάσεις αποκτά η τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στο 95ο χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου-Τριπόλεως που προκάλεσε τους θανάτους δύο νέων ανθρώπων, ηλικίας 18 και 16 ετών, καθώς αποκαλύπτεται ότι το αυτοκίνητο που επέβαιναν και συγκρούστηκε με άλλο I.X. το οδηγούσε ένας 15χρονος! 

Όλα έγιναν λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα, στο ύψος του ΣΕΑ Σπαθοβουνίου. Το ένα από τα δύο ΙΧ που ενεπλάκησαν στο σοβαρό δυστύχημα, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, έκανε όπισθεν λίγο πριν το τούνελ.

Τον δεύτερο όχημα, κινούμενο και αυτό με κατεύθυνση προς Τρίπολη, έπεσε πάνω στο πρώτο ΙΧ με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μαζί του και να το εκτινάξει σε απόσταση 50 μέτρων.

Από τη μοιραία σύγκρουση, ανασύρθηκαν νεκροί μια 18χρονη και ένας 16χρονος οι οποίοι επέβαιναν στο ΙΧ που οδηγούσε ο 15χρονος αδελφός της νεκρής κοπέλας. Ο θάνατος των δύο παιδιών ήταν ακαριαίος.

Ο 15χρονος οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου. Εκεί, οι γιατροί των επειγόντων έκριναν πως η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και για αυτό το λόγο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Από την παρέα των νεαρών, στη θέση του συνοδηγού επέβαινε ένας ακόμη 18χρονος ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά. Τόσο τα δύο νέκρα παιδιά όσο και οι τραυματίες είναι κάτοικοι Κορίνθου.

Το άλλο ΙΧ οδηγούσε ένας 65χρονος Βρετανός ο οποίος είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο για να κάνει διακοπές στην Ελλάδα.

Τον 65χρονο παρέλαβε από το σημείο της σύγκρουσης ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Κορίνθου. Νοσηλεύεται και αυτός ελαφρά τραυματισμένος.

 

Φωκίδα:  Δύο νεκροί από θανατηφόρο τροχαίο στην Ιτέας-Ναύπακτου.

Μετωπική σύγκρουση ανάμεσα σε δύο ΙΧ οχήματα σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας στην Εθνική Οδό Ιτέας – Ναυπάκτου, κοντά στη Βίδαβη.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο ο οδηγός του ενός εκ των δύο οχημάτων, με καταγωγή από τη Φωκίδα, και μία γυναίκα συνεπιβάτης του ίδιου οχήματος, με καταγωγή από Βοιωτία.

Αντίθετα, καλά στην υγεία της είναι η οδηγός του έτερου οχήματος της σύγκρουσης.

 

 

Θάνατος 23χρονου λουόμενου στη Θεσσαλονίκη.

Για το τραγικό συμβάν διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας 23χρονος το απόγευμα της Κυριακής, από την θαλάσσια περιοχή «ΠΕΡΑΙΑΣ» Θεσσαλονίκης.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για το τραγικό συμβάν διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), περισσότεροι από 350 έως 400 άνθρωποι χάνουν την ζωή τους από πνιγμό ετησίως, με την αναλογία αντρών-γυναικών να είναι 3-1.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Κρήτη: Τραγωδία με έναν νεκρό και δύο τραυματίες σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ.
    Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας στον ΒΟΑΚ, στο ρεύμα προς Ηράκλειο, στο ύψος του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου.
    Νεκρός είναι ένας άνδρας ενώ υπάρχουν και δύο τραυματίες που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.
    Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Cretalive, η νέα τραγωδία στον ΒΟΑΚ σημειώθηκε όταν αγροτικό αυτοκίνητο στα οποίο επέβαιναν τα τρία άτομα, εξετράπη της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και προσέκρουσε με ιδιαίτερη σφοδρότητα στην κολώνα της γέφυρας.
    Λόγω της σύγκρουσης οι επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στο εσωτερικό του οχήματος.
    Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, άνδρες της Τροχαίας ΒΟΑΚ, καθώς και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...